'n Sfeervol decor voor
gezellige feestdagen
't Koetshu
t GROENTJE
kerstmenu
2e Kerstdag: Kinder Kerst
Beide KERSTDAGEN een LUXE
KOUD-, WARM- EN DESSERTBUFFET
met een aantal wildgerechten
a 27,50
Tijdig reserveren gewenst.
Tijdens de feestdagen serveren wij u de
^volgende diners, brunches en buffetten:
Sint-Nicolaasbrunch a 18,00 p.p.
Op 1 december mei een bezoek van Sinl en Piet van
12.00-14.30 uur met een leuke attentie voor de kleintjes!
Kerstbrunch a 25,00 p.p.
Kinderen tot 12 jaar 1,75 per levensjaar
Op le en 2e kerstdag van 12.00-14,30 uur
Luxe vijfgangendiner a 42,50 p.p.
Kinderen tot 12 jaar 21,25
Op 1 e kerstdag vanaf 19.00 uur
Kerstbuffet a 42,50 p.p.
Kinderen tot 12 jaar 21,25
Op 2e kerstdag vanaf 19,00 uur
Oud Nieuwbuffet a 55,00 p.p.
Kinderen tot 12 jaar 27,50
Inclusief live muziek, champagne en vuurwerk op
oudejaarsavond vanaf 21.00 uur.
Ist® Kerst afhaal menu
3-gangen 19
4 -gangen 22
v.a. 2 personen
Menu
Warm geroo/fe zalmforel
met tomaten marinade
Ossenstaartsoep met /quiden
WiCdragout (hert) met stoofpeertjes,
vossebessen en aardappelgratin
Qevutde crêpjes met appel,
honing en nootjes
Eventueel kunt u zelf wat ijs toevoegen
Restaurant lit Den StncyskeMer
Kaai 25-27 Veert
Bestellen: 0118-501392 of
501291
Afhalen op 25 dee. v.a. 12.00 tot 14.00 uur
lste Kerst Restaurant gesloten
Kerst geopend
www.fletcher.nl
Fletcher Hotel Zuiderduin le Wcstkapelle organiseert
iedere zondag: een luxe Familiebrunch a 18,00 p.p.
Voor informatie en reservering telefoon: 0118-561810
Geniet van een overheerlijk kerstbuffet (diverse
soorten soep, fris saladebuffet, warm en koud
buffet met diverse vis- en vleespecialiteiten)
incl. spetterend dessertbuffet en live muziek
waarop uiteraard gedanst mag worden.
Locatie: Noordzee Résidence De Banjaard:
familierestaurant en Hof Domburg in restaurant
De Parelvisser (geen live muziek).
Tijdstip: 18.00 uur,
Prijs p.p. JE
Volwassenen 32,50 ^BHHj
Kinderen 5 t/m 12 jaar 19,50
CAFE - RESTAURANT
Barbecue fondue Restaurant
Proefde kerstsfeer in
het authentieke
Koetshuis te Domburg
le 2e kerstdag geopend
Oudejaarsavond vanaf
17.00 uur
Reserveren gewenstvanaf 15.00 uur.
(ook voor partijen.
en personeelsfeesten)
Weststraat 22 3^$
4357 BM Domburg
Telefoon 0118-58434
VOORGERECHTEN
Waar u kunt
genieten van
een Belgisch
biertje en de
Vlaamse
keuken.
KERSTMENU 2002
U bent welkom vanaf 18.00 uur.
Wij serveren u clan een welkomst
drankje en om 19.00 uur starten
we met een fijne amuse van de
chef-kok.
Na het buffet volgt een heerlijk
kerstdessert en we sluiten af met
koffie of thee met een bonbon.
Tomatensoep
met paprika en maïs
Een feest voor de kinderen (en de ouders.
Voor de kinderen verzorgen wij vanaf 14.00 uur
een compleet kinderprogramma. Vanaf 17.00
uur kunt u samen met onze kerstkoks genieten
van een heerlijk kindvriendelijk buffet met vuur
werkdessert
ft Locatie. Noordzee Résidence De Banjaard:
fff familierestaurant, Hof.Domburg restaurant:
Ê0- De Parelvisser en Roompot Beach Resort:
ff#/ Buffetrestaurant
W'Jtf Prijs p.p.
