De Vier Jaargetijden f 5 DECEMBER LIVE MUZIEK kerstmenu O de Rruit^molen KERST 2003 KerStMiS ^eopciVd iS KOUD BUFFET UIT ETEN MET DE KERSTDAGEN? Bel voor onze uitgebreide kleurenfolder 0118-413551 of kijk op www.piccard.nl Oriëntaals Copend buffet PARTY SERVICE CATERING Groenendaal 3 4307 AM Oosterland Tel. 0111-641964 www.de-vierjaargetijden.nl A LA CARTS ÏSALONIK1 I TEL I 0116 - 613 022 Het Station h Denkt u aan onze overheerlijke kerstsalades? Lujce/ hou/Ie/ zchotely Voxyrb&reule/ herst diYuerv 0118-615502 HaamstwE Keuzemenu le en 2e kerstdag 45.00 p.p. Restaurant Vrouwe in den Polder Wist u dat havenbrasserie Bom Dia: Wij daX ee.V LeuK MeNPU SerVereX li óoK beperkt Ala Carte KIM eteX Wij ooK de MaaXd .JaXlari opeX ZijX Voor aL UW diXerS oF aXdere tfeLe«eXHedeX Wij bereikbaar ZijX op teleFooXXMH 0113-626100 Wij ÊeSloteX ZijX VaX 26/01/04 tM 26/02/04 Wij F bij deZe FijXe FeeStdagJj WeiXSeM restaurant De Gouden Bock BRUNCHEN MET DE KERSTDAGEN? Bel voor onze uitgebreide kleurenfolder 0118-413551 of kijk op www.piccard.nl Kerstmenu 25 december 2003 59,00 p.p. 25 KERSTDAG GEOPEND 39,50 i»J». INCLUSIEF 1 UUR BOWLEN 0/71 Chinees-Indisch Speciaüteiten Restaurant TAH-XIN Markt 49, Middelburg Tijdens de Kerstdagen op 0118-612160 25 en 26 december kunt U bij ons genieten van een zeer uitgebreid kerstbuffet voor slechts 13.95 p.p. en C 9.50 p.p. voor hinderen Urn 11 jaar, daarnaast krijgt elke 4C persoon (volwassene) in uw gezelschap maar liefst 50% kortingf'.i Met specialiteiten uit de keuken van SZL CHUAN, CANTON EN INDONESIË. VanaJ 1.8.00 uur kunt U aanschuiven bij onze kerstbuffet en II (tunt zovaak opscheppen als U wilt. Natuurlijk kunt (.1 ook een keuze maken uit ons uitstellende menukaart. Heserveren is aangeraden!!! Wij wensen II prettige Kerstdagen en een voorspoedig 2004! le en 2e kerstdag Voor elite klant ligt er een presentje klaar!! Maar let op: Wel eens aan catering gedacht? Er kan veel meer dan u verwacht. Eten en drinken hebben we in grote variëteit alles van een voortreffelijke kwaliteit. Bestek, servies en ander denkbaar materiaal, wij verzorgen uw receptie of diner helemaal. Een feest organiseren zonder zorgen: bel vandaag, de offerte ontvangt u morgen! li RESERVEREN GEWENST i - Beide dagen kunt u reserveren van 16.00 tot 19.30 i en van 19.30 tot 24.00 uur. Tussen Kerst en Oud en Nieuw ook geopend. A Afhaalgerechten Tijdens de kerstdagen kunt u afhalen vanaf 12.00 uur f RESTAURANT GRAVENSTRAAT 6 MIDDELBURG Restaurant en Cateringbedrijf Vlissingen Info: 0118-465909 Stationsplein 5 Vlissingen .A Een lauwwarm taartje nart kalkoen en aardappel met eéh pèsfa&aus m "4 J Xi.w Verfrissende spoom met perzik I f Gebakken herténbièfstuk fneü een sipadsappél- Rodewijnsans J V "-,*** Sijmphonie van bosvruchten metkersenijs, frambozenmouss&en bramenbavarois s S 5 Prijs pef Couvert: f 5^,=\ Menu 26.12.03: Een frisse salp.de vaïigeröpkje eendenborst met een pe^n-walnó&ïichuthey f Een kopje heldere runderbouillon met wintergroentes Krokant pasteibakje met een Italiaanse ragout Spoom met appel sorbetijs Gebakken kalfsoester met een saus van gele paprika Or is welbekende dessertbuffet met vuurwerk Prijs per couvert: 59,= Menu 31.12.03: Salade met kreeft en gemarineerde zalm Een kopje getomateerde gevogelte bouillon Lauwwarme Zeeuwse beenham op een bedje van zuurkool met een mosterdhoningsaus Spoom met cassissorbetijs Gebakken tournedos met een Szechuan saus Dessertbuffet met vuuriverk Prijs per couvert: €64,= iVan "Oud" naar "Nieuw" aan de kustlj Westduin 1 4371 PE Koudekerke Vlissingen Tel.Ol 18552510 