't 4 "MET KERST NAAR ARNEVILLE' l d Vr'isr- I in vCeei (d sfeervol dineren Kerst in Veere It 1 Kerstmenu ATHfNf 00k gezellig silehgrii i fmi c c c 5 to a a JADE 01184-11127 Kerst en nieuwjaar 1992 brunch buffet diner-dansant buffet-dansant diner-buffet gastronomisch kerstdiner 01181-1493 8 PROVINCIALE ZEEUWSE COURANT ZATERDAG 12 DECEMBER 199U rwv It It i* '9 a V inpifaGii^pitsEniinRiraEiia MENU A MENU B ouzo ouzo vleessoep keftedes (gehaktbal letjes met saus) steak, suflaki, giros, lamskotelet, suflaki 'speciaal' van boerensalade, zaziki varkensvlees, ossehaas rijst en aardappelen met witte 'champig uit de oven nonsaus. boerensalade, zaziki, ijs met slagroom rijst en aardappelen en chocoladesaus uit de oven koffie of thee ijs met banaan en slagroom 44,50 koffie en thee 52,50 MENU C ouzo visschotel: KINDERMENU gebakken zalm, inktvis drankje naar keuze en scampie met boerensalade. keftedakia (twee ge knoflooksaus, rijst haktballetjes met saus) en groenten ijs met verse vruchten gegrilde kipfilet met frites, appelmoes en en slagroom salade koffie of thee kinderijs 57,50 20,50 RESERVEER TIJDIG 01180-13022 Directie personeel wensen u prettige I kerstdegen en een gezond 1993 3 Grieks specialiteitenrestaurant Gravenstraat 6 4331 KP Middelburg Elke dag geopend van 12.00-24.00 uur 31 december gesloten g [3G] [EB] EËJ jag (ggj CAFÉ-RESTAURANT \W0 \H/Z/s KERST A LA CARTES! Beide kerstdagen is onze keuken geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Reserveer tijdig! Boulevard Bankert 58 - telefoon 01184-17350 4382 AC Vlissingen pppnnnpnnnnnnnnnpn EI c c c c KERSTMENU 1992 59,50 p/p vanaf 2 personen VOORGERECHT Ossestaartsoep in oude Chinese traditionele stijl Dim Sum Hors-d'oeuvres (gestoomde Ha Kau, Siu Mai en gevulde paprika met vlees). HOOFDGERECHT Tan Zo Lo Rou (gebakken hertenvlees met verse ananas in 'zoetzure saus). Beijin Ya (gebakken Peking eend met zoet bruine bonensaus in vogelnest). Sau Rou (r joosterd speenvarken van spek in ijsbergsla). DESSERT Chinese vruchtencocktail. Koffie met Kersenbonbons. a a a a a a a n a a a 3 -a e Waterherberg Geopend 2e Kerstdag v.a. 1 7.00 uur. Van 3e Kerst t/m Oude Jaar zijn wij geopend v.a. 12.30 uur. U kunt bij ons zowel a la carte dineren als steengrillen. Ons tel.nr. voor uw reservering 01181-1470 Polredijk 19 Veere (Haast jachthaven Oostwatering) CHINEES INDISCH RESTAURANT NIELTWENDUK 23-25, 4381 BV VLISSINGEN TEL. 01184-11127 KERSTMENU Speciaal Jade Menu (Kantonese stijl) voor twee personen 97,50 Chinees Indische Rijsttafel voor twee personen 72,50 ONBEPERKT Javaans lopend buffet (van 17.00 tot 22.00 uur) 28 gerechten met soep vooraf Koffie met bonbons 29,75 Kindermenu met kip, appelmoes, mayonaise en ijs 15,- Kindermenu met saté, appelmoes, mayonaise en ijs 15,- Tevens serveren wij tijdens de kerstdagen 4 verschillende 1-persoons menu's Voor inlichtingen of reserveringen j Café-restaurant m BELGISCHE \f a LOODSEN SOCIËTEIT S, De kerstmenu's voor le en 2e Kerstdag zenden wij u gaarne toe. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen. BOULEVARD DE RUIJTER 4 VLISSINGEN 01184-13608 Ook dit jaar is het restaurant van HOTEL-C AFÉ-PETIT RESTAURANT weer geopend tijdens de kerstdagen Met een uitgebreid kerstmenu waarbij u zelf kunt kiezen uit heerlijke vlees en vis specialiteiten. CjeAooJzte lUAAchotel Wild ficité Vliio/iieieite Wild lauillcw, Bfioom JleAie^det met uuldUauA QelcdzJzett to+uj met je&oéuchtett 'lauAtted&L met ItoAfioddeAioeUtt KeAAt deAAent Kofhie met hcuduuiA uw keuze FE. 95,00 Gaarne tijdig reserveren. Hotel Zonneduin, Nehalenniaweg 1, 4357 AW Domburg. Tel. 01188-1329. Fax: 01188-2267. 