Witgoed kapot? Feestelijk genieten bij in Oostkapelle Met Anno Nu het jaar uit... Lekker tafelen tijdens de feestdagen Met Anno Nu het nieuwe jaar in! Kerstmenu 1ste kerstdag a 44,50 p.p. Salade van Hollandse garnalen en kreeft of Krokant gebakken kalfszwezerik met appel-calvadossaus Kreeftenbouillon met room of Wildbouillon met tuinkruiden Trio van wild met paddestoelenjus en truffel of Tarbotfilet met champagnesaus Grand Dessert Noël Kerstmenu 2de kerstdag a €31.00 p.p. KERSTDINER 2012 Proefabonnement afsluiten? Wij zijn iedere vrijdag en zaterdag open en van 21 december tot en met 1 januari 2013 elke dag! le en 2e Kerst: a la carte genieten (laat u verrassen door onze uitgebreide menukaart!) Oudejaarsavond: koud en warm buffet 39,50 (inclusief soep en dessert) Nieuwjaarsdag: op op menu 25,00 (3 gangen naar keuzeindien voorradig) Wij verzoeken u tijdig voor bovenstaande data te reserveren. In januari zijn wij geopend voor verjaardagen, jubilea, recepties, condoleances en andere besloten gelegenheden. Vanaf 1 februari zijn wij weer open op vrijdag en zaterdag Dorpsstraat 39-41 Oostkapelle T. 0118 - 58136Ó info@annonu.eu www.annonu.eu ProbeerEenKrant.nl Bel (0118) 572427 www.aangeenbrugelectro.nl www.datrepareerikzelfwel.nl Eetkaffee Den Fantast Altijd actueel: de-faam.nl Een uitgebreid koud en warm buffet met als afsluiter een kerstdessertbuffet. woensdag 12 december 2012 De Faam pagina 36 ükciftee Reserveren bel: 0118-583110 of mail naar: reserveer@jansensenco.nl Restaurant Jansens en Co, Duinweg 82, Oostkapelle H wmmm& Wij ontvangen u graag in een warme, sfeervolle ambiance op 2e kerstdag vanaf 17.00 uur. Stel uw eigen kerstmenu samen Onze chefkok heeft een selectie van heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten gemaakt, zodat u zelf uw kerstmenu kunt samenstellen. Bezoek voor de volledige kerstmenukaart de website: www.brasseriedeolmen.nl Reserveer tijdig, vol is vol. Voor reserveringen en vragen kunt u bellen: 0118 - 85 11 55 Brasserie De Olmen Gapingseweg 5 4353 JB Serooskerke (W) Op eerste kerstdag serveren wij vanaf 16.30 uur ons speciale kerstdiner Amuse: Specialiteit van de chef x»z Gerookte eend uit de Ardèche op een bedje van rucola en begeleid met een huisgemaakte winterdressing Cappuccino van kreeft Wildtrio met een cognacsaus en diverse bospaddestoelen of Combinatie van rode mul en coquilles met een kreeftensaus Dessert: De opening van een sneeuwchrysant! Hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur. Vijfgangendiner 42,50 Extra wijnarrangement is mogelijk. Reserveer tijdig via 0118-625670 öf via eiggenwijzz@zeelandnet.nl www.eiggenwijzz.nl m Anno Nu IS IMMMOK £9 r, Proefabonnementen op regionale dagbladen Wasmachine, vaatwasser of droger ^seiuej uaQ KERSTDINER 8 gangen 49,50 Glas prosecco van het huis Champignons gevuld met garnalen kreeftensoep Salade met Coquilles St.-Jacques of carpaccio van ossenhaas met parmezaanse kaas Spoom Op de huid gebakken zeehaarsfdet met een vissaus °f Hertenbiefstuk in rodewijnsaus Diverse soorten Belgische kaas met een glaasje port of sherry Vanille-ijs met warme kersen ÉÉSP#1 Koffie Stationsstraat 24 - 4331 JB Middelburg Tel. 0118-611715 info@eetkaffeedenfantast.nl www.eetkaffeedenfantast.nl www.denbaasenzijnmadam.be www.coiedybureau.nl m» - m m 64% VAN DE BOODSCHAPPERS te LEEST DÉ WEEKKRANT! li Kijk op www.hahonderzoek.nl WeGeNeR Media

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2012 | | pagina 36