Heerlijk uit eten met Kerst KERST De feestdagen doorbrengen in een omgeving waar u zich thuis voelt? Onze feestdagen brochure ligt voor u klaar! Voor meer informatie, ga snel naar onze website %^fcPICCARDfe^ HIGH TEA If 22,50 www.piccard.nl Voordelig uit eten op 22 december le en 2e Kerstdag Wokken inclusief Warm Buffet, voor- en nagerechten Tel: 0118 413551 Kerstmenu 2012 Steakhouse De Tamboer De Campveerse Toren presenteert: Romantik Hotel Auberge DE CAMPVEERSE TOREN volwassenen 18,50 p.p. Kinderen 13,50 p.p. Koude schotels gratis thuisbezorgd op heel Walcheren Altijd actueel: de-faam.nl woensdag 12 december 2012 De Faam pagina 34 Bij deze restaurants bent u van harte welkom (wel tijdig reserveren) «HHBSgaa /tyiati&cd e*i Sfecuziiteiteu "fëeatcueuittt Óiiettfai 'Koadefcenfó, De Lekkerste, Gezelligste en Voordeligste Ook a la carle mei specialiteiten uil China, Thailand en Indonesië Kinderen t/m 11 jaar C 12,50 - t/m 3 jaar gratis Nu ook vanaf 12:00 uur KERSTBRUNCH 15,00 Afhaalcentrum en bezorging van maaltijden Schuttestraat 10-12 Koudckerke (centrum) tel.(0118) 55 1122 - www.orientalgarden.nl T -r**»HOTEL RESTAURANT i^ÉÉIliigS Keuken geopend 16.30-22.00 uur (reserveren noodzakelijk) Tevens afhaalmaaltijden mogelijk tijdens de kerstdagen. Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Zeilmarkt 22, 4381 BS Vlissingen 0118 - 41 51 03 06 - 25 53 04 75 'Fruitige verfrissing van Citrusvrucht en Ffibiscus (jeSalrfen FCertenèiefstu^ geserveerd met gestoofde peer, crème van kastanjes en jus van winterse specerijen geroosterde ZeewoCjfiCet met saus van Saffraan, crumbte van Chorizo en cidnders van rode bietjes en rettich (De hoofdgerechten worden geserveerd met verse wintersatade en gebaren aardappeltjes) Fjrstdessert "Ferry's": Cake en compote van Ferzik huisgedraaide sorbet van Safari en schuim van Amarenakersen 55,00per persoon ^serveren gewenst Ferry 's Lunchroom/Brasserie Be(Camypark,42 - Vlissingen •Fel. 0118-465250 - www fenys-brasseric.nl' Voorgerecht: Salade met gerookte eenden borst met pijnboompitten en rode-portdressing of Bonbon van gerookte zalm, Hollandse garnalen en dilledressing Hoofdgerecht: Hertenbiefstuk met kastanje champignons en rode-wijnsaus of Gegrilde zalmfilet met scampi's en witte-wijnsaus Nagerecht Kerstverrassing H Alle dagen!!! vanaf 14.00 - 16.00 uur UITSLUITEND OP RESERVERING Kerstdiners 24-25-26 december Menu en prijzen op aanvraag 31 december diner 18.00-21.00 uur 1 januari 5-gangen diner Kaai 2 Veere l 0118-501291 www.campveersetoren.ni S mmrmssmm Zaterdag 22 december KERSTBUFFET. Aanvang 18.30 uur. Keuze uit 2 soorten soepeen keur aan luxe vis- en vleesspecialiteiten diverse soorten vis en vlees van de grill, warm buffet en tot slot vanilie-ijs met warme kersen. Prijs 35,50 per persoon Vleesschotel 11,95 p.p. Luxe vleesschotel 13,95 p.p. Zeeuwse visschotel 13,95 p.p. Luxe visschotel 16,95 p.p. Bourgondische salade 13,95 p.p. Hors-d'oeuvre 19,50 p.p. Ook kunt u tijdens de kerstdagen f bij ons van de kaart eten. Zie www.detamboer.info Plein 1940 nr. 6 if Middelburg Tel. 0118-612117 ie en 2e kerstdag serveren wij a la carte. Zelf een keuze maken uit onze veelzijdige menukaart aangevuld met enkele winterspecialiteiten. 1 januari serveren wij a la carte Begin 2013 goed: kom eten bij Dennenbos, wij ontvangen iedereen met een champagnecocktail Voor reserveringen en/of informatie Restaurant Dennenbos Duinweg 64a 4356 GB Oostkapelle 0118-586555 b.g.g. 06-30340515 - Restaurant Dennenbos ook voor al uw feesten en partijen

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2012 | | pagina 34