NEEM UW GEZIN MEE NAAR 'N FEESTELIJK KERSTDINER - RESERVEER TIJDIG in handige bus of spuitbus faaalcDerar leerling-verplegende Bonne Louisse LINGE ZIEKENHUIS LEERDAM Café-Restaurant DE EENDRACHT 01185-1530 «hoorweg 2 - Biggekerke Tweede Kerstdag Diner-Dansant Motel-Restaurani "DE CAISSON" RESTO VROUWENPOLDER Kerstmenu 1972 KERSTMIS - NOëL - CHRISTMAS - weihnachten STRANDHOTEL en ROTISSERIE „DE Café Restaurant 't WAEPEN VAN VEERE Hotel MALDEGEM Dieren in de stal Figuurdrop L. v. d. Hiele Nijssen Kerst - Kado's Het Ruiterhuis „Abumo" Kado - Boetiek "Daalhuizen" Korenbeurs - Kortgene Dierenasiel West Zeeuwsch-Vlaanderen 5-vaks Keuze schaal Gezellige Theeketel Stijl-spiegel "Barok" Originele Wand- kandelaar Universeel-schaal Tabouret Speciale aanbiedingen KERSTMENU Cocktail de melon au porto cocktail van meloen met port Consommé madrilène heldere tomatensoep met céléris en puntasperges Bouchée chasseur pasteitje gevuld met ragout van wild, champignons en truffels, met madeirasaus Medaillons de chevreuil aux cerises xl reemedaillons met kersen, aard. croquetten en waldorfsalade Eerste Kerstdag gesloten Hotel-Café-Restaurant - Markt 65 - Middelburg Naast onze uitgebreide menukaart stelden wij onderstaand menu samen, wat wij serveren op zondag 24, maandag 25 en dinsdag 26 december a.s. SPECIALE KERSTMENU'S Wij zijn gemakkelijk te bereiken U ziet het vanzelf, tussen Bergen op zoom en Goes, afslag Kapelle-Biezelinge. Zondag 24 december en le Kerstdag GESLOTEN 2e Kerstdag vanaf 3 uur GEOPEND Ardenner ham met meloen, toast en boter Heldere bouillon „Noël" pailettes dorées Hazerug „St. Hubert" met wildsaus of Fazant Titania in roomsaus Kerstparfait Mokka koffie met friandises 22,50 Paté la Paysanne met glas witte wijn (Boeren paté uit eigen keuken) Consommé de Veau (heldere kalfs bouillon) Vol-au-vent de gibier (wildpasteitje) Filet de Réforme (Filet van de Ossehaas, gemarineerd, met saus réforme, diverse aardappelen en groentes) of Hazerug Chasseur Poire la l'orange (peer met sinaasappellikeursiroop) Koffie 32,50 Kerst Kinderdiner 12,50 Dindonneau au sauce cranberry X2) gebr. kalkoen met vossebessensaus, gem. compote, diverse groenten, aard. croquetten Voor U staat na bespreking, de tafel gereed in vrolijke kerstsfeer en de menu's zullen uw verwachtingen overtreffen. U kunt ook van de trein afgehaald worden. Reserveer tijdig. Tel. 01102 - 1647 Parfait du Père Noël Kerstijs Reservering wordt op prijs gesteld. Tel. 01180 - 2532 Café "Petit liqueur koffie-likeur Menu 1 - 31.50 p.c. Menu 2-ƒ 28.50 p Kindermenu/ 8.75 p.c. aan de Rijksweg, afslag Kapelle-Biezelinge Tel. 01102 - 1647 le en 2e Kerstdag geopend Tafelreservering tel. 01189 -1900 -1965 I.v.m. de grote belangstelling in de voorgaande jaren raden wij U aan VROEGTIJDIG TE RESERVEREN. In welke taal dan ook, het zijn enkele dagen die naast een religieuze betekenis ook immers de meest feestelijke en vriendschappelijke sfeer ademen. Het hoogtepunt vormt steeds weer het Kerstdiner. In Grand j Hotel Britannia een evenement, waaraan maanden van voorbereiding zijn voorafgegaan. De menu's, waarvan wij U op aanvraag gaarne een overzicht zenden, bieden een waar culinair festijn, voor welks welslagen onze