O} PHILIPPO'S Hotel Grill-Bar Burgh-Haamstede ONS MENU le en 2e kerstdag: Hotel "I Klokje KERSTDINER A LA CARTE De Molenberg m Culinair kerstfeest in Port Zélande 'De Beuze' KERST MENU Kerstmenu a 55,00 Maandmenu a 39,50 24 zs PROVINCIALE ZEEUWSE COURANT VRIJDAG 4 DECEMBER 1998 PANNEKOEKHUIS PETIT RESTAURANT DE CLEENNE MOSSEL Wenst klanten, vrienden en bekenden Prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar. Voor Tweede Kerstdag of Oud en Nieuw kunt u gezellig steengrillen of gourmetten. Ook kunt u a la carte eten. Gaarne van tevoren reserveren. Firma A. Dorst en zoon. Oudestraat 26, Bruinisse, tel. 0111-482841 Eerste Kerstdag, zondag en maandag gesloten. es/. Patron aan het fornuis Markl 25 - 4527 CN MRDENBURG Tel. 0117 49 14 35 Kerstmenu's verkrijgbaar op aanvraag Wij wensen onze cliëntèle en vrienden fijne feestdagen en gelukkig nieuwjaar toe. Sluitingsdagen: woensdagavond en donderdag le kerstdag Wij zijn met vakantie van 01/01 t/m 13/01 '99 DE VLUCHTHAVEN Rixt Scheffer D.P. Arkenbout Zijpe 1. 4311 RK Bruinisse, Tel. 0111-481228 Gerookte lamsribbetjes op een bedje van molsla en een appelcider-druiven dressing Velouté van wilde oesters Ravioli gevuld met Oosterscheldekreeft, buffelmozzarella en tomaat geserveerd in citroenboter Duivenborst in bladerdeeg met eendenlever en truffel Crêpes Koffie met huisgemaakte friandises f97,50 per persoon Deelname kerstdiner uitsluitend op reservering Sluitingsdagen maandag dinsdag GEOPEND: KERSTAVOND (24 december) 1e en 2e KERSTDAG (middag en avond) OUDEJAARSAVOND 1e NIEUWJAARSDAG SPECIALE MENU'S SPECIALE AFHAALMENU'S KOUDE SCHOTELS Rudie, Nenny en alle medewerkers wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig, maar vooral gezond 1999. Bistro-Restaurant De Ploeg De Kerstdagen en Oud en Nieuw zijn wij geopend. De beide Kerstdagen serveren wij a la carte, geheel in kerstsfeer. Er zijn diverse wildgerechlen en specialiteiten. Ook hebben wij een leuke kinderkaart Op 31 december kunt u een keu ze maken van het oudejaarsbufFet. Om 24.00 uur luiden wij 1998 uit en heffen het champagneglas op 1999. Aanvang om 19.00 uur Prijs f 37,50 p.p. Qampweg 16-18 4326 LK Qenesse 0111-461214 Stel uw eigen diner samen. Dit alles in de juiste sfeer en ambiance. Reserveer tijdig! indien mogelijk voor 19 dec. s.v.p.) Beide Kerstdagen geopend Hogeweg 53 4328 PB Burgh-Haamstede 0111-654400/652707 fax 0111-653149 Nieuwstraat 8, 4576 AL Koewacht Tel. 0114-361914 Kies uit gezellige en voortreffelijke restaurants Gran Buffet (25 DEC. KERST8RUNCH 42,50 p.p., 25/26 DEC, KERSTBUFFET 67,50 P.P.)* Visrestaurant Neptune (25 dec. 6-gangen kerstmenu 85,- p.p., 26 dec. A la carte)* La Brasserie (25 dec. menu 3-gangen 57,50 P.P., 4 -GANGEN 67,50 p.p., 26 DEC. A LA CARTE)* Kinderen t/m 2 jaar gratis, informeer naar de andere kinderkortingen i PORT ZELANDE CR AN DORADO CROUP V RESTAURANT „ONZE HOEVE' le Kerstdag "Diner Dansant" aperitief van 't huis 7 gangen keuzemenu 87,50 p. p. "Kindermenu" 32,50 per persoon 2e Kerstdag "Kerstbuffet" aperitief van 't huis 62,50 p. p. 37,50 kinderen tot 12 jaar Beide kerstdagen live-muziek Oudejaarsfe stijn aperitief van 't huis live-muziek, zang en disco 37,50 p. p. Reserveren gewenst Hageweg 1 - 4311 NB Bruinisse Tel. 0111-481672 Fax 0111-483598 fZle/wler a t.a (nir/e i JiellycAenw aio- a^e/Zlie/aio- eiae/v 