Alleen bijTILROE
Fa. Tilroe
I
„De Waardin
Franse tappen bij
elektrische
onderdekens
afwezig
Leesbril inclusief glazen op sterkte
tot plus 3.00^dptffen^etui fj66,
Misschien een tip voor Sint Nicolaas
Restaurant
Hengelsport Markusse Wissenkerke
viuje
Sporthuis Pieterse
een aoed adres voor
Sint
Nicolaas
HET TIMMERHUIS
PARELS GRANAAT BLOEDKORAAL
Ook kunt u een keuze maken uit onze uitgebreide
kollektie:
BAROMETERS - THERMOMETERS - LOUPEN
VERREKIJKERS EN ETUI'S
UW SPECIAALZAAK
Lange Delft 8a8b Middelburg
91
Les Hors d'Oeuvres Froid. Koude voorgerechten.
Cocktail a la Maitre „Vatel" 9,50
Walnoten - mandarijntjes - champignons - asperges
en kip, geserveerd in cocktailsaus met cognac -
sherry en room.
Cocktail Fruits de Mer 12,50
Hollandse garnalen - Alaska kingcrab en rode zalm.
Florida Cocktail 12,50
Alaska kingcrab - verse grapefruit en cocktailsaus.
Hollandse Garnalen Cocktail 14,00
Alaska Kingcrab Cocktail 16,00
Gerookte Ardenner Ham met meloen en asperges 11,00
Boeren Paté met meloen en asperges 8,50
Gerookte Paling op toast 14,00
Gerookte Zalm op toast16,50
Frivolite's a la „Escoffier" ƒ20,00
Luchtige kleine vis en vlees hors d'oeuvre hapjes.
Zeeuwse Oesters /0000 per V2 dozijn 22,50
V2 Versgekookte Kreeft 27,50
Les Potages. Heldere en gebonden Soepen.
Heldere Voorjaars Groentesoep 3,50
Licht gebonden Mosterd Preisoep 4,50
Uiensoep van de Parijse Markthallen 5,00
Heldere Ossestaartsoep met Madeira 5,50
Heldere Vissoep van de „Waardin" 7,50
Vissoep van de Chef,
met garnalen - crab en whisky 8,50
Originele Kreeftensoep met verse kreeft en cognac 12,50
Les Hors d'Oeuvres Chauds. Warme Voorgerechten.
Champignons k la Escargots 8,50
Escargots a la Bourguignonne 11,50
Kikkerbilletjes in Knoflook Kruidensaus 13,50
Gegratineerde Palmboom Harten 11,50
Coquille St. Jacques k la Maison 13,50
Les Poissons. Visgerechten.
Gebakken Zeetong a la Meunière, 500 gr. 30,00
3 Gebakken Tongfilets a la Picasso ƒ27,50
Gember - banaan en gemengd fruit.
3 Gebakken Tongfilets a la Nantua 30,00
Hollandse garnalen - tomaat en champignons.
2 Gepocheerde Tongfilets a la Alaska 27,50
Met zalm gevuld op een bed van Hollandse garnalen,
Alaska kingcrab en kreeftensaus.
2 Gepocheerde Tongfilets a la Cardinale ƒ35,00
Met als garnituur XU kreeft en 2 rivierkreeftjes,
en voorzien van witte wijn en kreeftensaus.
Gebakken Forel k la Ardénoise 22,50
Champignons - ham - uien en amandelen.
Gebakken Paling a la Meunière 26,50
HOOFDSTRAAT 35 - 4484 CB KORTGENE
TELEFOON 01108 -17 09
PRIVÉ: 17 47 - "DE HERBERG": 2014
Gepocheerde Paling in het Groen 27,50
Gepocheerde Paling in Roomsaus 28,50
Gebakken Tarbot a la Meunière 32,50
Gepocheerde Tarbot Oud-Hollands ƒ32,50
Gebakken Noorse Zalm a la Meunière 32,50
Gepocheerde Noorse Zalm a la Papilotte 33,50
In aluminiumfolie in de oven gepocheerd.
xh Versgekookte Kreeft a la Nage ƒ30,00
In eigen bouillon met verse kruiden.
Les Viandes. Vleesgerechten.
Gebraden Zeeuwse Lamsbout 21,50
Met champignons en rode wijn knoflooksaus.
