were
2 vo°R f25
groente
Nieuw is
de sensationele
vinding van
Tijdelijk^*
Unox groentesoep
Unox soep, de enige die werkelijk af is!
;É5PAAR IS ces
NORMALE PRIJS J
A70 CT PER TUBE
Een verf zó gemakkelijk dat U
het alleen maar goed künt doen:
Bipolin Snelverf 500 'dubbel-
dekkend' is een geheel nieuw
type verf met revolutionaire
eigenschappen: Direct droog, ge
schikt voor binnen- èn buiten
werk, jarenlang glanzend kleur
echt, mag met water worden
schoongemaakt zo vaak U wilt!
Bipolin Snelverf 500 hecht zich
oervast op iedere ondergrond, is
verkrijgbaar in een enorme keuze
van bijzonder heldere kleuren,
aangepast aan de moderne bin
nenhuisarchitectuur Merk .het
zelf - verf nu makkelijk, beter en
sneller met Bipolin Snelverf 50OI
Enuit 'n Bipolin-bus schildert
u méér vierkante meters!
ZO GAAT SNELVERVEN:
alsof ze het geroken hebben wat moe
der aan 't maken is. En dat zou geen wonder
zijn, want niets geurt frisser en pikanter dan
Unox groentesoep met balletjes. Dat merkt u
als huisvrouw al bij het openen van het busje.
Een overvloed van verse groentesoorten, fijne
kruiden en malse soepballetjes!
STRIJK
Ëmijn menu van de week
Mevrouw C. H. van der Kooij-Karreman
Van der Helstlaan 2 - Huis ter Heide (U)
MENU 'V
Unox groentesoep met balletjes
Lamsbout met sperziebonen en aardappelpuree
Beschuit met chocoladevla
en gemalen cocos
Dc Unox groentesoep bereiden als op het busje is aange
geven.
Kook voor de vla 3/4 liter zoete chocolademelk. Strooi een
eetlepel gemalen cocos tussen 2x2 beschuiten, deel de dubbele
beschuiten in vieren en schik de 8 stukjes in een vlaschaal.
Over de partjes wat warme chocolademelk gieten zó, dat ze
niet losgaan maar toch zacht worden. Maizena aanmaken met
koude melk en daarmee de rest van de chocolademelk tot vla
binden. De warme vla over de beschuit gieten. Om een vel tc
voorkomen vetvrij papier op de vla
leggen.
De lamsbout zouten, peperen cn des
gewenst inwrijven met knoflook of mos
terd. Aanbraden in bruine boter of mar-
garine. De jus afmaken met
water en 't sap van een 1/2
citroen; hierin dc lamsbout in
3/4 uur gaarstoven.
Aardappelpuree maken. Dc ffljWïï
sperziebonen nastoven in een
deel van de jus.
Het vlees snijden, op een war-
me schotel leggen cn garneren
met uitgetande schijfjes citroen, 1 1
wat puree en bonen. Serveer dc
rest, met dc jus, apart.
Alle Unox soepen zijn
echte vleessoepen
en dat betekent: bereid met
krachtige bouillon, van 't beste
vlees getrokken. Bovendien
heeft Unox aan elk busje soep
extra vlees toegevoegd, van de
zelfde hoge kwaliteit, die u zo
hebt leren waarderen in Unox
vleeswaren. Geniet daarom
vaak van die volle, krachtige
Unox vleessoepen.
5f- Stuur óókjeens een zelf ge
vonden succes-menu in! Aan:
Mijn menu van de week", post
bus 1110, Rotterdam. Dan
maakt u kans op een modern
radió'tje.
een kind
kan de 'kwast'
doen
DONDERDAG 12 MEI I960 PROVINCIALE ZEEUWSE COURANT