Fiets mee en verdien 5,- voor de Hartstichting
Zeeuwse Fietsvierdaagse
HIER
GROEIT
BECEL
Fiets je fit top-4
Schrijf je in voor de Hartstochten
Met dank aan de natuur
Gezond voor onderweg
Hartstichting blij met actie van Becel en NTFU
Hartstichting
Het karakteristieke Zeeuwse landschap is uniek. Met de fiets door Zee
land en er gaat een wereld voor je open: water, land, pittoreske dorpjes
en prachtige luchten, je komt langs de mooiste plekjes. Vaak zo fasci
nerend dat deelnemers soms even stil staan om te genieten van de rust
en ruimte. Tijdens de tour is er ook voldoende plaats voor gezelligheid,
je fietst langs talloze plekjes waar je onder het genot van een drankje
even kunt rusten..
Datum: 22 tot en met 25 juli
Startplaats: Omnium, Zwembadweg 1-5 Goes
Afstanden per dag: 25,40 of 60 km
Voor het hart waar je van houdt en voor het hart van een ander.
Het is zomer! De perfecte tijd om eropuit te gaan. Door lekker de
fiets te pakken kom je in beweging en dat is goed voor het hart.
Daarom heeft Becel de handen ineen geslagen met de wielersport-
bond NTFU. Door heel Nederland, dus ook in jouw regio, worden er
fietstochten georganiseerd waar iedereen aan mee mag doen.
Hartstochten noemen we ze, want als je deze zomer meedoet met
een actiecode van Becel dan verdien je ook nog eens €5,- voor de
Hartstichting. Lees op deze pagina waar een Hartstocht in jouw
regio is. Schrijf je nu in op Becel.nl/fietsen en fiets mee!
Recept komkommer-kipsandwich
De Hartstichting staat achter deze actie van Becel en de NTFU (Nederlandse Toer
Fiets Unie). Al 50 jaar strijdt de Hartstichting tegen hart- en vaatziekten. Door mee
te fietsen met één van de Hartstochten, doe je mee in deze strijd. Want deze strijd
mag niet stoppen.
Kijk voor meer informatie over hart- en
vaatziekten en het werk van de Hartstichting op
www.hartstichting.nl
in actie voor
Fietsen is goed voor je.
Waarom?
Vind hier alle voordelen op
een rijtje.
1. Soepele spieren
De beenspieren worden
goed getraind, maar ook de
armen en je romp doen
mee op de fiets!
2. Hart en bloedvaten
Spieren hebben bij inspan
ning extra bloed nodig om
voldoende zuurstof en voe
dingsstoffen geleverd te
krijgen. Dat betekent dat
het hart tijdens het fietsen
harder moet werken en dat
i$ gunstig voor hart en
bloedvaten.
3. Minder stress
Door regelmatig lekker in
de buitenlucht te fietsen
kun je jouw stressniveau
verlagen en kun je je beter
ontspannen. Minder stress
is beter voor het hart. En de
buitenlucht zorgt voor kleur
op je wangen.
4. Sociaal
«Fietsen kun je heel gezellig
met vrienden, familie of col
lega's doen. Je hebt op de
fiets tijd om bij te kletsen,
onderweg een sandwich te
eten en samen te genieten
van de mooie natuur. Actief
en sociaal ineen dus!
De basis voor margarine wordt gelegd op het boerenland. Want zonder zonnebloemen,
koolzaadbloemen en vlasbloemetjes zouden we Becel niet kunnen maken. Uit de zaad
jes van deze bloemen wordt namelijk zonnebloemolie, koolzaadolie en lijnzaadolie ge
perst die de basis vormen van onze Becel producten. De unieke mix van plantaardige
oliën in Becel is van nature goed voor het hart. Becel bevat Omega 3 en Omega 6. Hier
van is wetenschappelijk bewezen dat het goed is voor hart bloedvaten. Het draagt
namelijk bij tot het behoud van een normaal cholesterolgehalte in het bloed. De beno
digde dagelijkse hoeveelheid is 2 g Omega 3 (alfa-linoleenzuur) en 10 g Omega 6
(linolzuur).
Doe mee met één van de 100 Hartstochten. Want deze zomer is fietsen niet alleen voor
het hart waar je van houdt, maar ook voor het hart van een ander. Voor iedere deelnemer
aan de Hartstochten, die zich heeft opgegeven met een Becel actiecode, doneert Becel
5,- aan de Hartstichting. Koop een Becel actieverpakking (m.u.v. Becel pro.activ) en
schrijf je in op Becel.nl/fietsen.
4 sneetjes volkorenbrood
4 schijfjes komkommer
20 g Becel
1 blaadje sla
4 radijsjes
2 plakjes gegrilleerde
kipfilet (vleeswaren)
kipfilet. Leg het andere
sneetje er bovenop en snijd
ze ook schuin door. Verdeel
de komkommer- en kip-
sandwiches over twee bord
jes.
Bereiding:
Besmeer de sneetjes brood
met Becel en beleg één
daarvan met schijfjes kom
kommer. Leg het andere
sneetje brood op er bo
venop en snijd ze schuin
door Beleg een ander
sneetje met een blaadje sla,
plakjes radijs en plakjes