CINECITY persoon Proeverijtjes bij De Beurs in december 25,- euro BON LEZERSMENU DE FAAM m g c G Jf Kinder I middag Sinterklaas is te gast bij CineCity tussen JF* 13:00 en 14:15 uur - Alle kinderen t/m 10 jaar *50% korting op een kaartje3 64% VAN DE BOODSCHAPPERS LEEST DÉ WEEKKRANT! VJ Y KwBii|](i[iÉiiicht Vlissingen Terneuzen Iets te vieren? *50% korting op standaard prijs. Alleen geldig voor voorstellingen van Sinterklaas En De Pepernoten Chaos en De Club Van Sinterklaas En De Pietenschool. jff in combinatie met andere kortingen Bovenstaande aanbieding is de gehele maand december geldig. Restaurant De Beurs is te vinden op Beursplein 11 in Vlissingen. Reserveren is gewenst en kan via (0118) 430401 en info@restaurantdebeurs.nl. Meer informatie op www.restaurantdebeurs.nl. dé Weekkrant is overal welkom ADRES: GEBOORTEJAAR: AANTAL PERSONEN: E-MAILADRES: VOORLETTERS: NAAM: Verhuur ruime partyzaal 0118-470962 Café Brasserie Vlissingsestraat 47-55 Oost-Souburg WGGGNGR fu Kit t wo1- Voor de maand december kan De Faam wel een heel bijzonder Lezersmenu aanbieden! Bij Restaurant De Beurs in Vlissingen kunnen lezers volgende maand genieten van verschillende culinaire gerechtjes en zo een onverge telijke avond beleven op deze prachtige locatie onderaan de Boulevard. Door Marina Meijers We wijken even af van het standaardprincipe voor het Lezersmenu (een driegangenmenu voor twee personen voor 50 euro), bij De Beurs gooit de kok het namelijk over een heel andere boeg. Chef-kok Oscar Antoni- sen heeft een keur aan 'proeverijtjes' geselecteerd die samen voor een verrassend gevarieerd diner zorgen. De prijs blijft hetzelfde: voor 50 euro voor twee personen kunt u, zoals gebruikelijk bij het Lezersmenu van De Faam, heerlijk uit eten. Bij De Beurs krijgt u voor dit bedrag geserveerd: een aperitief van het huis, 4 kleine gerechtjes en koffie of thee met eèn lekkernij. We beginnen de avond, zoals gezegd, met een heerlijk aperitief vergezeld van een schaaltje olijven en wat zoutjes. Daarna volgt het eerste proeve- rijtje; een smakelijke salade van gekonfijte eend, witlof en roodlof, partjes appel en fijn gehakte walnoten afgemaakt met truffelmayonaise. Een schaaltje verse broodjes met boter ontbreekt uiteraard niet. Ook de vol gende proeverij kan onze goedkeuring wegdragen. Gastvrouw Ania Mar- tyna serveert een heerlijke romige soep van pompoen met ham van wild zwijn en crème fraiche. Het is goed te merken dat we met een ervaren kok te maken hebben. Chef-kok Oscar heeft immers al de nodige ervaring opgedaan bij het Vlasbloemeken en de Gevangentoren. Het derde proeverijtje is een malse filet van hert met een tarte tatin van rode ui, overgoten met een wildjus waarin kastanje verwerkt is. Zeker de kastanje geeft een heerlijke typisch winterse smaak aan het gerecht. Als laatste proeverij een fantasierijk toetje; smeuïge chocolademousse, sorbet van mandarijn met krokante kruidkoek en een gepocheerde vijg met warme banketbakkersroom, steranijs en kaneel. Onze avond kan niet meer stuk! We sluiten af met een kopje thee met een huisgemaakte chocoladelolly. Een perfecte afsluiting dus. Media www.de-faam.nl De Faam woensdag 27 november 2013 37 met o.a. prima dansvloer en airco. Gunstige prijs! Bel voor info en/of reservering Receptie met koffie, gebak, luxe hapjes, dranken, zoutjes all-in 19,50 p.p.* 3-gangenmenu, of koud - warm buffet, of gourmetten dranken all-in 24,50 p.p.* Feestavond - dranken en hapjes ali-in 24,50 p.p.* Alle all-inprijzen zijn excl. buitenlands gedistilleerd. Reserveren gewenst.

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2013 | | pagina 37