Jitvst in ^cefani)sfeerwf Mnctm
OPEN DAG
HTS BREDA
Het beslissende
doelpunt wordt
herhaald in de
Bibliotheek.
Restaurant-Bodega
'De Abdij'
'DE CAISSON'
VERKOPER
BINNENDIENST
VAM KliSli B.¥.
HOUTimStT/HOyTINDUSTME
GRANDE SOIREE DE NOËL
IN GRAND HOTEL BRITANNIA TE VLISSINGEN
MENU EERSTE KERSTDAG
Les tranches de saumon fumé frais
d'Ecosse pain grille \lelba
Le fumet de Ramier en Tasse
dubbel getrokken bouillon van houtduiven
Le fond d'artichaud a la Caroline
artisjokbodem, met aspergepunten,
kalfszwezerik en sauce Estragon
Le spoom a la Clementine
verfrissend tussengerecht met
o.a. fijngesnipperde, in Martell
gedompelde mandarijntjes
Les Médaillons de chevreuil a la
Renaissance
barquette d'airelles
purée de marrons
pommes dauphine
geselecteerde reebiefstukjes, omringd door o.a.
franse
boontjes, célerisstruikjes, bakjes veenbessen en
kastanjepurée
Le parfait au chocolat Tia Maria
een door onze chef persoonlijk bereid ijsgerecht
van
chocolade met nootjes en geserveerd
met de likeur Tia Maria
MENU TWEEDE KERSTDAG
La tranche de paté de Iïèvre
au Chambertin
Sauce Cumberland
pain grillé Melba
een zeer fijne pastei van haas,
bereid met klassieke Böurgognewijn
Le consommé de Queue de Boeuf
au vieux Madère
heldere ossestaartsoep met madeira
Le turbot a la Romaine
korstdeegbakje in de vorm van tarbot,
gevuld met tarbotmédaillons, bedekt met kreef
tensaus
Le Pommerv cristallisé en bocale
tussengerecht, bereid met champagne
Le dindonneau röti traditionel
bouquet de légumes
pommes croquettes
traditionele kerstkalkoen met uitgebreid
groente-assortiment
en croquetaardappelen
Le soufflé glacé père Noél
een klassiek ijsgerecht geplaatst in een kerstde
De prijs per couvert bedraagt 75,-, inclusief 15% bedieningsgeld en BTW. Avondkleding verplicht.
Gedurende de kerstdiners zal het trio Leen Zietse de gezellige achtergrond- en dansmuziek verzorgen en zijn
beroemde dochter Carla zal hoogtepunten uit haar repertoire voor u zingen.
Voor de kinderen: Deze eten gewoon wat zij zelf het lekkerste vinden.
(en krijgen natuurlijk ook een fijne kerstsurprise).
Prijs 30,- per couvert, inclusief 15% bedieningsgeld en BTW.
Gaarne zien wij uw reserveringen tegemoet onder telefoonnummer 01184-13255.
KERSTMIS 1976
in hel
STRANDHOTEL
DINER DANSANT
in de koningszaal
inel Paula Rosier aan hel orgel
Zorpmlilip siiiiiengp.uelile i,
fijnile perechien
Aangepast kindermenu 15.-
op aanvraag
toegezonden
Tijdig
noodzakelijk
Reserveren 01184-12297
Aanvang 19.00 mi
Menu f 75.- p.e.
RESTAURANT ORANJEPLAAT
JACHTHAVEN ARNEMUIDEN
Eerste en tweede kerstdag
SFEERVOL DINEREN
in Restaurant Oranjeplaat
de aantrekkelijkheid van ons
bedrijf is door een verbouwing
nog groter geworden.
Kerstmenu's a 36,50 en 39,50 p.e.
Onze menu's zenden wij u op telefonisch verzoek (01184-16344 b.g.g.
19220) gaarne toe.
In ons restaurant liggen zij voor u klaar vanaf het weekend van 11 decem-
Restauram Oranjeplaat is met ingang van 1J december iedere zater
dag en zondag geopend vanaf 12 uur.
Sfeer, unieke ligging, prettige bediening.
Voor recepties, familiediners en vergaderingen is onze zaak alle da
gen beschikbaar. Ruimte voor 100 personen.
Hotel-Café-restaurant
^t$tu ijffn
A
e>.