1E KERSTDAG 13.00 U. Incl. glas champagne fl39,- 19.00 u. Incl. aperitief fl. 79,- 2E KERSTDAG 19.00 U. Incl. glas champagne fl. 49,- NIEUWJAARSDAG 17.30 u. Incl. 1 glas champagne II. 39,- Hotel Willebrord Smidsstraat 17 fl 4374 AT Zoutelande S&flfra °1186'1215 Hotel- Restaurant Burg. Bosselaarstraat 14, Aagtekerke, tel. 01188-1635. Tijdens de kerstdagen serveren wij onze volgende menu's, uitsluitend op reservering. MENU DE NOEL I COCKTAIL DE CREVETTES garnalencocktail, toast en boter CONSOMMÉ DE QUEUE DE BOEUF heldere ossestaartsoep met een scheutje madeira GRENADIN DE VEAU POIVRON DOUX kalfsoester met een zachte paprikaroomsaus CASSATA ijs cassata CAFÉ AU FRIANDISE koffie met bonbon 50,- p.c. KINDERMENU 16,50 MENU DE NOEL II COCKTAIL DE CREVETTES garnalencocktail, toast en boter CONSOMMÉ AU CERFEUIL heldere kippebouillon met kervel BOUCHÉ SAINT-HUBERT wildpasteitje SORBET AU MELON verfrissende meloensorbet FILET DE BOEUF AU POIVRE ossehaas met pepersaus BAVAROIS AU CHIPOLATA chipolata bavaroise CAFÉ AU FRIANDISE koffie met bonbon 70,00 p.c. Restaurant 'De Bakkêête' Markt 53A 4331 LK Middelburg Tel. 01180-39537 's Maandags gesloten Reserveren gewenst ONZE MENU'S OP IE 2E KERSTDAG MENU I Zalmtrio lauwwarme eencleborst op bedje van sla met bijpassende dressing Champagne sorbet Gebraad van fazant of Hazerug met bijpassend garnituur Dessert Diana Koffie gami f 82,50 Al deze schotels worden uiteraard feestelijk opgemaakt. MENU II Kerstsaucijsje met lichtromige appel kerriesaus Gevulde slibtong Wjnsorbet Kalkoenfilet of Lams haas met bijpassend garnituur Warme druiven in champagne Koffie gami 77,50 Al deze schotels worden uiteraard feestelijk opge maakt Komt u bij ons dineren? Reserveer dan tijdig, dat voorkomt teleurstelling! ATTENTIE! x, cAPe^ BISTRO PIZZERIA ZUIDSTRAAT 130, WESTKAPELLE TELEFOON 01187-1753 Wij zijn beide kerstdagen en kerstavond geopend Tijdig reserveren gewenst. Dit jaar zal kerst in het Arneville Hotel er heel anders uitzien dan voorgaande jaren. Niet meer het geijkte 7-gangen menu, maar een oer-gezellige avond, die bol staat van gezelligheid en dans. Ook dit jaar sprankelen de buffetten die opgebouwd worden als diner gangen. De buffetten zullen gevuld worden met koude voor gerechten, zoals zalm, paling, kreeftjes, oesters, ham, salades, crudites, etc. Daarna is er keuze uit ver schillende soepen. Ook zal de traditionele champag- nespoom niet worden vergeten. Rond de klok van 10 zullen de warme vlees- en visgerechten verschij nen uiteraard met alle garnituren en sauzen. Tot slot verrassen wij u met een spectaculair dessertbuffet waar letterlijk de vonken afspringen. Het orkest is op deze avonden ook heel bijzonder, nl. het veelzijdige FIRST CLASS, een orkest dat alle muziekstijlen beheerst en die op een perfekte manier uitvoert. KFRctbV400 WfEr-DANsHNT buffet y.a. 19 Qo Aw^„rjloTdr/so--- niet™- e av°nd et Misstaan. 0DlD iïiil ■lüL ARNEVILLE HDTEL Buitenruststraat 22 4337 EH Middelburg Tel. 0II80-38456 ZALEN RESTAURANTS HOTEL CONGRESACCOMMODATIES WIJ WETEN WAT UW WENSEN ZIJN.. ■hi mmmwm Bastion 2, op: 24, 25 en 26 december Serveren wij een Bovendien kunt u op 24 en 26 december een keuze maken uit onze menukaart. Belt u ons voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden voor een smakelijke en gezellige kerst in Veere. Kerstmenu 1992 Zeevruchtencocktail of Fniitcocktail Kreefiensoep of Champignonsoep Champagne Spoom Gemengde vissschotel of Toumedos met gebakken uien en champignons met groente- en aardappelgamtturen Soesjes gevuld met ijs en vanillesaus of Sorbet Tropical Koffie met bonbons Prijs f 67.50 pp Tevens serveren wij d la carte Ie en 2e Kerstdag geopend restaurant ;rtm Dorpsdijk 20, 4354 AC Vrouwenpoldei 01189-1988

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 1992 | | pagina 8