Chef de Cuisine, Th. Wegman en onze Mattre d'Hêtel, L. van Ham met hun medewerkers hun beste krachten geven. Deze menu's worden de beide kerstdagen geserveerd in ons op de eerste etage gelegen restaurant l'Escaut en in onze op de begane grond gelegen Sirene Corner. Beide restaurants zijn geopend van 12.00 tot 23.00 uur. 4 U kunt dus op elk gewenst tijdstip binnen deze periode aan tafel. Tijdens een gezellig Diner-Dansant serveren wij U de volgende menu's op beide kerstdagen: In rötisserie „De Put": Parfait de foie gras toast et beurre fijna pastei met ganzelever Soupe la poissonnière een voortreffelijke vissoep met garnituur van o.a. kreeft en garnalen. Filets de truite doréé k la palermitaine en papillote een warm gerecht van lichtgekookte forel in een zachtzure roomsaus, op een speciale manier bereid. Selle de chevreuil grand veneur reerug, gemarineerd en gebraden, bijbehorende garnituren. Bisquit glacé bon NoëlI een combinatie van gebak, ijs en warme rumsaus. Surprise Pétiilante Dessert. ƒ41,50 p.e.J MENU 1 Eigen gemaakte paté Duivebouillon Halve fazant met ananas diverse aardappelen Ijstaart Mokka kerstbonbons MENU 2 Gerookte Zalm Heldere Ossestaartsoep Halve Tong in kreeften saus Reegebraat, diverse gar nituren, kastanje pure Fruitcocktail met kirsch Mokka Kerstbonbons Le choix de buffet froid Pain grillé et beurre, keuze uit een voortreffelijk koud buffet Tranche de Dindonneaufarcie froid aux crudités de cèleri pieds feestelijk opgemaakte gevulde moot kalkoen met selderijsalade Consommé double Albion aux Porto krachtige heldere boyillon met verse paprika, kip en truffel Saumon sauté k la Belle Sirène, See Cardinale, Pommes persile, petit carottes glacé gepocheerde verse zalm gegarneerd met lekkernijen uit de zee, kreeftensaus, kleine peterselieaard. en kl. worteltjes Punch Romaine een verfrissende tussendrank Scampis See Americaine en croute Timbale Risotto de Crevettes chineese garnalen, risottorijst Gigot de Chevreuil chasseur Pommes et legumes div. reebiefstuk met heerlijke wildsaus, gevulde vruchten, div. aard. en groenten Surprise de Père Noël Plateau de fromages kaasplank met stokbrood Mokka pousse koffie likeur 45,p.p. uitsluitend le Kerstdag In ons boulevard restaurant: Cocktail d'acapulco toast et beurre met verse ananas, meloen, kip, ossetong, champignons etc. Consommé Saint-Hubert heldere wildsoep met port. Coquille de saumon Véronique tranche verse zalm in schelp met witte wijnsaus en druiven Surprême de Dindonneau farcie k la Chdtelaine plakken gebraden kalkoen, samengevoegd met een vulling, bijbehorende garnituren. Surprise pétiilante Sabayon en deux couleurs duchtig gerecht met aardbeien- en ^likeursmaak. ^tdai Dessert 35,- p.c. Kindermenu: Cocktail van kleurige vruchtjes. Tomatensoep met balletjes Gehakte biefstukje appelmoes patatjes met mayonaise Kerstijsje met verrassing GRANDHOTEL BRITANNIA De prijs van de diners op beide kerstdagen bedraagt 40,- per couvert en de prijs van het kindermenu bedraagt 15,- per couvert, inclusief 15% bedieningsgeld en B.T.W. U kunt Uw tafelreservering telefonisch opgeven. Het nummer luidt 01184-3255. Aangepast kindermenu: 11,50 p.c. Reserveringen onder tel. no. 01184-2297 Markt 23 - Veere - Tel. (01181) 231 Biedt U zijn Kerstmenu aan. Beursplein 5 (01184) 2594 Vlissingen leverbaar in honderden briljante autokleuren bij. DROPRECLAME 250 gram Op 1 maart a.s. begint in ons ziekenhuis een nieuwe opleidingscursus voor het diploma Ziekenverpleging A. DIERENASIELOORLOG IN WEST ZEEUWSCH— VLAANDEREN. KERSTHULP VOOR 'T FROND, in jaarlijkse modder snood. Als U- en kinderen - bij de kerstboom een geldbakje zouden willen zetten voor "Bouwfonds Dierenasiel west Vlaanderen" (Boerenleenbank, Sluis), zou dat bijdragen tot goede verjaarsviering van het kind dat, groot geworden, zei:"wat gij aan één der minsten hebt gedaan, dat hebt gij aan mij gedaan.". VERFHANDEL N.V., KROMME WEELE 19 - MIDDELBl IRG Telefoon 01180-2886 De opleiding wordt in samenwerking met andere ziekenhuizen gegeven. Jongens en meisjes met belangstelling voor de verpleging, nodigen wij gaarne uit als Muntdrop 250 gram 109 Natuurlijk bij Walstr. 83 - Vlissingen Tel. (01184) 7470 Notenmandjes Verdeelschalen Fruitmanden aan deze opleiding deel te nemen. Mondeling kunnen wij beter de mogelijkheden met u bespreken dan in welke advertentie ook. Leerdam is gelegen in het centrum van het land en heeft goede verbindingen met Utrecht en Rotterdam. Komen aanlopen enige tijd geleden te Sas van Gent, nu hier gebracht: mooie, tamelijk grote, langharige bruing hond, reu, lief. Wie weet, we doen ons best. A.s. zaterdag brengen wij voor U een nieuwe groep Kom dan dansen en luisteren in ALLES VOOR RUITER EN PAARD Kerkstraat 4 -6 Vlissingen Langeviele 41-43 Middelburg Graaf Jansdijk, St. Anna ter Muiden, Sluis AA 60 Marie de Rijke. Kandidaten moeten tenminste 17 jaar en 7 maanden oud zijn en de vereiste schoolopleiding gevolgd hebben» Van Dishoeckstraat 24 Vlissingen Telf. 01184 - 2595 Zilverzegels Ook ruim gesorteerd in paardenboeken ALTIJD VOORDELIGER Voor snacks en sausjes. Sterke kunststof. 2 kleuren. 0 31 cm. Rustiek koper. Massieve uitvoering Inhoud 1 liter Prachtig vergulde sterke kunststof rand. 28 x 23 cm. Prijswaarde 11,95 Geelkoper-kleurig, antiek schep-model met houten steel. "Schept" sfeer I Prijswaarde 4,50 (zonder kaars) Belangstellenden worden uitgenodigd tot een gesprek met de direktrice: telefonisch bereikbaar onder nummer (03451) 35 46 mondeling en schriftelijk op het adres TT-prljs Prijswaarde 8,95 TT-prlJa Voor 1001 gerechten p-* VK zoals frites, compote, sla. \\JJ Wit met modern-fleurig rand-dekor. 0 20 cm. Prijswaarde 5,95 1 TT-pr,,^?5 TT-P^,|• enslijper Voor messen èn scharen. Met duurzaam amarilsteen-element. 40 Watt. In fris wit/oranje. Nü voor de speciale TT-prljs Belegschaaltjes Roestvrijstaal, set van 2 stuks. ITP Mat gepolijst met V«L chique hoog-glans rand Prijswaarde 11,95 Kon. Emmalaan 82 te Leerdam. TT-prljs Sterk diabolo-model. Verend, geplastificeerd stalen onderstel met rieten zitting. In wit en hip-oranje. Prijswaarde 24,50 TT-prljs Treffend laag in prijs I Beperkt leverbaar. SELECT SHOP SERVICE Alleen verkrijgbaar bij uw Top-Treffer dealer ROOVERS Uzerhandel Lange Delft 31, Middelburg J. DINGEMANSE Paspoortstraat 36, Oost-Souburg FA. G. M. PRINS ZN., Walstraat 84 - 86 Vlissingen TT-prljs

Krantenbank Zeeland

Groot Walcheren | 1972 | | pagina 15