maggi MINESTRONE MAGGI l MAGGI FONDOR NU OOK IN NEDERLAND! FIJNER KOKEN, PRETTIGER LEVEN MET MAGGI BELANGRIJKE INBOEDELVEILING HOOFD 8 PROVINCIALE ZEEUWSE COURANT DONDERDAG 2G JANUARI 1961 meer moderne mogelijkheden met Kent U Maggi Minestrone, de voortreffelijke wintersoep - pittig, met geurige groente, voedzame boontjes en opwekkende kruiden? Wist U dat U er nog méér mee kunt doen? Dat er - iets gebonden - een heerlijke saus van maakt? Hieronder geven wij U een paar smakelijke suggesties. Deze verfijnde aroma in poeder- vorm geeft aan de smaak van groen ten, vlees, vis, rijstgerechten, aard appelen, eieren en belegde boter hammen juist dat tikkeltje verfijning, dat van gewóón lekker iets aparts maakt. Maggi Fondor geeft aan alles een heel aparte smaakwinst. In een wip maakt U een smakelijke ragoüt. Bereidt de Minestrone volgens de aanwijzingen op het zakje. Terwijl de soep zachtjes staat te pruttelen roert U 100 g bloem met 1 dl melk of, pittiger nog, met 1 di Maggi Goud bouillon (vooral helemaal koud laten worden!) tot een mooi glad papje. Als de Minestrone klaar is, gaat het papje er onder voortdurend roeren bij. Weer aan de kook laten komen en een paar minuutjes doorkoken, waarna een pan met de smeuïgste, best gebonden ragout heeft die U zich maar denken kunt! Geef de ragoüt bij droog gekookte rijst, strooi er flink wat gehakte peterselie over voor het opdoen en zet er op tafel Fondor bij voor de- „finishing touch". Maggi Minestrone als saus Briljant idee voor Zaterdag! Maak Maggi Minestrone klaar volgens de gebruiksaanwijzing maar bind ze iets bij met een beetje bloem. 'Meteen hebt U een smeuïge, lijn gekruide saus a la Milano bij spag hetti, macaroni of rijst. De Heer Verbeek Archimedesplant- soen 2 'te Amsterdam zegt: Wat mijn vrouw Zaterdag toch te voorschijn toverde was iets verrukkelijks! Ze noemde het Sauce a la Milano en ik kon er echt niet genoeg van krijgen. Een tip. Als U Minestrone eet, maak de inhoud van het zakje dan eens een uur vóórdat U de soep gaat koken aan. Resultaat: het mengsel wordt voller en de soep nog iets zachter en wat meer gebonden. Een laatste raad Bewaar vooral deze recepten. Er zullen'nog vele tips en goede raadgevingen volgen. Voordat U het weet bent U in het bezit van een kookboekjc.vol goede smaken en geuren! Hebt U zelf nieuwe ideeën, stuur Uw suggestie dan aan Marian Berg, Postbus 8043, Amsterdam. Wordt Uw geesteskind gepubliceerd, dan krijgt U een aardige verrassing. SOEPEN BOUILLONS - AROMA'S - FONDOR SANATORIUM „WEIZIGT" KRISPIJNSEWEG 4 - DORDRECHT Gevraagd voor spoedige indiensttreding A. EEN NACHTVERPLEEGSTER en B. ENKELE LEERL1NG- VnPLEEGSTERS. Salaris en emolumenten volgens de landelijke regeling. Uitsluitend schriftelijke sollicitaties te richten aan bovengenoemd adres. Ar6 CONCERTGEBOUW Jr VLI55INGEN HEDENMIDDAG, OM 2 UUR, Notaris H. Beyer. VAN DE VELDE UW DRUKKER I Voor het bejaardentehuis „VREDE-BEST" te Wemel- dinge worden sollicitanten opgeroepen naar de betrek king van dier inrichting. Solliciteren kunnen zowel dames als echt paren. Het tehuis is kortgeleden geheel gemo derniseerd en biedt plaats aan plm. 30 pers. Salaris nader overeen te komen. Aanstelling in ambtelijk verband met recht op pensioen, ingevolge de Pensioenwet 1922, stbl. 240. Sollicitaties kunnen worden ingediend binnen 14 dagen na de verschijning van dit blad bij de voorzitter van het bestuur,, p/a gemeentehuis, Wemeldinge. SPORTSCHOOL /FELIX JANSSENS" AANMELDEN NIEUWE LEERLINGEN JUDO en JIU JITSU Goes: Kci/.erdijk 26 op donderdag 26 januari van 7—8.30 uur en op zaterdag 28 jan. van 11 12 uur en van 25 uur n.m. Vlissingen Oranjestraat 8 op zaterdag 28 jan. van 1.303.30 uur n.m. en dinsdag 31 jan. van 69 uur n.m. Middelburg: Mil. Hospit. t.o. L. Vielebrug op dinsdag 31 jan. van 59 uur n.m. Speciale jeugdclubs van 614 jaar. Alle lessen beginnen de le week van februari.

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 1961 | | pagina 16