*'t Koetshuis
De Vier
Jaargetijden
'n Sfeervol decor voor
gezellige feestdagen
Kerstmenu 2002
to V
JSsSAËw Weststraat 22
't GROENTJE
Kerstbrunch in 'nr/^Mirn
'DE
SCHELPHOEK
Gezellig uit eten bij
'Eetcafé De Lamme Goedzak'
Tijdens de feestdagen serveren wij u de
volgende diners, brunches en buffetten:
Sint-Nicolaasbrunch a 18,00 p.p.
Op 1 december met een bezoek van Sint en Piet van
12.00-14,30 uur met een leuke attentie voor de kleintjes!
Kerstbrunch a 25,00 p.p.
Kinderen tot 12 jaar 1,75 per levensjaar
Op le en 2e kerstdag van 12.00-14.30 uur
Luxe vijfgangendiner a 42,50 p.p.
Kinderen tot 12 jaar 21,25
Op le kerstdag vanaf 19.00 uur
Kerstbuffet a 42,50 p.p.
Kinderen tot 12 jaar 21,25
Op 2e kerstdag vanaf 19.00 uur
Oud Nieuwbuffet a 55,00 p.p.
Kinderen tot 12 jaar 27,50
Inclusief live muziek, champagne en vuurwerk op
oudejaarsavond vanaf 21.00 uur.
Restaurant De Beuze
Havenplein 7, Zierikzee, 0111 -417194
Carpaccio van kabeljauw met
groene kruiden in verfijnde olijfolie,
lauwwarm geserveerd
Creme van kastanjes met room
van knolselderij
Overheerlijke hazepeper
Biefstukjes van het hert
met een stamppotje rode kool en
een jus van morieljes
Gepocheerde peer gevuld met
amandelspijs en een
parfait van ameretti koekjes
Koffie met lekkers
www.fletcher.nl
Fletcher Hotel Zuiderduin te Westkapel le en Fletcher Hotel
du Commerce te Middelburg organiseren
iedere zondag: een luxe Familiebrunch a 18,00 p.p.
Voor informatie en reservering telefoon: 0118-561810
KÉRST 2002
Barbecue fondue Restaurant
Proefde kerstsfeer in
het authentieke
Koetshuis te Domburg
le 2e kerstdag (Live muziek)
en Oudejaarsavond
o. vanaf 17.00 uur geopend.
lp
^1, Reserveren (gewenst) vanaf 15.00 uur.
(ook voor partijen en personee(sféesten)i "vjlfv5*
Het feestelijke kerstbuffet biedt u een ruime keuze aan bijzondereen lekkere
koude en warme gerechten.
Buitenplaats Ipenoord, Noordweg 43, 4356 EB Oostkapelle I
tel.: 0118 591223 fax: 0118 593281
greenwhite@zeelandnet.nl - www.greenwhite.nl
CAFE - RESTAURANT
Wciar u kunt
genieten van
een Belgisch
biertje en de
Vlaamse
keuken.
Badstraat 1
4357 AT DOMBURG
tel. 0H8 583790
fax 0118 58 4038
Wel eens aan catering gedacht?
Er kan veel meer dan u verwacht...
Eten en drinken hebben we in grote variëteit
alles van een voortreffelijke kwaliteit.
Bestek, servies en ander denkbaar materiaal,
wij verzorgen uw receptie of diner helemaal.
Een feest organiseren zonder zorgen:
bel vandaag, de offerte ontvangt u morgen!
Groenendaal 3
4307 AM Oosterland
Tel. 0111-641964
www.de-vierjaargetijden.nl
Ardennerham met meloen,
aardappelsalade met spekjes,
wildpaté en paté en croute,
Noorse garnalen, gerookte zalm,
gerookteforelfilet, huzarensala
de, tonijnsalade.
Cocktailsaus, tomatensalade
met bieslook, komkommer
salade, broccoli salade,
1000 island dressing, stokbrood,
oerbrood, kruidenboter, boter,
remoulade saus.
Warme beenham, gegrilde zalm
op een bedje van spinazie met
romige kreeftensaus,
scholrolletjes met witte wijn
saus, hazenpeper, varkenshaas
medaillons met
champignon roomsaus,
ossenhaas puntjes met peper
saus, spruitjes, bloemkool,
risotto, gebakken aardappels
met spek en uien.
Kinderbuffet
Kippensoep met
lettervermicelli, gehaktballetjes
in satésaus, hamburgertjes,
kibbeling en friet.
