'n Sfeervol decor voor gezellige feestdagen 't Koetshu t GROENTJE kerstmenu 2e Kerstdag: Kinder Kerst Beide KERSTDAGEN een LUXE KOUD-, WARM- EN DESSERTBUFFET met een aantal wildgerechten a 27,50 Tijdig reserveren gewenst. Tijdens de feestdagen serveren wij u de ^volgende diners, brunches en buffetten: Sint-Nicolaasbrunch a 18,00 p.p. Op 1 december mei een bezoek van Sinl en Piet van 12.00-14.30 uur met een leuke attentie voor de kleintjes! Kerstbrunch a 25,00 p.p. Kinderen tot 12 jaar 1,75 per levensjaar Op le en 2e kerstdag van 12.00-14,30 uur Luxe vijfgangendiner a 42,50 p.p. Kinderen tot 12 jaar 21,25 Op 1 e kerstdag vanaf 19.00 uur Kerstbuffet a 42,50 p.p. Kinderen tot 12 jaar 21,25 Op 2e kerstdag vanaf 19,00 uur Oud Nieuwbuffet a 55,00 p.p. Kinderen tot 12 jaar 27,50 Inclusief live muziek, champagne en vuurwerk op oudejaarsavond vanaf 21.00 uur. Ist® Kerst afhaal menu 3-gangen 19 4 -gangen 22 v.a. 2 personen Menu Warm geroo/fe zalmforel met tomaten marinade Ossenstaartsoep met /quiden WiCdragout (hert) met stoofpeertjes, vossebessen en aardappelgratin Qevutde crêpjes met appel, honing en nootjes Eventueel kunt u zelf wat ijs toevoegen Restaurant lit Den StncyskeMer Kaai 25-27 Veert Bestellen: 0118-501392 of 501291 Afhalen op 25 dee. v.a. 12.00 tot 14.00 uur lste Kerst Restaurant gesloten Kerst geopend www.fletcher.nl Fletcher Hotel Zuiderduin le Wcstkapelle organiseert iedere zondag: een luxe Familiebrunch a 18,00 p.p. Voor informatie en reservering telefoon: 0118-561810 Geniet van een overheerlijk kerstbuffet (diverse soorten soep, fris saladebuffet, warm en koud buffet met diverse vis- en vleespecialiteiten) incl. spetterend dessertbuffet en live muziek waarop uiteraard gedanst mag worden. Locatie: Noordzee Résidence De Banjaard: familierestaurant en Hof Domburg in restaurant De Parelvisser (geen live muziek). Tijdstip: 18.00 uur, Prijs p.p. JE Volwassenen 32,50 ^BHHj Kinderen 5 t/m 12 jaar 19,50 CAFE - RESTAURANT Barbecue fondue Restaurant Proefde kerstsfeer in het authentieke Koetshuis te Domburg le 2e kerstdag geopend Oudejaarsavond vanaf 17.00 uur Reserveren gewenstvanaf 15.00 uur. (ook voor partijen. en personeelsfeesten) Weststraat 22 3^$ 4357 BM Domburg Telefoon 0118-58434 VOORGERECHTEN Waar u kunt genieten van een Belgisch biertje en de Vlaamse keuken. KERSTMENU 2002 U bent welkom vanaf 18.00 uur. Wij serveren u clan een welkomst drankje en om 19.00 uur starten we met een fijne amuse van de chef-kok. Na het buffet volgt een heerlijk kerstdessert en we sluiten af met koffie of thee met een bonbon. Tomatensoep met paprika en maïs Een feest voor de kinderen (en de ouders. Voor de kinderen verzorgen wij vanaf 14.00 uur een compleet kinderprogramma. Vanaf 17.00 uur kunt u samen met onze kerstkoks genieten van een heerlijk kindvriendelijk buffet met vuur werkdessert ft Locatie. Noordzee Résidence De Banjaard: fff familierestaurant, Hof.Domburg restaurant: Ê0- De Parelvisser en Roompot Beach Resort: ff#/ Buffetrestaurant W'Jtf Prijs p.p. Volwassenen 29,50 Kinderen 5 t/m 12 jaar 22,50 Mexicaanse bonensoep LOPEND BUFFET Koude gerechten Vlees, vis en fruitsalade met stokbrood Warme gerechten Stukjes gegrilde rïbeye Mexicaans hoentje met mangosaus Hot chicken wings Texmex spare ribs Chorizo worstjes Chiffi concarne Friet Mexicaanse