3-4- ^ó-c/a/iy.m/jieyui mtftafËiï cPf4/ zy/i c/eyeAe/^jfheAyeê^èacl. P- boo /te-se/'oe//^ziyAo/z$c(Zie of to&ze/icA/iy- mcMizAu/iö ïAAfe/A'/i /mar. PAösfaara/// "c/e Z.amaoaAer' OZ/Z-46/6P"* fa/ye Pne/ies&c Kerstmenu 1 Kerstmenu 2 Kerstmenu 3 Gestoofde champignons in room met tuinkruiden, geserveerd met knoflookbrood 12,00 Terrine van diverse soorten vis 13,50 Kreeftensoep met een puntje cognac 10,50 Spoom 5,50 Vissersstoofjepotje met peultjes 35,00. Vruchtencocktail met Grand Marnier en slagroom 15,00 Koffie met een puntje li keur en slagroom 3,25 ƒ75,00 Kinderkeretmenu ƒ36,00 Cocktail van gevogelte versierd met walnoten ƒ12,50 Pasteitje gevuld met hertengoulash 17,50 Spoom 5,50 Hazenvoorpoten ge smoord in rode wijnsaus 731,50 Walnotemjs met amaretto en gebrande amandelen ƒ14,50 Koffie met een puntje li keur en slagroom 3,25 ƒ75,00 Fijn pasteitje met 1 kalfsragout 16,50 I Spoom 5,50 1 Lamsrack ingesmeerd met mosterd-honlng marinade ƒ37,50 Chocolademousse met warme vanillesaus ƒ12,50 Koffie meteen puntje li keur en slagroom 5,25 ƒ75,00 De Burghse Babbelaers cafe-restaurant ideaal voor feesten en partijen Achterweg 9, 4328 LZ Burgh-Haamstede, tel. 0111-651228 RESTAURANT D/iwiat/J HAVENPLEIN 7 ZIERIKZEE 0111-417194 heet u welkom om in kerst-sfeer a la carte te dineren. Wij zijn de gehele kerstweek vanaf 12.00 uur geopend. Reserveren gewenst: 0111-417194 Vanaf 3 januari tot en met 29 januari gesloten. Tot ziens in de Beuze. LID CULINAIRE AMBIANCE BENELUX Reserveringen dagelijks tijdens kantooruren: 0111-674868 Port Zélande 2,3253 MG Ouddorp DINER A: (minstens 2 personen) fl. 45.00 p.p. j DINER B: (minstens 2 personen) fl. 47.50 p. Voorgerechten 1) Soep a la China Garden kippenvlees, krab, champignons) 2) Spare ribs Hoofdgerechten 3) Happy family (babi pangan, foe yung hai, tjap tjoy, gebakken tongfilet met zoetzuresaus, gebakken banaan, saté) nasi of bami of rijst Nagerechten 4) irish coffee of ijs a la China Garden KINDERMENU Voorgerechten 1) Soep a la China Garden kippenvlees, krab, champignons) 2) Spare ribs 3) Dim Sum Hoofdgerechten 4) Ti pan babi pangan 5) Gesneden biefstuk met groenten in likeursnus 6) Gebakken tongfilet met kreeftensaus nasi of bami of rijst Nagerechten 7) Irish coffee of ijs a la China Garden fl. 17.50 p.p. Voorgerechten 1) kroepoek Hoofdgerechten 2) Spare ribs rr Nagerechten 3) kinderijs CHINEES INDISCH RESTAURANT China Garden Hotel van Oppen Verrenieuwstraat 11 ZIERIKZEE Tel. 0111 -41 22 88 Fax 0111 -41 72 02 beide kerstdagen geopend Oud- en Nieuwjaar ook normaal geopend Hogezoom 1 Telefoon 0111-651485, fax 0111 -651920 Wij heten u van harte welkom op beide kerstdagen en serveren u a la carte in een gezellige kerstsfeer diverse wild-, vis- en grillspecialiteiten Scampies op Kantonése wijze Hazebout met wildsaus of Zalmfilet Próvencadl Flensjes met vanille ijs en grand marnier Kreeftensoep RibEye steak met pepersaus of Vistrio comb, van scholfilet, slibtong en tonijn Warme kersen met vanile ijs en slagroom Bij al onze hoofdgerechten serveren wij 2 soorten, groemen, salade, Vlaamse frietjes'en krieltjes Zin in een feestje met een hapje, drankje en dansje? Reserveer tijdig voor onze 'Oud op Nieuw Party' Fijne feestdagen en graag tot ziens! Wout en Anita Philippo.

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 1998 | | pagina 42