De Vier
Jaargetijden
f
5 DECEMBER
LIVE MUZIEK
kerstmenu
O
de Rruit^molen
KERST 2003
KerStMiS ^eopciVd iS
KOUD BUFFET
UIT ETEN MET DE KERSTDAGEN?
Bel voor onze uitgebreide kleurenfolder
0118-413551
of kijk op www.piccard.nl
Oriëntaals
Copend buffet
PARTY SERVICE CATERING
Groenendaal 3
4307 AM Oosterland
Tel. 0111-641964
www.de-vierjaargetijden.nl
A LA CARTS
ÏSALONIK1
I TEL
I 0116 - 613 022
Het Station
h Denkt u aan onze
overheerlijke kerstsalades?
Lujce/ hou/Ie/ zchotely
Voxyrb&reule/ herst diYuerv
0118-615502
HaamstwE
Keuzemenu le en 2e kerstdag
45.00 p.p.
Restaurant Vrouwe in den Polder
Wist u dat
havenbrasserie
Bom Dia:
Wij daX ee.V LeuK MeNPU SerVereX
li óoK beperkt Ala Carte KIM eteX
Wij ooK de MaaXd .JaXlari opeX ZijX
Voor aL UW diXerS oF aXdere
tfeLe«eXHedeX
Wij bereikbaar ZijX op teleFooXXMH
0113-626100
Wij ÊeSloteX ZijX VaX 26/01/04 tM
26/02/04
Wij F bij deZe FijXe FeeStdagJj WeiXSeM
restaurant
De Gouden Bock
BRUNCHEN MET DE KERSTDAGEN?
Bel voor onze uitgebreide kleurenfolder
0118-413551
of kijk op www.piccard.nl
Kerstmenu 25 december 2003
59,00 p.p.
25 KERSTDAG GEOPEND
39,50 i»J».
INCLUSIEF
1 UUR BOWLEN
0/71
Chinees-Indisch
Speciaüteiten Restaurant
TAH-XIN
Markt 49, Middelburg Tijdens de Kerstdagen op
0118-612160 25 en 26 december kunt U bij
ons genieten van een zeer
uitgebreid kerstbuffet
voor slechts 13.95 p.p. en
C 9.50 p.p. voor hinderen
Urn 11 jaar,
daarnaast krijgt elke 4C
persoon (volwassene) in uw
gezelschap maar liefst
50% kortingf'.i
Met specialiteiten uit de
keuken van
SZL CHUAN, CANTON
EN INDONESIË.
VanaJ 1.8.00 uur kunt U
aanschuiven bij onze kerstbuffet
en II (tunt zovaak opscheppen als
U wilt.
Natuurlijk kunt (.1 ook een
keuze maken uit ons uitstellende
menukaart.
Heserveren is aangeraden!!!
Wij wensen II prettige
Kerstdagen en een
voorspoedig 2004!
le en 2e kerstdag
Voor elite klant ligt er een
presentje klaar!!
Maar let op:
Wel eens aan catering gedacht?
Er kan veel meer dan u verwacht.
Eten en drinken hebben we in grote variëteit
alles van een voortreffelijke kwaliteit.
Bestek, servies en ander denkbaar materiaal,
wij verzorgen uw receptie of diner helemaal.
Een feest organiseren zonder zorgen:
bel vandaag, de offerte ontvangt u morgen!
li
RESERVEREN GEWENST
i - Beide dagen kunt u reserveren van 16.00 tot 19.30 i
en van 19.30 tot 24.00 uur.
Tussen Kerst en Oud en Nieuw
ook geopend.
A
Afhaalgerechten
Tijdens de kerstdagen
kunt u afhalen
vanaf
12.00 uur
f RESTAURANT
GRAVENSTRAAT 6
MIDDELBURG
Restaurant en Cateringbedrijf
Vlissingen
Info: 0118-465909
Stationsplein 5 Vlissingen
.A
Een lauwwarm taartje nart kalkoen en aardappel met
eéh pèsfa&aus m "4 J
Xi.w
Verfrissende spoom met perzik
I f
Gebakken herténbièfstuk fneü een sipadsappél-
Rodewijnsans J
V "-,***
Sijmphonie van bosvruchten metkersenijs,
frambozenmouss&en bramenbavarois
s S 5
Prijs pef Couvert: f 5^,=\
Menu 26.12.03:
Een frisse salp.de vaïigeröpkje eendenborst met een
pe^n-walnó&ïichuthey f
Een kopje heldere runderbouillon met wintergroentes
Krokant pasteibakje met een Italiaanse ragout
Spoom met appel sorbetijs
Gebakken kalfsoester met een saus van gele paprika
Or is welbekende dessertbuffet met vuurwerk
Prijs per couvert: 59,=
Menu 31.12.03:
Salade met kreeft en gemarineerde zalm
Een kopje getomateerde gevogelte bouillon
Lauwwarme Zeeuwse beenham op een bedje van
zuurkool met een mosterdhoningsaus
Spoom met cassissorbetijs
Gebakken tournedos met een Szechuan saus
Dessertbuffet met vuuriverk
Prijs per couvert: €64,=
iVan "Oud" naar "Nieuw" aan de kustlj
Westduin 1
4371 PE Koudekerke Vlissingen
Tel.Ol 18552510
Fax.Ol 18-552776
k E-mailwestduin@zeelandnetnU
Internet: www.westduin.nl
25-26 Veo. gratty bezorgd/op Walchere*v
Lcuct uw feett enge/gorgs gijn,
T>um
Torenweg I Burgh-Haamstede
Tel. 0111-887766 www.duinhotel.nl
Rundercarpaccio met kappertjes, pijnboompitten,
spekjes en parmesan, geparfumeerd
met truffeldressing
of
Tartaar van tonijn met groene kruiden
en citrusdressing
Kalfszwezerik met risotto en paddestoelensaus
of
Zeebaars van de grill met 3 kleuren paprikasaus
Spoom van bramensorbet
Hertebiefstuk met een rode wijn-truffelsaus
of
Gevuld kwarteltje met portsaus
Chocolademousse met arreslee gevuld
met sneeuwballetjes.
