XL&t
Restaurant
DIERPLEZIER
programma
k kkkkkk
kkkkkk
14
15
ZEELANDHALLEN GOES
'Restaurant "polskin
28
erna
IN KERSTSFEER
Maandmenu december
kerstmenu
MAANDMENU
DECEMBER
woensdag 4 december 2002
theater
io
december 2002
do
5
20.00
Sexy Beast (MZ)
vr
6
19.30
De Ramp
vr
6
22.00
Every stewardess goes to
heaven
za
7
19.30
Be Ramp
za
7
22.00
Every stewardess goes to
heaven
zo
8
(4.00
De Ramp - matinee
zo
8
20.00
Every stewardess goes to
heaven
ma
9
20.00
De Ramp
di
10
20.00
Every stewardess goes to
heaven
WO 11
14.00
Donderbroek
WO 11
20.00
De Ramp
C I
Middelburg
KNIP UIT EN BEWAAR! KNIP UIT EN BEWAAR!
X de K.1
uiizenaer
Z^eeuiwse Verwennerij
Nog even en we staan weer onder de
R van restaurants.
We zijn 1° en 2T Kerstdag geopend.
Restaurant de Kluizenaer
Lammerensteeg 5, Middelburg
Tel. 0118-625287/639537
U kunt ons NIET vinden in het telefoonboek.
iste Kerst afhaal menu
afhalen op 25 dec. tussen 12-14 uur a
3-gangen 19 en 4-gangen 22
v.o, 2 personen a
2lti' Kerst hutch en «finer
3-ganqeti 24 en 4-gangen €27 4
Menu
A
k
k
k
k
k
k
k
k
'Mors d'oeuvre varié
of
feuilleté met Iqiolsefderij en fjatfszzuezerifc
Ossenstaartsoep met kruiden
Tonpscfarrottetjes met Mottandse saus
of
Mertenèiefstukje met zuUdsaus
QevuUé crêpjes met appel,
honing en nootjes
Restaurant In Den Struysfeüer
Kaai 25-27 Veere
Reserveren 0118-501392 of501291
DECEMBER
14.00-22.00
UUR
ZATERDAG
DECEMBER
10.00-18.00
UUR
ZONDAG
DECEMBER
10.00-18.00
UUR
15
DECEMBER
COUNTRY i WESTERNDAG
MET O H. WESTERN
RIDING. LINE DANCE EN2.
DRIE DAGEN "DIERPLEZIER" MET O.A.: HONDEN, KATTEN, PAARDEN,
FRETTEN, KOIVISSEN, ROOFDIEREN, SIERVOGELS, MUIZEN, HAMSTERS,
CAVIA'S, STRUISVOGELS, KIPPEN, SCHAPEN, GEITEN, KONIJNEN,
EENDEN, DUIVEN, ETC. DIERENBENODIGDHEDEN, VOEDING, VERZORGING,
ACCESSOIRES. ALLE DAGEN: SHOWRING MET HONDENDEMO'S.
HOND EN BAAS INFOPLEIN MET MEER DAN 30 RASSEN
INFO: 0113-221020
Café
Hotel
Carpaccio van hert met sjalotcompote
Hazenpeper met wildgarnituur
Gemberparfait
Prijs per couvert 25,-
j r wmirr
li,A h
Hperitief
Amuse
Scdade met gegrilde coquilles
geconfijte aardappel en truffeldressing
farhot metgroentenspaghetti en langoustinebouillon
Kjalfslaas met eekhoorntjes brood
QrandDessert
Kloffie metfriandises
9denu 50,00
'ti'ij Bukten voor deze avond ootjeen passend wijnarrangement
Wij zijn èeide kerstdagen geopend
Qetieve te reserveren
Openingstijden:
dinsdag 10.30-18.00 vrijdag 10.30-21.30
woensdag 10.30-21.30 zaterdag 10.30-21.30
donderdag 10.30 21.30 zondag 10.30-18.00
maandag gesloten
De Gouden Bock, Damplein 17, Middelburg,
tel.: 0118-617484
Champignons
a CEscargots
°f
Mosseten
;«i C'Escargots
Zeewolf
met kappertjessaus
of
'Konijnenbout
in cidersaus
f
"Kpmelflcnsje met
appelen ijs
23,50
per persoon
LRestaurant
La 'Uonne
fAuèerge
is vriendelij
ook^met de prijzen
Ons restaurant
bevindt zich te
Koudekerke aan
de doorgaande
route Middelburg-
Zoutelande en is
romantisch en
intiem ingericht
Biggekerksestraat 3 - Koudekerke
0118-551526
öpecialiteiten:
Taco de Fiesta
Surrito's
Enchilada's
Fajita's
Plato de nacho's
Van de grill:
Rib-eye
T-bone
Mex Grill
Visspies
Onbeperkt
spar ribsül
Met korting naar het mooiste kerstconcert van
DE POOLSE NACHTEGALEN
Op donderdag 12 december a.s. zal het
wereldberoemde jongenskoor
DE POOLSE NACHTEGALEN optreden in de
Grote of Maria Magdalenakerk in Goes.
