V fü\ Hartelijk welkom met Kerst bij Motel De Wouw se Tol PZC 30 n ilÜH w Kif In Den 5truyskelder' 'Kerst 2000 CO E ILI 0C O white Green White Kerstmenu Kamperduin 2000 A zaterdag 2 december 2000 bw K^| -3 Uniek Helder Restaurant 1e Kerst Afhaalmenu v.a. 2e Kerst Keuzemenu Open van: 22 December tot 8 Januari 31 December gesloten I Januari vanaf 12.00 uur open (Onder (Museum de Schotse Huizen) Tel: o 118-501392 0118-501291 Kaai 25-27 U35IAA VEERE Taartje van kreeft en motiefjes met een dressing van getomateerde verse zure room Mèldere. visbouillon met reepjes tongfilet en waterkers Qegrideerde zonnevisfilet op een Bedje van frisse sla met een dressing van limoeen, koriander en Basilicum Champagne sorBet Qesmoorde kalfszwezerik op appel met eendelever en een lichte saus van calvados QeBraden herterugfilet met Bospaddestoelen in een wildsaus met cratiBerries Kerst dessert Trijs p.p. Ddfl 124,50 Uitsluitend "Eerste Kerstdag. U wordt vanaf 18.00 uur verwacht op het aperitief. "Reserveren voor 17 december: "Restaurant "Brasserie Motel ""De Kprenheurs" Kaaistraat 12. 4484 CS Kprtgene Tel. 0113-301342 Ea?c 0113-302394 E-mail: kprenheurs@zeelandnet.nl 3 Buitenplaats Ipenoord .een idyllisch kerstfeest... met een feestelijk dinerbuffet of een gezellige kerstbrunch dinerbuffet a 89,50 op 25 december van 19.00 tot 23.00 uur met live muziek koud buffet met vis- en vleesspecialiteiten soepbuffet gevarieerd warm buffet feestelijk dessertbuffet kerstbrunch a 69,50 op 26 december van 12.00 tot 16.00 uur uitgebreid en gezellig brunchen met een verrassend buffet Noordweg 43, Oostkapelle, tel: (0118) 591223 greenwhite@zeelandnet.nl www.greenwhite.nl Trijs per persoon f89, SO incL tépffieservies Brunchen op zondag 24, maandag 25 en dinsdag 26 december Een uitgebreid BruncfiBuffet met een keur aan koude en warme gerechten. 2d jaren een succes voorjong en oud Trijs per persoon f49,50 kinderen t/m 3 jaar gratis, 4-12 jrf 25,00 RAanVatg: 12.00 uur ^Reserveren kan nu nog.Bel0113-371466 of mail naar Kgmperdu@zeelandnel.nl Het kerstdiner op le en 2e kerstdag vanaf 17.00 uur Trijs per persoon f89,50, incL kgjfieservies Combinatie vangamalenBavarois met Mollandse garnaal'tjes en gerookte paling op Zuid-Europese Wijze °f Combinatie van zacht gerookte kipfilet en een heerlijk huisgemaakte fqppenpaté. Vergezeld door maigosaus en tuinkers. getomateerde visbouillon met verse mosselen en mihoen Krachtige gevogeltebouillon met mihoen en kprstknapperbodejes Pikante rundertartaar in knapperig filodeeg °f Infibdeeg bereide verse Moorse zalmtartaar Vefrissemle spoon "Een duo van hertenbiefstuken wildzwijnbiefstukop een fleurig bedje van prei, taugé en bosui jes of 'Rpodbaarsfilet in kprstdeeg met een heerlijke sajfraansaus Vanzelfsprekend serveren wij bij de hoofdgerechten passende garnituren. Chocoladefestival "Een combinatie van heerlijke chocoladedesserts Kpjfieservies PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND - TEL. 0113-371466 FAX 0113-37 ga* jêmm .EEN KERSTDINER THUIS ZONDER REN EN VLIEGWERK??... P kom dan naar Restaurant 't Groentje Culinair genieten in homburg, in een ongedwongen kerstsfeer! Beide kerstdagen geopend. A la carte Vis - en vleesspecialiteiten Feestelijk U- gangen kerstmenu a ft. 75,00 Kerst fonduemenu Vanaf ft. 52,50 ff Oud nieuw "Sylvester" diner-buffet a fl. 79,50 ff Tijdens alle feestdagen is er een speciale kinderhoek I W ...öineert u met kerst toeft (ietier thuis... JU Informeert u dan naar onze Vis- en Vlees hors d'oeuVres onze feestelijke Warme gerechten. |jjf Vraag om ons bestelformulier 11 Geef uW bestelling Voor 21 december door en u kunt dan ff op 25 of 26 december uW bestelling afhalen. (foor reserveringen en Verdere informatie kunt u bellen 3 Badstraat 1 tel. 0118-583790 (ar: 0118-581*038 E-mail reserveringen: borecagroen@zeelandnet.nl Wist u dat havenbrasserie Bom Dia: ligt aan de Jachthaven van Wemeldünge open is op le en le kerst vanaf 17-00 uur Cen gesloten is vanaf 27/11 t/m 23/1} de kerstmenu's op aanvraag naar u toestuurt telefonisch bereikbaar is op 0113-626100 u bij deze prettige feestdagen wenst

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2000 | | pagina 30