èn betere waar en alléén de Gruyter Paul Vlaanderen en „De spookbrandweerman" De Gruyter's weekreclame PLOUVIER RUIMT OP! PLOUVIER'S SCH0ENHANDEL Voor uw familieberichten de P.Z.C. DONDERDAG 14 JANUARI 1960 PROVINCIALE; ZEBU W 8 COURANT 21 (geldig t/m Dinsdag >19 Januari) pak groentesoep en een zakje bouillonpoeder Het Snoepje van de Week Tientallen millioenen malen per jaar wordt er geprofi teerd van De Gruyter's be faamde „Snoepje van de Week". Elke keer als U f 4.-besteedt, krijgt U, behalve de 10% kassabon, óók nog het Snoep je van de Week voor 15 cent èn nog een leuke verrassing voor de kinderen. Profiteer ervan, elke week! 10% Betere waardat garandeert De Gruyter U ook voor soepen. Want De Gruyter maakt zijn bouillons en soepen zelf. Krachtige en pittige soepen! Smakelijk en altijd vers. De Gruyter heeft ook een grote keuze. Tien soepen met een héél eigen karakter. De fijnste tuinkruiden en aromatische specerijen zijn daarvoor onmisbaar. Overtuig U zelf en profiteer deze week eens van de speciale aanbieding: een pakje groentesoep en een zilverzakje bouillonpoeder samen van 75 voor 50 cent! GROENTESOEP Bereid met fijne groenten zoals: bloemkool, witte kool. tomaten, Noord-Hollandse kool. prei, wortelen, knolselderij enz. Kooktijd 20 minuten. Pakje voor 6 borden {O Ct KI PPE BOUILLON SO EP 8ereid met echte eivermicelll. en fijn ge kruld met selderijzaad, peterselie. Turme ric, Coreander, Cardamon en foelie. Bevat een oplosbaar kippeveteitje, dat er voor zorgt dat deze kippesoep niet te onder scheiden is van soep die van een vette soepkip getrokken is. Kooktijd 7 minuten. Pakje voor 4 4 5 borden SS ct VERMICELLISOEP Bereid met fijne gesneden vermicelli en gekruid met telderljzaad, ul, foelie, peter selie en een snuifje knoflook. Vleesextract voor een pittige, krachtige smaak. Kook tijd 6 minuten. Pakje voor 6 borden 40 Ct BRUINE BONENSOEP Bereid met eerste keuze bruine bonen en prei. Fijn gekruid met selderljmd, ui, peper, Cardamon, Turmeric, peterselie en een snuifje knoflook. Kooktijd 20 minuten. Zilverzakje voor 44 5 borden 60 ct ERWTENSOEP Bereid met extra gelezen erwten en split- erwten, knolselderij, prei en uL Fijn ge kruid met selderljzaad, peper. Cardamon, foelie, Coreander, Turmeric, peterselie en een snuifje knoflook. Kooktijd 15 minuten. Zllverzakje voor 4 4 5 borden S8 Ct PREISOEP Bereid met witte en groene prei, fijne bloem, bak- en braadvet enz. Gekruid met peper en nootmuskaat. Een heerlijke ge bonden soep. Kooktijd 20 minuten. Zilverzakje voor 4 borden SS Ct KONINGINNESOEP Heerlijke gebonden soep, bereid met vlees extract. fijne bloem, volle condensmelk en gekruld met foelie, peper, ui en aroma. Kooktijd 1 minuut! Zilverzakje voor 4 borden 40 Ct KALFSBOUILLONSOEP Een pittige gebonden soep, bereid met kalfsvlees, vleesextract, fijne bloem, con- densmelk, klpeipoeder en gekruld met foelie en aroma. Met figuurvermleelli. Kooktijd 5 minuten. Zllverzakje voor 4 borden SS Ct OSSESTAARTSOEP Een pittige soep, bereid met krachtig vlees extract en hartig gekruld met o.a. laurier, piment, peper, aroma, selderijzaad, paprika en ui. Kooktijd 5 minuten. Zilverzakje voor 4 borden 6S ct TOMATENSOEP MET RIJST (geconcentreerd) De kant-en-klare soep in een pot. Alleen verdunnen en opwarmen. Pot voor 4 borden SSct DE GRUYTER •s LANDS GROOTSTE LEVENSMIDDELEN BEDRIJF restanten dames-, heren-, kinderschoenen, gevoerde laarzen en pantoffels, DAMESSTEUNSCHOENEN, HALVE PRIJZEN. In de winkel staan alle RESTANTEN op maat uitgestald. ZIE DE ETALAGES. VLISSINGEN GOES WAAPOM WAAQeCHUWjOMQAT IK NOG NAAI? je pc RmppoLiitt jfe>mo euik- en ik É^NIET, PAUL?meneer 6reen 6raa6 ZEI.F ONTMOETEN mi. r DEZE MI5T MAAKT T NIET MAKKELIJ' KEP OM HEM TE VVINDEN ,SWAN FEATURES SYNDICATE 54 PAT NIET MOTORJACHT. 0 DfC ROMPN 1

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 1960 | | pagina 19