VJ u
Kerst en
Oud Nieuw 2001
#*4* 20oo
So -
PZC
6
SCHELPHOEK
ïn Den ötruyskelder'
MO S GRAND CAFE
Kerstmenu 2000
zaterdag 25 november 2000
BBi
'V
Vier de kerstdagen en Oud Nieuw
in stijl op één van de parken van
Roompot Zeeland Vakanties.
We hebben vele smakelijke arrange
menten voor u samengesteld!
Wat dacht u bijvoorbeeld van
Op 1e en 2e Kerstdag staat er vanaf 18.00 uur een heerlijk
4-gangen buffet met warme en koude gerechten voor u
klaar in het familierestaurant van Roompot Beach Resort^.;, -
Uiteraard is er volop gelegenheid om te dansen. SB
Met Live-muziek!
Prijzen: volwassenen 65,-,
kinderen 5 t/m 12 jaar 37,5<
kinderen t/m 4 jaar gratis.
KAMPERLAND
I IfVri i'-lI f 'i l'1"i! f I
ZEeêaIB
Brengt u de kerstdagen liever J
actief door dan ontvangen
wij u graag op 1 e of 2e kerstdag
om 10.00 uur voor een kopje koffie met
gebak, een uitgebreide (strand)wandeling o.l.v. een gids
met aansluitend een heerlijke kerstbrunch.
Prijzen: volwassenen 49,50, kinderen 5-12 jaar 34,50,
kinderen t/m 4 jaar gratis.
Locaties: familierestaurant Roompot Beach Resort
en restaurant De Parelvisser.
In al onze sfeervolle familierestaurants kunt u op nieuwjaars
dag genieten van een bijzondere nieuwjaarsbrunch met
koude en warme gerechten en een dessertbuffet van
11.00 - 14.00 uur.
Prijzen: volwassenen 39,50, kinderen 5-12 jaar 27,50,
kinderen t/m 4 jaar gratis.
Locaties: Familierestaurant Roompot Beach Resort,
De Banjaard, Zeeland Village, restaurant De Parelvisser,
Sportcafé Zeebad.
Ook dit jaar kunt u zich tijdens de kerstdagen
weer lekker laten verwennen in
HRC DE SCHELPHOEK
Onze chef-kok heeft voor deze EERSTE kerst van deze
eeuw 6 verschillende menu's samengesteld, waar u zelf
uw keuze uit kunt maken.
De prijzen van deze menu's variëren van 77,50 lot
107,50.
Heeft u al dinerplannen voor de kerst, vraag dan naar
informatie over onze kerstbrunch!
De kerstbrunch serveren wij voor 49,50
Kinderen tot 3 jaar gratis
Kinderen tot 12 jaar 30,00
Incl. aperitief, soep, koud en warm buffet,
kerstdessert.
Tijdens de kerst thuis en toch uil?!
Kerstsalades vanaf 27,50 p.p.
U kunt reserveren of de informatie aanvragen bij:
Serooskerke (S), tel. 0111 -671212
www.deschelphoek.nl
Uniek Helder Restaurant
1e Kerst Afhaalmenu v.a.
2e Kerst Keuzemenu
35,00
55,00
°<j)e J0oort van Zeeland
Rijksweg N59 nr. 6 Oosterland
Stelirw eigen kerstmenu samen:
Koude voorgerechten:
Hollandse garnalencocktail 18.50
Meloen-zalmmousse op een bedje van Jriseesla f 18,50
Huisgemaakte vispaté met een rijke garnituur f 18,50
Kippenlevermousse mere Niogret f 16,50
Bordje met diverse soorten wild f 17,50
Grapefruitcocktail met sherry 9.50
Warme voorberechten:
Pasteitje gevuld met verschillende soorten vis f 17,50
Rivierkreeftjes met een romig vissausje f 18,50
Bospaddestoelen met een kaasmelange f 16,50
Soepen:
Wildsoep 9,50
Heldere ossenstaartsoep f 9,50
Gerookte palingsoep f 11,50
Crème "Agues Sorel f 8,50
Pommodorisoep in baquette f 7,50
Hoofdgerechten:
Hazenpeper 34,50
Varkenshaas met appelroomsaus 32,50
Tournedos met bospaddestoelensaus f 42,50
Herlenrugftlel met een jachtsaus f 39,50
QT18-561S21 Pi|jÉ^||Èp48, Zoutelande
XO^ ftojL
Bistro Restaurantje Ploeg
Rampweg 16-18, 4325 LH Renesse 0111-461214
Kfrstmenu 1
'P.PM
Tranches lichtgerookte eendenborstfilet op een bedje van rucolasla
aangemaakt met frambozendressing
Licht gebonden bospaddestoelensoep 75,- I
Romige tagliatella van spinazie en bieslook, daarop een mootje gepocheerde zalm
Medaillons van hert met een mousse van zuurkoolpuree, geserveerd met rode portsaus
Tarte-tartin met kaneelijs en vanillesaus
Een combinatie van carpaccio met mousse de canard
Wild bouillon met tranches eendenborst
Tongfilet met puree van aardappel en selderie omringd met champagnesaus
Wildtrio van eend, parelhoen en kalkoen geserveerd met appelcompote en madeirasaus
Noordweg 43, Oostkapelle, tel: (0118) 591223
greenwhite@zeelandnet.nl www.greenwhite.nl
KERSTMENU
IS AF TE HALEN BIJ
MARKT 17, MIDDELBURG.
VOOR MENU INFORMATIE
EN/ÜF RESERVERINGEN BELT U
0118-623535
Prijs per couvert/110,-
Mousse van tarbot op een vinaigrette van rivierkreeftjes,
gegarneerd met concassé van gefntuurde courgettes en wortel
Lichtgerookte speenbig-filet gebraden in honing
met een saus van ingekookt knekenbier.
Geserveerd met geroosterde cantharellen en bosuitjes
Heldere kreeftenbouillon met saffraan,
kreeftvlees en gedroogde tomaten
Licht gemarineerde wildzwijntilet In een saus
van rode wijn, kaneel en jeneverbessen.
Wordl geserveerd met een verfijnd groentengamituur
Dessert van appeltjes, gesmoord in Calvados met een fnsse
citroensorbet op een spiegeltje van gepocheerde vijgen
Koffie servies met huysgemaakte bonbons