were 2 vo°R f25 groente Nieuw is de sensationele vinding van Tijdelijk^* Unox groentesoep Unox soep, de enige die werkelijk af is! ;É5PAAR IS ces NORMALE PRIJS J A70 CT PER TUBE Een verf zó gemakkelijk dat U het alleen maar goed künt doen: Bipolin Snelverf 500 'dubbel- dekkend' is een geheel nieuw type verf met revolutionaire eigenschappen: Direct droog, ge schikt voor binnen- èn buiten werk, jarenlang glanzend kleur echt, mag met water worden schoongemaakt zo vaak U wilt! Bipolin Snelverf 500 hecht zich oervast op iedere ondergrond, is verkrijgbaar in een enorme keuze van bijzonder heldere kleuren, aangepast aan de moderne bin nenhuisarchitectuur Merk .het zelf - verf nu makkelijk, beter en sneller met Bipolin Snelverf 50OI Enuit 'n Bipolin-bus schildert u méér vierkante meters! ZO GAAT SNELVERVEN: alsof ze het geroken hebben wat moe der aan 't maken is. En dat zou geen wonder zijn, want niets geurt frisser en pikanter dan Unox groentesoep met balletjes. Dat merkt u als huisvrouw al bij het openen van het busje. Een overvloed van verse groentesoorten, fijne kruiden en malse soepballetjes! STRIJK Ëmijn menu van de week Mevrouw C. H. van der Kooij-Karreman Van der Helstlaan 2 - Huis ter Heide (U) MENU 'V Unox groentesoep met balletjes Lamsbout met sperziebonen en aardappelpuree Beschuit met chocoladevla en gemalen cocos Dc Unox groentesoep bereiden als op het busje is aange geven. Kook voor de vla 3/4 liter zoete chocolademelk. Strooi een eetlepel gemalen cocos tussen 2x2 beschuiten, deel de dubbele beschuiten in vieren en schik de 8 stukjes in een vlaschaal. Over de partjes wat warme chocolademelk gieten zó, dat ze niet losgaan maar toch zacht worden. Maizena aanmaken met koude melk en daarmee de rest van de chocolademelk tot vla binden. De warme vla over de beschuit gieten. Om een vel tc voorkomen vetvrij papier op de vla leggen. De lamsbout zouten, peperen cn des gewenst inwrijven met knoflook of mos terd. Aanbraden in bruine boter of mar- garine. De jus afmaken met water en 't sap van een 1/2 citroen; hierin dc lamsbout in 3/4 uur gaarstoven. Aardappelpuree maken. Dc ffljWïï sperziebonen nastoven in een deel van de jus. Het vlees snijden, op een war- me schotel leggen cn garneren met uitgetande schijfjes citroen, 1 1 wat puree en bonen. Serveer dc rest, met dc jus, apart. Alle Unox soepen zijn echte vleessoepen en dat betekent: bereid met krachtige bouillon, van 't beste vlees getrokken. Bovendien heeft Unox aan elk busje soep extra vlees toegevoegd, van de zelfde hoge kwaliteit, die u zo hebt leren waarderen in Unox vleeswaren. Geniet daarom vaak van die volle, krachtige Unox vleessoepen. 5f- Stuur óókjeens een zelf ge vonden succes-menu in! Aan: Mijn menu van de week", post bus 1110, Rotterdam. Dan maakt u kans op een modern radió'tje. een kind kan de 'kwast' doen DONDERDAG 12 MEI I960 PROVINCIALE ZEEUWSE COURANT

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 1960 | | pagina 11