Aanvang 20.15 uur. Volgens 'The New York
Times' is het koor zelfs één van de beste ter
wereld. Op het programma staan
hoogtepunten uit het Weihnachtsoratorium
van J. S. Bach en alle beroemde Europese
kerstliederen van 'Little Drummer boy' tot
aan het indrukwekkende 'Stille nacht, heilige
nacht' en van 'Komt allen tezamen'
en 'Winter Wonderland' tot aan 'Minuit
Chretien'. Het koor wordt ondersteund door
het kamerorkest OPUS III dat onder de
bezielende leiding staat van dirigent
W. Alexander Krolopp.
Tegen inlevering van deze bon ontvangt u
5,00 korting op de toegangsprijs 22,00).
Kaartverkoop: Zeeuwse Theater Stichting,
Molenwater 99, Middelburg,
tel.:0118-659659.
KERSTCONCERT
DE POOLSE
NACHTEGALEN
Postcode:
Woonplaats.
Kerstmenu 2002
Venkelsoep met Ricard
garnalen en koriander
Tarbotfilet met ossestaartravioli
en wilde spinazie
Kalfshaas, omwikkeld met Parmaham,
paddestoelenrisotto met t ruffe Isa bay on
Roquefort met Gew it rztram i n er gelei
en notenbrood
Sinaasappeltaart met ijs van Grand Marnier
en kardamomstroop
Koffie
€45,-
Kerstmenu vegetarisch 2002
Witte bonensoep met prei
en witte truffelolie
Gegrillde courgette met geitenkaas
en schuim van rode biet en sherry-edik
Gegrillde polenta met Spleten
en spinazie
Camembert met Calvados, salade met Jonagold en
notenbrood
Banaan met rum-caramel en Baileys-ijs
Koffie
€45,-
Solskin... dat is genieten van elk moment
Boulevard Bankert 58, 4382 AC Vlissingen.
Telefoon (0118) 417 350. Fax (0118) 440 072
www.solskin.nl
Tweede kerstdag geopend
Tijdig reserveren a.u.b. Tel.: 0118-472500
en nog veel meer lekkers
El Fuego (Mexican-grill)
Fort den Haakweg 15b
4554 NE Vrouwenpolder.
Voor reserveringen Tel.: 0116-596500
ook voor feesten en partijen
Maandag, dinsdag en woensdag gesloten.
Tegen inlevering van deze bon krijgt u een
Glaasje tequila bij uw hoofdgerecht.
DECEMBERMAAND
Fine Dining AS1
25 december om 16.30 en 20.00 uur
Speciaal voor de culinaire
diners.
