I De Internationale winkelsl^van AH 'n mi/kMmtfó ïssiiuiiffm )SÉ W m Hm-tw... 20 PROVINCIALE ZEEUWSE COURANT VRIJOAG 20 AUGUSTUS 1976 Mé, AH heeft 'n hele week la douce France in huis gehaald, 't Lekkerste uit Frankrijk. Mesdames, messieurs, dat moet u proeven op 't puntje van uw tong. Beaucoup smakelijk oh lala.; AH heeft 't. Met de hartelijke groeten uit Frankrijk. Daar gaal ie dan Croissants, stukjes stokbrood, boter en confitures bijgestaan door "n geurige café fillre. 'n Betere wakkermaker kunt u zich nauwelijks voorstellen. Uit de afdeling warm brood: Stokbrood 400 gram ,1*09" 50 Culinaire avon turen uit Frankrijk j Vijftig Franse liefdesverklaringen die geheel via de maag gaan Zelfs de prijs lijkt wel liefdewerk Alleen bij AH Jambon des pays a l'Ancienne* gekookte achter ham nageroosierd ophoutskool, per 100 gram 2.15 Saucisson aux herbes de Provence* cervelaalworstmet tuinkruiden. 200 gram. per 100 gram 2.23 Saucisson au poivre* natuurlijk gedroogde worst met peper 100 gram 1.89 Salade fruits de mer* 100 gram 1.88 891 Bonne Maman Confiture jam uitsluitend hele vruchten en suiker zonder conserveringsmiddel perziken, pruimen of bosbessen .2*?$ 2.95 aardbeien of abrikozen^ pot450 grant J Café Filtre doos met 10 kant-en-klare filters L.yy Uit de diepvries Groko croissants kant en klaar-alleen in de oven 3 stuks 98 Wie herinnert zich de krullerige franse menukaarten met. Onleesbaar maar wat je ook aanwijst 't uiteindelijke resultaat is om je vingers bij op te eten. AH haalde de puur Franse heerlijkheden naar I lolland en vertelt er meteen bij wat 't is. Zonder soep is 'n maaltijd niet kompleet^ En natuurlijk serveren met stokbrood. Honig franse uiensoep óbordenpak X22r 1.U9 Uit de diepvries: Dr. Oetker parijse uiensoep pak 300 gram2*¥s 3.45 Aardewerk soepkop* met 2 oren en opdruk'potage' perstuk. 3.95 Coquilles St. Jacques* 'n kompleet gerecht. Schclpdiertjes in room en cognac. Bovendien krijgt u er drie originele schelpen bij om dit te serveren, pak 3 stuks. 5.95 De escargots 't Gerecht dat Frankrijk beroemd maakte. De onvolprezen originele wijnslakken 1/4 blik ".25 Knoflookstreng 18 bolletjes5.98 La Corbeuille ratatouille Ni^OlSe* gemengde groenten I 1/2 blik1.79 Bonduelle Macédoine de légumes gemengde groenten blik 425 gram-WÓ"" Belfiore maïskorrels* blik 450 gram22#" 1.19 French candy *droPs speciality, diverse smaken blikje.1.25 Teisseire limonade siroop zonder kleurstof puur natuur bosbessen, cassis, frambozen, ananas of aardbeien .blik 0.50 liter 4.50 AH haalde 'n paar plezierige wijntjes uit Frankrijk die niks moeilijks hebben en gewoon lekker wegdrinken. Cöteaux du I.anguedoc* 3 flessfena0.7Dlitcr V.D.Q.S 10.- 1973 Chateau des Romains* Appellation Bordeaux Supérieur Contrólée.fles0.36liter..2.95 1974Chateau Brulesecailles* Appellation Cötes de Bourg Contrölée,fles0.36 liter2.95 1973 Naudon la Chapelle* Appellation Bordeaux Supérieur Conirólée.fles0.36 liter2.95 1974 Chateau d'Omaissons V D.Q.S. fles0.70 liter 2.95 Paté Breton* Vers vlees heeft AH natuurlijk altijd. Maar maak 'l eens op z'n Frans klaar Bijvoorbeeld: Steak au poivre vert Oftewel de pepersteak. Entrecotes in cognac meigroene of zoals dat heet gekneusde pepers. Pittig en verschrikke lijk lekker. Escalope de veau a la Savoyarde Minder ingewikkeld dan de naam doet denken, "t Eerste gedeelte betekent kalfslapjes. En a la Savoyarde is met uitjes en 'n scheutje wijn. Voor de bereidingswijze zie ons receptenboekje '50 Culinaire avonturen uit Frankrijk' 100 gram Jjr Wijnglazen* Romance 3 stuks 4.95 /Rosé d'Anjou* fles 0.70 liter 95 Knoflook persje vwie 't echt op z'n frans wil I w proeven mag de knof-1 l look nooit vergeten! F Elk land heeft z'n eigen typische lekkernijen. Voor Frankrijk zijn dat de saucissons, de patés en zoals de fransman dat alleen kan zeggende vruchten van de zee. Voila! Confit de foie de pore a la Flamande* echte franse smeerpaté pot 200 gram2.78 1de IATEAUÏ JFSECAIj cfis-w-Bq r 1974 Rambol au noix romige kaas met noten stukje 125 gram 'n Franse maaltijd is niet kompleet als er geen kaas is. Doen. 'n Paar verschillende smaken en met de jongste kaas beginnen. Castel Camembert 125 grambXAff 1.98 Celia St. Paulin romige, pikante kaas. 150 gramJSF 1.75 Boursin met peper of knoflook, 150 gram2.39 Fransen zijn niet gauw uitgegeten. Fliederdunne flensjes met jam zijn 'n uitstekend afzakkertje na 't hoofdgerecht. Zeker als ze zoals deze gedrenkt zijn in Grand Marnier. Kreisker Crêpes Suzettes* pak 5 flensjes met Grand Marnier 7.95 Tot besluit 'n kopje espresso Espresso kop en schotels* 3 stuks5.95 AH Camembert Prijzen gelden van donderdag 19 augustus t/m woensdag 1 september 1976. *in de meeste supermarts. zolang de voorraad strekt. 1

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 1976 | | pagina 20