>^tin?eetó 5femw[Mnmn
I
H
1
1
I
i
1
1
I
I
IS
is
i
SB
H
I
1
I
1
Café Restaurant 'De Kraag'
Menu I
Menu II
gij
"TONG TAI"
HP
„GOLDEN HOUSE"
VRIJDAG 10 DECEMBER 1976
PROVINCIALE ZEEUWSE COURANT
ZEEUWSCH-VLAANDEREN
Café Restaurant 'Vijverhof
A. DE ZEEUW
FRED V. EDENSTRAAT 2 TEL. 01150-4829
Wij serveren bovenstaande menu's op
2e kerstdag vanaf 1 uur
Tijdige reservering gewenst
Ardennerham met
asperges op toast
Consommé 'Italiènne'
3 tong filets met crab
en garnalen in witte wijnsaus
Irishcoffee ijs
met
caramelsaus
32,50
Cocktail 'Royal*
Garnalen, crab, kip
cn ananas in cocktailsaus
toast en boter
Consommé 'Italiènne*
Tournedos ..Maitre d'hotel'
Irishcoffee ijs
met
caramelsaus
In een gezellige
kerstsfeer serveren
wij onze
vele
specialiteiten
Liefst even van te
voren reserveren
Tel. 01170-3347
t.o. theater
TH. DE POORTER
Temeuzensestraat 89 - tel. 01150-2630
Onze speciale kerstmenu s
Ardennerham
Kerst bouillon
Zeebanket
Fazant
Geflambeerd ijs Geflambeerd ijs
Mokka Mokka
ƒ49,50 ƒ47,50
Kindermenu naar keuze
Eve?itueel wijzigen op afspraak
24 dec. Kerstavond - aanvang 7 uur - reserveer tijdig
Fruitcocktail
Wild bouillon
Tong Filé, witte druiven
Kerst kalkoen
Oud- en nieuwjaar
gesloten
Wij wensen u vast
prettige feestdagen
m
il
m
M
RESTAURANT "THERMIDOR"
TOESEM EERT l HIERBIJ ZIJN KERSTMENU '76.
Zoals andere jaren hebben we weer beslag weten te leggen op die
exclusieve grondstoffen welke de gerechten qua kwaliteit ver
boven het normale doen uitsteken.
Cocktail GrilIliou.se 'Kijkuit'
Kijkuit 12 - Axel - Tél. 01140-4
Bijgaand kerstmenu Serveren wij op:
KERSTAVOND 24 DECEMBER AANVANG 8 UUR
EN OP 25 EN 26 DECEMBER
S MIDDAGS EN 's AVONDS.
TIJDIGE RESERVERING MET OPGAVE VAN DE GE
WENSTE HOOFDSCHOTEL.
Wij loensen u vast prettige kerstdagen en een voor
spoedig 1977.
M. VERSPRILLE - OOSTERLING
Specialiteitenrestaurant 'THERMIDOR"
Gentsevaart 2, St. Jansteen, (Rijksweg)
Tel. 01140-3269
Tel. België 00-31.1140.3269.
KERSTMENU a 68,- incl. service en B.T.W.
Le paté de canard en croute, toast et beurre.
(Eendepastei in deegkorst)
Le consommé 'Demidoff
(Heldere trvffelbouiUon met groente
Le selle de chrevreuil a lafacon du chasseur
(Reerug met wildsaus opjagersioijze)
Suppl. 5,-
o/
Les suprèmes de dindonneau a la Georgienne.
(kalkoenfilets in portsaus, nootaard, en druiven)
Orange farcie a l'Espagnole
(Gevulde sinaasappelen op Spaanse wijze)
Mokka, friandises de Nöel.
Het restaurant is gesloten van 27 december t/m 7 januari a.s.
Vanaf januari 1977 zal hel restaurant we
kelijks gesloten zijn op WOENSDAG en
DONDERDAG.