Menul
Palet van gerookte paling, zalm
en een bonbon van gerookte
heilbot gevuld met garnalen
Heldere fazantenbouillon met
spinazierolletjes
Gepocheerde zeebaars op een
met tuinkruiden verrijkte korst-
deegbodem vergezeld met een
getomateerde hallandaise saus
Of
Hertenmedaillons op een spiegel
tjevan romige rode wijnsaus
Gran kerstdessert
Prijs per persoon: 45,00
liefhebber serveren wij 1' kerstdag overheerlijke 4 gangen
U kunt kiezen uit de volgende menu's
Menu 2
Licht gerookte eendenborst met
walnoten vinaigrette
Heldere kalfsbouillon met wild
ravioli
Gegrilde tonijn tournedos met
een vermoutsaus verfijnd met
dilletopjes
Of
Botermalse hazen rugfilet met
een krachtige truffelsaus
Gran kerst dessert
Prijs per persoon: 47,50
Kinderkerstmenu
Cocktail van verse meloen
Tomatensoep met feestelijk
vermicelli
Kinderbiefstukje ofkipfiletje of
visnuggets
Kinderkerst dessert
Prijs per persoon: 12,50
Op tweede kerstdag kunt u
een keuze maken van de kaart.
Hierop treft u ook enige
vleesgerechten aan.
lerstbuffet in
25 december om 16.00 en 19.30 uur
Het feestelijke kerstbuffet biedt u een ruime keuze aan bijzondereen lekkere
koude en warme gerechten.
Romige broccolisoep, heldere
gevogeltebouillon.
Ardennerham met meloen,
aardappelsalade met spekjes,
wildpaté en paté en croute,
Noorse garnalen, gerookte zalm,
gerookteforelfilet, huzarensala
de, tonijnsalade.
Cocktailsaus, tomatensalade
met bieslook, komkommer
salade, broccoli salade,
1000 island dressing, stokbrood,
oerbrood, kruidenboter, boter,
remoulade saus.
Warme beenham, gegrilde zalm
op een bedje van spinazie met
romige kreeftensaus,
scholrolletjes met witte wijn
saus, hazenpeper, varkenshaas
medaillons met
champignon roomsaus,
ossenhaas puntjes met peper
saus, spruitjes, bloemkool,
risotto, gebakken aardappels
met spek en uien.
Ijstaarten, diverse soorten
mousse, diverse soorten Dit arrangement is
bavarois,fruitsalade, diverse inclusief drank
soorten kaas. (uit Nederlands assortiment)
Heldere kippensoep
Achterham, kiprollade,
cervelaat, gebraden gehakt,
rosbief, ardennerham met
meloen, fazantenpaté,
peperpaté
Jonge kaas, komijnen kaas,
roombrie
Diverse soorten makreel,
garnalen, gerookte forel,
haring, gerookte heilbot,
huzarensalade, aardappel
salade, zalmsalade
Kip met kerriesaus, beenham,
pasteitje met kalkoenragout,
gevulde scholrolletjes met witte
wijnsaus
Chipolataworstjes, ontbijtspek,
roerei
31 december van 18.00 tot 22.00 uur
Sylvesterbuffet
1 januari vanaf 11.30 uur
Nieuwjaars brunchbuffet
U begrijpt het, december wordt voor ons een feest
maand. We begroeten u en uw gezin dan ook graag,
en niet alleen in decemberl
J
PORT ZÉLANDE
GRAN DORADO GROUP
Port Zélande 2,3253 MG Ouddorp
tel. (0111) 674 000, www.centerparcs.com
Kinderbuffet
Kippensoep met
lettervermicelli, gehaktballetjes
in satésaus, hamburgertjes,
kibbeling en friet.
Prijs:
Volwassenen 48,00
Kinderen 8t/m 12jaar 24,00
Kinderen 3 t/m 7jaar 14,40
Kerstbrunch in lAiav^mim
26 december om 11.00 uur
Een vroege strandwandeling of lekker uitslapen? Wat is er danfijner om daarna eens uitgebreid
te brunchen. Om 11.00 uur is er een veelzijdig brunchbuffet met de volgende gerechten:
sesam bollen, wit brood,
bruin brood, oliebollen,
appelflappen
Ijstaart, Gebak,
Mousse, Fruitsalade
Prijs:
volwassenen 26,50
kinderen 8 t/m 12 13,25
kinderen 3 t/m 7 8,00
Croissant, bruine/witte bollen, Kinderen t/m 2 jaar eten gratis meel