3\n hzn >tru^kelbev Culinair Kerslfestijni SCHELPHOEK Kerstmenu? Ie en 2e Kerst geopend! DE KAASBOER le KERSTDAG 2e KERSTDAG 2 keuzemenu's van 45,- of 75,- p.p. 25 en 26 december 1998 ZuiderjxjiN 26 zw PROVINCIALE ZEEUWSE COURANT VRIJDAG 27 NOVEMBER 1998 Hold DE R KERSTMENU 1998 Carpaccio van gedroogde ossenhaas op een bedje van verschillende slasoorten met een walnoiendressïne Wildbouillon van haas en eend met paddestoelen en drie soorten selderij Spoom van limoenen met champagne ln eigen vet gebraden tamme Barbarie eendenborstfilet getrancheerd met moneltjessaus begeleid met denneappel aardappelpuree, gevulde champignons met broccolimoes, een rood peertje en rodekool op bord geserveerd, met groenten en aardappelgamituur apart geserveerd Een getrempeerde lasagne van decoratie cake met pistache, aardbeien en sabayon-ijs op een spiegeltje van frambozensaus en omringd met exotisch fruit 85,00 per persoon per couvert Voor informatie of reserveringen kunt u belle: 0111-671212 Voorgerecht FISHERMANS COCKTAIL SPECIAL (cocktail van hollandse garnalen) 17.50 PEACH CALIFORNIA (gehalveerde perzik; gevuld met carré salade) 12.50 OKLAHOMA RING i0rfje van komkommer; gevuld met groentesalade) 12.50 VISITE TO THE SALADSTORE (stel zelf uw salade samen uit ons salaoebuffet) 7.50 Tussengerecht IDAHO CORN SOUP (t0maten-maïs soep) 6.50 WELLS FARGO CHICKEN SOUP (kippensoep met prei en limoen) 5.00 TEXAS CHICKEN WINGS (pikante kipvleugeltjes) 8.50 KENTUCKY GRILLED GAMBA'S The Origii dreesstraat 10 - Hoofdgerecht RIFLEMAN BULLETSTEAK (KOSELBIEFStUK 200 GRAM) 22.50 ARIZONA COW T-B0NE (Ï-BOSESTEAK 450 QRAM) 42.50 BABE'S BIST 'r (V*BlENSHSAS3ö8'aR!LH) 29.50 RED SNAPPER (ZACHTE WITTE VIS UIT SE CARISEAN) 29.50 Y ROCKY MOUNTAIN CHRISTMAS TURKEY (KADfOEHHAASFHJfT MET KERBYSAUS) 27.50 CHRISTMAS POTATO PIE (VEGETARISCHE KAAS/PRÖ OVENSCHOTEL) 27.50 UW H0DFÖ8EREGHT WORDT GESERVEERO mT GEMENGDE SALADE, AMERWAS SPEClAEmS EN SAUZENTRIO Dessert MONKEY COUPE (ijscoupe met banaan, pisang ambon en slagroom) 8.50 JINGLE BELLS COUPE (m0cca/rum mousse) 7.50 COWBOYS FRUIT SALAD (verse fruitsalaoe) 7.50 APPLE PIE (warm appelgebak met us en slagroom) 6.50 (GEVARIEERDE IJSCOUPE VOOR 2 PERSONEN) 15.00 BEEFSBEANS COFFEE (koffie met tiamaria, rum er slagroom) 7.50 Bijgerecht* [Side orders! b&b basket (stokbrood met kruioenboter) 5.00 tumble weed (oebakken uiringen) 6.00 munchers (aardappelsnaqk met kaas en peper) 5.00 american baked patat0es (portie gebakken aardappeltjes) 4.00 Hi333jmmi.Q3Q)3mi£S asmm KERSTMENU'S 1998 1e KERSTDAG De Apebroodboom Serooskerke FEESTSCHOTELS DECEMBER 1993 Ze onze uitgebreide Kerstadvertentie in de Faam Vlissinger of bel voor info: 0113-593639 Presentie schoteis kerstpakketten op de kerstmarkt in Veere. Woensdag 9/12 t/m zondag 13/12 Beide Kerstdagen... KERSTDINER A LA CARTE Stel zelf uw kerstdiner