kkkkkk NIAN HAO i r n i e,^eVl>e. Het Station Thuis dineren.... met kerst oud en nieuw Gezellig uit eten bij 'Eetcafé De Lamme Goedzak' Hotel Restaurant VLISSINGEN Boulevard Bankert 132 Tel, 0118- 412500 www.hoteldeleugenaar.nl ae°v U)',oê'a.Ill''- #)s ecVl cvla va^rt '■0 -a— Visrestaurant en Catering bedrijf Schotel nummer 1 Schotel nummer 2 Per persoon 13,95 Per persoon 12,95 Koude visschotel Neptunus I Koude vleesschotel Breskens BRUNCHEN MET DE KERSTDAGEN? Bel voor onze uitgebreide kleurenfolder 0118-413551 of kijk op www.piccard.nl lste Kerst afhaal menu afhalen op 25 dec. tussen 12-14 uur 3-gangen 19 en 4-gangen 22 v.a. 2 personen 2<fe Kerst tunch en liner 3-gangen 24 en 4-gangen 27 Menu Hors d'oeuvre varié <f feuiffeté met fqiofselxferij en Ifalfszwezerifi Ossenstaartsoep met Iquiden Tongscfiarrotietjes met tHodandse saus Tfertenêiefstu/ge met zuildsaus QevuUe crêpjes met appet, Honing en nootjes Restaurant In Dat Stmyskelckr Kaai 25-27 Veere Reserveren 0118-501392 of501291 Amuse Carpaccio van Zalm en Kabeljauw met rucola en rode bietjes of Rosbief met gemarineerde cou rgette paprika en gegratineerde cocktail tomaatjes Heldere groentenbouillon met paddestoelen groenten en croutons Gebakken Zeetong a la meurière of Kalfsoester in een Bourgondisch sausje af geblust met Calvados Grand Dessert Koffie met een verrassing 32,75 p.p. Eerste en tweede kerstdag geopend vanaf 16.00 uur Tijdig reserveren Dorpsdijk 34 4354 AD Vrouwenpolder 0118-591417 Kerstdiner op Green White in een feestelijke sfeer diner met 6 verrassende gangen op zowel eerste als tweede Kerstdag Ontvangst met aperitief en amuse om 18.30 uur couvertkosten 57,50 muziek: eerste Kerstdag - Leen Zietse, piano tweede Kerstdag - Ad Colen en Gé Bijvoet, piano en saxofoon Zalmsalade - Gevulde eieren Gevulde tomaat met garnalen Gerookte paling Gerookte zalm Gerookte makreel Rauwkostsalade Nieuwe haring Stokbrood boter UW SCHOTEL IS ONZE ZORG! If Vanwege het grote succes is ons restaurant le 2e kerstdag gesloten. dinsdag 24 december). Wij zijn di. t/m zo. v.a. 11.00 uur geopend. Huzarensalade Gevulde eieren Asperge-hamrolletje Cervelaatworst met augurk Gebraden rosbief Paté Gerookte ham met meloen Fricandeau Rauwkostsalade Stokbrood boter Schotel nummer 3 Per persoon 17,50 Hors d'oeuvre Zeeland Huzaren-, zalm-, kip- en crabsalade Gevulde eieren Asperge-hamrolletje Paté Gerookte ham met meloen Gebraden rosbief Gerookte zalm, paling en forel Gevulde tomaat met garnalen s Nieuwe haring i Gevulde komkommer Rauwkostsalade Stokbrood boter Voor de kerstdagen gaarne bestellen t/m zondag 22 december. Voor Oud Nieuw gaarne t/m zondag 29 december. Aan ons buffet ligt een bestelformulier voor u klaar, maar u kunt natuurlijk ook telefonisch bestellen. (Minimaal 2 personen per schotel). U kunt de schotels afhalen op dinsdag 24, woensdag 25, donderdag 26, dins dag 31 december tussen 11.00 en 14.00 uur. Woensdag 1 januari tussen 14.00 en 17.00 uur. Wij kunnen vanwege de enorme belangstelling niet aan huis bezorgen. U kunt contant of met pinpas afrekenen (niet op rekening). I 0118-465909 I Stationsplein 5 Vlissingen iiiti Cafe Restaurant ""de Heerenkeet"" Boogerdweg t Kerkwerve Tel 0111-Ó71279 "de Heerenkeetheeft weer een KERSTBUFFET Wegens GROOT succes serveren wij ook dit jaar weer een warm en koud drie gangen buffet. Vooraf gegaan door een eetlust opwekkende soep, serveren wij u een voorgerechtenbuffet met allerlei lekkere traditionele gerechten aangevuld met specialiteiten en luxe hapjes van het huis, waarin veel producten uit de streek worden verwerkt; het wild komt van Schouwen, vis uit de Schelde. Het is een buffet met een grootse variëteit aan lekkernijen van vlees