nu Vita diepvries doperwten ™rs!' Paul Vlaanderen en „De vermiste tweeling'' natuurlijk van kleur! SLAOLIE goud-etiket FRANSE MOSTERD OESSERTPUDDING PUDDINGSAUS DROPTOFFEES Dat zijn 5 artikelen MALININE EI-SHAMPOO 98 cl. EI-SHAMPOO 10 FSBSE 't Koopje van de week 14 PROVINCIALE. ZEEUWSE COURANT VRIJDAG 6 NOVEMBER 1959 168 cent per fles 30 cent per tumbler nu met 32 cent per pak, 4 smaken nu met met suiker 32 cent, 4 smaken 31 cent per 100 gram nu met \HEREN-GAAT U ZITTEN-UW ÜBM1 OUDE MEDEPLICHTIGE, DE -*«88^ DOKTERHEEFf EINDEL'JK 0E6LOTEN EEN FATêOENl'JK LEI/EN TE GAANOT mm» leiden... «fB DAT2ULLEH WE JE NU EENS VOOQ (bOED AFLEREN, KLET6MEIE -- jk A? CE b h'J^ I 9 fyi'UN VONNte OVER-W I - FtEEFrHU 16 ZO *v5 'MENDELUK 6EWEEGT, DEZE VERGADERING B'JEEN TE ROEPEN, OPDAT l« O MOCsE 4 {OPWEKKEN ZUN VOORBEELD} EK. TE VOLGEN' yj Waterproof als een regenjas, fraai en warm ais een demi, heerlijk makkelijk, om te dragen en met de onmiskenbare Maiinine-snit ALLWEATHER COAT Verkrijgbaar bij de betere herenmode-zaken ^l^genverzamelaars haast uf Nog 6 weken landenvlaggen gratis bij VéGé-Koffie „KLEINTJES" vóór 9.30 uur v.m. opgegeven verschijnen in het volgende ochtendnummer. Verkrijgbaar bij „©lb (gnglanti" Exclusieve herenmode LANGE DELFT 38 MIDDELBURG TELEFOON 3335 Deze week verkopen wij onze bekende grote flacon voor slechts versterkt het haar cn doet het prachtig glanzen. Haal nu direct zo'n fles, U doet er weken mee. Maar U weet het: alleen bij voorzien rachtige kleurenfoto's. Met 30 re- i! Uw kaasleverancier heeft het J, voor 10 cent of: vraag het recht- :s aan het Nederlands Zuivelbureau, us 4030, Rijswijk (Z.H.J. Plak dan it extra aan postzegels. Doe nóg met Klaassen: Katrijn: Klaassen: Katrijn Klaassen: Waarom niet? Ik weet best hoe liet moet. Hoe je 't moet opeten, bedoel je. Ga weg, Jan, of ik stop je ook in de pan! laat me niet lachen. Kaasboterhammen bakken kan iedereen. Juist daarom, ik vind het' zelf veel te leuk. Daar komt-ic, Jan. Klaar? Af! Eet smakelijk, smulpaap! Mmram, Katrijn. Ik verdien m'n boterham. Zón kaasboter ham smaakt naar meer. Doe toch meer met kaas, Katrijn! 8 sneetjes oud brood, ongeveer 80 gr. roomboter. 100 gr. jonge vette kaus. De sneetjes brood met een gedeelte van de roomboter smeren. Op 4 .boterhammen een flinke plak kaas en daarop de 4 onbelegdo sneetjes leggen. De dubbele boterhammen In de koekepan met de rest van de roomboter aan beide zyden- snel lichtbruin bakken.

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 1959 | | pagina 14