O}
PHILIPPO'S Hotel Grill-Bar
Burgh-Haamstede
ONS
MENU
le en 2e
kerstdag:
Hotel "I Klokje KERSTDINER A LA CARTE
De Molenberg
m Culinair kerstfeest
in Port Zélande
'De Beuze'
KERST MENU
Kerstmenu a 55,00
Maandmenu a 39,50
24 zs
PROVINCIALE ZEEUWSE COURANT
VRIJDAG 4 DECEMBER 1998
PANNEKOEKHUIS PETIT RESTAURANT
DE CLEENNE MOSSEL
Wenst klanten, vrienden en bekenden
Prettige kerstdagen en
een voorspoedig nieuwjaar.
Voor Tweede Kerstdag of Oud en Nieuw
kunt u gezellig steengrillen of gourmetten.
Ook kunt u a la carte eten.
Gaarne van tevoren reserveren.
Firma A. Dorst en zoon.
Oudestraat 26, Bruinisse, tel. 0111-482841
Eerste Kerstdag, zondag en maandag gesloten.
es/.
Patron aan het fornuis
Markl 25 - 4527 CN MRDENBURG
Tel. 0117 49 14 35
Kerstmenu's verkrijgbaar op aanvraag
Wij wensen onze cliëntèle en vrienden
fijne feestdagen en gelukkig nieuwjaar
toe.
Sluitingsdagen: woensdagavond en donderdag le kerstdag
Wij zijn met vakantie van 01/01 t/m 13/01 '99
DE VLUCHTHAVEN
Rixt Scheffer D.P. Arkenbout
Zijpe 1. 4311 RK Bruinisse,
Tel. 0111-481228
Gerookte lamsribbetjes op een bedje van molsla
en een appelcider-druiven dressing
Velouté van wilde oesters
Ravioli gevuld met Oosterscheldekreeft,
buffelmozzarella en tomaat geserveerd in citroenboter
Duivenborst in bladerdeeg met eendenlever en truffel
Crêpes
Koffie met huisgemaakte friandises
f97,50 per persoon
Deelname kerstdiner uitsluitend op reservering
Sluitingsdagen maandag dinsdag
GEOPEND: KERSTAVOND (24 december)
1e en 2e KERSTDAG (middag en avond)
OUDEJAARSAVOND
1e NIEUWJAARSDAG
SPECIALE MENU'S
SPECIALE AFHAALMENU'S
KOUDE SCHOTELS
Rudie, Nenny en alle
medewerkers
wensen u prettige
feestdagen en een
voorspoedig, maar
vooral gezond 1999.
Bistro-Restaurant
De Ploeg
De Kerstdagen en
Oud en Nieuw
zijn wij geopend.
De beide Kerstdagen serveren
wij a la carte,
geheel in kerstsfeer.
Er zijn diverse wildgerechlen en
specialiteiten.
Ook hebben wij een leuke
kinderkaart
Op 31 december kunt u een keu
ze maken van het
oudejaarsbufFet.
Om 24.00 uur luiden wij 1998 uit
en heffen het champagneglas op
1999.
Aanvang om 19.00 uur
Prijs f 37,50 p.p.
Qampweg 16-18 4326 LK Qenesse 0111-461214
Stel uw eigen diner samen.
Dit alles in de juiste sfeer en ambiance.
Reserveer tijdig!
indien mogelijk voor 19 dec. s.v.p.)
Beide Kerstdagen
geopend
Hogeweg 53
4328 PB Burgh-Haamstede
0111-654400/652707
fax 0111-653149
Nieuwstraat 8, 4576 AL Koewacht
Tel. 0114-361914
Kies uit gezellige
en voortreffelijke restaurants
Gran Buffet
(25 DEC. KERST8RUNCH 42,50 p.p.,
25/26 DEC, KERSTBUFFET 67,50 P.P.)*
Visrestaurant Neptune
(25 dec. 6-gangen kerstmenu 85,-
p.p., 26 dec. A la carte)*
La Brasserie
(25 dec. menu 3-gangen 57,50 P.P.,
4 -GANGEN 67,50 p.p., 26 DEC. A LA CARTE)*
Kinderen t/m 2 jaar gratis, informeer naar de andere kinderkortingen i
PORT ZELANDE
CR AN DORADO CROUP V
RESTAURANT „ONZE HOEVE'
le Kerstdag "Diner Dansant"
aperitief van 't huis
7 gangen keuzemenu 87,50 p. p.
"Kindermenu" 32,50 per persoon
2e Kerstdag "Kerstbuffet"
aperitief van 't huis 62,50 p. p.
37,50 kinderen tot 12 jaar
Beide kerstdagen live-muziek
Oudejaarsfe stijn
aperitief van 't huis
live-muziek, zang en disco
37,50 p. p.
