in de Albert Heijn SuperMart in het nieuwe Miro Center aan de Nieuwe Vlissingseweg 3.25 Slagroom- punten 2® 3?» Verse Kip 4» a?8 2® E8 Bananen ,..315 Bloemkool »8 75 Pale Sherry koffie Braadworst Sinaasappelen Ruim 80 soorten vers vlees in altijd koele vitrines albert heijn Jonp Goudse Ulo Varkenslappen Wat 'n opening. Wat 'n SuperMart. Albert Heijn Fijne vleeswaren 887 medium dry 500 gram 500 gram florah Croton Narcissen Slagersleverworst Varkenslever PROVINCIALE ZEEUWSE COURANT DINSDAG 23 MAART 1971 Natuurlijk bevindt zich in het Miro Center een Albert Heijn SuperMart. Een winkel met 10 afdelingen, waar u voor al uw levensmiddelen terecht kunt. Een kleurige, sfeervolle zaak met brede gangpaden en een overzichtelijke uitstalling van de artikelen. Niet minder dan 11 dubbelbemande kassa's zorgen voor een snelle doorstroming. Kom eens langs en profiteer van een groot aantal aantrekkelijke Welkom-voordelen. fles 0.75 liter 500 gram VOLVET Perla Americana dubbelpak 500 gram geldig op 24 en 25 maart (gewicht per stuk 850-1100 gram) MAGERE FIJN kleurige aAA bladplant per stuk PP# bos 10 stuks II5 100 gram 391 ArdennerHesp 100 gram JS Ml Vacuum verpakte vleeswaren mm CHIQUITA kilo SPAANSE BLOED- SANGUINAS kwaliteitsklasse 1 mm kwaliteitsklasse I per stuk 100 gram aanbiedingen gelden t/m woensdag 31 maart; verse kip en gebak t/m zaterdag 27 maart ADYXRTXNT1X Kijken en keuren voor de opening Dinsdag 23 maart Is er van 19.30 tot 21.00 uur gelegenheid om het eerste MIRO-CENTER te komen bezichtigen. Men mag kijken men mag proeven men mag alles vragen maar er kan natuurlijk nog niet gewinkeld en gekocht worden, want het koop- feest begint pas woensdagmorgen 24 maart om 10 uur. Vóór en tijdens de instuif komt er een gezellige muzikale show, van de populaire korpsen .Ons Genoe gen' en .Vlijt en Volharding'. Eén ding staat vast het zal dinsdagavond wel echt druk maar toch ook gezellig zijn. P.S. Zij die minder goed ter been zijn, willen wij graag in de gelegenheid stellen de nieuwe MIRO van 18.00 uur tot 19.00 uur te komen be zichtigen. Charmant en gul Op de openingsdag van de nieuwe MIRO zullen charmante jonge dames als gastvrouwen optreden. Zij zullen de bezoeksters en ook de bezoekers natuurlijk met versnaperingen ver rassen. Kinderverrassing Voor de kinderen die met moeder boodschappen komen doen is er bij de kassa een leuke verrassing. Wanneer open Het MIRO-CENTER Is dagelijks zonder onderbreking geopend van 8.30 tot 18 uur, met uitzondering van maandagmorgen (gesloten tot 13.00 uur). Delicatessen uit binnen- en buitenland Aan de delicatessen-counter een aparte afdeling in de Albert Heijn SuperMart, gaat niemand zomaar voorbij. De aan blik van de vele verschillende soorten slaatjes en dertig soorten exclusieve vleeswaren, daar moet men letterlijk en figuurlijk even bij stilstaan. Onze blik dwaalt met u door de vitrine en wij zien o.a. Paté de Campagne, Fi let de Boeuf, Hausmacher, Salami, Runderlever, enkele exquise buiten landse kaassoorten (verpakte buiten landse kaas bij de zuivelvitrine) kort om u heeft het allang begrepen: voor het kaartavondje van vandaag, voor het gezellige feestje van morgen kimt u in de nieuwe Albert Heijn Super- Mart keuze maken uit een enorme sor tering delicatessen uit binnen- en bui tenland. Gratis adverteren In de Albert Heijn SuperMart is een groot bord