Jitvst in ^cefani)sfeerwf Mnctm OPEN DAG HTS BREDA Het beslissende doelpunt wordt herhaald in de Bibliotheek. Restaurant-Bodega 'De Abdij' 'DE CAISSON' VERKOPER BINNENDIENST VAM KliSli B.¥. HOUTimStT/HOyTINDUSTME GRANDE SOIREE DE NOËL IN GRAND HOTEL BRITANNIA TE VLISSINGEN MENU EERSTE KERSTDAG Les tranches de saumon fumé frais d'Ecosse pain grille \lelba Le fumet de Ramier en Tasse dubbel getrokken bouillon van houtduiven Le fond d'artichaud a la Caroline artisjokbodem, met aspergepunten, kalfszwezerik en sauce Estragon Le spoom a la Clementine verfrissend tussengerecht met o.a. fijngesnipperde, in Martell gedompelde mandarijntjes Les Médaillons de chevreuil a la Renaissance barquette d'airelles purée de marrons pommes dauphine geselecteerde reebiefstukjes, omringd door o.a. franse boontjes, célerisstruikjes, bakjes veenbessen en kastanjepurée Le parfait au chocolat Tia Maria een door onze chef persoonlijk bereid ijsgerecht van chocolade met nootjes en geserveerd met de likeur Tia Maria MENU TWEEDE KERSTDAG La tranche de paté de Iïèvre au Chambertin Sauce Cumberland pain grillé Melba een zeer fijne pastei van haas, bereid met klassieke Böurgognewijn Le consommé de Queue de Boeuf au vieux Madère heldere ossestaartsoep met madeira Le turbot a la Romaine korstdeegbakje in de vorm van tarbot, gevuld met tarbotmédaillons, bedekt met kreef tensaus Le Pommerv cristallisé en bocale tussengerecht, bereid met champagne Le dindonneau röti traditionel bouquet de légumes pommes croquettes traditionele kerstkalkoen met uitgebreid groente-assortiment en croquetaardappelen Le soufflé glacé père Noél een klassiek ijsgerecht geplaatst in een kerstde De prijs per couvert bedraagt 75,-, inclusief 15% bedieningsgeld en BTW. Avondkleding verplicht. Gedurende de kerstdiners zal het trio Leen Zietse de gezellige achtergrond- en dansmuziek verzorgen en zijn beroemde dochter Carla zal hoogtepunten uit haar repertoire voor u zingen. Voor de kinderen: Deze eten gewoon wat zij zelf het lekkerste vinden. (en krijgen natuurlijk ook een fijne kerstsurprise). Prijs 30,- per couvert, inclusief 15% bedieningsgeld en BTW. Gaarne zien wij uw reserveringen tegemoet onder telefoonnummer 01184-13255. KERSTMIS 1976 in hel STRANDHOTEL DINER DANSANT in de koningszaal inel Paula Rosier aan hel orgel Zorpmlilip siiiiiengp.uelile i, fijnile perechien Aangepast kindermenu 15.- op aanvraag toegezonden Tijdig noodzakelijk Reserveren 01184-12297 Aanvang 19.00 mi Menu f 75.- p.e. RESTAURANT ORANJEPLAAT JACHTHAVEN ARNEMUIDEN Eerste en tweede kerstdag SFEERVOL DINEREN in Restaurant Oranjeplaat de aantrekkelijkheid van ons bedrijf is door een verbouwing nog groter geworden. Kerstmenu's a 36,50 en 39,50 p.e. Onze menu's zenden wij u op telefonisch verzoek (01184-16344 b.g.g. 19220) gaarne toe. In ons restaurant liggen zij voor u klaar vanaf het weekend van 11 decem- Restauram Oranjeplaat is met ingang van 1J december iedere zater dag en zondag geopend vanaf 12 uur. Sfeer, unieke ligging, prettige bediening. Voor recepties, familiediners en vergaderingen is onze zaak alle da gen beschikbaar. Ruimte voor 100 personen. Hotel-Café-restaurant ^t$tu ijffn A e>. V" Reservering aanbevolen Markt 25, Veere Tel. 01181-231 Wij bieden u le en 2e kerstdag