eten,
ORieum smm
RESTAURANT
BOULEVARD
0118 413 891
r>e
V 2e kerstdag geopend
22,50
KERS
2013
mu
De Tamboer
mmme
KERST-WOKARRANGEMENT 26,50 p.p.
Reserveren: 0118-556363
Wij wensen u fijne feestdagen
en een voorspoedig 2014
TAMBOER
$§3
I e en 2e kerstdag bent u bij ons
van harte welkom.
U kunt bij ons gedurende
deze dagen
Onbeperkt eten voor
25,- per persoon
Wij wensen iedereen
prettige kerstdagen en een
gelukkig 2014
Restaurant Eethuis Nazar
Langevielenweg 52,
4335 GW Middelburg,
Telefoonnummer 0118-620490
www.eethuisnazar.nl
Voor reserveringen bellen:
0118 411 943 of 06 34768560
of mailen naar:
info@restaurantamigo.nl
ARGENTIJNS RESTAURANT
Restaurant Amigo
Nieuwendijk 71
4381 BWVIissingen
Voorgerecht:
Salade met gerookte
eendenborst
of
Bonbon van
gerookte zalm,
Hollandse garnalen
Hoofdgerecht:
Hertenbiefstuk met
kastanjechampignons
of
Gegrilde zalmfilet
met scampi's
Nagerecht:
Kerstverrassing
€35,50
U kunt bij
ons ook
a la carte eten.
Let op:
van 17.00 tot 20.00 uur of
van 20.00 uur tot sluiting
Plein 1940-6
4331 LH Middelburg
0118-612117
info@detaniboer.info
24 december
Buffet -€27,50 p.p.
25 december
Brunch -€27,50 p.p.
Menu -€49,50 p.p.
26 december
Brunch -€27,50 p.p.
Buffet - €49,50 p.p.
Alle avonden met live muziek
31 december
1 Buffet - 55,- p.p.
I januari
Buffet - €24,50 p.p.
Wij sturen u graag de menu's toe of kijk op WWW.piCC3rd.nl
Voor uw reservering of meer informatie kunt u bellen met 01 1841 355 I
Gelegen direct achter de Vlissingse boulevard
4ZMUSCH WK- EK SPEGA14TE1TEK RESWMWT
Ie en 2e Kerstdag
Wokken inclusief Warm Buffet,
voor- en nagerechten
kinderen tot 2 jr. gratis van 3 tot 5 jr. 12,50 van 6 tot 11 jr. 15,50
www.dewokvanwalcheren
PIZZERIA
MÉDITERRANEO
MIDDELBURG v
Kerstmenu
29*50
Zwaanweg 14
Vier kerst bij de Olmen
Koud Voorgerecht
Soep
Verfrissende tussendranh
Nagerecht
46,50 p.p
NI
UITSLAPEN?
Of 2e kerstdag lekker
brunchen bij Eiggenwijzz!
€19,95 p.p.
O www.de-faam.nl
De Faam woensdag 18 december 2013 43
VOORGERECHT
Salade van gerookte eendenborst
met een vijgenchutney
••of
Carpaccio van Langoustines
met een crème van dille
TUSSENGERECHT
Kreeftenbisque
•of *e«ejv
Wildbouillon 0:l*8 1
13 8g2
GLAASJE
Cava met limoncello en limoen ijs
HOOFDGERECHTEN
Schelvis op een bedje van knolselderij
of
Kabeljauw met een mousseline van
spliterwten en bearnaisesaus
Tournedos met truffeljus 1
Duo van Fazant y
filet en een gekonfijt pootje op
gesmoorde zuurkool met bospaddenstoelenjus
I FAMILIE RESTAURANT I
GRAND DESSERT
Laat u verrassen door alle zoete
lekkernijen uit onze keuken
BROO
KLYN
(deze actie is ook geldig in 2014)
AR.CÉNTIJNS-MÉXICXXNS KHTXUKANT
WÉNST U HÉLÉ FIJNÉ FÉÉSTDACÉN
U bent van harte welkom om lekker op alle
feestdagen een hapje te komen eten.
U kunt uw gerechten a la carte bestellen.
www.detamboer.info
K
Beide dagen kunt u reserveren van 16.00 tot 19.00 uur en van 19.30 uur tot sluiten
Reserveren gewenst
De Lekkerste, Gezelligste en Voordeligste!
Ook la carte met specialiteiten uit China, Thailand en Indonesië
Kinderen t/m 11 jaar 12,50 - t/m 3 jaar gratis
Nu ook all-in arrangement mogelijk, onbeperkt
eten en drinken (uitgezonderd sterke drank en likeur)
één vaste prijs: volwassenen 31,50 kinderen 15,90
Schuttestraat 10-12 Koudekerke (centrum)
tel.(0118) 551122 - www.orientalgarden.nl
I t
Ccmal en Güler Diribas
Carpaccio di Manzo
of
Gerookte eendenborst
Entrecote
of
Herten biefstuk
wordt geserveerd met
friet, salade en saus
Panna Cotta
of
Tlramisu
PIZZERIA RESTAURANT MEDITERRANEO
Vlasmarkt 17-19 Middelburg
Tel. 0118-634100
Koudekerke
Kom ook tijdens de kerst gezellig langs bij de Olmen
We bieden u dan graag ons speciale kerstmenu aan.
Op 2' kerstdag geopend vanaf 18:00
Reserveren gewenst
Bijpassend
wijnarrangement
mogelijk!
Duo van Hollandse Garnalen
of
Proeverij diverse rauwe ham soorten.
Wildbouillon'
of
Bisque van strandkrabben
Hoofdgerecht
Herten biefstuk met een saus van rode port
of
Kabeljauw filet met een saus van
geroosterde paprika
Flensje met appelcompote, kaneelijs en
vanillesaus
Gapmgseweg 5 - 4353 JB Serooskerke - 0118 - 851155
www.brasseriedeolmen.nl - mfo@brasseriedeolmen.nl
indusief koffie/thee en verse jus d'orange.
Exdusief andere drankjes.
Met o.a.:
Verschillende broodjes en broden.
Verschillende kazen, vleeswaren en
vegetarisch beleg.
Ossenstaartsoep en een bisque van kreeft.
Roerei met zalm&roerei met
groen gegrilde asperges.
Ragout van kip, ragout van vis en een ragout
vegetarisch met bladerdeeg en heerlijke kruiden.
Onze huisgemaakte salades met allerlei verse vis
soorten, en 1 met vleessoorten en een naturel salade.
Een spiegel van hemelse hapjes. Voor ieder wat wils.
Aan het eind zullen we u verrassen met een
huisgemaakte ijstaart... die de chef in het restaurant
zal flamberen!
Dus UITSLAPEN??? Nee hè?
Kom naar Brasserie Eiggenwijzz van 10.30 tot 14.00 u.
Lekker genieten van een heerlijke brunch
en een rustig bijpassend muziekje.
Reserveer tijdig via 0118-625670
of via eiggenwijzz@zeelandnet.nl
www.eiggenwijzz.nl