geplaatst, waarop particu lieren geheel gratis gedurende veertien dagen persoonlijke advertenties kun- De huisvrouw koopt wat ze ziet. Ze weet waar ze mee thuis komt: var* vlees op z'n best. EEN LVST ,VOOR HET OOG DIE RIJKE SORTERING De grote troef van de slagerij van iedere Albert Heijn SuperMart is de grote verscheidenheid. Daarin zit ook het grote succes van deze afdeling. Overzichte lijk liggen de 80 soorten voorverpakt vlees in de frisse, altijd koele vitrines. Er is keus in overvloed. En de winkelende klant weet precies wat ze koopt. Op elk pakje staat het gewicht en de juiste prijs. Ze koopt dus zoveel als haar portemonnee toelaat. KEUREND KOPEN Vlees moet Je bij de slager halen, want die heeft er verstand van... Stel nu dat in één slagerij alle vakmanschap van 75 meesterslagers werd gebundeld. Be staat er wel zo'n winkel? Jaelke slagerij van elke Albert Heijn Super- Mart is zo'n winkel. Vlees van Albert Heijn wordt dagelijks vers ingekocht en winkelklaar gemaakt volgens maat staven die een ander misschien over dreven zou noemen. EERSTE IN NEDERLAND In Juni 1955 introduceerde Albert Heijn als eerste in Nederland voorverpakt vlees in haar SuperMart in Rotterdam. Nu precies 16 Jaar later mogen wij Albert Heijn rustig de grootste slager van Nederland noemen. Steeds meer huisvrouwen weten dat vlees kopen in een Albert Heijn Super- Mart niet alleen betekent het beste vlees, doch ook vers vlees kopen. EISEN STELLEN Inkopers van Albert Heijn. graag ge ziene gasten wegens hun grote bestel lingen, kopen bij de grote slachterijen in Nederland alleen maar slachtdieren van de allerbeste kwaliteit. En omdat zij tot de beste afnemers behoren kun nen ze eisen stellen. Daarom is bij Al- bert Heijn een biefstuk een biefstuk Vleeswaren topconditie Alle gesneden en vacuüm verpakte vleeswaren komen uit de uiterst mo derne vleeswarenfabriek te Wijhe. Als eerste bedrijf in Nederland, heeft Al- bert Heijn de fabricage, verpakking, distributie en verkoop van vleeswaren in eigen hand. Voordelen van vacuüm verpakking zijn vooral de langere houdbaarheid en de garantie dat de huisvrouw ab soluut verse produkten koopt, waar aan de grootst mogelijke hygiënische zorg is besteed. Onder een constante temperatuur van 8 graden Celsius worden de vleeswaren gesneden, ver pakt. geëtiketteerd en in speciaal ge construeerde vleeswarenauto's naar de filialen verzonden. Tot voor kort be trok Albert Heijn zijn vleeswaren van een vrij groot aantal verschillende Nederlandse fabrieken. Het snijden en verpakken in de filialen bevredigde echter niet, omdat de vleeswaren on der Invloed van licht en lucht vrij snel verkleurden en indroogden. In 1965 begon Albert Heijn op beschei den schaal proeven te nemen met het zelf vacuüm verpakken. Het resultaat was van dien aard dat vrij spoedig daarna werd besloten tot de bouw van de 900 m2 grote moderne vacuümafde- ling ln Wijhe, waarin ca. 100 mensen him uiterste zorg aan de Albert Heijn- vleeswaren besteden. Z'W elgelegen^i ■AWA„ Klasse A eieren -Extra zijn kwaliteits- eieren Lekker, vers, puntgaaf, schoon, constante kwa liteit. Binnen 48 uur na ontvangst op paksta- tion in de AH winkels, binnen een week weer vertrokken, zo snel wor den ze verkocht, i Alles Is verser bij Albert Heijn, ook de'Welgelegen'eieren./

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 1971 | | pagina 16