Reserveren gewenst
Hageweg 1 - 4311 NB Bruinisse
Tel. 0111-481672
Fax 0111-483598
fZle/wler a t.a (nir/e
i JiellycAenw aio- a^e/Zlie/aio- eiae/v
3-4- ^ó-c/a/iy.m/jieyui mtftafËiï
cPf4/ zy/i c/eyeAe/^jfheAyeê^èacl.
P- boo /te-se/'oe//^ziyAo/z$c(Zie of
to&ze/icA/iy- mcMizAu/iö ïAAfe/A'/i /mar.
PAösfaara/// "c/e Z.amaoaAer'
OZ/Z-46/6P"*
fa/ye
Pne/ies&c
Kerstmenu 1 Kerstmenu 2 Kerstmenu 3
Gestoofde
champignons in room
met tuinkruiden,
geserveerd met
knoflookbrood 12,00
Terrine van diverse
soorten vis 13,50
Kreeftensoep met een
puntje cognac 10,50
Spoom 5,50
Vissersstoofjepotje
met peultjes 35,00.
Vruchtencocktail met
Grand Marnier en
slagroom 15,00
Koffie met een puntje li
keur en slagroom 3,25
ƒ75,00
Kinderkeretmenu
ƒ36,00
Cocktail van gevogelte
versierd met walnoten
ƒ12,50
Pasteitje gevuld met
hertengoulash 17,50
Spoom 5,50
Hazenvoorpoten ge
smoord in rode wijnsaus
731,50
Walnotemjs met
amaretto en
gebrande amandelen
ƒ14,50
Koffie met een puntje li
keur en slagroom 3,25
ƒ75,00
Fijn pasteitje met 1
kalfsragout 16,50 I
Spoom 5,50 1
Lamsrack ingesmeerd
met mosterd-honlng
marinade ƒ37,50
Chocolademousse met
warme vanillesaus
ƒ12,50
Koffie meteen puntje li
keur en slagroom 5,25
ƒ75,00
De Burghse Babbelaers
cafe-restaurant
ideaal voor feesten en partijen
Achterweg 9, 4328 LZ Burgh-Haamstede, tel. 0111-651228
RESTAURANT
D/iwiat/J
HAVENPLEIN 7
ZIERIKZEE
0111-417194
heet u welkom om in kerst-sfeer
a la carte te dineren. Wij zijn de
gehele kerstweek vanaf 12.00 uur
geopend.
Reserveren gewenst: 0111-417194
Vanaf 3 januari tot en met 29 januari
gesloten.
Tot ziens in de Beuze.
LID CULINAIRE AMBIANCE
BENELUX
Reserveringen dagelijks
tijdens kantooruren: 0111-674868
Port Zélande 2,3253 MG Ouddorp
DINER A: (minstens 2 personen) fl. 45.00 p.p. j DINER B: (minstens 2 personen) fl. 47.50 p.
Voorgerechten 1) Soep a la China Garden
kippenvlees, krab, champignons)
2) Spare ribs
Hoofdgerechten 3) Happy family
(babi pangan, foe yung hai, tjap tjoy,
gebakken tongfilet met zoetzuresaus,
gebakken banaan, saté)
nasi of bami of rijst
Nagerechten 4) irish coffee of ijs a la China Garden
KINDERMENU
Voorgerechten 1) Soep a la China Garden
kippenvlees, krab, champignons)
2) Spare ribs
3) Dim Sum
Hoofdgerechten 4) Ti pan babi pangan
5) Gesneden biefstuk met groenten in
likeursnus
6) Gebakken tongfilet met kreeftensaus
nasi of bami of rijst
Nagerechten 7) Irish coffee of ijs a la China Garden
fl. 17.50 p.p.
Voorgerechten 1) kroepoek
Hoofdgerechten 2) Spare ribs rr
Nagerechten 3) kinderijs
CHINEES INDISCH
RESTAURANT
China Garden
Hotel van Oppen
Verrenieuwstraat 11
ZIERIKZEE
Tel. 0111 -41 22 88
Fax 0111 -41 72 02
beide kerstdagen
geopend
Oud- en Nieuwjaar
ook normaal geopend
Hogezoom 1
Telefoon 0111-651485, fax 0111 -651920
Wij heten u van harte welkom op beide kerstdagen
en serveren u a la carte in een gezellige kerstsfeer
diverse wild-, vis- en grillspecialiteiten
Scampies op Kantonése wijze
Hazebout met wildsaus
of
Zalmfilet Próvencadl
Flensjes met vanille ijs en grand marnier
Kreeftensoep
RibEye steak met pepersaus
of
Vistrio
comb, van scholfilet, slibtong en tonijn
Warme kersen met vanile ijs en slagroom
Bij al onze hoofdgerechten serveren wij
2 soorten, groemen, salade,
Vlaamse frietjes'en krieltjes
Zin in een feestje met een hapje, drankje en dansje?
Reserveer tijdig voor onze
'Oud op Nieuw Party'
Fijne feestdagen en graag tot ziens!
Wout en Anita Philippo.