i Vaatwasser kapot? KERST HIGH TEA q Silvano Den Fantast 22,50 De Meerkoet" GEOPEND De émmskymi Kêrétptmffa bij De Pelgrim, in Vrouwenpolder rasser/e De 0/hteH Ötiental DE TAMBOER KERSTDINER 2012 KERSTDINER 8 gangen 49,50 Eetkaffee Den Fantast Bel (0118) 572427 www.aangeenbrugelectro.nl www.datrepareerikzelfwel.nl De Campveerse Toren presenteert: 1 januari 5-gangen diner Romantik Hotel Auberge DE CAMPVEERSE TOREN Reserveer tijdig, vol is vol. Voor reserveringen en vragen kunt u bellen: 0118 - 85 11 55 Kerstdiner december 2012 €37,50 Kerstmenu 2012 Steakhouse De Tamboer I Dfyiafóicé TVotè- m Sfecciaiiteiïm jRedfawattt I Ie en 2e Kerstdag Wokken inclusief Warm Buffet, voor- en nagerechten Restaurant, Paviljoen 1e en 2e KERSTDAG Vraag naar de mogelijkheden Reserveren gewenst Schelphoekweg 3 Wolphaartsdijk Tel. 0113-586035 Grand DeJdert) diverse pati bereidingen uit eigen keuki etefi^drinken Amuse van fazanten paté met chutney van vossenbessen Bisgue van kreeft gevuld met grote garnalen en cognac Gegrilde coquilles en een mousse van schaaldieren en een crème van avocado Salade van geitenkaasjes met spek, walnoten en een dressing van honing Hazenpeper met stoofpeertjes, rode kool en aardappelpuree In olijfolie gebakken zeebaard op een bedje van tagliatelle en een saus van Noilly prat Kalpbiefdtukjed met een gecarameliseerde appeltjes en een saus van Calvados Een vlammende Crème brulée uet van huisgemaakte chocolade en vanille ijd met warme Saint Remy peer en slagroom Dorpsdijk 20, Vrouwenpolder. Reserveren via 0118 59 19 88 FAMILIE RESTAURANT Op eerste kerstdag serveren wij vanaf 16.30 uur ons speciale kerstdiner Amuse: Specialiteit van de chef Gerookte eend uit de Ardèche op een bedje van rucola en begeleid met een huisgemaakte winterdressing Cappuccino van kreeft Wildtrio met een cognacsaus en diverse bospaddestoelen of >mbinatie van rode mul en coquilles met een kreeftensaus Dessert: De opening van een sneeuwchrysant! Hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur. Vijfgangendiner 42,50 Extra wijnarrangement is mogelijk. Reserveer tijdig via 0118-625670 of via eiggenwijzz@zeelandnet.nl www.eiggenwijzz.nl Aperitief: 1 /Vr Glas prosecco van het huis Amuse: Champignons gevuld met garnalen kreeftensoep Tussengerecht: Salade met Coquilles St.-Jacques of caipaccio van ossenhaas met parmezaanse kaas Spoom Hoofdgerecht: Op de huid gebakken zeebaarsjiiet met een vissaus of Henenbiefstuk in rodewijnsaus Kaas: Diverse soorten Belgische kaas met een glaasje pon of sherry lis: Vanille-ijs met warme kersen -T<\ ÏBW Koffie Stationsstraat 24 - 4331 JB Middelburg Tel. 0118-611715 info@eetkaffeedenfantast.nl W WW' www.eetkaffeedenfantast.nl www.denbaasenzijnvrouw.nl www.denbaasenzijnmadam.be www.co edyburea ni Alle dagen!!! vanaf 14.00 -16.00 uur 'prijs p.p. €25r UITSLUITEND OP RESERVERING Kerstdiners 24-25-26 december Menu en prijzen op aanvraag 31 december diner 18.00-21.00 uur Kaai 2 I Veere 0118-501291 www.campveersetoren.nl Wij ontvangen u graag in een warme, sfeervolle ambiance op 2e kerstdag vanaf 17.00 uur. Stel uw eigen kerstmenu samen Onze chefkok heeft een selectie van heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten gemaakt, zodat u zelf uw kerstmenu kunt samenstellen. Bezoek voor de volledige kerstmenukaart de website: www.brasseriedeolmen.nl Brasserie De Olmen Gapingseweg 5 4353 JB Serooskerke W) CjrixruD café; Willeem/ Onderdeel van -TI Amuse vim het (luis Salade van gerookte eendenborst met fiuisgemaakte chutney van rode ui en appel, krokantjes van spek en croutons Wildbouillon met paddestoeftjes en eroute Gekonfijte fazantenborst met een lauwwarme zuurkoolsalade, stoofpeertjes en een jus van witte port Gestoomd roCfetje van tongschar, zalm en spinazie, met een saus van Hollandse garnaaltjes en in boter gestoofde paksoi en venkel geserveerd met pommes pont neuf Grandcafé Willem dessert Kerstdiner op 24 december 2012 Aanvang17.00 uur Kerstdiner op 25 december 2012 Aanvang: 12.00 uur Kerstdiner met muzikale omlijsting Reserveren verplicht. Graag witten wij u er op attenderen dat liet kerstdiner vanaf een uur na aankomst begint. Grand Café Willem Oranjelaan 17, 4332 VA Middelburg tel. (0118) 61 87 67 grandcafewillem@philadelphia.nl www.grandcafewillem.nl wnwim-M TRAITEUR EN DELICATESSEN Kom naar Da Silvano voor het samenstellen van uw kerstmenu, of doe makkelijk en bestel een van onze heerlijke kerstmenu's Kijk op www.dasilvano.nl Tevens hebben wij nu ook 5 heerlijke olijfoliën, vers getapt uit het vat. Middelburg Korte Geere 1 4331 LE Middelburg Tel: 0118-851056 info@dasilvano.nl Vlissingen Walstraat 27 4381 ED Vlissingen Tel: 0118-853620 info@dasilvano.nl Voorgerecht: Salade met gerookte eenden borst met pijnboompitten en rode-portdressing of Bonbon van gerookte zalm, Hollandse garnalen en dilledressing Hoofdgerecht: Hertenbiefstuk met kastanje champignons en rode-wijnsaus of Gegrilde zalmfilet met scampi's en witte-wijnsaus Nagerecht Kerstverrassing Prijs 35,50 per persoon Ook kunt u tijdens de kerstdagen S bij ons van de kaart eten. f h# Zie www.detamboer.info II Plein 1940 nr. 6 Middelburg jjS, Tel. 0118-612117 "Koude&enéic De Lekkerste, Gezelligste en Voordeligste! Ook ft la carte met specialiteiten uit China, Thailand en Indonesië Kinderen t/m 11 jaar 12,50 - t/m 3 jaar gratis Nu ook vanaf 12:00 uur KERSTBRUNCH 15,00 Afhaalcentrum en bezorging van maaltijden Schuttestraat 10-12 Koudekerke (centrum) tel.(0118) 551122 - www.orientalgarden.nl MAANDAG GESLOTEN Altijd actueel: de-faam.nl woensdag 5 december 2012 De Faam pagina 15

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2012 | | pagina 15