Konijnenboutje jongens? PZC 10 Poets het zilver. Ontkurk de flessen. Dek de tafels. Feest smakelijk.Cfl Pro ie c g Openingstijden www.ah.nl 3.25 3.75 3.90 15.90 Am 3.99 23.90 28.90 donderdag 21 december 2000 Dit zijn onze visman Eddy Schapdrijver en onze vleesman Michael Schubert. Twee bovenste beste kerels, maar onderlaatst hadden ze een akkefietje. Dat zit zo: kerst staat voor de deur en bij kerst horen 7 feestelijke aanbiedingen. Dat hoef je Eddy en Michael geen twee keer te zeggen, maar Eddy hoopte stiekem een beetje dat hij er vier zou krijgen en Michael drie, zodat hij Zeeland's Roems verse oesters nog kwijt zou kunnen. En andersom was dat net zo, want Michael had nog een prachtige serie varkensfiletrollades. Daar hebben ze met z'n tweeën een klein beetje over staan bakkeleien. Terwijl wij al hadden bedacht dat de 7e aanbieding konijn zou worden. En konijn is geen vlees én geen vis. Konijn is wild. Je ziet aan de koppen van Eddy en Michael hoe ze zich daarover voelen. Een beetje konijnerig. En konijnen zijn, om een u waarschijnlijk bekende reden, behoorlijk talrijk en daardoor ook zeer internationaal. De Belgen stoven hem in bier met uitjes, de Fransen, die wel een pruimpje lusten, maken 'lapin aux pruneaux' en de Italianen eten hem met olijven en basilicum. Hoe 'm eet, mag u helemaal zelf weten en als u liever iets heel anders eet hebben we nog 6 prachtige aanbiedingen die niet voor konijnenbout onderdoen. Voor kerst hebben de Albert Heijn-winkels afwijkende openingstijden. Op vrijdag 22 december van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 23 december van 07.00 tot 20.00 uur (afwijkende openings tijden worden bekendgemaakt in uw eigen winkel). De Van/ voor'-aanbiedingen zijn alleen geldig met de AH Bonus kaart t/m 24 december a.s. AH Servicelijn: 0800-0305. CdVistompouce van gerookte zalm en roomkaas Feestelijk, kant en-klaar voorgerecht verpakt per 100 gram Ctl Schotse zalmfilet graatloos Makkelijk te bereiden en gegarandeerd vers per 100 gram diverse zeewolffilet graatloos Stevige witte vis met een kreeftachtige smaak per 100 gram -4r?5" Am Ctl Konijnenbout Mooi alternatief voor kip, heerlijk in stoofpot per kilo 2T50 dl Serranoham Spanje's beroemdste ham, heerlijk met Sharonfrult per 100 gram 01 Varkensoester met kruidenboter Malse, sappige varkens biefstuk mét kruidenboter verpakt per kilo 01 Greenfields rosbief Het beste van de Ierse welden per kilo

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2000 | | pagina 10