KERST omm$ Kerstbrunch J HIGH TEA Voordelig uit eten op 21 december KERSTMENU Woensdag 25 december aanvang 12.00 uur De Tamboer T 2e kerstdag geopend KERST 2013 a la CARTE couverts UITSLAPEN? €27,50 ^ennenbo* hüft€ weWtri. (Wel tijdig reserveren!) De Campveerse Toren presenteert: Zaterdag 21 december KERSTBUFFET. Aanvang 18.30 uur. Keuze uit 2 soorten soepeen keur aan luxe vis-en vleesspecialiteiten, diverse soorten vis en vlees van de grill, warm buffet en tot slot vanille-ijs met warme kersen. Volwassenen 17,95 p.p. Kinderen 12,95 p.p. jkowde schotels gratis^isbezorgc^ op heel Walcheren TAMBOER U kunt bij ons ook a la carte eten. Let op: van 17.00 tot 20.00 uur of van 20.00 uur tot sluiting Plein 1940-6 4331 LH Middelburg 0118-612117 info@detamboer.info Voor reserveringen en/of informatie Restaurant Dennenbos Duinweg 64a 4356 CB Oostkape/le 0118-586555, b.g.g. 06-30340515 Restaurant Dennenhos, ook voor al uw feesten en partijen WjAfljOWkSReN 16-°° 19-00 KERST WOK ARRANGEMENT 26,50 p.p. Reserveren: 0118-556363 jrcundcafé/ Wülervu Of 2e kerstdag lekker brunchen bij Eiggenwijzz! €19,95 p.p. GRIEKS k RESTAURANT -M**i-,. iiiMi,LUl\ PRIJS P.P. P Beide dagen kunt u reserveren om 16.45 en 20.00 uur. 1e groep: 16.30-20.00 uur 2e groep: 20.00-sluit Keuken geopend 16.30-22.00 uur (reserveren noodzakelijk) Tevens afhaalmaaltijden mogelijk tijdens de kerstdagen. Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Zeilmarkt 22, 4381 BS Vlissingen 0118 - 41 51 03 06 - 25 53 04 75 3 www.de-faam.nl De Faam woensdag 27 november 2013 35 Alle dagen!!! .vanaf 14.00 -16.00 uur T 'v-. i UITSLUITEND OP RESERVERING Met een groep uit eten in nov., dec.: min. 8 pers. Reserveren tot 22 dec. 7-gangen incl. 1/2 fles wijn 50,- p.p Kerstdiners 24-25-26 december Kèrstmenu 9,50 per gerechtje, vraag het menu op... 31 december diner 18.00-21.00 uur Romantik Hotel Auberge DE CAMPVEERSE TOREN Kaai 2 Veere 0118-501291 www.campveersetoren.nl info@campveersetoren.nl vleesschotel 11,95 p.p. Luxe vleesschotel 13,95 p.p. Zeeuwse visschotel 13,95 p.p. Luxe visschotel 16,95 p.p. Bourgondische salade 13,95 p.p. H ors-d'oeuvre 19,50 p.p. FAMILIE RESTAURANT Voorgerecht: Salade met gerookte eendenborst of Bonbon van gerookte zalm, Hollandse garnalen Hoofdgerecht: Hertenbiefstuk met kastanjechampignons of Gegrilde zalmfilet met scampi's Nagerecht: Kerstverrassing 35,50 www.detamboer.info voor de samenstelling van de schotels www.restaurantdennenbos.nl ie en 2e kerstdag serveren wij a la carte. Zelf een keuze maken uit onze veelzijdige menukaart aangevuld met enkele winterspeciallteiten. 1 januari serveren wij a la carte Begin 2014 goed: kom eten bij Dennenbos, wij ontvangen iedereen met een champagnecocktail Beiden dagen kunt u reserveren van kinderen tot 2 jr. gratis van 3 tot 5 jr. 12,50 van 6 tot 11 jr. 15,50 Rookruimte, rolstoelvriendelijk, speelhoek, ruime parkeergelegenheid Onderdeel van Grieks Specialiteiten Restaurant Keuken geopend van V groep: 16.30 - 19.3D uur 2° groep: 19.30 - 22.30 uur Wij zijn alle'feestdagen geopend ook op oudjaarsavond. Tijdig reserveren gewenst. Alle gerechten zijn ook af te halen Het team van Onassis wenst u prettige feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar! Lange Noordstraat 14 - 4331 CD Middelburg Tel. 0118-650010 www.onassisrestaurant.nl Aperitief van het huis Bonbon van serranoham en meloen Ossenstaartbouillon Uitgebreid brunchbuffet met warme en koude gerechten vis en vlees Dessert €24,95 p.p. Vooraf reserveren Reserveer makkelijk en snel via Couverts,*»! V Uli&ten ü-yg,r r.j4**"- Grand Café Willem lyL Oranjelaan 17, 4332 VA Middelburg tel. (0118) 61 87 67 grandcafewillem@philadelphia.nl www.grandcafewillem.nl inclusief koffie/thee en verse jus d'orange. Exclusief andere drankjes. Met o.a.: Verschillende broodjes en broden. Verschillende kazen, vleeswaren en vegetarisch beleg. Ossenstaartsoep en een bisque van kreeft. Roerei met zalm&roerei met groen gegrilde asperges. Ragout van kip, ragout van vis en een ragout vegetarisch met bladerdeeg en heerlijke kruiden. Onze huisgemaakte salades met allerlei verse vis soorten, en 1 met vleessoorten en een naturel salade. Een spiegel van hemelse hapjes. Voor ieder wat wils. Aan het eind zullen we u verrassen met een huisgemaakte ijstaart... die de chef in het restaurant zal flamberen! Dus UITSLAPEN??? Nee hè? Kom naar Brasserie Eiggenwijzz van 10.30 tot 14.00 u. Lekker genieten van een heerlijke brunch en een rustig bijpassend muziekje. Reserveer tijdig via 0118-625670 of via eiggenwijzz@zeelandnet.nl www.eiggenwijzz.nl

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2013 | | pagina 35