Heerlijk uit eten met Kerst
KERST
De feestdagen doorbrengen
in een omgeving waar u
zich thuis voelt?
Onze feestdagen brochure
ligt voor u klaar!
Voor meer informatie,
ga snel naar onze website
%^fcPICCARDfe^
HIGH TEA
If
22,50
www.piccard.nl
Voordelig uit eten op 22 december
le en 2e Kerstdag
Wokken inclusief Warm Buffet,
voor- en nagerechten
Tel: 0118 413551
Kerstmenu 2012
Steakhouse De Tamboer
De Campveerse Toren
presenteert:
Romantik Hotel Auberge
DE CAMPVEERSE TOREN
volwassenen 18,50 p.p. Kinderen 13,50 p.p.
Koude schotels gratis
thuisbezorgd op heel Walcheren
Altijd actueel: de-faam.nl
woensdag 12 december 2012 De Faam pagina 34
Bij deze restaurants bent u van harte welkom (wel tijdig reserveren)
«HHBSgaa
/tyiati&cd e*i Sfecuziiteiteu "fëeatcueuittt
Óiiettfai
'Koadefcenfó,
De Lekkerste, Gezelligste en Voordeligste
Ook a la carle mei specialiteiten uil China, Thailand en Indonesië
Kinderen t/m 11 jaar C 12,50 - t/m 3 jaar gratis
Nu ook vanaf 12:00 uur KERSTBRUNCH 15,00
Afhaalcentrum en bezorging van maaltijden
Schuttestraat 10-12 Koudckerke (centrum)
tel.(0118) 55 1122 - www.orientalgarden.nl
T -r**»HOTEL RESTAURANT
i^ÉÉIliigS
Keuken geopend 16.30-22.00 uur
(reserveren noodzakelijk)
Tevens afhaalmaaltijden mogelijk
tijdens de kerstdagen.
Wij wensen u fijne feestdagen
en een gelukkig nieuwjaar.
Zeilmarkt 22, 4381 BS Vlissingen
0118 - 41 51 03 06 - 25 53 04 75
'Fruitige verfrissing van Citrusvrucht en Ffibiscus
(jeSalrfen FCertenèiefstu^ geserveerd met
gestoofde peer, crème van kastanjes
en jus van winterse specerijen
geroosterde ZeewoCjfiCet met saus van Saffraan,
crumbte van Chorizo en cidnders van
rode bietjes en rettich
(De hoofdgerechten worden geserveerd met verse
wintersatade en gebaren aardappeltjes)
Fjrstdessert "Ferry's":
Cake en compote van Ferzik huisgedraaide
sorbet van Safari en schuim van Amarenakersen
55,00per persoon
^serveren gewenst
Ferry 's Lunchroom/Brasserie
Be(Camypark,42 - Vlissingen
•Fel. 0118-465250 - www fenys-brasseric.nl'
Voorgerecht:
Salade met gerookte eenden
borst met pijnboompitten en
rode-portdressing
of
Bonbon van gerookte zalm,
Hollandse garnalen en
dilledressing
Hoofdgerecht:
Hertenbiefstuk met kastanje
champignons en rode-wijnsaus
of
Gegrilde zalmfilet met scampi's
en witte-wijnsaus
Nagerecht
Kerstverrassing
H
Alle dagen!!!
vanaf 14.00 - 16.00 uur
UITSLUITEND OP
RESERVERING
Kerstdiners 24-25-26 december
Menu en prijzen op aanvraag
31 december diner
18.00-21.00 uur
1 januari 5-gangen diner
Kaai 2 Veere l 0118-501291
www.campveersetoren.ni
S
mmrmssmm
Zaterdag 22 december KERSTBUFFET. Aanvang 18.30 uur.
Keuze uit 2 soorten soepeen keur aan luxe vis- en vleesspecialiteiten
diverse soorten vis en vlees van de grill, warm buffet
en tot slot vanilie-ijs met warme kersen.
Prijs 35,50
per persoon
Vleesschotel
11,95 p.p.
Luxe vleesschotel
13,95 p.p.
Zeeuwse visschotel
13,95 p.p.
Luxe visschotel
16,95 p.p.
Bourgondische salade
13,95 p.p.
Hors-d'oeuvre
19,50 p.p.
Ook kunt u tijdens de kerstdagen
f bij ons van de kaart eten.
Zie www.detamboer.info
Plein 1940 nr. 6
if Middelburg
Tel. 0118-612117
ie en 2e kerstdag serveren
wij a la carte. Zelf een
keuze maken uit onze
veelzijdige menukaart
aangevuld met enkele
winterspecialiteiten.
1 januari serveren
wij a la carte
Begin 2013 goed: kom eten
bij Dennenbos,
wij ontvangen iedereen met
een champagnecocktail
Voor reserveringen en/of informatie
Restaurant Dennenbos
Duinweg 64a 4356 GB Oostkapelle
0118-586555 b.g.g. 06-30340515 -
Restaurant Dennenbos ook voor al uw feesten en partijen