le en 2e kerstdag diner dansant met
medewerking van Rene van 't Zelfde
in den
Stel tijdens uw aperitief uw eigen 3-, 4- of 5-gangen diner samen.
Koude voorgerechten:
Gerookte zalm met knolselderiesalade, een kort gekookt eitje en garnalen -mayonaise
of
Parmaham met in mint gemarineerde meloen en honing-croutons
Soep:
Wildbouillon met bospaddestoelen
Warme voorgerechten:
Kabeljouwfdet met een warme ravigotte-saus en bloemkoolmousseline
of
Hazepeperkroketjes op mierikswortel-mayonaise en rode koolsla
Hoofdgerechten
Tongscharfilet op een warme huzarensalde en een bruine kippen-jus
of
Gegrilde kalfslende met room-schorseneren, bospaddestoelen en een rode wijnsaus
of
Hertfilet met aardappel-munsterpuree, gecarameliseerde appel en een balsamico-jus
Nagerechten:
Kaasdessert of Zoetdessert
3-gangen27,50 4-gangen€35,- 5-gangen€40,-
Vrouwenpolderseweg 81 - 4354 ND Vrouwenpolder
Tel: 0118-591900 - Fax: 0118-591965
E-mail: info@restaurantvrouwenpolder.nl
RESERVEER TIJDIG
jlaasje champagne met amuses
WfarÉré van eend en eendelever
Linguini met gegrilde coquilles, safraan en inktvis
JReeèoffmet schorseneren en saus met truffel
%aas assortiment
Chocolade dessert
Koffie met friandises
'Menu zonder wijn: 55 euro
JMenu met aangepaste wijnen: 75 euro
Damplein 17, Middelburg, 01 18-617484
restaurant Le Marquis
Amuse van Zalmmousse, eendenrilette en
mousse van Parmaham
In knoflookolie gesauteerde makreel met een
luchtige saus van Noilly Prat
Proeverijtje van kreeftenbouillon
en gevogeltebouillon
Gegrilde grietfilet meteen Champagne sabayonne
Reebokfilet met gefrituurde spruitjes, rode kool en
een andijvie stamppotje
Combinatie van Peperkoekparfait met wentelteefjes
en crème brülée
Koffie met bonbons
vraag ook eens naar ons vegetarisch kerstmenu!
Voor 4 personen, halen en
brengen wij u gratis. 1
www.badhotelrenesse.nl
www.westerduin.nl
voor uw tafelreservering: 0111-462500
Laone 2-6
4325 EK Renesse
.■■""—f—
Reserveer tijdig
Kruirmolenlaan 129, Middelburg
Tel. 0118-634862
Fax 0118-642782
Hotel
Taveerne J
tefceslw
Tavenu
De Rectkamer
Kerst AAe.v\u
Houlleaux van gerookte 2ülm en heilbot met
•Hollandse garnalen en safjVaanmayonaise
Salade van gerookte parelkoen gevuld met
muskaatdruiven en sesamdressing
Heldere wildbouillon met kruiden en een
kwakte leitje geserveerd met
pesto crostino en een kaasstengel
EJn ko^iakrdei1 gemaFineei*de gebakkeia
zaImvlindet* met pasta eia
beui*Ke blaT\c sauce
C^aegKilde tilapiafilet met mangosalsa
-f-lei»tenboutbiej-stul< met kersen-kaneelsaus
Verrassende kerstdessert
Koj-j-ie met bonbons
€37,50 p.p.
Kinder Ke^sf AAenu
Fruit salade
KerstTomatensoep
Kipfilet in cornflakes ge.pav\e.e.t*c\
°f
Visfiguurtjes
Kinder kerstdessert
(met verrassend effect!)
15,00 p.p.
•Hotel Bom tel.nr.:0111-652.229
Festaurant de Fegtkamer fa?cnr: 0111-Ó53880
TMoordstraat 2 - d kotelbom@2eelandnet.nl
4328 Surgk-Flaamstede