Witgoed kapot?
Feestelijk genieten bij
in Oostkapelle
Met Anno Nu het jaar uit...
Lekker tafelen tijdens de feestdagen
Met Anno Nu het nieuwe jaar in!
Kerstmenu 1ste kerstdag a 44,50 p.p.
Salade van Hollandse garnalen en kreeft
of
Krokant gebakken kalfszwezerik met
appel-calvadossaus
Kreeftenbouillon met room
of
Wildbouillon met tuinkruiden
Trio van wild met paddestoelenjus en truffel
of
Tarbotfilet met champagnesaus
Grand Dessert Noël
Kerstmenu 2de kerstdag a €31.00 p.p.
KERSTDINER
2012
Proefabonnement
afsluiten?
Wij zijn iedere vrijdag en zaterdag open
en van 21 december tot en met 1 januari 2013 elke dag!
le en 2e Kerst: a la carte genieten
(laat u verrassen door onze uitgebreide menukaart!)
Oudejaarsavond: koud en warm buffet 39,50
(inclusief soep en dessert)
Nieuwjaarsdag: op op menu 25,00
(3 gangen naar keuzeindien voorradig)
Wij verzoeken u tijdig voor bovenstaande data te reserveren.
In januari zijn wij geopend voor verjaardagen, jubilea,
recepties, condoleances en andere besloten gelegenheden.
Vanaf 1 februari zijn wij weer open op vrijdag en zaterdag
Dorpsstraat 39-41
Oostkapelle
T. 0118 - 58136Ó
info@annonu.eu
www.annonu.eu
ProbeerEenKrant.nl
Bel (0118) 572427
www.aangeenbrugelectro.nl
www.datrepareerikzelfwel.nl
Eetkaffee Den Fantast
Altijd actueel: de-faam.nl
Een uitgebreid koud en warm buffet met als afsluiter
een kerstdessertbuffet.
woensdag 12 december 2012 De Faam pagina 36
ükciftee
Reserveren bel: 0118-583110 of mail naar: reserveer@jansensenco.nl
Restaurant Jansens en Co, Duinweg 82, Oostkapelle
H
wmmm&
Wij ontvangen u graag in een warme,
sfeervolle ambiance op 2e kerstdag
vanaf 17.00 uur.
Stel uw eigen kerstmenu samen
Onze chefkok heeft een selectie van heerlijke
voor-, hoofd- en nagerechten gemaakt, zodat
u zelf uw kerstmenu kunt samenstellen.
Bezoek voor de volledige kerstmenukaart
de website: www.brasseriedeolmen.nl
Reserveer tijdig, vol is vol.
Voor reserveringen en vragen
kunt u bellen: 0118 - 85 11 55
Brasserie De Olmen
Gapingseweg 5
4353 JB Serooskerke (W)
Op eerste kerstdag serveren wij vanaf
16.30 uur ons speciale kerstdiner
Amuse: Specialiteit van de chef
x»z
Gerookte eend uit de Ardèche
op een bedje van rucola en begeleid
met een huisgemaakte winterdressing
Cappuccino van kreeft
Wildtrio met een cognacsaus
en diverse bospaddestoelen
of
Combinatie van rode mul en coquilles
met een kreeftensaus
Dessert:
De opening van een sneeuwchrysant!
Hoofdgerechten worden geserveerd
met bijpassende garnituur.
Vijfgangendiner 42,50
Extra wijnarrangement is mogelijk.
Reserveer tijdig via 0118-625670
öf via eiggenwijzz@zeelandnet.nl
www.eiggenwijzz.nl
m
Anno Nu
IS IMMMOK £9
r,
Proefabonnementen op regionale dagbladen
Wasmachine, vaatwasser of droger
^seiuej uaQ
KERSTDINER 8 gangen
49,50
Glas prosecco van het huis
Champignons gevuld met garnalen
kreeftensoep
Salade met Coquilles St.-Jacques of carpaccio
van ossenhaas met parmezaanse kaas
Spoom
Op de huid gebakken zeehaarsfdet
met een vissaus
°f
Hertenbiefstuk in rodewijnsaus
Diverse soorten Belgische kaas
met een glaasje port of sherry
Vanille-ijs met warme kersen
ÉÉSP#1
Koffie
Stationsstraat 24 - 4331 JB Middelburg
Tel. 0118-611715
info@eetkaffeedenfantast.nl
www.eetkaffeedenfantast.nl
www.denbaasenzijnmadam.be
www.coiedybureau.nl
m» - m m
64% VAN DE
BOODSCHAPPERS
te LEEST DÉ WEEKKRANT!
li Kijk op www.hahonderzoek.nl
WeGeNeR Media