èn betere waar
en
alléén de Gruyter
Paul Vlaanderen en „De spookbrandweerman"
De Gruyter's
weekreclame
PLOUVIER RUIMT OP!
PLOUVIER'S SCH0ENHANDEL
Voor uw familieberichten de P.Z.C.
DONDERDAG 14 JANUARI 1960
PROVINCIALE; ZEBU W 8 COURANT
21
(geldig t/m Dinsdag >19 Januari)
pak groentesoep
en een zakje
bouillonpoeder
Het Snoepje van de Week
Tientallen millioenen malen
per jaar wordt er geprofi
teerd van De Gruyter's be
faamde „Snoepje van de
Week".
Elke keer als U f 4.-besteedt,
krijgt U, behalve de 10%
kassabon, óók nog het Snoep
je van de Week voor 15 cent
èn nog een leuke verrassing
voor de kinderen.
Profiteer ervan, elke week!
10%
Betere waardat garandeert De Gruyter U ook voor soepen.
Want De Gruyter maakt zijn bouillons en soepen zelf.
Krachtige en pittige soepen! Smakelijk en altijd vers.
De Gruyter heeft ook een grote keuze. Tien soepen met
een héél eigen karakter. De fijnste tuinkruiden en
aromatische specerijen zijn daarvoor onmisbaar.
Overtuig U zelf en profiteer deze week eens van de speciale
aanbieding: een pakje groentesoep en een
zilverzakje bouillonpoeder samen van 75 voor 50 cent!
GROENTESOEP
Bereid met fijne groenten zoals: bloemkool,
witte kool. tomaten, Noord-Hollandse
kool. prei, wortelen, knolselderij enz.
Kooktijd 20 minuten.
Pakje voor 6 borden {O Ct
KI PPE BOUILLON SO EP
8ereid met echte eivermicelll. en fijn ge
kruld met selderijzaad, peterselie. Turme
ric, Coreander, Cardamon en foelie. Bevat
een oplosbaar kippeveteitje, dat er voor
zorgt dat deze kippesoep niet te onder
scheiden is van soep die van een vette
soepkip getrokken is. Kooktijd 7 minuten.
Pakje voor 4 4 5 borden SS ct
VERMICELLISOEP
Bereid met fijne gesneden vermicelli en
gekruid met telderljzaad, ul, foelie, peter
selie en een snuifje knoflook. Vleesextract
voor een pittige, krachtige smaak. Kook
tijd 6 minuten.
Pakje voor 6 borden 40 Ct
BRUINE BONENSOEP
Bereid met eerste keuze bruine bonen en
prei. Fijn gekruid met selderljmd, ui,
peper, Cardamon, Turmeric, peterselie en
een snuifje knoflook. Kooktijd 20 minuten.
Zilverzakje voor 44 5 borden 60 ct
ERWTENSOEP
Bereid met extra gelezen erwten en split-
erwten, knolselderij, prei en uL Fijn ge
kruid met selderljzaad, peper. Cardamon,
foelie, Coreander, Turmeric, peterselie en
een snuifje knoflook. Kooktijd 15 minuten.
Zllverzakje voor 4 4 5 borden S8 Ct
PREISOEP
Bereid met witte en groene prei, fijne
bloem, bak- en braadvet enz. Gekruid met
peper en nootmuskaat. Een heerlijke ge
bonden soep. Kooktijd 20 minuten.
Zilverzakje voor 4 borden SS Ct
KONINGINNESOEP
Heerlijke gebonden soep, bereid met vlees
extract. fijne bloem, volle condensmelk en
gekruld met foelie, peper, ui en aroma.
Kooktijd 1 minuut!
Zilverzakje voor 4 borden 40 Ct
KALFSBOUILLONSOEP
Een pittige gebonden soep, bereid met
kalfsvlees, vleesextract, fijne bloem, con-
densmelk, klpeipoeder en gekruld met
foelie en aroma. Met figuurvermleelli.
Kooktijd 5 minuten.
Zllverzakje voor 4 borden SS Ct
OSSESTAARTSOEP
Een pittige soep, bereid met krachtig vlees
extract en hartig gekruld met o.a. laurier,
piment, peper, aroma, selderijzaad, paprika
en ui. Kooktijd 5 minuten.
Zilverzakje voor 4 borden 6S ct
TOMATENSOEP MET RIJST
(geconcentreerd)
De kant-en-klare soep in een pot. Alleen
verdunnen en opwarmen.
Pot voor 4 borden SSct
DE GRUYTER
•s LANDS GROOTSTE LEVENSMIDDELEN BEDRIJF
restanten dames-, heren-, kinderschoenen,
gevoerde laarzen en pantoffels,
DAMESSTEUNSCHOENEN, HALVE PRIJZEN.
In de winkel staan alle RESTANTEN op maat uitgestald.
ZIE DE ETALAGES.
VLISSINGEN GOES
WAAPOM WAAQeCHUWjOMQAT IK NOG NAAI?
je pc RmppoLiitt jfe>mo euik- en ik
É^NIET, PAUL?meneer 6reen 6raa6
ZEI.F ONTMOETEN mi.
r DEZE MI5T MAAKT
T NIET MAKKELIJ'
KEP OM HEM TE
VVINDEN
,SWAN FEATURES SYNDICATE 54
PAT NIET
MOTORJACHT. 0
DfC ROMPN 1