njallde
Ruyter
rw;2013
22 t/m 25 augustus
Vlissingen
Voor boekingen;
'.sailvlissingen2013.nl/zeeland
komen
€45,00
Do22/8
Sail-ln
Veere-Vlissingen
Sail-In Schelde
Vlissingen
kies het
Geniet van
ruime sop
€5Z50
€40,00
Mïddagvaartocht
Sail de Ruyter
kocht op de Schelde
tlichtspektakel beleven
TallShips
Na een keerttpee -
Sail de Ruyter en
Geniet van rust
Avondvaartocht
met lichtspektakel
Ochtendvaartocht
Gebruik de v
\J ontvangt t
Boek nu via
3 www.de-faam.nl
Advertorial
De Faam woensdag 14 augustus 2013 29
PUUR Culinair brengt
biologisch duurzame catering
^AlR COM
PUUR Culinair Events
Verfijnde catering
Molenwater 99
4331 SG Middelburg
0118-659653
06 - 51426090
www.puurculinair.com
o@puurculinair.com
in de schouwburg Middel
burg, theater de Mythe in
Goes en het Scheldethea-
terTerneuzen.
"In het najaar gaan we
ook de vaste catering voor
studio A58 verzorgen.
Dat is een grote
evenementenhal waar we
in de toekomst ook onze
kantoren en keukens
gaan vestigen," vertelt
Dingemanse trots.
De Zeeuwse cateraar
levert uitsluitend maat
werk. Dingemanse: "We
kunnen voor 10 tot wel
3000 gasten de catering
verzorgen. Dat kan geheel
naar de wens van de klant*
worden aangepast. Ook
de aankleding van een
feest of een groot
evenement Is bij ons in
goede handen.
Wij komen onze afspraken
altijd na omdat betrouw
baarheid bij ons hoog in
het vaandel staat."
Puur Culinair heeft zich
tevens aangemeld bij
ONCE. Dit is een
overkoepelende branche
organisatie van erkende
partycateraars die borg
staat voor kwaliteit op alle
fronten van partycatering.
PUUR Culinair zou de
eerste cateraar in
Zeeland zijn met dit
certificaat.
NIEUWE LOCATIE
ERBIJ VOOR
PUUR CULINAIR
Eind van dit jaar gaat de
nieuwe evenementenhal
op het ZEP open. „We
organiseren daar alleen
maar maatwerk," zegt
Dingemanse. „Of het nu
gaat om een bedrijfsfeest,
een beurs, een diner,
een receptie, bedrijfs
presentaties, of een
symposium, alles is aan te
passen aan de wensen
van de klant. De ruimtes
zijn flexibel in te delen van
50 tot 2500 gasten."
PUUR Culinair gaat de
catering en de organisatie
uitvoeren van de evene
menten. Binnenkort gaat
de website online van de
nieuwe evenementenhal.
PUUR Culinair is een partycateraar die naar wens van de klant gebruik
maakt van biologisch en duurzame ingrediënten. Een combinatie die een
goed ontwikkeld concept vereist. Eigenaar Peter Dingemanse heeft er
zijn eigen draai aan kunnen geven en scoort daarmee als cateraar goed
op de duurzame ladder. "Om een perfecte mix en een compleet assorti
ment te krijgen, combineren wij biologische en duurzame ingrediënten."
de particuliere als de
zakelijke markt, van het
bezorgen van catering tot
totale organisatie van een
evenement op elke
gewenste locatie.
Daarnaast verzorgt het
bedrijf de vaste catering
Dagelijks verzorgt PUUR
Culinair ontvangsten,
lunches, diners en
bijeenkomsten voor zowel
1 I
Yaartocht
€69,50