en vis, van wild tot tam, voor oud en jong uit bin nen en buitenland. Na het hoofdbuffet speciaal voor de mensen die niet op een pondje door de mond letten met deze dagen: een dessertbuffet met culinaire hoogstandjes van onze nieuwe kok surprice! Wat gaat zij dit jaar voor lekkernijen maken voor u? Dit alles voor de prijs van 37.50 p.p. Voor de kinderen heeft niet alleen Mac Donalds er één, wij hebben het ook, een echte BALLENBAK! Als u wilt brengen wij u kosteloos thuis. Mogen wij met ons Heerenkeet team, u en uw familie een onvergetelijke Kerstavond bezorgen. Reserveert u dan vroegtijdig, u kunt ons bereiken op tel: OHi-671279. Kom eten in een uniek restaurant in Goes 4- M Chinees-Indisch Specialiteiten-restaurant WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58 GOES-TEL. 0113-214903 Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur. Afhalen van bestellingen is óók mogelijk. We hebben voor u 4 verschillende Kerstmenu's samengesteld Voorbeeld: KERSTMENU A Voorgerechten Sun Chi Ha Chineese garnalen met fijne knoflooksaus en sesamzaa Yun Tong Heldere vissoep met verschillende visfilets en groenten Zhen Yu Gestoomde zeebaars met lente - bosuitjes en heerlijke mosterd sojawijnsaus Hoofdgerechten Keun Clion Lon Ha Verse kreeft afkomstig uit Canadese zee speciaal bereid door onze chef kok geserveerd met verse gember, knoflook en rijstwijnsaus Tang Chu Lon Li Gefileerde verse tongfilet met kleine Chin, garnalen en krab in heerlijke Condonese zoetzure saus Nagerechten IJs en koffie IJs met verse vruchten Koffie met likeur naar keuze en bonbons 50,- per couvert Speciaal aanbevolen witte wijn uit het bekende wijngebied de Loire een Vouvray uit 1998 €18,- perfles Speciaal aanbevolen ivde wijn Chateau du Seuii 1996 uit het wijngebied Graves €28,- perfles Voorbeeld: KERSTMENU C Voorgerechten Yang Pah Gemarineerde lamskotelet met Ski Chuan saus, een lichte pittige saus bestaande uit verse knoflook, peper, gember en andere oosterse kruiden Soep v Gestoomde v. Nau Yuk Tong 'i verse ossenstaart met gmenten Zhen Yu e zeebaars met heerlijke sojawijnsaus Hoofdgerechten Kon Pau Ha Gepelde Chinese garnalen met Gon Pao saus, een lichte zoete pittige saus, gemaakt met verse oosterse krtuden, speciaal bereid door onze chef-kok Shang Hai Yuk Gebakken varkenshaas met zoetzure saus gecombineerd met ananas en groenten Nagerechten IJs en koffie IJs met verse vruchten Koffie met likeur naar keuze en bonbons 40,- per couvert Speciaal aanbevolen witte wijn uit liet bekende wijngebied de Loire een Vouvray uit 1998 18,- perfles Speciaal aanbevolen rode wijn Chateau du Seuii 1996 uit het wijngebied Graves 28.- per fles Op onze le verdieping kunt u genieten van ons Kerstbuffet en onze wokkeuken op onderstaande tijden: 12.00 - 15.30 uur 16.30 -19.30 uur 19.30 - 23.00 uur 20,- p.p. 25,- p.p. 25,- p.p. Informeert u naar onze overige kerstmenu's. Tijdens de kerstdagen kunt u ook a la carte bij ons dineren. Speciaal afhaalmenu voor de maand DECEMBER voor 2 personen a 16,60 Babi Pangang, fou yong hai, gebakken bananen en 2 stokjes saté, nasi of bami of witte rijst plus een keuze uit één van de volgende gerechten: Geroosterde kip met pikante saus ofTjap Tjoy of Gefileerde kip met sambalsaus of Indisch vlees of gefileerde kip met kerriesaus of Ching Chou Kal Gefileerde kip met paprikasaus) of Koe Lou Yok. Wij verzorgen ook uw speciale wensen. Modern, sfeervol ingericht restaurant. Ons restaurant is voorzien van airconditioning. Telefonisch bestellen is mogelijk. Ruime parkeergelegenheid voor ons restaurant op parkeerplaats 'Koepoort'. WIJ WENSEN U PRETTIGE FEESTDAGEN

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2002 | | pagina 24