i S RESTAURANT „VIJVERHOF" Café Restaurant 'De Kraag' 1 tcrst in ZeefaniL...sfmrwt Wnrnn.... Kerstdiner Dansant Onze speciale kerstmenu's m 1 AUBERGE 'DE MOLENHOEK' VRIJDAG 12 DECEMBER 1975 i i Fred, van Edenstraat - Terneuzen - tel. 01150-4829, b.g.g. 5277 op 2e Kerstdag: aanvang 20.00 uur. Muzikale omlijsting dansorkest Tony Krijger TH. DE POORTER Terneuzensestraat 89 tel. 01150-2630 I I MENU 1 ASSIETTE „NEPTUNES" Bord met gerookte paling, zalm, krab en mosselen PAIN GRILLÉ ET BEURRE Toast brood en boter CONSOMMÉ „CELESTINE" Heldere kippesoep met kervel- pluksel en juliennes van crêpes BOUCHÉE „VIJVERHOF" Pasteitje gevuld met ragout van garnalen, champignons en truffel ENTRECÖTE „CHORON" Lendebiefstuk met saus Choron FONDS D'ARTICHAUTS D'ASPERGES Artisjokbodems gevuld met asperges POMMES PARISIENS Parijse aardappeltjes GLACE CHANTILLV SAUCE NOÉL Vanille-aardbeienijs met kirsch en witte chocoladesaus MOCCA 42,50 MENU 2 COCKTAIL DE CRABE „FLORIDA" Krabcocktail met grapefruit en champignons PAIN GRILLÉ ET BEURRE Toast - brood en boter CONSOMMÉ DE TORTUE CLAIR Heldere schildpadsoep DARNE DE SAUMON POCHÉE „NANTUA" Gepocheerde zalmmoot in kreeftensaus met garnalen MEDAILLONS DE CHEVREUIL „ST.-HUBERT" Reebiefstukje in rode wijnsaus met cantharellen D'AIRELLES Veenbes COMPÓTE DE FRUITS Fruitsalade POMMES DAUPHINE Soes-aardappeltjes GLACE CHANTILLY SAUCE NOËL Vanille - aardbeienijs met kirsch en witte chocoladesaus MOCCA 52,50 Gelieve voor 22 december te reserveren MENU 1 ARDENNERHAM MET CHAMPIGNONS OP TOAST WILD BOUILLON ZEEBANKET KERSTKALKOEN COUPE HAWAII RÜDESHEIMERKOFFIE 42,50 MENU 2 GARNALEN COCKTAIL OSSESTAARTSOEP MADEIRA WILDPASTEITJE TOURNEDO CHAMPIGNONS COUPE FANTASIE RÜDESHEIMER KOFFIE 36,50 KINDERMENU 10,- Reserveer tijdig. Wij zijn op oud- en nieuwjaar gesloten Wij wensen u vast prettige feestdagen Uw wensen en verlangens, de trek naar romantiek en sfeer, zijn voor ons, elk jaar weer een aanleiding om de kerstdagen voor u zo gezellig mogelijk te maken. Derhalve toveren wij onze au ber ge om in een voor ieder toeganke lijke, intieme kerstherberg. Kaarslicht zal de wijn in de glazen doen flonkeren. Gezellige kerstmu- ziek zal ervoor zorgen dat u zich prettig en 'chez nous' zult voelen! U wordt bij deze uitgenodigd even te ontsnappen aan realiteit en on der te duiken in die unieke en ont spannen sfeer. Ook tijdens de feestdagen speciale Clhiinees-Bndïscha gerechten Indische gerechten - Rijsttafel voor 1 persoon - Rijsttafel voor 2 personen - Rijsttafel voor 4 personen Beide kerstdagen krijgt u de gele genheid een keuze te maken uit een keur van gerechten van onze kerst- specialiteitenkaart, (geen verplichte menu's). Enkele 'suggestions du chef', wi/d- paté, cocktail oriëntal, consommé lambassoidrice, wildzwijn in zijn geheel onder houtvuur geroosterd, met een peperwi/dsaus, reebief stukje a la Romaine, op houtskool geroosterde fazant, tournedos Eapa Noël, parfait Noël. Er zijn reeds vele tafels besproken, dus reserveert u zo vlug mogelijk. (E) Diner a 20,50 (voor 2 personen) Kip met champignonsoep Loempia Tjap Tjoy en Kip met champignons Kroepoek IJscompöte Koffie Chinese rijsttafel ƒ30,- (voor 2 personen) Lotussoep Kroepoek Gebakken Chinese garna len Babi Panggang Kip met champignons IJscompöte of Chinese Ly chee Chinese thee Chinese rijsttafel ƒ45.