PHILIPPO'S Hotel Grill-Bar 30 *2-00Q s Hartelijk welkom met Kerst ij Motel De Wouw se Tol PZC DER SCHELPHOEK Culinair genieten met kerst kindermenu sajsr Geachte gast: £<j)e van Zeeland Kerstdiner a la carte MOLDIBOW; 2000 Kerstmenu a 72,50 Maandmenu a 42,50 zaterdag 2 december 2000 V Wist u dat havenbrasserie Bom Dia: ligt aan de jachthaven van Wemeldinge open Is op ie en te kerst vanaf 17.00 uur (en gesloten Is vanaf %1/Vt t/m Zü/l) de kerstmenu's op aanvraag naar u toestuurt telefonisch bereikbaar is op Ollj^lOiOO u bij deze prettige feestdagen wenst Ook dit jaar kunt u zich tijdens de kerstdagen weer lekker laten verwennen in HRC DE SCHELPHOEK Onze chef-kok heeft voor deze EERSTE kerst van deze eeuw 6 verschillende menu's samengesteld, waar u zelf uw keuze uit kunt maken. De prijzen van deze menu's variëren van 77,50 tot 107,50. Heeft u al dinerplannen voor de kerst, vraag dan naar informatie over onze kerstbrunchü! De kerstbrunch serveren wij voor 49,50 Kinderen tot 3 jaar gratis Kinderen tot 12 jaar 30,00 Incl. aperitief, soep, koud en warm buffet, kerstdessert. Tijdens de kerst thuis en toch uit?! Kerstsalades vanaf 27,50 p.p. U kunt reserveren of de informatie aanvragen bij: Serooskerke (S), tel. 0111-671212 www.deschelphoek.nl TPORT ZÉLANDE GRAN DORADO GROUPj Restaurant Gran Buffet Op 25 december Kerstbrunch om 11.00 uur. Voorde actievelingen of langsla- I pers hebben wij ook dit jaar weer een uitstekend verzorgde kerstbrunch met i diverse koude en warme gerechten voor u. Prijs: 54,50 p.p. Kinderen 8 t/m 12 jaar 27,25. Kinderen 3 t/m 7 jaar 16,50. Op 25 26 december hebben wij voor u een kerstbuffet De tijden hiervan zijn 16.00 uuren 19.30 uur. Dit feeste lijke buffet bestaat uit de volgende gerechten: Heldere gevogelte soep/Gebonden ossenstaartsoep Ardennerham met meloen, rosbief Tuinkruidenpaté, haaspaté Diverse soorten makreel, vispaté, gevulde forel Diverse soorten rauwkost met verschillende dressings Pasta salade, tonijnsalade, aardappelsalade met spek, huzarensalade Stokbrood met kruidenboter Kalkoenhaasje in tuinkruidensaus, hazenpeper, beenham in jus met bosuitjes, ossenhaaspuntjes in stroganoffsaus, scholrolletjes gevuld met zalm in witte wijnsaus Gehaktbal in tomaten saus, satéspies, kibbeling Omelet Siberiènne, mousse, bavaroise,gebak, fruitsalade Voor reserveringen en informatie ook over onze andere restaurants kunt u tijdens kantooruren bellen naar; tel.: 0111 - 67 48 68 VLISSÏNGEN BOULEVARD BANKERT 132 0118-412500 Kestauraut0e '5lauvJe Markies Laone 2-4, 4325 EK Renesse Chefkok Wim Oudesluys heeft voor u onderstaand Kerslmenu met zorg samengesteld. Er wordt uitsluitend met verse ingrediënten gewerkt, bij voorkeur van hel Zeeuwse land. Wij zijn u graag behulpzaam bij het samenstellen van een passend wijnarrangement. Er is slechts een beperkt aantal tafels beschikbaar. Informatie en reserveringen: 0111-462500. Kerstmenu 2000 Prijs per couvert f 110,- Mousse van tarbot op een vinaigrette van rivierkreeftjes, gegarneerd met concassé van gefrituurde courgettes en wortel Ucht gerookte speenbig-filet gebraden in honing met een saus van ingekookt kriekenbier. Geserveerd met geroosterde cantharellen en bosuitjes Heldere kreeftenbouillon met saffraan, kreeftvlees en gedroogde tomaten Ucht gemarineerde wildzwijnfilet in een saus van rode wijn, kaneel en jeneverbessen. Wordt geserveerd met een verfijnd groentengamituur Dessert van appeltjes, gesmoord in Calvados met een frisse citroensorbet op een spiegeltje van gepocheerde viigen Koffie servies met huysgemaakte bonbons JLgiteó tie# ÉÉÉ$tt Divev*e söürteo salades 189 "w a<m Hou, wdse ,kte Gemotte Pa8"°e0S*ÜW e*oe '«ma/en e" krab Gek( 1°okte ie -'Paddos,, zmetkri 'eeftensa Spoo,. «arme rer*s„ fK'SSCI Tou, 'rr>ed0Sn 'Wds ■'Ports1Us a ƒ27,- Fruitcocktall Heldere tomatensoep Hamburger, kipnuggets, kroket, kaassoufflé of frikadel Kinderverassing VEGETARISCH MENU a 52,50 1 frisse salade met notenmétage j j Groentesoep met tahoe ij Vegetarische schotel met roerbakgroenten Bosvruchten |1 Koffie met bonbon L Gr*nddt 'ossen Kolf,, me'>>°nbon Nog even en dan zijn de Varêf der Valk