eten, ORieum smm RESTAURANT BOULEVARD 0118 413 891 r>e V 2e kerstdag geopend 22,50 KERS 2013 mu De Tamboer mmme KERST-WOKARRANGEMENT 26,50 p.p. Reserveren: 0118-556363 Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2014 TAMBOER $§3 I e en 2e kerstdag bent u bij ons van harte welkom. U kunt bij ons gedurende deze dagen Onbeperkt eten voor 25,- per persoon Wij wensen iedereen prettige kerstdagen en een gelukkig 2014 Restaurant Eethuis Nazar Langevielenweg 52, 4335 GW Middelburg, Telefoonnummer 0118-620490 www.eethuisnazar.nl Voor reserveringen bellen: 0118 411 943 of 06 34768560 of mailen naar: info@restaurantamigo.nl ARGENTIJNS RESTAURANT Restaurant Amigo Nieuwendijk 71 4381 BWVIissingen Voorgerecht: Salade met gerookte eendenborst of Bonbon van gerookte zalm, Hollandse garnalen Hoofdgerecht: Hertenbiefstuk met kastanjechampignons of Gegrilde zalmfilet met scampi's Nagerecht: Kerstverrassing €35,50 U kunt bij ons ook a la carte eten. Let op: van 17.00 tot 20.00 uur of van 20.00 uur tot sluiting Plein 1940-6 4331 LH Middelburg 0118-612117 info@detaniboer.info 24 december Buffet -€27,50 p.p. 25 december Brunch -€27,50 p.p. Menu -€49,50 p.p. 26 december Brunch -€27,50 p.p. Buffet - €49,50 p.p. Alle avonden met live muziek 31 december 1 Buffet - 55,- p.p. I januari Buffet - €24,50 p.p. Wij sturen u graag de menu's toe of kijk op WWW.piCC3rd.nl Voor uw reservering of meer informatie kunt u bellen met 01 1841 355 I Gelegen direct achter de Vlissingse boulevard 4ZMUSCH WK- EK SPEGA14TE1TEK RESWMWT Ie en 2e Kerstdag Wokken inclusief Warm Buffet, voor- en nagerechten kinderen tot 2 jr. gratis van 3 tot 5 jr. 12,50 van 6 tot 11 jr. 15,50 www.dewokvanwalcheren PIZZERIA MÉDITERRANEO MIDDELBURG v Kerstmenu 29*50 Zwaanweg 14 Vier kerst bij de Olmen Koud Voorgerecht Soep Verfrissende tussendranh Nagerecht 46,50 p.p NI UITSLAPEN? Of 2e kerstdag lekker brunchen bij Eiggenwijzz! €19,95 p.p. O www.de-faam.nl De Faam woensdag 18 december 2013 43 VOORGERECHT Salade van gerookte eendenborst met een vijgenchutney ••of Carpaccio van Langoustines met een crème van dille TUSSENGERECHT Kreeftenbisque •of *e«ejv Wildbouillon 0:l*8 1 13 8g2 GLAASJE Cava met limoncello en limoen ijs HOOFDGERECHTEN Schelvis op een bedje van knolselderij of Kabeljauw met een mousseline van spliterwten en bearnaisesaus Tournedos met truffeljus 1 Duo van Fazant y filet en een gekonfijt pootje op gesmoorde zuurkool met bospaddenstoelenjus I FAMILIE RESTAURANT I GRAND DESSERT Laat u verrassen door alle zoete lekkernijen uit onze keuken BROO KLYN (deze actie is ook geldig in 2014) AR.CÉNTIJNS-MÉXICXXNS KHTXUKANT WÉNST U HÉLÉ FIJNÉ FÉÉSTDACÉN U bent van harte welkom om lekker op alle feestdagen een hapje te komen eten. U kunt uw gerechten a la carte bestellen. www.detamboer.info K Beide dagen kunt u reserveren van 16.00 tot 19.00 uur en van 19.30 uur tot sluiten Reserveren gewenst De Lekkerste, Gezelligste en Voordeligste! Ook la carte met specialiteiten uit China, Thailand en Indonesië Kinderen t/m 11 jaar 12,50 - t/m 3 jaar gratis Nu ook all-in arrangement mogelijk, onbeperkt eten en drinken (uitgezonderd sterke drank en likeur) één vaste prijs: volwassenen 31,50 kinderen 15,90 Schuttestraat 10-12 Koudekerke (centrum) tel.(0118) 551122 - www.orientalgarden.nl I t Ccmal en Güler Diribas Carpaccio di Manzo of Gerookte eendenborst Entrecote of Herten biefstuk wordt geserveerd met friet, salade en saus Panna Cotta of Tlramisu PIZZERIA RESTAURANT MEDITERRANEO Vlasmarkt 17-19 Middelburg Tel. 0118-634100 Koudekerke Kom ook tijdens de kerst gezellig langs bij de Olmen We bieden u dan graag ons speciale kerstmenu aan. Op 2' kerstdag geopend vanaf 18:00 Reserveren gewenst Bijpassend wijnarrangement mogelijk! Duo van Hollandse Garnalen of Proeverij diverse rauwe ham soorten. Wildbouillon' of Bisque van strandkrabben Hoofdgerecht Herten biefstuk met een saus van rode port of Kabeljauw filet met een saus van geroosterde paprika Flensje met appelcompote, kaneelijs en vanillesaus Gapmgseweg 5 - 4353 JB Serooskerke - 0118 - 851155 www.brasseriedeolmen.nl - mfo@brasseriedeolmen.nl indusief koffie/thee en verse jus d'orange. Exdusief andere drankjes. Met o.a.: Verschillende broodjes en broden. Verschillende kazen, vleeswaren en vegetarisch beleg. Ossenstaartsoep en een bisque van kreeft. Roerei met zalm&roerei met groen gegrilde asperges. Ragout van kip, ragout van vis en een ragout vegetarisch met bladerdeeg en heerlijke kruiden. Onze huisgemaakte salades met allerlei verse vis soorten, en 1 met vleessoorten en een naturel salade. Een spiegel van hemelse hapjes. Voor ieder wat wils. Aan het eind zullen we u verrassen met een huisgemaakte ijstaart... die de chef in het restaurant zal flamberen! Dus UITSLAPEN??? Nee hè? Kom naar Brasserie Eiggenwijzz van 10.30 tot 14.00 u. Lekker genieten van een heerlijke brunch en een rustig bijpassend muziekje. Reserveer tijdig via 0118-625670 of via eiggenwijzz@zeelandnet.nl www.eiggenwijzz.nl

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2013 | | pagina 43