*'t Koetshuis De Vier Jaargetijden 'n Sfeervol decor voor gezellige feestdagen Kerstmenu 2002 to V JSsSAËw Weststraat 22 't GROENTJE Kerstbrunch in 'nr/^Mirn 'DE SCHELPHOEK Gezellig uit eten bij 'Eetcafé De Lamme Goedzak' Tijdens de feestdagen serveren wij u de volgende diners, brunches en buffetten: Sint-Nicolaasbrunch a 18,00 p.p. Op 1 december met een bezoek van Sint en Piet van 12.00-14,30 uur met een leuke attentie voor de kleintjes! Kerstbrunch a 25,00 p.p. Kinderen tot 12 jaar 1,75 per levensjaar Op le en 2e kerstdag van 12.00-14.30 uur Luxe vijfgangendiner a 42,50 p.p. Kinderen tot 12 jaar 21,25 Op le kerstdag vanaf 19.00 uur Kerstbuffet a 42,50 p.p. Kinderen tot 12 jaar 21,25 Op 2e kerstdag vanaf 19.00 uur Oud Nieuwbuffet a 55,00 p.p. Kinderen tot 12 jaar 27,50 Inclusief live muziek, champagne en vuurwerk op oudejaarsavond vanaf 21.00 uur. Restaurant De Beuze Havenplein 7, Zierikzee, 0111 -417194 Carpaccio van kabeljauw met groene kruiden in verfijnde olijfolie, lauwwarm geserveerd Creme van kastanjes met room van knolselderij Overheerlijke hazepeper Biefstukjes van het hert met een stamppotje rode kool en een jus van morieljes Gepocheerde peer gevuld met amandelspijs en een parfait van ameretti koekjes Koffie met lekkers www.fletcher.nl Fletcher Hotel Zuiderduin te Westkapel le en Fletcher Hotel du Commerce te Middelburg organiseren iedere zondag: een luxe Familiebrunch a 18,00 p.p. Voor informatie en reservering telefoon: 0118-561810 KÉRST 2002 Barbecue fondue Restaurant Proefde kerstsfeer in het authentieke Koetshuis te Domburg le 2e kerstdag (Live muziek) en Oudejaarsavond o. vanaf 17.00 uur geopend. lp ^1, Reserveren (gewenst) vanaf 15.00 uur. (ook voor partijen en personee(sféesten)i "vjlfv5* Het feestelijke kerstbuffet biedt u een ruime keuze aan bijzondereen lekkere koude en warme gerechten. Buitenplaats Ipenoord, Noordweg 43, 4356 EB Oostkapelle I tel.: 0118 591223 fax: 0118 593281 greenwhite@zeelandnet.nl - www.greenwhite.nl CAFE - RESTAURANT Wciar u kunt genieten van een Belgisch biertje en de Vlaamse keuken. Badstraat 1 4357 AT DOMBURG tel. 0H8 583790 fax 0118 58 4038 Wel eens aan catering gedacht? Er kan veel meer dan u verwacht... Eten en drinken hebben we in grote variëteit alles van een voortreffelijke kwaliteit. Bestek, servies en ander denkbaar materiaal, wij verzorgen uw receptie of diner helemaal. Een feest organiseren zonder zorgen: bel vandaag, de offerte ontvangt u morgen! Groenendaal 3 4307 AM Oosterland Tel. 0111-641964 www.de-vierjaargetijden.nl Ardennerham met meloen, aardappelsalade met spekjes, wildpaté en paté en croute, Noorse garnalen, gerookte zalm, gerookteforelfilet, huzarensala de, tonijnsalade. Cocktailsaus, tomatensalade met bieslook, komkommer salade, broccoli salade, 1000 island dressing, stokbrood, oerbrood, kruidenboter, boter, remoulade saus. Warme beenham, gegrilde zalm op een bedje van spinazie met romige kreeftensaus, scholrolletjes met witte wijn saus, hazenpeper, varkenshaas medaillons met champignon roomsaus, ossenhaas puntjes met peper saus, spruitjes, bloemkool, risotto, gebakken aardappels met spek en uien. Kinderbuffet Kippensoep met lettervermicelli, gehaktballetjes in satésaus, hamburgertjes, kibbeling en friet. Prijs: Volwassenen 48,00 Kinderen 8 t/m 12jaar 24,00 Kinderen 3 t/m 7jaar 14,40 Ijstaarten, diverse soorten mousse, diverse soorten Dit arrangement is bavarois,fruitsalade, diverse inclusief