Volwassenen 29,50
Kinderen 5 t/m 12 jaar 22,50
Mexicaanse bonensoep
LOPEND BUFFET
Koude gerechten
Vlees, vis en fruitsalade
met stokbrood
Warme gerechten
Stukjes gegrilde rïbeye
Mexicaans hoentje
met mangosaus
Hot chicken wings
Texmex spare ribs
Chorizo worstjes
Chiffi concarne
Friet
Mexicaanse rijst
Gegrilde krieltjes
Badstraat 1
4357 AT DOMBURG
tel. 0118 583790
fax 0118 58 4038
De prijs van ons kerstmenu be
draagt €35,- p.p.
de Qojfbaan
Overheerlijk Sylvesterbuffet (diverse voor-,
hoofd- en nagerechten) en aansluitend een
gezellig bal met champagne, oliebollen, veel
muziek en vuurwerk.
Locatie. Noordzee Résidence De Banjaard:
familierestaurant en Plaza
Tijdstip: v.a. 18.00 uur X^IÉLi
Prijs p.p.
Volwassenen 39,50
Kinderen 5 t/m 12 jaar 24,50 L
Burg. van Woelderenlaan 5, Vlissingen
Tel. 0118-418653 www.degolfbaan.nl
Hogezootn 1
Telefoon 0111-651485, fax 0111-651920
Wij wensen u fijne feestdagen en dat 2003 u brengt
wal u ervan verwacht!
Wout Anita Philippe) medewerkers.
Reserveer snel het overheerlijke Sylvesterbuffet
(diverse soorten soep, fris saladebuffet, warm en
koud buffet met diverse vis- en vlees
specialiteiten), En het dessert zult u zich nog
lang herinneren.
Hof Domburg: restaurant De Parelvisser.
Tijdstip: v.a. 18,00 uur
Pnjs p.p.
Volwassenen 18,50
Kinderen 5 t/m 12 jaar €12,50
restaurant
De Gouden Bock
KERST 2002
Stel tijdens uw aperitief uw eigen 3-, 4- ofS-gangen diner samen.
Koude gerechten:
Rouleau van gerookte zalm gevuld met een mousse van forel en hollandse garnalen
Naast onze a la carte kaart serveren wij onderstaand
menu tijdens kerstavond en 2' kerstdag.
Aperitief
Rosbief van hert met een lauwwarme prieselbeeren-vinaigrette
Soep:
Dubbelgetrokken runderbouillon met truffel-croütons
Warme voorgerechten:
Tongfilel met een heldere winler-wortelbouillon
Amuse
Salade me t gegrilde cocfuides,
geconfijte aardappel en truffeldressing
Luxe brunchbuffet met warme en koude
lunchgerechten, diverse broodsoorten en een
spetterend dessertbuffet.
Locatie: Noordzee Résidence De Banjaard:
familierestaurant en Hof Domburg:
restaurant De Parelvisser.
Tijdstip: 11.00-14.00 uur.
Prijs p.p.
Volwassenen 21,50
Kinderen 5 t/m 12 jaar 11,50
Kijk voor andere heerlijke specials en de com
plete menusuggesties op www.roompot.nl
Zalmtartaat
Wildbouillon met garnituur van venkel en
bospaddenstoelen
Spoom
Gestoofde konijnenbout in een bruine saus mét
spekjes, kruiden, uitjes en zoete koek
Tarbot metgroentenspaghetti en latigoustinebouillon
Parelhoen gepaneerd met gedroogde ham en rozemarijnsaus
Hoofdgerechten:
Gegrilde tarbot met bospaddestoelen en een Jus de Vcau
of
Toumedos met een garnituur van ui, spek, kappertjes en augurk geserveerd
met een rode-wijnsaus
of
Eendeborstfilet met in honing geconfijte zilveruitjes en een balsamico-jus
Nagerechten:
Kaasdessert
Wulfshaas met eekfioorntjesbrood
Amuse
(jrand Dessert
Koffie met friandises
Klenu 50,00
Wij bieden voor deze avond ook een passend unjnarrangement
Wij zijn beide kerstdagen geopend
CjeCieve te reserveren
Openingstijden:
dinsdag 10.30-18.00 vrijdag 10.30-21.30
woensdag 10.30-21.30 zaterdag 10.30-21.30
donderdag 10.30 21.30 zondag 10.30-18.00
maandag gesloten
De Gouden Bock, Damplein 17, Middelburg,
In olijfolie gebakken tilapiafilet op een bedje Van
krokante groenten met dillesaus
Grand Dessert.
Restaurant Vrouwe in den Polder
Vroitwenpolderseweg 81 - 4354 ND Vrouwenpolder
Tel: 0118-591900- Fax: 0118-591965
E-mail: vrou we @zeelandnet.ril
,HOF, DOMBURG,
RESERVEER TIJDIG
RESERVERINGEN: 0900 - 8810 (€0.20 p/m)