PHILIPPO'S Hotel Grill-Bar
30
*2-00Q
s
Hartelijk welkom met Kerst
ij Motel De Wouw se Tol
PZC
DER
SCHELPHOEK
Culinair genieten met kerst
kindermenu
sajsr
Geachte gast:
£<j)e van Zeeland
Kerstdiner a la carte
MOLDIBOW;
2000
Kerstmenu a 72,50
Maandmenu a 42,50
zaterdag 2 december 2000
V
Wist u dat
havenbrasserie
Bom Dia:
ligt aan de jachthaven van Wemeldinge
open Is op ie en te kerst vanaf 17.00 uur
(en gesloten Is vanaf %1/Vt t/m Zü/l)
de kerstmenu's op
aanvraag naar u toestuurt
telefonisch bereikbaar
is op Ollj^lOiOO
u bij deze prettige
feestdagen wenst
Ook dit jaar kunt u zich tijdens de kerstdagen
weer lekker laten verwennen in
HRC DE SCHELPHOEK
Onze chef-kok heeft voor deze EERSTE kerst van deze
eeuw 6 verschillende menu's samengesteld, waar u zelf
uw keuze uit kunt maken.
De prijzen van deze menu's variëren van 77,50 tot
107,50.
Heeft u al dinerplannen voor de kerst, vraag dan naar
informatie over onze kerstbrunchü!
De kerstbrunch serveren wij voor 49,50
Kinderen tot 3 jaar gratis
Kinderen tot 12 jaar 30,00
Incl. aperitief, soep, koud en warm buffet,
kerstdessert.
Tijdens de kerst thuis en toch uit?!
Kerstsalades vanaf 27,50 p.p.
U kunt reserveren of de informatie aanvragen bij:
Serooskerke (S), tel. 0111-671212
www.deschelphoek.nl
TPORT ZÉLANDE
GRAN DORADO GROUPj
Restaurant Gran Buffet
Op 25 december Kerstbrunch om 11.00 uur. Voorde actievelingen of langsla-
I pers hebben wij ook dit jaar weer een uitstekend verzorgde kerstbrunch met
i diverse koude en warme gerechten voor u. Prijs: 54,50 p.p. Kinderen 8 t/m 12
jaar 27,25. Kinderen 3 t/m 7 jaar 16,50. Op 25 26 december hebben wij
voor u een kerstbuffet De tijden hiervan zijn 16.00 uuren 19.30 uur. Dit feeste
lijke buffet bestaat uit de volgende gerechten:
Heldere gevogelte soep/Gebonden ossenstaartsoep
Ardennerham met meloen, rosbief
Tuinkruidenpaté, haaspaté
Diverse soorten makreel, vispaté, gevulde forel
Diverse soorten rauwkost met verschillende dressings
Pasta salade, tonijnsalade, aardappelsalade
met spek, huzarensalade
Stokbrood met kruidenboter
Kalkoenhaasje in tuinkruidensaus, hazenpeper, beenham in jus met
bosuitjes, ossenhaaspuntjes in stroganoffsaus, scholrolletjes gevuld met
zalm in witte wijnsaus
Gehaktbal in tomaten saus, satéspies, kibbeling
Omelet Siberiènne, mousse, bavaroise,gebak, fruitsalade
Voor reserveringen en informatie ook over onze andere restaurants kunt u tijdens
kantooruren bellen naar; tel.: 0111 - 67 48 68
VLISSÏNGEN
BOULEVARD BANKERT 132
0118-412500
Kestauraut0e '5lauvJe Markies
Laone 2-4, 4325 EK Renesse
Chefkok Wim Oudesluys heeft voor u onderstaand Kerslmenu met
zorg samengesteld. Er wordt uitsluitend met verse ingrediënten
gewerkt, bij voorkeur van hel Zeeuwse land. Wij zijn u graag
behulpzaam bij het samenstellen van een passend wijnarrangement.
Er is slechts een beperkt aantal tafels beschikbaar.
Informatie en reserveringen: 0111-462500.
Kerstmenu 2000
Prijs per couvert f 110,-
Mousse van tarbot op een vinaigrette van rivierkreeftjes,
gegarneerd met concassé van gefrituurde courgettes en wortel
Ucht gerookte speenbig-filet gebraden in honing
met een saus van ingekookt kriekenbier.
Geserveerd met geroosterde cantharellen en bosuitjes
Heldere kreeftenbouillon met saffraan,
kreeftvlees en gedroogde tomaten
Ucht gemarineerde wildzwijnfilet in een saus
van rode wijn, kaneel en jeneverbessen.
Wordt geserveerd met een verfijnd groentengamituur
Dessert van appeltjes, gesmoord in Calvados met een frisse
citroensorbet op een spiegeltje van gepocheerde viigen
Koffie servies met huysgemaakte bonbons
JLgiteó
tie#
ÉÉÉ$tt
Divev*e
söürteo
salades
189 "w a<m
Hou,
wdse
,kte
Gemotte Pa8"°e0S*ÜW
e*oe
'«ma/en
e" krab
Gek(
1°okte ie
-'Paddos,,
zmetkri
'eeftensa
Spoo,.
«arme
rer*s„
fK'SSCI
Tou,
'rr>ed0Sn
'Wds
■'Ports1Us
a ƒ27,-
Fruitcocktall
Heldere tomatensoep
Hamburger, kipnuggets, kroket,
kaassoufflé of frikadel
Kinderverassing
VEGETARISCH MENU
a 52,50
1 frisse salade met notenmétage j
j Groentesoep met tahoe
ij Vegetarische schotel met roerbakgroenten
Bosvruchten
|1 Koffie met bonbon
L
Gr*nddt
'ossen
Kolf,,
me'>>°nbon
Nog even en dan zijn de Varêf
der Valk Hotels Restaurant
weer sfeervol versierd. Want
feestelijke dagen voor Kerst en\
)ud Nieuw zijn in aantocht.