Zégardiner Goulash 22,50
Goulash van lamsvlees - uien - champignons en verse
paprika's, geserveerd met aardappelpuree en zuurkool.
Gebraden Varkens Haasje k la Madras f22,50
Kerryroomsaus - banaan en ananas.
Gebakken Kalfs Lever met uien en spek 24,50
Kalfs Schnitzel „Boudapest" 24,50
Paprikaroomsaus en champignons.
Kalfs Biefstuk „Haway" 26,50
Grand Marniersaus en ananas.
Kalfs Oesters van de „Waardin" ƒ26,50
Drambuie roomsaus - amandelen - kersen en champignons.
Kalfs Haas Biefstuk „Kortgene" ƒ31,50
Tabasco roomsaus - cognac en Alaska kingcrab.
Gebraden Kalfs Zwezerik „Esterhdzi" 26,50
Verse groene pepers - cognac roomsaus en asperges.
Runder Lende Biefstuk (Entrecóte) „Mexicaine" ƒ24,50
Gerookt spek - champignons - paprika's en knoflook.
Medaillons de Boeuf a Ia „Turque" 26,50
Gesauteerde stukjes ossehaas knoflook roomsaus,
cognac - gerookt spek - zilveruitjes en champignons.
Runder Haas Biefstuk (Tournedos) Champignons ƒ24,50
Tournedos „Dyon" ƒ26,50
Mosterd roomsaus - verse peperkorrels en cognac.
Tournedos „Opera" ƒ27,50
Madeira roomsaus en kippenlevers.
Tournedos „Stroganoff" 28,50
Paprika roomsaus - wodka en knoflook.
Tournedos „Papilotte" 29,50
Champignons - gerookt spek - uien - verse paprika's
en tomaten, geflambeerd met sherry en cognac.
Les Grillades. Grillgerechten.
Geserveerd met Béarnaise en Tomaten Knoflooksaus.
Runder Haas Biefstuk (Tournedos) 23,50
Runder Lende Biefstuk (Entrecóte) 23,50
Runder Haas -I- Lende aan het Been (T-Bonesteak) 27,50
Kalfs Haas Lende aan het Been (T-Bonesteak) ƒ26,50
Zigeuner Spiets (diverse soorten vlees op de pen) 26,50
Wegens de uitgebreidheid van deze kaart, verzoeken wij u uw keuze te willen beperken tot vier gerechten per tafel
per categorie. Dinsdag en woensdag alleen op reservering bij minimaal 10 personen.
Uw gastvrouw „Nella" Uw keukenchef „George".
DOKTER VAN ARKEL
is woensdag 3 december
en houdt geen spreekuur.
Dokter Hasken neemt
St. Nicolaas-ideebont
Enorme sortering korte en
lange
BONTMANTELS
Speciale zeer lage kadoprijzen!
Desgew. zeer soepele krediet
service. De Bontkoning, Hoog
straat 97, Rotterdam-C., Tel.
010-117117. Bij koop reisgeld
binnen geh. Ned. v. 2 pers.
terug. 28 nov., 2, 3 en 4 dec.
tot 21 uur geopend.
Steunzolen naar maat
ook op doktersadvies. Al
le voetcorrectors in voor
raad. Voetkundige advie
zen worden gratis ver
strekt. Martin Wqdentans
medisch gedipl. voetkun
dige Lange Vorststr. 18,
Goes, Tel. 01100-2 75 26.
BRILJANTBEZIT DAT IN
ETAPPES GROEIEN KAN
Informeer eens naar ons groei
briljant - systeem
Begin eenvoudig...ruil met bijbe
taling weer in en nog eens... en
nog eens...
Zo worden kleintjes groter en
U rijker
HOFLEVERANCIER /siNOsj
L. KERKSTRAAT 30
Keizerstraat 7
Goes iel. 15706
1 PERS. ƒ78- - 2 PERS. 105
3 JAAR GARANTIE.
KAMPERLAND
P. J. Geelhoed, Noordstraat 22.
KORTGENE
G. Blankenstijn, Hoofdstraat 23.
NederlandscheL_-_J Middenstands
Spaarbank
VOOR AL UW
NAAR
ZUSTERSTRAAT 2 - GOES - TEL. 01100-2 83 62.
Alles franco huis.
ALS ARMBAND OF COLLIER
MET GOUDEN OF ZILVEREN SLOT.
GEREGEN. GEKNOOPT OP ZILVER OF OP GOUD.