S
Prqsbiljarten
De Banjaard
CEBECO
SPACE
Slagerij
V erloop
RABOBANK
Noord-Beveland
GESLOTEN ZIJN
Kerstklaverjas-
toernooien
HANDELSRAAD
GESLOTEN
3£erótdiner a la carte
Prettige Feestdagen
Voorspoedig 1985
Gezellig gourmetten of fonduen
met de feestdagen?
Uw slager heeft er alles voor!
VOOR DE KERST
op Noord-Beveland
(wildwedstrijden)
Service-station
r
1984
Oostvoorstraat Wissenkerke Telefoon 01107 - 13 11.
FONDUE-SCHALEN
GOURMET-SCHALEN
Alles voor uw tafel-grill
VARKENS-ROLLADE
RUNDER-ROLLADE
KALFSVLEES
VOLOP SALADES EN PATÉ'S
Wij wensen u PRETTIGE KERSTDAGEN.
De kantoren van de bank te:
KAMPERLAND - KORTGENE
COLIJNSPLAAT - WISSENKERKE
ZULLEN OP MAANDAG 31 DECEMBER DE GEHELE DAG
Wij verzoeken u de girale en kontante transakties, die
in 1984 dienen te worden verwerkt, zo spoedig mogelijk,
dooh uiterlijk 28 december af te wikkelen.
PRETTIGE KERSTDAGEN.
Direktie Rabobank „Noord-Beveland".
<5}
iw-i
Vrijdag 21 december:
H.C.R. "DE KROON" TE WISSENKERKE
(Aanvang 20.00 uur).
Maandag 24 december:
CAFÉ "REVANCHE" TE KAMPERLAND
(Aanvang 20.00 uur).
Woensdag 26 december (Tweede Kerstdag):
CAFÉ "JULIANA" TE COLIJNSPLAAT
(Aanvang 14.00 uur).
0>alé-<=Qeótaurant
J^e raa\ vaH
Kaaioprit 6 Kortgene Telefoon 01108-12 18.
lste en 2de Kerstdag ontvangen wij u graag
in ons restaurant voor uw
31 december zijn wij GEOPEND vanaf 16.00 uur.
Om 24 uur gaan wij muzikaal het nieuwe jaar in m.m.v.
KEES H00GESTEGER
(muziek en dans tot in de kleine uurtjes).
IN HOTEL "DE KROON" TE WISSENKERKE
OP 21 - 22 - 28 EN 29 DECEMBER.
Er zijn prachtige prijzen te winnen.
Ie prijs: Diner voor 2 personen in Hotel „De Kroon".
Deelname: 1,50 per keer.
Men mag meerdere keren deelnemen.
Organisatie: Biljartvereniging „Ons Genoegen".
PROV. WEG KAMPERLAND
wenst u
en een
Wij wensen u en de uwen
PRETTIGE FEESTDAGEN.
WISSENKERKE
WENST U PRETTIGE FEESTDAGEN
EN EEN VOORSPOEDIG 1985.
VAN 24 DECEMBER TOT 2 JANUARI.
Maak nu een afspraak voor winterbeurt onderhoud
machines, met WINTERKORTING op totale nota.
Tips voor de Gourmet.
Voor de Gourmet kunt u bij de sla
ger kiezen uit een groot aantal ver
schillende vleessoorten, b.v. kleine bief
stukjes, mini-schnitzeltjes, kleine kalfs-
of varkens-oestertjes, kleine stukjes le
ver (tevoren even laten koken) en kleine
ontbeende kalfskotelet]es.
Zelf heeft uw slager nog tal van fijne
gerechtjes bedacht en u moet hem ze
ker om suggesties vragen.
Wellicht wijst hij u ook op enkele
gemarineerde vleessoorten, die hij u
kant-en-klaar kan aanbieden.
Tips voor de vleesfondue.
Vleesfondue is in ons land al zo in
geburgerd, dat met uw vraag naar vlees
voor de fondue, in de slagerij al reke
ning gehouden wordt.
In de slagerij kunt u dan ook zeker
een fondue-pakket krijgen: met kleine
stukjes gesneden vlees, balletjes gehakt
en tartaar, mini-vinkjes en andere
kreaties naar uw wens. Reken voor de
fondue op 250 gram vlees per persoon.
Naast alle vlees- en gehakt-soorten
kunt u ook een schaaltje met gesneden
vleeswaren bijzetten, die u niet persé
in de olie of het vet behoeft te bakken.
Plakken gekookte ham, blokjes boter
hamworst en mini-worstjes doen het er
goed bij. Een schaal stokbrood of een
gesneden casinobrood past hier uitste
kend bij.
Uw krant wenst u een fijn Kerstdiner.
Kees van Boven.