HORS 'D OEUVRE (VOORGERECHTEN)
a. Florida cocktail (krab grapefruit en saus)
b. Cocktail de homard (kreeftcocktail)
c. Fruite a la parisienne (forel)
POTAGES (SOEPEN)
a. Consommé de faisan (fazant bouillon)
b. u Bisque de homard (kreeftsoep)
c. Bisque tortue (schildpadsoep)
RELEVÉ DE POISSON (VISSCHOTEL)
a. Cuisses de grenouilles sautées (gebakken kikkerbilletjes)
b. Dame de saumon grillé (moot gevulde zalm met beurre maitre)
c. D Coquille Saint-Jacques (Sint-Jacobsschelp)
GRASSE PIECE (HOOFDSCHOTEL)
a G Faisan a l'ananas (fazant met ananas)
b. o Filet de chevreuil (reehaas van de gril met wildsaus)
c- Filet de pore a la creme (varkenshaas in roomsaus)
ENTREMETS (NAGERECHTEN)
a. Cerises jubilé avec glacé (geflambeerde kersen met ijs)
b. Glace Picasso (ijs met vruchten, likeur en room)
c. Chïpolata bavarois
KOFFIE VAN HET HUIS
KINDERMENU
Fruitcocktail
Lichte soepen
Kippenpoot of biefstukje van de haas
Pommes frites of pommes parisienne
Kindenjs
Het vast testellen menu geschiedt als volgt:
bij iedere gang moet u het door u verkoren
gerecht aankruisen.
Heeft u dat gedaan, dan heeft u zelf uw
kerstmenu bepaald, en zullen wij voor een
goed verloop van uw diner zorgen, wat u
hopelijk een onvergetelijke tweede kerstdag
heeft bezorgd.
Tijdig reservering wegens enorme vraag.
1
m
m
JÈ-
Axelsestraat 18a TERNEUZEN Tel. (Ol 150) - 7286
m
1 Welkom in or
Ook on
is sfeervol restaurant. Zeer goede keuken. Uitstekende kwaliteit
i mee te nemen. GaariielöITab dienst. Beleefd aanbevolen
m
m
CHINEES-INDISCH RESTAURANT
KERKDREEF 10-16 - AXEL - TELEFOON 01155 - 24 95
Enkele van onze
specialiteiten
Nasi goreng. Foe Young
Hai
Babi Pangang
Meeneemprijs 10,-
Bami goreng. Foe Young
Hai.
Babi Pangang
Meeneemprijs 10,-
Golden House-gerechten
vleesgerechten)
Meeneemprijs 12,-
(Voor 6 personen f 120,-
Soep
Kroepoek
Salé
Pagsit goreng
Babi Pangang
Koe Loe Yoek
Foe Young Hai
Tjap Rjoy
Gebakken garnalen
Gebakken tong
Kip met Tau Fou
IJs
Chinese rijsttafel
(voor 2 pers.) f 28,-
Babi Pangang
Tjap Tjoy
Foe Young Hai
Geb. grote garnalen
Kroepoek
Vruchten
Witte rijst. Bami of Nasi
(Voor 4-pers.) 69,-
Soep
Pang sit Goreng
Babi Pangang
Koe Loe Yoek
Foe Young Hai
Tjap Tjoy
Gebakken garnalen
Kip met Tau Fou
fi
Cliinees-ImUsch restauranl-Bar
China Garden
wenst ti prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar.
Aparte bar
gedistingeerde sfeer
kindermenu 's
afhalen
Mijn Chinese medewerkers ver
zorgen voor u de kerstmenu's
Graag tot ziens in China Garden
Sanna Hogendoorn -1 eerhoek
St. Janstraat 10-12Sluis
Telefoon 01178-1705
HOTEL 'DE POST'
MENU I a 39,50
Cocktail fruits de mere
gemengde cocktail met crab
garnalen en grapefruits
Introductie
Consommé qeue de Boeuf
Ossenstaartsoep
Faisant a la creme
Jazant met roomsaus
MENU II a ƒ44,50
Cocktail fruits de mére
gemengde cocktail met crab
garnalen cn grapefruits
Introductie
Consommé queue de Boeuf
Ossenstaartsoep
Filet Mignon grand Veneur
gemarineerde biefstuk
met icildsaus
Nieuwstraat 60 - Temeuzen - Tel. 01150-2427
Kerstdiner dansant
Aanvang 12.00 tot 16.00 uur en oi
18.00 tot
Kindermenu
Fruitcocktail
Henry IV
114 kip of biefstuk
Kinderijs
kerst met verrassing
f 18,-
MENU III a 55,-
Paté defoie gras
avec suace Cumberland
Verfijnde gameleverpaté
met Cumberlandsaus
Introductie
Consommé Henry IV
Verfijnde groentesoep
Bougierde Crevettes
Noisettes de ChevreuiUe
Baden-Baden
Reebiefstuk, rode wijnsaus
Mousse chocolade
MENU IV a 65,-
Paté defoie gras
avec sauce Cumberland
Vefijnde gameleverpaté
met Cumberland saus
Introductie
Consommé Henry IV
Verfijnde groentesoep
Bougier de Crevettes
Medaillon de veau
Kalfshaas kippelevers. mad.
Mousse chocolade