Alles voor in en om het huis bij ons verkrijgbaar.
Nieuwe
meubelen
in onze
showroom
Jan de Nooijer
Woning- en Meubelstoffering
Langstraat 79 Arnemuiden 0118 - 602937
www.jandenooijervof.nl
Breng sfeer in huis met
SUNWAY®
raamdecoratie"
De Faam
WOENSDAG 2 OKTOBER 2019
Droomkeukens wonen
O De kraan die alles kan
Nieuw van de kokendwaterkraan
Quooker is de CUBE. Die geeft naast
koud, warm en kokend water ook koel bruisend
en gefilterd water. En dat allemaal uit dezelfde
kraan. Met deze kraan genietje elk moment
van een glas gezuiverd water en maak je in een
handomdraai de lekkerste home made limoma-
des en cocktails met bruiswater klaar. Flessen
met mineraalwater hoefje hiermee niet meer in
huis te halen. De bediening van de innovatieve
kraan is eenvoudig. Kokend water tappen, ter
wijl je bruisend water bedoelde, is niet mogelijk.
Om bruisend water te krijgen, druk en draai je
één keer. De lichtring die bij kokend water rood
wordt, knippert nu blauw en kondigt bruiswater
aan. Wie de draaiknop iets langer vasthoudt, en
dan draait, krijgt gefilterd water uit de kraan.
Olnstroomsproeier is de nieuwe afzuigkap
Afzuigkappen kunnen een echte blikvanger in de keuken zijn, en voor consumenten valt
er tegenwoordig veel te kiezen om kookgeurtjes snel af te voeren. Het meest efficiënt is
om kookdampen niet te laten opstijgen maar door ze rechtstreeks naar beneden te zuigen, rede
neert BORA. De nieuwe productlijn
van de fabrikant van innovatieve
kookveldafzuiging is dit jaar BORA
Pure. Een eyecatcher is de innova
tieve instroomsproeier in het mid
den van de inductieplaat. De ronde
instroomsproeier is verkrijgbaar in
zes kleuren. Het afzuigvermogen
wordt automatisch geregeld op
basis van het kookgedrag. Zo blijft
er meer tijd over om te koken en
hoefje niet voortdurend de motor
handmatig te bedienen.
Foto: BORA
O Koken als een chef-kok
Sous-vide koken is niet langer voorbehouden
aan chef-koks nu er apparaten voor thuis zijn
die ons ondersteunen bij dit kookproces. Sous-vide
is een techniek waarbij bijvoorbeeld vlees, vis of
groenten vacuüm worden verpakt en vervolgens
in een water- of stoombad worden gegaard op
een constante temperatuur naar keuze. Sous-vide
wordt zo steeds meer onderdeel van de thuiskeu-
kens, zo worden fantastische diners voor je vrienden
een onbezorgde bezigheid.
Voor sous-vide ben je sinds kort niet langer afhankelijk
van een stoomoven met deze functie. AEG introduceerde dit
jaar de SensoPro, een inductieplaat die geleverd wordt met
een draadloze voedselsensor die de temperatuur in je pan
nauwkeurig kan meten en communiceert met de kookplaat.
Je kunt direct op het scherm zien hoe warm je stukje zalm of
biefstuk van binnen is. Je kunt zelf aangeven of je die raw,
medium of doorbakken wilt. De kookplaat doet de rest.
SFEER.
IN IEDCR
INTERIEUR