0 Keuken tot in de details, overzicht tot in de hoek NU GLAS SLECHTS €1,- BELISOL DEZE WEEK UW LAATSTE KANS! Actie geldig t/m 20 oktober! me -> rm R De Faam woensdag 17 oktober 2018 Bij Belisol geniet u van kozijnen en deuren zonder zorgen. En tijdens de Glasactiedagen bieden we u ook nog eens heel veel voordeel. Want u krijgt het glas voor maar €1#-. Kom naar de showroom en profiteer van het voordeel! Belisol Goes Nobelweg 2-24 4462 GK Goes T 0113-21 18 11 goes@belisol.com Belisol Al meer dan 40 jaar kozijnen en deuren zonder zorgen. kozijnen en deuren www.belisol.nl Wat te doen met de hoekkast Wat staat er bij u allemaal in de hoekkast van de keuken? Grote kans dat de pannen of voorraden weinig gebruikt worden, want de hoekkast is in menig keuken een vergeten hoekje. De beschikbare ruimte die beschikbaar is wordt vaak te weinig benut. Blum biedt een moderne alternatieve hoekoplossing met Space Corner. Door het gebruik van volledig uittrekbare lades wordt de opbergruimte ruimte optimaal benut en liggen alle spullen zon der bukken overzichtelijk voor het grijpen. Naast voorraadlades biedt Space Corner ruimte voor hoge lades waar je schalen in kunt opbergen. Foto. Blum Industriële loft Steden staan vol met betonnen muren, bruggen en gebouwen met een indus trieel karakter dat we ook steeds vaker binnenshuis tegenkomen. De Silestone Loft Series van Cosentino is hierop ge- inspireerd met als resultaat designs met de uitstraling van beton. Het materiaal van dit werkblad heeft een lage absorptie van vloeistoffen en hoge bestendigheid tegen vlekken, stoten en krassen. Ideaal voor in de keuken, maar ook geschikt voor wanden en vloeren in alle soorten ruimtes binnenshuis. Door de diversiteit in formaten en diktes zijn de designmo gelijkheden eindeloos. Het nieuwe koken Het sous-vide koken is een vorm van garen op lage temperatuur, echter in een waterbad of met stoom. De techniek wordt veel gebruikt in de professionele keuken. We zien steeds meer dat veel hobbykoks ook thuis met deze techniek werken. Voor hen heeft Küppersbusch haar stoomovens uitgerust met een sous-vide programma. Vlees, vis of groente wordt in een vacu- umzak in de vacumeerlade gesloten, zodat er weinig tot geen lucht meer bij zit. Het sous-vide programma in de stoomoven be reidt de etenswaren op constante tempera tuur onder de 85 graden. De vacumeérlade is ook voor het bewaren van etenswaren een ideale oplossing. Kies je spoelbak Hoe kies je nu een spoelbak? Tip: Een witte spoelbak laat zich ton-sur-ton goed combi neren met een licht werkblad, maar doet het ook goed met een contrasterend zwart werkblad. Zandkleurige spoelbakken vormen weer een harmonieus geheel met natuursteen of een werkblad van marmer. Dorn- bracht heeft zijn collectie voor de keuken uitgebreid met nieu we spoelbakken van geglazuurd staal. Ze zijn verkrijgbaar in zwart, wit en zandkleur. Alle maal in mat of glanzend. Foto: Dornbracht 1 E 3 Kijkje in de keuken Foto: Küppersbusch Foto: Cosentino ff

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2018 | | pagina 19