SAMEN! Keuken geopend van 12.00 tot 21J Ook adverteren met uw (0118)484315 19.OO UUR 6 GANGEN KEUZEMENU Frisse salade met Parmaham, meloen en mosterddressing of Hollandse garnalen met gerookte zalm en paling Wildbouillon of Lichtgebonden kreeftensoep Filodeegbakje gevuld met bospaddestoelen en spekjes of Korstdeegbakje gevuld met zalmragout Tongrolletjes gevuld met krab, op een bedje van prei of Hazenrugfilet met wildgarnituur Koffie met zoetwaren 79,00 2e KERSTDAG KERSTBUFFET UITGEBREID KOUD EN WARM BUFFET f49,00 KERSTDINERBUFFET UITGEBREID CULINAIR KOUD EN WARM BUFFET f59,00 Restaurant lil SPECIAAL KERSTMENU VLEES OP HOUTSKOOL óók i la carte Steengrilleii, gourmetten, fonduen Stokbrood, kruidenboter Boeritmensoep Huzaren- en rundvleessalade, 5 soorten vlees, frites, diverse groenten 'V dessert PARTYCENTRUM 0118-551159 Restaurant Willebrord -«*1 Smidsstraat 17 C"l Zoutelande 0118-561215 afhaalmenu (restaurant gesloten) geopend reservering Op Roompot Beach Resort, Hof Domburg, Zeeland Village en De Banjaard kunt u op 1e en 2e kerstdag genieten van voortreffelijke diners in gezellige kerstsfeer. Maak snel uw keuze en reserveer voor het 'n Sfeervol decor voor gezellige feestdagen Tijdens de feestdagen serveren wij u de volgende diners, brunches en buffetten: Viergangendiner a f 55,00 p.p. op 24 december vanaf 18.00 uur Kerstbrunch a f 49,50 p.p. op le at 2e Kerstdag van 12.00 - 14.30 uur Vijfgangendiner a f75,00 p.p. op le Kerstdag vanaf 19.00 uur Kerstbuffet a f 60,00 p.p. op 2e Kerstdag om 18.30 uur Oud-en-Nieuwbuffet a f 95,00 p.p. inclusief live muziek, champagne at vuurwerk op Oudejaarsavond om 20.30 uur Nieuwjaarsbrunch a f 45,00 p.p. op Nieuwjaarsdag van 13.00 - 15.30 uur Voor informatie en reservering: telefoon (0118) 561810, fax '562261. HOTEL Een spt..,,c„uc Kcrswappening in Roompot Zwemparadijs in Kamperland met overheerlijk 3-gangen menu in Resto tropic van 16.00 - 18.30 uur. Volwassenen: f 39,50 p.p. Kinderen 6 t/m 12 jaar: 29.50 p.p. Incl. gratis entree zwemparadijs (zwemkleding aanbevolen!) Het familierestaurant van Roompot Beach Resort serveert 's middags een uitgebreid buffet met warme en koude I# gerechten van 15.30 - 17.30 uur. Volwassenen: 59,50 p.p. Kinderen 6 r/m 12 jaar: 35,- p.p. Sfeervol 6-gangen diner met uitzicht op de Oosterschelde. Uiteraard volop gelegenheid, om te dansen vanaf 19.00 uur. Volwassenen: 79,50 p.p. Kinderen 6 t/m 12 jaar: 45,- p.p. I 01,lze ffervotle familierestaurants kunt /Al onder genot van livc-muziek genieten van\I I eert voortreffelijk kerstbuffet met koude en warme gerechten en een spetterend dessert- buffet vanaf 19.00 uur. Volwassenen: 62,50 p.p. Kinderen 6 t/m 12 jaar: 37,50 p.p. Reserveer snel, want VOL VOL! Telefoon (0113) 374200 De Bucksweg 2, 4361 SM Westkapelle

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 1998 | | pagina 26