rijst Gegrilde krieltjes Badstraat 1 4357 AT DOMBURG tel. 0118 583790 fax 0118 58 4038 De prijs van ons kerstmenu be draagt €35,- p.p. de Qojfbaan Overheerlijk Sylvesterbuffet (diverse voor-, hoofd- en nagerechten) en aansluitend een gezellig bal met champagne, oliebollen, veel muziek en vuurwerk. Locatie. Noordzee Résidence De Banjaard: familierestaurant en Plaza Tijdstip: v.a. 18.00 uur X^IÉLi Prijs p.p. Volwassenen 39,50 Kinderen 5 t/m 12 jaar 24,50 L Burg. van Woelderenlaan 5, Vlissingen Tel. 0118-418653 www.degolfbaan.nl Hogezootn 1 Telefoon 0111-651485, fax 0111-651920 Wij wensen u fijne feestdagen en dat 2003 u brengt wal u ervan verwacht! Wout Anita Philippe) medewerkers. Reserveer snel het overheerlijke Sylvesterbuffet (diverse soorten soep, fris saladebuffet, warm en koud buffet met diverse vis- en vlees specialiteiten), En het dessert zult u zich nog lang herinneren. Hof Domburg: restaurant De Parelvisser. Tijdstip: v.a. 18,00 uur Pnjs p.p. Volwassenen 18,50 Kinderen 5 t/m 12 jaar €12,50 restaurant De Gouden Bock KERST 2002 Stel tijdens uw aperitief uw eigen 3-, 4- ofS-gangen diner samen. Koude gerechten: Rouleau van gerookte zalm gevuld met een mousse van forel en hollandse garnalen Naast onze a la carte kaart serveren wij onderstaand menu tijdens kerstavond en 2' kerstdag. Aperitief Rosbief van hert met een lauwwarme prieselbeeren-vinaigrette Soep: Dubbelgetrokken runderbouillon met truffel-croütons Warme voorgerechten: Tongfilel met een heldere winler-wortelbouillon Amuse Salade me t gegrilde cocfuides, geconfijte aardappel en truffeldressing Luxe brunchbuffet met warme en koude lunchgerechten, diverse broodsoorten en een spetterend dessertbuffet. Locatie: Noordzee Résidence De Banjaard: familierestaurant en Hof Domburg: restaurant De Parelvisser. Tijdstip: 11.00-14.00 uur. Prijs p.p. Volwassenen 21,50 Kinderen 5 t/m 12 jaar 11,50 Kijk voor andere heerlijke specials en de com plete menusuggesties op www.roompot.nl Zalmtartaat Wildbouillon met garnituur van venkel en bospaddenstoelen Spoom Gestoofde konijnenbout in een bruine saus mét spekjes, kruiden, uitjes en zoete koek Tarbot metgroentenspaghetti en latigoustinebouillon Parelhoen gepaneerd met gedroogde ham en rozemarijnsaus Hoofdgerechten: Gegrilde tarbot met bospaddestoelen en een Jus de Vcau of Toumedos met een garnituur van ui, spek, kappertjes en augurk geserveerd met een rode-wijnsaus of Eendeborstfilet met in honing geconfijte zilveruitjes en een balsamico-jus Nagerechten: Kaasdessert Wulfshaas met eekfioorntjesbrood Amuse (jrand Dessert Koffie met friandises Klenu 50,00 Wij bieden voor deze avond ook een passend unjnarrangement Wij zijn beide kerstdagen geopend CjeCieve te reserveren Openingstijden: dinsdag 10.30-18.00 vrijdag 10.30-21.30 woensdag 10.30-21.30 zaterdag 10.30-21.30 donderdag 10.30 21.30 zondag 10.30-18.00 maandag gesloten De Gouden Bock, Damplein 17, Middelburg, In olijfolie gebakken tilapiafilet op een bedje Van krokante groenten met dillesaus Grand Dessert. Restaurant Vrouwe in den Polder Vroitwenpolderseweg 81 - 4354 ND Vrouwenpolder Tel: 0118-591900- Fax: 0118-591965 E-mail: vrou we @zeelandnet.ril ,HOF, DOMBURG, RESERVEER TIJDIG RESERVERINGEN: 0900 - 8810 (€0.20 p/m)

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2002 | | pagina 26