Fax.Ol 18-552776 k E-mailwestduin@zeelandnetnU Internet: www.westduin.nl 25-26 Veo. gratty bezorgd/op Walchere*v Lcuct uw feett enge/gorgs gijn, T>um Torenweg I Burgh-Haamstede Tel. 0111-887766 www.duinhotel.nl Rundercarpaccio met kappertjes, pijnboompitten, spekjes en parmesan, geparfumeerd met truffeldressing of Tartaar van tonijn met groene kruiden en citrusdressing Kalfszwezerik met risotto en paddestoelensaus of Zeebaars van de grill met 3 kleuren paprikasaus Spoom van bramensorbet Hertebiefstuk met een rode wijn-truffelsaus of Gevuld kwarteltje met portsaus Chocolademousse met arreslee gevuld met sneeuwballetjes. le en 2e kerstdag diner dansant met medewerking van Rene van 't Zelfde in den Stel tijdens uw aperitief uw eigen 3-, 4- of 5-gangen diner samen. Koude voorgerechten: Gerookte zalm met knolselderiesalade, een kort gekookt eitje en garnalen -mayonaise of Parmaham met in mint gemarineerde meloen en honing-croutons Soep: Wildbouillon met bospaddestoelen Warme voorgerechten: Kabeljouwfdet met een warme ravigotte-saus en bloemkoolmousseline of Hazepeperkroketjes op mierikswortel-mayonaise en rode koolsla Hoofdgerechten Tongscharfilet op een warme huzarensalde en een bruine kippen-jus of Gegrilde kalfslende met room-schorseneren, bospaddestoelen en een rode wijnsaus of Hertfilet met aardappel-munsterpuree, gecarameliseerde appel en een balsamico-jus Nagerechten: Kaasdessert of Zoetdessert 3-gangen27,50 4-gangen€35,- 5-gangen€40,- Vrouwenpolderseweg 81 - 4354 ND Vrouwenpolder Tel: 0118-591900 - Fax: 0118-591965 E-mail: info@restaurantvrouwenpolder.nl RESERVEER TIJDIG jlaasje champagne met amuses WfarÉré van eend en eendelever Linguini met gegrilde coquilles, safraan en inktvis JReeèoffmet schorseneren en saus met truffel %aas assortiment Chocolade dessert Koffie met friandises 'Menu zonder wijn: 55 euro JMenu met aangepaste wijnen: 75 euro Damplein 17, Middelburg, 01 18-617484 restaurant Le Marquis Amuse van Zalmmousse, eendenrilette en mousse van Parmaham In knoflookolie gesauteerde makreel met een luchtige saus van Noilly Prat Proeverijtje van kreeftenbouillon en gevogeltebouillon Gegrilde grietfilet meteen Champagne sabayonne Reebokfilet met gefrituurde spruitjes, rode kool en een andijvie stamppotje Combinatie van Peperkoekparfait met wentelteefjes en crème brülée Koffie met bonbons vraag ook eens naar ons vegetarisch kerstmenu! Voor 4 personen, halen en brengen wij u gratis. 1 www.badhotelrenesse.nl www.westerduin.nl voor uw tafelreservering: 0111-462500 Laone 2-6 4325 EK Renesse .■■""—f— Reserveer tijdig Kruirmolenlaan 129, Middelburg Tel. 0118-634862 Fax 0118-642782 Hotel Taveerne J tefceslw Tavenu De Rectkamer Kerst AAe.v\u Houlleaux van gerookte 2ülm en heilbot met •Hollandse garnalen en safjVaanmayonaise Salade van gerookte parelkoen gevuld met muskaatdruiven en sesamdressing Heldere wildbouillon met kruiden en een kwakte leitje geserveerd met pesto crostino en een kaasstengel EJn ko^iakrdei1 gemaFineei*de gebakkeia zaImvlindet* met pasta eia beui*Ke blaT\c sauce C^aegKilde tilapiafilet met mangosalsa -f-lei»tenboutbiej-stul< met kersen-kaneelsaus Verrassende kerstdessert Koj-j-ie met bonbons €37,50 p.p. Kinder Ke^sf AAenu Fruit salade KerstTomatensoep Kipfilet in cornflakes ge.pav\e.e.t*c\ °f Visfiguurtjes Kinder kerstdessert (met verrassend effect!) 15,00 p.p. •Hotel Bom tel.nr.:0111-652.229 Festaurant de Fegtkamer fa?cnr: 0111-Ó53880 TMoordstraat 2 - d kotelbom@2eelandnet.nl 4328 Surgk-Flaamstede

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2003 | | pagina 40