njallde Ruyter rw;2013 22 t/m 25 augustus Vlissingen Voor boekingen; '.sailvlissingen2013.nl/zeeland komen €45,00 Do22/8 Sail-ln Veere-Vlissingen Sail-In Schelde Vlissingen kies het Geniet van ruime sop €5Z50 €40,00 Mïddagvaartocht Sail de Ruyter kocht op de Schelde tlichtspektakel beleven TallShips Na een keerttpee - Sail de Ruyter en Geniet van rust Avondvaartocht met lichtspektakel Ochtendvaartocht Gebruik de v \J ontvangt t Boek nu via 3 www.de-faam.nl Advertorial De Faam woensdag 14 augustus 2013 29 PUUR Culinair brengt biologisch duurzame catering ^AlR COM PUUR Culinair Events Verfijnde catering Molenwater 99 4331 SG Middelburg 0118-659653 06 - 51426090 www.puurculinair.com o@puurculinair.com in de schouwburg Middel burg, theater de Mythe in Goes en het Scheldethea- terTerneuzen. "In het najaar gaan we ook de vaste catering voor studio A58 verzorgen. Dat is een grote evenementenhal waar we in de toekomst ook onze kantoren en keukens gaan vestigen," vertelt Dingemanse trots. De Zeeuwse cateraar levert uitsluitend maat werk. Dingemanse: "We kunnen voor 10 tot wel 3000 gasten de catering verzorgen. Dat kan geheel naar de wens van de klant* worden aangepast. Ook de aankleding van een feest of een groot evenement Is bij ons in goede handen. Wij komen onze afspraken altijd na omdat betrouw baarheid bij ons hoog in het vaandel staat." Puur Culinair heeft zich tevens aangemeld bij ONCE. Dit is een overkoepelende branche organisatie van erkende partycateraars die borg staat voor kwaliteit op alle fronten van partycatering. PUUR Culinair zou de eerste cateraar in Zeeland zijn met dit certificaat. NIEUWE LOCATIE ERBIJ VOOR PUUR CULINAIR Eind van dit jaar gaat de nieuwe evenementenhal op het ZEP open. „We organiseren daar alleen maar maatwerk," zegt Dingemanse. „Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een beurs, een diner, een receptie, bedrijfs presentaties, of een symposium, alles is aan te passen aan de wensen van de klant. De ruimtes zijn flexibel in te delen van 50 tot 2500 gasten." PUUR Culinair gaat de catering en de organisatie uitvoeren van de evene menten. Binnenkort gaat de website online van de nieuwe evenementenhal. PUUR Culinair is een partycateraar die naar wens van de klant gebruik maakt van biologisch en duurzame ingrediënten. Een combinatie die een goed ontwikkeld concept vereist. Eigenaar Peter Dingemanse heeft er zijn eigen draai aan kunnen geven en scoort daarmee als cateraar goed op de duurzame ladder. "Om een perfecte mix en een compleet assorti ment te krijgen, combineren wij biologische en duurzame ingrediënten." de particuliere als de zakelijke markt, van het bezorgen van catering tot totale organisatie van een evenement op elke gewenste locatie. Daarnaast verzorgt het bedrijf de vaste catering Dagelijks verzorgt PUUR Culinair ontvangsten, lunches, diners en bijeenkomsten voor zowel 1 I Yaartocht €69,50

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2013 | | pagina 29