XL&t Restaurant DIERPLEZIER programma k kkkkkk kkkkkk 14 15 ZEELANDHALLEN GOES 'Restaurant "polskin 28 erna IN KERSTSFEER Maandmenu december kerstmenu MAANDMENU DECEMBER woensdag 4 december 2002 theater io december 2002 do 5 20.00 Sexy Beast (MZ) vr 6 19.30 De Ramp vr 6 22.00 Every stewardess goes to heaven za 7 19.30 Be Ramp za 7 22.00 Every stewardess goes to heaven zo 8 (4.00 De Ramp - matinee zo 8 20.00 Every stewardess goes to heaven ma 9 20.00 De Ramp di 10 20.00 Every stewardess goes to heaven WO 11 14.00 Donderbroek WO 11 20.00 De Ramp C I Middelburg KNIP UIT EN BEWAAR! KNIP UIT EN BEWAAR! X de K.1 uiizenaer Z^eeuiwse Verwennerij Nog even en we staan weer onder de R van restaurants. We zijn 1° en 2T Kerstdag geopend. Restaurant de Kluizenaer Lammerensteeg 5, Middelburg Tel. 0118-625287/639537 U kunt ons NIET vinden in het telefoonboek. iste Kerst afhaal menu afhalen op 25 dec. tussen 12-14 uur a 3-gangen 19 en 4-gangen 22 v.o, 2 personen a 2lti' Kerst hutch en «finer 3-ganqeti 24 en 4-gangen €27 4 Menu A k k k k k k k k 'Mors d'oeuvre varié of feuilleté met Iqiolsefderij en fjatfszzuezerifc Ossenstaartsoep met kruiden Tonpscfarrottetjes met Mottandse saus of Mertenèiefstukje met zuUdsaus QevuUé crêpjes met appel, honing en nootjes Restaurant In Den Struysfeüer Kaai 25-27 Veere Reserveren 0118-501392 of501291 DECEMBER 14.00-22.00 UUR ZATERDAG DECEMBER 10.00-18.00 UUR ZONDAG DECEMBER 10.00-18.00 UUR 15 DECEMBER COUNTRY i WESTERNDAG MET O H. WESTERN RIDING. LINE DANCE EN2. DRIE DAGEN "DIERPLEZIER" MET O.A.: HONDEN, KATTEN, PAARDEN, FRETTEN, KOIVISSEN, ROOFDIEREN, SIERVOGELS, MUIZEN, HAMSTERS, CAVIA'S, STRUISVOGELS, KIPPEN, SCHAPEN, GEITEN, KONIJNEN, EENDEN, DUIVEN, ETC. DIERENBENODIGDHEDEN, VOEDING, VERZORGING, ACCESSOIRES. ALLE DAGEN: SHOWRING MET HONDENDEMO'S. HOND EN BAAS INFOPLEIN MET MEER DAN 30 RASSEN INFO: 0113-221020 Café Hotel Carpaccio van hert met sjalotcompote Hazenpeper met wildgarnituur Gemberparfait Prijs per couvert 25,- j r wmirr li,A h Hperitief Amuse Scdade met gegrilde coquilles geconfijte aardappel en truffeldressing farhot metgroentenspaghetti en langoustinebouillon Kjalfslaas met eekhoorntjes brood QrandDessert Kloffie metfriandises 9denu 50,00 'ti'ij Bukten voor deze avond ootjeen passend wijnarrangement Wij zijn èeide kerstdagen geopend Qetieve te reserveren Openingstijden: dinsdag 10.30-18.00 vrijdag 10.30-21.30 woensdag 10.30-21.30 zaterdag 10.30-21.30 donderdag 10.30 21.30 zondag 10.30-18.00 maandag gesloten De Gouden Bock, Damplein 17, Middelburg, tel.: 0118-617484 Champignons a CEscargots °f Mosseten ;«i C'Escargots Zeewolf met kappertjessaus of 'Konijnenbout in cidersaus f "Kpmelflcnsje met appelen ijs 23,50 per persoon LRestaurant La 'Uonne fAuèerge is vriendelij ook^met de prijzen Ons restaurant bevindt zich te Koudekerke aan de doorgaande route Middelburg- Zoutelande en is romantisch en intiem ingericht Biggekerksestraat 3 - Koudekerke 0118-551526 öpecialiteiten: Taco de Fiesta Surrito's Enchilada's Fajita's Plato de nacho's Van de grill: Rib-eye T-bone Mex Grill Visspies Onbeperkt spar ribsül Met korting naar het mooiste kerstconcert van DE POOLSE NACHTEGALEN Op donderdag 12 december a.s. zal het wereldberoemde jongenskoor DE POOLSE NACHTEGALEN optreden in de Grote of Maria Magdalenakerk in Goes. Aanvang 20.15 uur. Volgens 'The New York Times' is het koor zelfs één van de beste ter wereld. Op het programma staan hoogtepunten uit het Weihnachtsoratorium van J. S. Bach en alle beroemde Europese kerstliederen van 'Little Drummer boy' tot aan het indrukwekkende 'Stille nacht, heilige nacht' en van 'Komt allen tezamen' en 'Winter Wonderland' tot aan 'Minuit Chretien'. Het koor wordt ondersteund door het kamerorkest OPUS III dat onder de bezielende leiding staat van dirigent W. Alexander Krolopp. Tegen inlevering van deze bon ontvangt u 5,00 korting op de toegangsprijs 22,00). Kaartverkoop: Zeeuwse Theater Stichting, Molenwater 99, Middelburg, tel.:0118-659659. KERSTCONCERT DE POOLSE NACHTEGALEN Postcode: Woonplaats. Kerstmenu 2002 Venkelsoep met Ricard garnalen en koriander Tarbotfilet met ossestaartravioli en wilde spinazie Kalfshaas, omwikkeld met Parmaham, paddestoelenrisotto met t ruffe Isa bay on Roquefort met Gew it rztram i n er gelei en notenbrood Sinaasappeltaart met ijs van Grand Marnier en kardamomstroop Koffie €45,- Kerstmenu vegetarisch 2002 Witte bonensoep met prei en witte truffelolie Gegrillde courgette met geitenkaas en schuim van rode biet en sherry-edik Gegrillde polenta met Spleten en spinazie Camembert met Calvados, salade met Jonagold en notenbrood Banaan met rum-caramel en Baileys-ijs Koffie €45,- Solskin... dat is genieten van elk moment Boulevard Bankert 58, 4382 AC Vlissingen. Telefoon (0118) 417 350. Fax (0118) 440 072 www.solskin.nl Tweede kerstdag geopend Tijdig reserveren a.u.b. Tel.: 0118-472500 en nog veel meer lekkers El Fuego (Mexican-grill) Fort den Haakweg 15b 4554 NE Vrouwenpolder. Voor reserveringen Tel.: 0116-596500 ook voor feesten en partijen Maandag, dinsdag en woensdag gesloten. Tegen inlevering van deze bon krijgt u een Glaasje tequila bij uw hoofdgerecht. DECEMBERMAAND Fine Dining AS1 25 december om 16.30 en 20.00 uur Speciaal voor de culinaire diners. Menul Palet van gerookte paling, zalm en een bonbon van gerookte heilbot gevuld met garnalen Heldere fazantenbouillon met spinazierolletjes Gepocheerde zeebaars op een met tuinkruiden verrijkte korst- deegbodem vergezeld met een getomateerde hallandaise saus Of Hertenmedaillons op een spiegel tjevan romige rode wijnsaus Gran kerstdessert Prijs per persoon: 45,00 liefhebber serveren wij 1' kerstdag overheerlijke 4 gangen U kunt kiezen uit de volgende menu's Menu 2 Licht gerookte eendenborst met walnoten vinaigrette Heldere kalfsbouillon met wild ravioli Gegrilde tonijn tournedos met een vermoutsaus verfijnd met dilletopjes Of Botermalse hazen rugfilet met een krachtige truffelsaus Gran kerst dessert Prijs per persoon: 47,50 Kinderkerstmenu Cocktail van verse meloen Tomatensoep met feestelijk vermicelli Kinderbiefstukje ofkipfiletje of visnuggets Kinderkerst dessert Prijs per persoon: 12,50 Op tweede kerstdag kunt u een keuze maken van de kaart. Hierop treft u ook enige vleesgerechten aan. lerstbuffet in 25 december om 16.00 en 19.30 uur Het feestelijke kerstbuffet biedt u een ruime keuze aan bijzondereen lekkere koude en warme gerechten. Romige broccolisoep, heldere gevogeltebouillon. Ardennerham met meloen, aardappelsalade met spekjes, wildpaté en paté en croute, Noorse garnalen, gerookte zalm, gerookteforelfilet, huzarensala de, tonijnsalade. Cocktailsaus, tomatensalade met bieslook, komkommer salade, broccoli salade, 1000 island dressing, stokbrood, oerbrood, kruidenboter, boter, remoulade saus. Warme beenham, gegrilde zalm op een bedje van spinazie met romige kreeftensaus, scholrolletjes met witte wijn saus, hazenpeper, varkenshaas medaillons met champignon roomsaus, ossenhaas puntjes met peper saus, spruitjes, bloemkool, risotto, gebakken aardappels met spek en uien. Ijstaarten, diverse soorten mousse, diverse soorten Dit arrangement is bavarois,fruitsalade, diverse inclusief drank soorten kaas. (uit Nederlands assortiment) Heldere kippensoep Achterham, kiprollade, cervelaat, gebraden gehakt, rosbief, ardennerham met meloen, fazantenpaté, peperpaté Jonge kaas, komijnen kaas, roombrie Diverse soorten makreel, garnalen, gerookte forel, haring, gerookte heilbot, huzarensalade, aardappel salade, zalmsalade Kip met kerriesaus, beenham, pasteitje met kalkoenragout, gevulde scholrolletjes met witte wijnsaus Chipolataworstjes, ontbijtspek, roerei 31 december van 18.00 tot 22.00 uur Sylvesterbuffet 1 januari vanaf 11.30 uur Nieuwjaars brunchbuffet U begrijpt het, december wordt voor ons een feest maand. We begroeten u en uw gezin dan ook graag, en niet alleen in decemberl J PORT ZÉLANDE GRAN DORADO GROUP Port Zélande 2,3253 MG Ouddorp tel. (0111) 674 000, www.centerparcs.com Kinderbuffet Kippensoep met lettervermicelli, gehaktballetjes in satésaus, hamburgertjes, kibbeling en friet. Prijs: Volwassenen 48,00 Kinderen 8t/m 12jaar 24,00 Kinderen 3 t/m 7jaar 14,40 Kerstbrunch in lAiav^mim 26 december om 11.00 uur Een vroege strandwandeling of lekker uitslapen? Wat is er danfijner om daarna eens uitgebreid te brunchen. Om 11.00 uur is er een veelzijdig brunchbuffet met de volgende gerechten: sesam bollen, wit brood, bruin brood, oliebollen, appelflappen Ijstaart, Gebak, Mousse, Fruitsalade Prijs: volwassenen 26,50 kinderen 8 t/m 12 13,25 kinderen 3 t/m 7 8,00 Croissant, bruine/witte bollen, Kinderen t/m 2 jaar eten gratis meel

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2002 | | pagina 28