drank soorten kaas. (uit Nederlands assortiment) 26 december om 11.00 uur Een vroege strandwandeling of lekker uitslapen? Wat is er dan fijner om daarna eens uitgebreid te brunchen. Om 11.00 uur is er een veelzijdig brunchbuffet met de volgende gerechten: Heldere kippensoep Achterham, kiprollade, cervelaat, gebraden gehakt, rosbief, ardennerham met meloen, fazantenpaté, peperpaté Jonge kaas, komijnen kaas, roombrie Diverse soorten makreel, garnalen, gerookte forel, haring, gerookte heilbot, huzarensalade, aardappel salade, zalmsalade Kip met kerriesaus, beenham, pasteitje met kalkoenragout, gevulde scholrolletjes met witte wijnsaus Chipolataworstjes, ontbijtspek, roerei sesambollen, wit brood, bruin brood, oliebollen, appelflappen Ijstaart, Gebak, Mousse, Fruitsalade Prijs: volwassenen 26,50 kinderen 8 t/m 12 13,25 kinderen 3 t/m 7 8,00 Croissant, bruine/witte bollen, Kinderen t/m 2 jaar eten gratis mee! 31 december van 18.00 tot 22.00 uur Sylvesterbuffet 1 januari vanaf 11.30 uur Nieuwjaars brunchbuffet U begrijpt het, december wordt voor ons een feest maand. We begroeten u en uw gezin dan ook graag, en niet alleen in decpmber! J PORT ZÉLANDE CRAN DORADO CROUP Port Zélande 2,3253 MG Ouddorp tel. (0111) 674 000, www.centerparcs.com Ook dit jaar kunt u zich tijdens de kerstdagen weer lekker laten verwennen in HRC DE SCHELPHOEK Onze chef-kok heeft voor deze kerst 5 verschillende menu's samengesteld, waar u zelf uw keuze uit kunt maken. De prijzen van deze menu's variëren van €40,00 tot €60,00 p.p.. Heeft u al dinerplannen voor de kerst, vraag dan naar informatie over onze kerstbrunch!!! De kerstbrunch serveren wij voor 25,00 Kinderen tot 3 jaar gratis Kinderen tot 12 jaar 20.00 Incl. aperitief, soep, koud en warm buffet, kerstdessert. Tijdens de kerst thuis en toch uit?! Kerstsalades vanaf 12,00 p.p. U kunt reserveren of de informatie aanvragen bij: Serooskerke (S), tel. 0111 -671212 www.deschelphoek.nl Amuse Carpaccio van Zalm en Kabeljauw met rucola en rode bietjes of Rosbief met gemarineerde courgettepaprika en gegratineerde cocktailtomaatjes Heldere groentenbouillon met paddestoelen groenten en croutons Gebakken Zeetong a la meurre "f kalfsoester in een Bourgondisch sausje afgeblust met Calvados Grand Dessert Koffie met een verrassing €32,75 p.p. Eerste en tweede Kerstdag geopend vanaf 16.00 uur Tijdig reserveren Dorpsdijk 34 4354 AD Vrouwenpolder "S 0118-591417 restaurant Le Marquis Dit menu serveren wij tijdens de Kerstdagen in ons sfeervolle restaurant. Helaas zijn wij reeds volgeboekt, wellicht mogen wij u op een andere avond eens ontvangen Kerstmenu 2002 Salade van tuinkruiden met getrancheerde duivenborst en een krul ganzenlever geserveerd met een vinaigrette van ingekookt kriekbier. Heldere wildbouillon met een garnituur van diverse paddestoelen en sterappeltjes Gegrilde tarbotfilet op kreeftenrisotto en wilde spinazie met een luchtige saffraan sabayonne Gebakken hertenbiefstukjes op een pastinaak- truffelpuree geserveerd met een oude Porto jus Combinatie van Italiaanse en Schouwse kaasjes met huysgemaakt vijgen-notenbrood Palet van diverse patisserie creaties www.badhotelrenesse.nl www.westerduin.nl voor uw tafelreservering: 0111-462500 Laone 2-6 4325 EK Renesse Beide KERSTDAGEN een LUXE KOUD-, WARM- EN DESSERTBUFFET met een aantal wildgerechten a 27,50 Tijdig reserveren gewenst.

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2002 | | pagina 10