S Prqsbiljarten De Banjaard CEBECO SPACE Slagerij V erloop RABOBANK Noord-Beveland GESLOTEN ZIJN Kerstklaverjas- toernooien HANDELSRAAD GESLOTEN 3£erótdiner a la carte Prettige Feestdagen Voorspoedig 1985 Gezellig gourmetten of fonduen met de feestdagen? Uw slager heeft er alles voor! VOOR DE KERST op Noord-Beveland (wildwedstrijden) Service-station r 1984 Oostvoorstraat Wissenkerke Telefoon 01107 - 13 11. FONDUE-SCHALEN GOURMET-SCHALEN Alles voor uw tafel-grill VARKENS-ROLLADE RUNDER-ROLLADE KALFSVLEES VOLOP SALADES EN PATÉ'S Wij wensen u PRETTIGE KERSTDAGEN. De kantoren van de bank te: KAMPERLAND - KORTGENE COLIJNSPLAAT - WISSENKERKE ZULLEN OP MAANDAG 31 DECEMBER DE GEHELE DAG Wij verzoeken u de girale en kontante transakties, die in 1984 dienen te worden verwerkt, zo spoedig mogelijk, dooh uiterlijk 28 december af te wikkelen. PRETTIGE KERSTDAGEN. Direktie Rabobank „Noord-Beveland". <5} iw-i Vrijdag 21 december: H.C.R. "DE KROON" TE WISSENKERKE (Aanvang 20.00 uur). Maandag 24 december: CAFÉ "REVANCHE" TE KAMPERLAND (Aanvang 20.00 uur). Woensdag 26 december (Tweede Kerstdag): CAFÉ "JULIANA" TE COLIJNSPLAAT (Aanvang 14.00 uur). 0>alé-<=Qeótaurant J^e raa\ vaH Kaaioprit 6 Kortgene Telefoon 01108-12 18. lste en 2de Kerstdag ontvangen wij u graag in ons restaurant voor uw 31 december zijn wij GEOPEND vanaf 16.00 uur. Om 24 uur gaan wij muzikaal het nieuwe jaar in m.m.v. KEES H00GESTEGER (muziek en dans tot in de kleine uurtjes). IN HOTEL "DE KROON" TE WISSENKERKE OP 21 - 22 - 28 EN 29 DECEMBER. Er zijn prachtige prijzen te winnen. Ie prijs: Diner voor 2 personen in Hotel „De Kroon". Deelname: 1,50 per keer. Men mag meerdere keren deelnemen. Organisatie: Biljartvereniging „Ons Genoegen". PROV. WEG KAMPERLAND wenst u en een Wij wensen u en de uwen PRETTIGE FEESTDAGEN. WISSENKERKE WENST U PRETTIGE FEESTDAGEN EN EEN VOORSPOEDIG 1985. VAN 24 DECEMBER TOT 2 JANUARI. Maak nu een afspraak voor winterbeurt onderhoud machines, met WINTERKORTING op totale nota. Tips voor de Gourmet. Voor de Gourmet kunt u bij de sla ger kiezen uit een groot aantal ver schillende vleessoorten, b.v. kleine bief stukjes, mini-schnitzeltjes, kleine kalfs- of varkens-oestertjes, kleine stukjes le ver (tevoren even laten koken) en kleine ontbeende kalfskotelet]es. Zelf heeft uw slager nog tal van fijne gerechtjes bedacht en u moet hem ze ker om suggesties vragen. Wellicht wijst hij u ook op enkele gemarineerde vleessoorten, die hij u kant-en-klaar kan aanbieden. Tips voor de vleesfondue. Vleesfondue is in ons land al zo in geburgerd, dat met uw vraag naar vlees voor de fondue, in de slagerij al reke ning gehouden wordt. In de slagerij kunt u dan ook zeker een fondue-pakket krijgen: met kleine stukjes gesneden vlees, balletjes gehakt en tartaar, mini-vinkjes en andere kreaties naar uw wens. Reken voor de fondue op 250 gram vlees per persoon. Naast alle vlees- en gehakt-soorten kunt u ook een schaaltje met gesneden vleeswaren bijzetten, die u niet persé in de olie of het vet behoeft te bakken. Plakken gekookte ham, blokjes boter hamworst en mini-worstjes doen het er goed bij. Een schaal stokbrood of een gesneden casinobrood past hier uitste kend bij. Uw krant wenst u een fijn Kerstdiner. Kees van Boven.

Krantenbank Zeeland

Noord-Bevelands Nieuws- en advertentieblad | 1984 | | pagina 7