Alles voor in en om het huis bij ons verkrijgbaar. Nieuwe meubelen in onze showroom Jan de Nooijer Woning- en Meubelstoffering Langstraat 79 Arnemuiden 0118 - 602937 www.jandenooijervof.nl Breng sfeer in huis met SUNWAY® raamdecoratie" De Faam WOENSDAG 2 OKTOBER 2019 Droomkeukens wonen O De kraan die alles kan Nieuw van de kokendwaterkraan Quooker is de CUBE. Die geeft naast koud, warm en kokend water ook koel bruisend en gefilterd water. En dat allemaal uit dezelfde kraan. Met deze kraan genietje elk moment van een glas gezuiverd water en maak je in een handomdraai de lekkerste home made limoma- des en cocktails met bruiswater klaar. Flessen met mineraalwater hoefje hiermee niet meer in huis te halen. De bediening van de innovatieve kraan is eenvoudig. Kokend water tappen, ter wijl je bruisend water bedoelde, is niet mogelijk. Om bruisend water te krijgen, druk en draai je één keer. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw en kondigt bruiswater aan. Wie de draaiknop iets langer vasthoudt, en dan draait, krijgt gefilterd water uit de kraan. Olnstroomsproeier is de nieuwe afzuigkap Afzuigkappen kunnen een echte blikvanger in de keuken zijn, en voor consumenten valt er tegenwoordig veel te kiezen om kookgeurtjes snel af te voeren. Het meest efficiënt is om kookdampen niet te laten opstijgen maar door ze rechtstreeks naar beneden te zuigen, rede neert BORA. De nieuwe productlijn van de fabrikant van innovatieve kookveldafzuiging is dit jaar BORA Pure. Een eyecatcher is de innova tieve instroomsproeier in het mid den van de inductieplaat. De ronde instroomsproeier is verkrijgbaar in zes kleuren. Het afzuigvermogen wordt automatisch geregeld op basis van het kookgedrag. Zo blijft er meer tijd over om te koken en hoefje niet voortdurend de motor handmatig te bedienen. Foto: BORA O Koken als een chef-kok Sous-vide koken is niet langer voorbehouden aan chef-koks nu er apparaten voor thuis zijn die ons ondersteunen bij dit kookproces. Sous-vide is een techniek waarbij bijvoorbeeld vlees, vis of groenten vacuüm worden verpakt en vervolgens in een water- of stoombad worden gegaard op een constante temperatuur naar keuze. Sous-vide wordt zo steeds meer onderdeel van de thuiskeu- kens, zo worden fantastische diners voor je vrienden een onbezorgde bezigheid. Voor sous-vide ben je sinds kort niet langer afhankelijk van een stoomoven met deze functie. AEG introduceerde dit jaar de SensoPro, een inductieplaat die geleverd wordt met een draadloze voedselsensor die de temperatuur in je pan nauwkeurig kan meten en communiceert met de kookplaat. Je kunt direct op het scherm zien hoe warm je stukje zalm of biefstuk van binnen is. Je kunt zelf aangeven of je die raw, medium of doorbakken wilt. De kookplaat doet de rest. SFEER. IN IEDCR INTERIEUR

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2019 | | pagina 25