VJ u Kerst en Oud Nieuw 2001 #*4* 20oo So - PZC 6 SCHELPHOEK ïn Den ötruyskelder' MO S GRAND CAFE Kerstmenu 2000 zaterdag 25 november 2000 BBi 'V Vier de kerstdagen en Oud Nieuw in stijl op één van de parken van Roompot Zeeland Vakanties. We hebben vele smakelijke arrange menten voor u samengesteld! Wat dacht u bijvoorbeeld van Op 1e en 2e Kerstdag staat er vanaf 18.00 uur een heerlijk 4-gangen buffet met warme en koude gerechten voor u klaar in het familierestaurant van Roompot Beach Resort^.;, - Uiteraard is er volop gelegenheid om te dansen. SB Met Live-muziek! Prijzen: volwassenen 65,-, kinderen 5 t/m 12 jaar 37,5< kinderen t/m 4 jaar gratis. KAMPERLAND I IfVri i'-lI f 'i l'1"i! f I ZEeêaIB Brengt u de kerstdagen liever J actief door dan ontvangen wij u graag op 1 e of 2e kerstdag om 10.00 uur voor een kopje koffie met gebak, een uitgebreide (strand)wandeling o.l.v. een gids met aansluitend een heerlijke kerstbrunch. Prijzen: volwassenen 49,50, kinderen 5-12 jaar 34,50, kinderen t/m 4 jaar gratis. Locaties: familierestaurant Roompot Beach Resort en restaurant De Parelvisser. In al onze sfeervolle familierestaurants kunt u op nieuwjaars dag genieten van een bijzondere nieuwjaarsbrunch met koude en warme gerechten en een dessertbuffet van 11.00 - 14.00 uur. Prijzen: volwassenen 39,50, kinderen 5-12 jaar 27,50, kinderen t/m 4 jaar gratis. Locaties: Familierestaurant Roompot Beach Resort, De Banjaard, Zeeland Village, restaurant De Parelvisser, Sportcafé Zeebad. Ook dit jaar kunt u zich tijdens de kerstdagen weer lekker laten verwennen in HRC DE SCHELPHOEK Onze chef-kok heeft voor deze EERSTE kerst van deze eeuw 6 verschillende menu's samengesteld, waar u zelf uw keuze uit kunt maken. De prijzen van deze menu's variëren van 77,50 lot 107,50. Heeft u al dinerplannen voor de kerst, vraag dan naar informatie over onze kerstbrunch! De kerstbrunch serveren wij voor 49,50 Kinderen tot 3 jaar gratis Kinderen tot 12 jaar 30,00 Incl. aperitief, soep, koud en warm buffet, kerstdessert. Tijdens de kerst thuis en toch uil?! Kerstsalades vanaf 27,50 p.p. U kunt reserveren of de informatie aanvragen bij: Serooskerke (S), tel. 0111 -671212 www.deschelphoek.nl Uniek Helder Restaurant 1e Kerst Afhaalmenu v.a. 2e Kerst Keuzemenu 35,00 55,00 °<j)e J0oort van Zeeland Rijksweg N59 nr. 6 Oosterland Stelirw eigen kerstmenu samen: Koude voorgerechten: Hollandse garnalencocktail 18.50 Meloen-zalmmousse op een bedje van Jriseesla f 18,50 Huisgemaakte vispaté met een rijke garnituur f 18,50 Kippenlevermousse mere Niogret f 16,50 Bordje met diverse soorten wild f 17,50 Grapefruitcocktail met sherry 9.50 Warme voorberechten: Pasteitje gevuld met verschillende soorten vis f 17,50 Rivierkreeftjes met een romig vissausje f 18,50 Bospaddestoelen met een kaasmelange f 16,50 Soepen: Wildsoep 9,50 Heldere ossenstaartsoep f 9,50 Gerookte palingsoep f 11,50 Crème "Agues Sorel f 8,50 Pommodorisoep in baquette f 7,50 Hoofdgerechten: Hazenpeper 34,50 Varkenshaas met appelroomsaus 32,50 Tournedos met bospaddestoelensaus f 42,50 Herlenrugftlel met een jachtsaus f 39,50 QT18-561S21 Pi|jÉ^||Èp48, Zoutelande XO^ ftojL Bistro Restaurantje Ploeg Rampweg 16-18, 4325 LH Renesse 0111-461214 Kfrstmenu 1 'P.PM Tranches lichtgerookte eendenborstfilet op een bedje van rucolasla aangemaakt met frambozendressing Licht gebonden bospaddestoelensoep 75,- I Romige tagliatella van spinazie en bieslook, daarop een mootje gepocheerde zalm Medaillons van hert met een mousse van zuurkoolpuree, geserveerd met rode portsaus Tarte-tartin met kaneelijs en vanillesaus Een combinatie van carpaccio met mousse de canard Wild bouillon met tranches eendenborst Tongfilet met puree van aardappel en selderie omringd met champagnesaus Wildtrio van eend, parelhoen en kalkoen geserveerd met appelcompote en madeirasaus Noordweg 43, Oostkapelle, tel: (0118) 591223 greenwhite@zeelandnet.nl www.greenwhite.nl KERSTMENU IS AF TE HALEN BIJ MARKT 17, MIDDELBURG. VOOR MENU INFORMATIE EN/ÜF RESERVERINGEN BELT U 0118-623535 Prijs per couvert/110,- Mousse van tarbot op een vinaigrette van rivierkreeftjes, gegarneerd met concassé van gefntuurde courgettes en wortel Lichtgerookte speenbig-filet gebraden in honing met een saus van ingekookt knekenbier. Geserveerd met geroosterde cantharellen en bosuitjes Heldere kreeftenbouillon met saffraan, kreeftvlees en gedroogde tomaten Licht gemarineerde wildzwijntilet In een saus van rode wijn, kaneel en jeneverbessen. Wordl geserveerd met een verfijnd groentengamituur Dessert van appeltjes, gesmoord in Calvados met een fnsse citroensorbet op een spiegeltje van gepocheerde vijgen Koffie servies met huysgemaakte bonbons

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2000 | | pagina 6