verrassing op tafel l HOLLE PINKEL EN DE SIDDERKUUR LOUISSE-MIDDELBURG N.V. Unox soepde enige die werkelijk af is! Unox Unox [Ünoxl Nette verkoopster ROOVERS semmfeü VRIJDAG 7 OKTOBER 1960 PltOVlNOl ALE ZEEUWSE COURANT 15 Rotisserie ,,'f Veerhuis" WOLPHAARTSDIJK - TEL. 01198—326 Lo Sanctuairc du bien manger. KREEFT OESTERS WATERZOOI. Wala American look beha. Modieuze hoog-ronde bustelijn. Goed separerend. Wit sanfor poplin, cup C t/m F v.a. 6.95 I (Met kort maagbandje, cup C, 4.95) I Wala elastieken corset-gaine. Stevige £i- guur-corrigerende en toch zeer soepel-zit- tende elastiek. Model in de taille, wit, 29.75 Alleenverkoop voor Middelburg en omstreken WALA-CORSETTERIE Segeersstraat 61, MIDDELBURG, telefoon 3560. assen is pasvorm iezen! Wegens uitbreiding der werkzaamheden in ons bedrijf kunnen we plaatsen 2e monteur, hulpmonteur, leerling-monteur. Gortstraat 60-62 - MIDDELBURG - Tel. 01180—2146 tCom vlug kijken proevenen genie ten. De nieuwste soep van Unox staat op tafel: champignonsoep met heerlijk veel kweekverse champignons. Wat een delikatesse! En wat een juweel van fijne kookkunst, zo licht gekruid, zo zacht gebonden met verse room. 't Is werkelijk opvallend, zoveel zorg er besteed is aan deze soep. Dat merkt u al als u het Unox busje openmaakt: romig-blank is de kleur, natuurlijk-fris is de geur. Een kant en klare verrassing! mijn. menu van de week beg in I met Unox champignonsoep Mevrouw H. Mestrini-Thewissen Bleyerheidestroat 100, Kerkrade MENU: Unox champignonsoep met verse champignons Gehakt met spiegeleieren, sperziebonen en aardappelen Pruimenpannelcoek De verrukkelijke champignonsoep precies bereiden, zoals op het busje is aangegeven. De sperziebonen en aardappelen gaarkoken. Van 250 g gehakt met peper, zout, nootmuskaat, mosterd, ge weekt oud brood een smakelijk mengsel maken en hiervan een langwerpige bal vormen. Deze bruin en gaar braden en nog 20 minuten in de afgemaakte jus laten stoven. In de koekepan 4 eieren bakken. Het gehakt in 4 plakken snijden, op een verwarmde schotel leggen met op iedefe. plak eèn spiegelei. De schotel,garneren met-wat sperziebonen - waardoor boter en nootmuskaat is geschud - en met enige aardappelen. De rest met de jus er apart bijgeven. Van 3 50 g (14 ons) bloem, 3 eieren, ruim 2 dl melk, zout en 100 g (1 ons) poedersuiker een glad beslag maken. Pruimen wassen en halve ren en ontpitten. 50 g (3 eet lepels) boter in de omgespoelde koekepan lichtbruin braden, het beslag erin gieten, de vruchten erover verdelen. Ter wijl u eet, in 20 minuten met een deksel op de pan op een zachte warmtebron gaat laten worden. Op een schaal laten glijden, met poedersuiker be stuiven. Het is prettig kiezen uit Unox soepen Of u nu één van de verruk kelijke Unox soepen met vlees kiest of de nieuwe champignonsoep bereid met verse room en rijkelijk voorzien van verse cham pignons, u komt altijd voor de dag met een lekkere soep, waar ze allemaal dol opzijn! llnnY Tomatensoep met balletjes I fris en zomers vers, I met fijne kruiden en malse soepballetjes Erwtensoep met stukjes spek j Groentesoep met balletjes 1 Ossestaartsoep met stukjes vlees j 8 erwten-® soep M de traditioneel j hollandse soep op i z'n best: stevig en gezond gïoentc-| Ik. soep M uit 6 verse groentesoorten en een keur van fijne kruiden a0ssestiiartj ik S0BV M een voornaam- verfijnde soep. heerlijk van geur...: zacht-pikant j PippesorPJ mals kippevtees een krachtige en mals, blank kippevlees illnniu Champignonsoep met verse champignons gpsrsggg? een dehkatesse met kweekverse fik Soepy|! champignons, gebonden ISlhiRigiil met verse room gevraagd, niet beneden 17 jaar. SCHOENHANDEL Wingelgalerïj, Lange Delft, Middelburg Met die heel aparte schoentjes van Roovers zal men U bewonderen.

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 1960 | | pagina 17