U als onze gast willen wij graaj.
als eerste met deze advertenti
zen voorproefje geven van al
ietgeen ons motel u dan te bie
den beeft. Wij nodigen u uil
imde komende feestdagen bi)
ms te vieren. Samen met uw
gezinuw familie of vrienden
tof gezellig met z'n tweetjes,
tag erop rekenen dat wij u in
ille toonaarden zullen laten
genieten! Tijdige reservering üi
mvenst.
pireche en medewerkers
\De Wouwse Ibl
Daïoe
nvetp1
,rü\i»eQÏ
Dlaoche
Koffie"1®
booboa
Rijksweg N59 nr, 6 Oosterland
Stel uw eigen kerstmenu samen:
Koude voorgerechten:
Hollandse garnalencocktail 18,50
Meloen-zalmmousse op een bedje van friseesla 18,50
Huis gemaakte vispaté met een rijke garnituur f 18,50
Kippenlevermousse mère Niogret f 16,50
Bordje met diverse soorten wild f 17,50
Grapefruitcocktail met sherry f 9,50
Warme voorgerechten:
Pasteitje gevuld met verschillende soorten vis f 17,50
Rivierkreeftjes met een romig vissausje f 18,50
Bospaddestoelen met een kaasmelange f 16,50
Soepen:
Wildsoep f 9,50
Heldere ossenstaartsoep f 9,50
Gerookte palingsoep 11,50
Crème "Agnes Sorel" f 8,50
Pommodorisoep in baquette f 7,50
Hoofdgerechten
Hazenpeper f 34,50
Varkenshaas met appelroomsaus f 32,50
Tournedos met bospaddestoelensaus f 42,50
Hertenrugfilet met een jachtsaus f 39,50
Zeeduivelstaart met een zachte saus f 32,50
Scholfilets gevuld met zalmmousse f 30,50
Tongrolletjes gevuld met een zalmmousse
en een witte wijnsaus f 34,50
Nagerechten:
Flensjes gevuld met crème pcitissiere 9,50
Nogat Paifait f 12,50
Warm appelgebak met kaneelijs en vanillesaus f 8,50
Drie bollen sorbetijs met verse vruchten f 12,50
Bij een viergangenmem koffie met bonbon gratis
Graag voor 18 december 2000 reserveren.
Tel. 0111-641270
Kindermenu's vanaf 15,-.
Beide kerstdagen vanaf 18.30 uur Live Muziek
Motel de Wouwse'Kol
Mastendrecf 85 - 462 5 RE Bergen opEoc
f§.
Bistro Restaurant de Ploeg
Rampweg 16-18, 4325 LH Renesse 0111-461214
Kerstmenu 1
■QM/QM
Tranches licht gerookte eendenborstfilet op een bedje van rucolasla
aangemaakt met frambozendressmg
Ucht gebonden bospaddestoelensoep f75,-
Romige tagliatella van spinazie en bieslook, daarop een mootje gepocheerde zalm
Medaillons van hert met een mousse van zuurkoolpuree, geserveerd met rode portsaus
Tarte-tartin met kaneelijs en vanillesaus
Kerstmenu 2
•QM&M
Een combinatie van carpaccio met mousse de canard
Wild bouillon met tranches eendenborst f75,-
Tongfilets met puree van aardappel en selderie omringd met champagnesaus
Wldtno van eend, parelhoen en kalkoen geserveerd met appelcompote en madeirasaus
Bosvruchtenparfait
Kerstmenu 3
Gerookte ham van het wildzwijn met bolletjes meloen en witte port
Ossenstaartsoep met een glaasje madeira f75,-
(v1 Gegrilde botervis op een bedje van knolselderij, omringd me
Tournedos met gebakken champignons
Chipolata pudding
Reservering gewenst
Tevens a la carte mogelijk
le en 2e kerstdag geopend
Stel uw eigen diner samen.
Dit alles in de juiste sfeer en ambiance.
Reserveer tijdig!
(indien mogelijk voor 19 december s.v.p.)
SLUIT HET JAAR
li me i jnniv to'.M
F MET EEN
AF
GROOTS BUFFET
Aanvang 20.00 uur met live muziek
om 24,00 uur Fuiden wij bet jaar 2001
in met een kampvuur.
SPECTACULAIR VUURWERK.
Met gratis Glühwein en Champagne.
Wilt u verzekerd zijn van een plaats, reserveer tijdig.
Molenberg c.v.
Hogeweg 53
Burgh-Haamstede
Tel. 0111 - 654400
Fax. 0111 -653149
Hogezoom 1
Telefoon 0111-651485, fax 0111-651920
Wij heten u van harte welkom op kerstavond en 2e kerst
dag en serveren u a la carte in een gezellige kerstsfeer
diverse wild-, vis- en grillspecialiteiten.
Soesjes gevuld met wildrügêut
Wildsoep met bospaddestoelen
Spoom
Wildtrio van herl, haas en wildzwijn
met wildsaus
of
Vistrio van tonijn, slibtong en scholfilet
met ravigottesaus
Flensje met vanilleijs, slagroom
en Grand Marnier
Combinatie van gefrituurde calamares en
scampies met knoflooksaus
Varkenshaasje champignonroomsaus
of
Zalmfilet Provengaal
Poffertjes met vanilleijs en slagroom