V"
Reservering aanbevolen
Markt 25, Veere
Tel. 01181-231
Wij bieden u
le en 2e kerstdag
ons kerstmenu a 52,50
Meloen cocktail
met port
Heldere groentesoep
Visschelp
Biefstuk van de haas
diverse garnituren
IJS parfait
Mocca
met kerstbonbons
Muzikale omlijsting
Frans Kasander op
hammondorgel.
ABDIJPLEIN 5 - MIDDELBURG
EEN ONVERGETELIJK
KERSTDINER IN 'DE ABDIJ'
Tafelreservering gewenst
Telefoon 01180-14685
KERSTDINER 2E KERSTDAG
le kerstdag gesloten
Menu
a 52,50 per persoon
Paté de campagne
CUMBERLAND SAUS
TOAST EN BOTER
Consommé de cerfeuil
HELDERE KERVELSOEP
STOKBROOD
Filets de soie 'Nantua'
tongfilets in kreeftensaus
Selle de marcassin
WILDZWUNSRUG
DIV. GARNITUREN
Parfait de Noél
KERSTIJS
HOTEL-RESTAURANT
ZOUTELANDE
TEL. 01186-1210
Menu 50,—
Anguille de Soleil
ou
Samon Fumé
ou
Paté Ris de Veau
Consommé Madrilene
Langouste Cardinal
ou
Soufle de Brochet
Noisettes de Dindenau Rossini
ou
Noisettes de Chevreuil Valencia
Bombe Noéll
Parfait de Mandarin
ou
Ananas au Kirsch
DE HUIFKAR
HOTEL-RESTAURANT
MARKT 19 - MIDDELBURG-
TEL. 01180-12998
Wij zijn op zaterdag 25 december gesloten.
Wij serveren onderstaand kerstmenu op
zondag 26 december
en op
maandag 27 december.
l'Avocat 'Acapulco'
(Avocado gevuld met krab en garnalen)
Le consommé 'Rössini' au madère
(Een heldere bouillon van gevogelte met een gar
nituur van deegkussentjes, gevuld met kippenle
ver en truffel).
La truite farcie au coulis d'homard
(Een gevulde filet van regenboogforel overgoten
met kreeftensaus)
Salade de comcombre Pommes persillées
Komkommersalade) (Peterselieaardappelen)
Les trois filets 'Impérial'
(Médaillons van kalfs-, varkens en ossehaas over
goten met drie verschillende sausen)
Choix de légumes
(Keuze uit diverse groenten)
Pommes fantaisies du chef
(Een aardappelspecialiteit van onze chef-kok)
Le moka
Les friandises
Een kopje mokka geserveerd met eigengemaakte
bonbons) 57,50 incl.
Voor de kinderen verzorgen wij een aangepast
menu.
Voor de komende feestdagen verzorgen wij uw
koude schotels voor ƒ13.50 per persoon (afge-
Eerste kerstdag gesloten
Tweede kersdag DINER-DANSANT
SPECIALE KERSTMENU'S
Wij zijn gemakkelijk te bereiken! U ziet
het vanzelf tussen Bergen op Zoom en
Goes, afslag Kapelle-Wemeldinge.
Voor u staat na bespreking, de tafel ge-
reed in vrolijke kerstsfeer en de menu's
zullen uw verwachtingen overtreffen. U
kimt ook van de trein afgehaald wor
den.
Reserveer tijdig. Tel. 01102-1647 -1519.
MOTEL-RESTAURANT
aan de Rijksweg, afslag Kapelle-
Wemeldinge.
ZATERDAG 11 DECEMBER 1976
algemene studie-informatie
laboratoria werktuigbouwkunde
laboratoria elektrotechniek
laboratoria chemische techniek
LOVENSDIJKSTRAAT 61
KLOOSTERLAAN 49
AANVANG 09.30 UUR
EINDE 13.00 UUR
Instituut voor Hoger Beroepsonderwijs
West-Brabant
Sibeliuslaan 13 te Breda
Telefoon 076-655650.
Op korte termijn komt bij ons de plaats vrij van
Wij zoeken iemand die beschikt over grote inzet en goede contac
tuele eigenschappen, commerciële ervaring en bekendheid met de
bouw.
De honorering en secundaire voorwaarden zijn in overeenstem
ming met de belangrijkheid van deze betrekking.
Van hem, die deze groeifunctie terecht als een uitdaging be
schouwt, wordt gaarne een schriftelijke sollicitatie ingewacht door
de directie.
Postbus 128, Goes, Houtkade22, Tel. (01100)28020