Hotels Restaurant weer sfeervol versierd. Want feestelijke dagen voor Kerst en\ )ud Nieuw zijn in aantocht. U als onze gast willen wij graaj. als eerste met deze advertenti zen voorproefje geven van al ietgeen ons motel u dan te bie den beeft. Wij nodigen u uil imde komende feestdagen bi) ms te vieren. Samen met uw gezinuw familie of vrienden tof gezellig met z'n tweetjes, tag erop rekenen dat wij u in ille toonaarden zullen laten genieten! Tijdige reservering üi mvenst. pireche en medewerkers \De Wouwse Ibl Daïoe nvetp1 ,rü\i»eQÏ Dlaoche Koffie"1® booboa Rijksweg N59 nr, 6 Oosterland Stel uw eigen kerstmenu samen: Koude voorgerechten: Hollandse garnalencocktail 18,50 Meloen-zalmmousse op een bedje van friseesla 18,50 Huis gemaakte vispaté met een rijke garnituur f 18,50 Kippenlevermousse mère Niogret f 16,50 Bordje met diverse soorten wild f 17,50 Grapefruitcocktail met sherry f 9,50 Warme voorgerechten: Pasteitje gevuld met verschillende soorten vis f 17,50 Rivierkreeftjes met een romig vissausje f 18,50 Bospaddestoelen met een kaasmelange f 16,50 Soepen: Wildsoep f 9,50 Heldere ossenstaartsoep f 9,50 Gerookte palingsoep 11,50 Crème "Agnes Sorel" f 8,50 Pommodorisoep in baquette f 7,50 Hoofdgerechten Hazenpeper f 34,50 Varkenshaas met appelroomsaus f 32,50 Tournedos met bospaddestoelensaus f 42,50 Hertenrugfilet met een jachtsaus f 39,50 Zeeduivelstaart met een zachte saus f 32,50 Scholfilets gevuld met zalmmousse f 30,50 Tongrolletjes gevuld met een zalmmousse en een witte wijnsaus f 34,50 Nagerechten: Flensjes gevuld met crème pcitissiere 9,50 Nogat Paifait f 12,50 Warm appelgebak met kaneelijs en vanillesaus f 8,50 Drie bollen sorbetijs met verse vruchten f 12,50 Bij een viergangenmem koffie met bonbon gratis Graag voor 18 december 2000 reserveren. Tel. 0111-641270 Kindermenu's vanaf 15,-. Beide kerstdagen vanaf 18.30 uur Live Muziek Motel de Wouwse'Kol Mastendrecf 85 - 462 5 RE Bergen opEoc f§. Bistro Restaurant de Ploeg Rampweg 16-18, 4325 LH Renesse 0111-461214 Kerstmenu 1 ■QM/QM Tranches licht gerookte eendenborstfilet op een bedje van rucolasla aangemaakt met frambozendressmg Ucht gebonden bospaddestoelensoep f75,- Romige tagliatella van spinazie en bieslook, daarop een mootje gepocheerde zalm Medaillons van hert met een mousse van zuurkoolpuree, geserveerd met rode portsaus Tarte-tartin met kaneelijs en vanillesaus Kerstmenu 2 •QM&M Een combinatie van carpaccio met mousse de canard Wild bouillon met tranches eendenborst f75,- Tongfilets met puree van aardappel en selderie omringd met champagnesaus Wldtno van eend, parelhoen en kalkoen geserveerd met appelcompote en madeirasaus Bosvruchtenparfait Kerstmenu 3 Gerookte ham van het wildzwijn met bolletjes meloen en witte port Ossenstaartsoep met een glaasje madeira f75,- (v1 Gegrilde botervis op een bedje van knolselderij, omringd me Tournedos met gebakken champignons Chipolata pudding Reservering gewenst Tevens a la carte mogelijk le en 2e kerstdag geopend Stel uw eigen diner samen. Dit alles in de juiste sfeer en ambiance. Reserveer tijdig! (indien mogelijk voor 19 december s.v.p.) SLUIT HET JAAR li me i jnniv to'.M F MET EEN AF GROOTS BUFFET Aanvang 20.00 uur met live muziek om 24,00 uur Fuiden wij bet jaar 2001 in met een kampvuur. SPECTACULAIR VUURWERK. Met gratis Glühwein en Champagne. Wilt u verzekerd zijn van een plaats, reserveer tijdig. Molenberg c.v. Hogeweg 53 Burgh-Haamstede Tel. 0111 - 654400 Fax. 0111 -653149 Hogezoom 1 Telefoon 0111-651485, fax 0111-651920 Wij heten u van harte welkom op kerstavond en 2e kerst dag en serveren u a la carte in een gezellige kerstsfeer diverse wild-, vis- en grillspecialiteiten. Soesjes gevuld met wildrügêut Wildsoep met bospaddestoelen Spoom Wildtrio van herl, haas en wildzwijn met wildsaus of Vistrio van tonijn, slibtong en scholfilet met ravigottesaus Flensje met vanilleijs, slagroom en Grand Marnier Combinatie van gefrituurde calamares en scampies met knoflooksaus Varkenshaasje champignonroomsaus of Zalmfilet Provengaal Poffertjes met vanilleijs en slagroom

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2000 | | pagina 70