0
Keuken tot in de details, overzicht tot in de hoek
NU GLAS
SLECHTS €1,-
BELISOL
DEZE WEEK UW LAATSTE KANS!
Actie geldig t/m 20 oktober!
me
-> rm
R
De Faam woensdag 17 oktober 2018
Bij Belisol geniet u van kozijnen en
deuren zonder zorgen. En tijdens de
Glasactiedagen bieden we u ook nog
eens heel veel voordeel. Want u krijgt het
glas voor maar €1#-. Kom naar de showroom
en profiteer van het voordeel!
Belisol Goes
Nobelweg 2-24
4462 GK Goes
T 0113-21 18 11
goes@belisol.com
Belisol Al meer dan
40 jaar kozijnen en
deuren zonder zorgen.
kozijnen en deuren
www.belisol.nl
Wat te doen met de hoekkast
Wat staat er bij u allemaal in de hoekkast van de keuken? Grote kans dat de pannen
of voorraden weinig gebruikt worden, want de hoekkast is in menig keuken een
vergeten hoekje. De beschikbare
ruimte die beschikbaar is wordt
vaak te weinig benut. Blum biedt een
moderne alternatieve hoekoplossing
met Space Corner. Door het gebruik
van volledig uittrekbare lades wordt
de opbergruimte ruimte optimaal
benut en liggen alle spullen zon
der bukken overzichtelijk voor het
grijpen. Naast voorraadlades biedt
Space Corner ruimte voor hoge lades
waar je schalen in kunt opbergen. Foto. Blum
Industriële loft
Steden staan vol met betonnen muren,
bruggen en gebouwen met een indus
trieel karakter dat we ook steeds vaker
binnenshuis tegenkomen. De Silestone
Loft Series van Cosentino is hierop ge-
inspireerd met als resultaat designs met
de uitstraling van beton. Het materiaal
van dit werkblad heeft een lage absorptie
van vloeistoffen en hoge bestendigheid
tegen vlekken, stoten en krassen. Ideaal
voor in de keuken, maar ook geschikt
voor wanden en vloeren in alle soorten
ruimtes binnenshuis. Door de diversiteit
in formaten en diktes zijn de designmo
gelijkheden eindeloos.
Het nieuwe koken
Het sous-vide koken is een vorm van
garen op lage temperatuur, echter in een
waterbad of met stoom. De techniek wordt
veel gebruikt in de professionele keuken.
We zien steeds meer dat veel hobbykoks
ook thuis met deze techniek werken. Voor
hen heeft Küppersbusch haar stoomovens
uitgerust met een sous-vide programma.
Vlees, vis of groente wordt in een vacu-
umzak in de vacumeerlade gesloten, zodat
er weinig tot geen lucht meer bij zit. Het
sous-vide programma in de stoomoven be
reidt de etenswaren op constante tempera
tuur onder de 85 graden. De vacumeérlade
is ook voor het bewaren van etenswaren
een ideale oplossing.
Kies je spoelbak
Hoe kies je nu een spoelbak? Tip: Een witte spoelbak laat zich ton-sur-ton goed combi
neren met een licht werkblad,
maar doet het ook goed met een
contrasterend zwart werkblad.
Zandkleurige spoelbakken
vormen weer een harmonieus
geheel met natuursteen of een
werkblad van marmer. Dorn-
bracht heeft zijn collectie voor
de keuken uitgebreid met nieu
we spoelbakken van geglazuurd
staal. Ze zijn verkrijgbaar in
zwart, wit en zandkleur. Alle
maal in mat of glanzend. Foto: Dornbracht
1
E
3
Kijkje in de keuken
Foto: Küppersbusch
Foto: Cosentino
ff