Voor slechts f i.-
Kerst
klaverjas-tournooi
Warmte
onderkleding
Prijsbiljarten
Verse
zeevis
Kerst
klaverjastournooi
Hoofdprijs
HALF VARKEN
£fkengeépott
markusse
in café „Revanche"
&erötömer=tiangant 1984
t.b.v. de Biljartvereniging vanaf
15 t.e.m. 26 december
Resto Vrouwenpolder
MM5
KERSTMENU
H.C.R. „DE KROON"
te Wisseukerke
Café „Revanche"
te Kamperland
<P d>
1984
Op 26 december, 2e Kerstdag, bent u hartelijk welkom
op ons feestelijk DINER - DANSANT.
MENU:
Saumon Frais d'écosse spécial (gemarineerde verse Schotse
zalm in een heerlijke vinaigrettesaus).
Consommé Saint Hubert (zachte wildbouillon gegarneerd met
kastanjes) OF: Consommé aux diablotins (heldere runder
bouillon met sierlijke kaascroutons).
Coquilles St. Jaques, sauce Nouilly Prat (Sint Jacobsschelpen
in een zachte Nouilly Pratsaus geserveerd).
Sorbet au mélon exotique (luchtig ijsgerecht van honing-
meloen en passievruchten).
Médaillons de chevreuil Forestières (boterzachte reebief
stukjes in een lichtgebonden cantharellensaus, geserveerd
met wildgarnituur) OF: Noisettes de veau sauce certeuil
(kalfsoester in een romige kervelsaus geserveerd met uitge
breid garnituur van verse groenten).
Bavaroise au sauce myrtilles (luchtige slagroompudding met
kostelijke bosbessensaus).
Om dit diner tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken,
zorgt de Kerstman voor een originele verrassing ter komple-
tering van uw laatste slokje wijn of kopje koffie.
77.50 P.C.
Eerste Kerstdag:
Kerstmenu of keuze uit onze aangepaste a la carte kaart.
Voor uw reservering:
„30e ^orenbeurö"
Kaaistraat 12,
4484 CS Kortgene, Telefoon 01108 - 13 42.
De direktie en medewerkers wensen u
Prettige Kerstdagen en een Voorspoedig 1985.
Uw gastvrouw en gastheer: Carin en Sjaak.
NAAR DE KERST-MARKT IN
Keulen
OP ZATERDAG 22 DECEMBER.
VOOR INLICHTINGEN EN OPGAVE
TELEFOON 01107-1514.
Zie voor nadere informatie: elders in dit blad.
Veersegatdam
Telefoon 01189 - 1900
1STE EN 2DE KERSTDAG 1984
Cocktail de melon solera (cocktailglas gevuld met meloen,
kip, sinaasappel besprenkeld met port.
Consommé barzey pomodory (kalfsbouillon verrijkt met to
maat, bleekselderij, noedels en kalfsvlees).
Coquille herbes de provence (schelp gevuld met stukjes ge
stoofde paling, verfijnd met witte wijn en fijne kruiden).
Filets mignons saint, ménéhould (gemarineerde biefstukjes
van ossehaas gesauteerd, daarbij een rode wijnsaus, gegar
neerd met ossetong, truffel, champignons en bieslook, ge
serveerd met diverse garnituren).
Bombe glacé chatelaine (verfijnde ijskompositie met grand
marnier en tia maria).
Café friandises (koffie bonbons).
58,50 per couvert. Kinderkerstmenu 27,50.
Beide Kerstdagen tevens a la carte.
Wij wensen onze gasten
Prettige Kerstdagen en een Gelukkig 1985.
Oudejaarsdag gesloten. Nieuwjaarsdag geopend vanaf 12 uur.
Jacobaweg 1
Kamperland
ALLE SOORTEN VERSE VIS - GEROOKTE PALING
MAKREEL - FOREL - HOLLANDSE NIEUWE.
GEROOKTE PALING UIT EIGEN ROKERIJ.
Openingstijden:
maandag t/m
zaterdag
8.3012.00 uur en
13.0018.00 uur.
VRIJDAG 21 DECEMBER:
MAANDAG 24 DECEMBER
IN CAFÉ "JULIANA" TE COLIJNSPLAAT
OP 2DE KERSTDAG. - AANVANG 14.00 UUR.
PRACHTIGE PRIJZEN.
Voorinschrijven of op Tweede Kerstdag
in café „Juliana" te Colijnsplaat.
SPORTVISSERS
STRATENMAKERS
TREKKERCHAUFFEURS
EN VELE ANDEREN
vindt u bij:
WISSENKERKE