Prijs:
Volwassenen 48,00
Kinderen 8 t/m 12jaar 24,00
Kinderen 3 t/m 7jaar 14,40
Ijstaarten, diverse soorten
mousse, diverse soorten Dit arrangement is
bavarois,fruitsalade, diverse inclusief drank
soorten kaas. (uit Nederlands assortiment)
26 december om 11.00 uur
Een vroege strandwandeling of lekker uitslapen? Wat is er dan fijner om daarna eens uitgebreid
te brunchen. Om 11.00 uur is er een veelzijdig brunchbuffet met de volgende gerechten:
Heldere kippensoep
Achterham, kiprollade,
cervelaat, gebraden gehakt,
rosbief, ardennerham met
meloen, fazantenpaté,
peperpaté
Jonge kaas, komijnen kaas,
roombrie
Diverse soorten makreel,
garnalen, gerookte forel,
haring, gerookte heilbot,
huzarensalade, aardappel
salade, zalmsalade
Kip met kerriesaus, beenham,
pasteitje met kalkoenragout,
gevulde scholrolletjes met witte
wijnsaus
Chipolataworstjes, ontbijtspek,
roerei
sesambollen, wit brood,
bruin brood, oliebollen,
appelflappen
Ijstaart, Gebak,
Mousse, Fruitsalade
Prijs:
volwassenen 26,50
kinderen 8 t/m 12 13,25
kinderen 3 t/m 7 8,00
Croissant, bruine/witte bollen, Kinderen t/m 2 jaar eten gratis mee!
31 december van 18.00 tot 22.00 uur
Sylvesterbuffet
1 januari vanaf 11.30 uur
Nieuwjaars brunchbuffet
U begrijpt het, december wordt voor ons een feest
maand. We begroeten u en uw gezin dan ook graag,
en niet alleen in decpmber!
J
PORT ZÉLANDE
CRAN DORADO CROUP
Port Zélande 2,3253 MG Ouddorp
tel. (0111) 674 000, www.centerparcs.com
Ook dit jaar kunt u zich tijdens de kerstdagen
weer lekker laten verwennen in
HRC DE SCHELPHOEK
Onze chef-kok heeft voor deze kerst
5 verschillende menu's samengesteld, waar u zelf
uw keuze uit kunt maken.
De prijzen van deze menu's variëren van
€40,00 tot €60,00 p.p..
Heeft u al dinerplannen voor de kerst, vraag dan naar
informatie over onze kerstbrunch!!!
De kerstbrunch serveren wij voor 25,00
Kinderen tot 3 jaar gratis
Kinderen tot 12 jaar 20.00
Incl. aperitief, soep, koud en warm buffet,
kerstdessert.
Tijdens de kerst thuis en toch uit?!
Kerstsalades vanaf 12,00 p.p.
U kunt reserveren of de informatie aanvragen bij:
Serooskerke (S), tel. 0111 -671212
www.deschelphoek.nl
Amuse
Carpaccio van Zalm en Kabeljauw met
rucola en rode bietjes
of
Rosbief met gemarineerde courgettepaprika en
gegratineerde cocktailtomaatjes
Heldere groentenbouillon met paddestoelen
groenten en croutons
Gebakken Zeetong a la meurre
"f
kalfsoester in een Bourgondisch sausje
afgeblust met Calvados
Grand Dessert
Koffie met een verrassing
€32,75 p.p.
Eerste en tweede Kerstdag geopend
vanaf 16.00 uur
Tijdig reserveren
Dorpsdijk 34 4354 AD Vrouwenpolder
"S 0118-591417
restaurant Le Marquis
Dit menu serveren wij tijdens de Kerstdagen
in ons sfeervolle restaurant.
Helaas zijn wij reeds volgeboekt, wellicht mogen wij u op
een andere avond eens ontvangen
Kerstmenu 2002
Salade van tuinkruiden met getrancheerde
duivenborst en een krul ganzenlever geserveerd met een
vinaigrette van ingekookt kriekbier.
Heldere wildbouillon met een garnituur van
diverse paddestoelen en sterappeltjes
Gegrilde tarbotfilet op kreeftenrisotto en wilde
spinazie met een luchtige saffraan sabayonne
Gebakken hertenbiefstukjes op een pastinaak-
truffelpuree geserveerd met een oude Porto jus
Combinatie van Italiaanse en Schouwse kaasjes met
huysgemaakt vijgen-notenbrood
Palet van diverse patisserie creaties
www.badhotelrenesse.nl
www.westerduin.nl
voor uw tafelreservering: 0111-462500
Laone 2-6
4325 EK Renesse
Beide KERSTDAGEN een LUXE
KOUD-, WARM- EN DESSERTBUFFET
met een aantal wildgerechten
a 27,50
Tijdig reserveren gewenst.