- (voor 3 personen) Lotussoep Kroepoek Gebakken Chinese garna len Babi Panggang Koe Low You Tjap Tjoy speciaal Saté Babi IJs met vruchten of Lychee Chinese thee Chinese rijsttafel ƒ64.- (voor 4 personen) Lotussoep Kroepoek Gebakken Chinese garna len Saté Babi Kip met champignons Babi Panggang Vlees met Chinese groente Vlees met kerrysaus IJscompöte of Chinese Ly- j chee Chinese thee CHINEES-INDISCH RESTAURANT 'LOTUS' Markt 11 - Oostburg Tel. 01170-3361 Noordstraat 7, Hoek, tel. 01150-1223 Bar-Bistro 'DE POTTEKIJKER' wenst u prettige kerstdagen en een vnnrspoedig nieuwjaar Beide kerstdagen serveren wij u vele GRILLSPECIALITEITEN of een FEESTELIJK MENU Ook kindermenu's Oostburg, tel. 01170-3347 M Specialiteitenrestaurant 'Thermidor' M. Versprille - Sint-Jansteen - Tel. 01140-3269 Het kerstdiner 1975 wordt in restaurant Thermidor' weer een hoogtepunt van culinair gebeuren. Bijgaand kerstmenu serveren wij op 24 december 's avonds en op 25 en 26 december de gehele dag. Wij maken alles van verse grondstoffen in eigen keuken. Er komt geen blik aan te pas. In verband hiermee gelieve u daarom tijdig uw plaatsen te reserveren. Mogen wij u vast prettige Kerstdagen en een voorspoedig 1976 toewensen? Thermidor' is gesloten van 27 december t/m 7 januari aanstaande. Kerstdiner a f 52,- incl. service en btw Melon farci a la Tropicale, pain grille et beurre. (Gevulde meloen met vis-fruitsaladei Consommé Ambassadeur. Ossestaartbouillon met groente) Queues de langoustines 'Chantecler'). (Langoustinestaartjes in kruidensaus) Suprème de dindonneau róti, garniture fantaisie. Gebraden kalkoenfilets, groente en vruchten- garnituur en div. aardappeltjes) of Selle de chevreuil 'Baden Baden' Supplement 5,-) (Reerug in wildsaus met peertjes, veenbessencompóte en diverse aardappeltjes) Bavarois 'Beaurivage'. Luchtig dessert met roomcaramel) specialiteitenrestaurant ##De Stadsherberg" WESTSTRAAT 1, AXEL» TEL. 01155-1886 Onze Kerstmenu's worden geserveerd op Kerstavond 24 december en op eerste en tweede Kerstdag de gehele dag in ons sfeervol restaurant. MENU 49,50 POITRINE DE VEAU FARCI SAUCE CUMBERLAND (gevulde kalfsborst) LE CONSOMME LADY CURSON (schilpadsoep bereid met kerry en room LE COQUILLE DE ECREVISSES SUPREME AU CHAMPAGNE (schelp gevuld met Rijnkreeftjes in een luchtig sausje) PUNCH A L'AMERICAINE (kleine verfrissing) SELLE DE CHEVREUIL A LA CRANDE VERNEUR (reerug in een verfijnde jagermeestersaus, appeltjes, williampeertjes, aardappelkroketjes) SURPRISE DE NOËL (luchtig dessert met kiwie vruchten) MENU 37,50 COCKTAIL FRUITS DE MER EN NOIX DE COCO (cocosnoot opgevuld met verschillende vissoorten) LE CONSOMMÉ LADY CURSON (schildpadsoep bereid met kerry en room) LES SURPRÉMES DE DINDONNEAU FARCI (gevulde kalkoenfilets in een ge kruide gevogeltesaus SURPRISE DE NOËL (luchtig dessert met kiwie vruchten) Tijdige reservering gewenst

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 1975 | | pagina 36