ons kerstmenu a 52,50 Meloen cocktail met port Heldere groentesoep Visschelp Biefstuk van de haas diverse garnituren IJS parfait Mocca met kerstbonbons Muzikale omlijsting Frans Kasander op hammondorgel. ABDIJPLEIN 5 - MIDDELBURG EEN ONVERGETELIJK KERSTDINER IN 'DE ABDIJ' Tafelreservering gewenst Telefoon 01180-14685 KERSTDINER 2E KERSTDAG le kerstdag gesloten Menu a 52,50 per persoon Paté de campagne CUMBERLAND SAUS TOAST EN BOTER Consommé de cerfeuil HELDERE KERVELSOEP STOKBROOD Filets de soie 'Nantua' tongfilets in kreeftensaus Selle de marcassin WILDZWUNSRUG DIV. GARNITUREN Parfait de Noél KERSTIJS HOTEL-RESTAURANT ZOUTELANDE TEL. 01186-1210 Menu 50,— Anguille de Soleil ou Samon Fumé ou Paté Ris de Veau Consommé Madrilene Langouste Cardinal ou Soufle de Brochet Noisettes de Dindenau Rossini ou Noisettes de Chevreuil Valencia Bombe Noéll Parfait de Mandarin ou Ananas au Kirsch DE HUIFKAR HOTEL-RESTAURANT MARKT 19 - MIDDELBURG- TEL. 01180-12998 Wij zijn op zaterdag 25 december gesloten. Wij serveren onderstaand kerstmenu op zondag 26 december en op maandag 27 december. l'Avocat 'Acapulco' (Avocado gevuld met krab en garnalen) Le consommé 'Rössini' au madère (Een heldere bouillon van gevogelte met een gar nituur van deegkussentjes, gevuld met kippenle ver en truffel). La truite farcie au coulis d'homard (Een gevulde filet van regenboogforel overgoten met kreeftensaus) Salade de comcombre Pommes persillées Komkommersalade) (Peterselieaardappelen) Les trois filets 'Impérial' (Médaillons van kalfs-, varkens en ossehaas over goten met drie verschillende sausen) Choix de légumes (Keuze uit diverse groenten) Pommes fantaisies du chef (Een aardappelspecialiteit van onze chef-kok) Le moka Les friandises Een kopje mokka geserveerd met eigengemaakte bonbons) 57,50 incl. Voor de kinderen verzorgen wij een aangepast menu. Voor de komende feestdagen verzorgen wij uw koude schotels voor ƒ13.50 per persoon (afge- Eerste kerstdag gesloten Tweede kersdag DINER-DANSANT SPECIALE KERSTMENU'S Wij zijn gemakkelijk te bereiken! U ziet het vanzelf tussen Bergen op Zoom en Goes, afslag Kapelle-Wemeldinge. Voor u staat na bespreking, de tafel ge- reed in vrolijke kerstsfeer en de menu's zullen uw verwachtingen overtreffen. U kimt ook van de trein afgehaald wor den. Reserveer tijdig. Tel. 01102-1647 -1519. MOTEL-RESTAURANT aan de Rijksweg, afslag Kapelle- Wemeldinge. ZATERDAG 11 DECEMBER 1976 algemene studie-informatie laboratoria werktuigbouwkunde laboratoria elektrotechniek laboratoria chemische techniek LOVENSDIJKSTRAAT 61 KLOOSTERLAAN 49 AANVANG 09.30 UUR EINDE 13.00 UUR Instituut voor Hoger Beroepsonderwijs West-Brabant Sibeliuslaan 13 te Breda Telefoon 076-655650. Op korte termijn komt bij ons de plaats vrij van Wij zoeken iemand die beschikt over grote inzet en goede contac tuele eigenschappen, commerciële ervaring en bekendheid met de bouw. De honorering en secundaire voorwaarden zijn in overeenstem ming met de belangrijkheid van deze betrekking. Van hem, die deze groeifunctie terecht als een uitdaging be schouwt, wordt gaarne een schriftelijke sollicitatie ingewacht door de directie. Postbus 128, Goes, Houtkade22, Tel. (01100)28020

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 1976 | | pagina 16