i
Vaatwasser kapot?
KERST
HIGH TEA
q Silvano
Den Fantast
22,50
De Meerkoet"
GEOPEND
De émmskymi Kêrétptmffa
bij De Pelgrim, in Vrouwenpolder
rasser/e
De 0/hteH
Ötiental
DE
TAMBOER
KERSTDINER
2012
KERSTDINER 8 gangen
49,50
Eetkaffee Den Fantast
Bel (0118) 572427
www.aangeenbrugelectro.nl
www.datrepareerikzelfwel.nl
De Campveerse Toren
presenteert:
1 januari 5-gangen diner
Romantik Hotel Auberge
DE CAMPVEERSE TOREN
Reserveer tijdig, vol is vol.
Voor reserveringen en vragen
kunt u bellen: 0118 - 85 11 55
Kerstdiner
december 2012
€37,50
Kerstmenu 2012
Steakhouse De Tamboer
I Dfyiafóicé TVotè- m Sfecciaiiteiïm jRedfawattt I
Ie en 2e Kerstdag
Wokken inclusief Warm Buffet,
voor- en nagerechten
Restaurant, Paviljoen
1e en 2e KERSTDAG
Vraag naar de
mogelijkheden
Reserveren gewenst
Schelphoekweg 3
Wolphaartsdijk
Tel. 0113-586035
Grand DeJdert) diverse pati
bereidingen uit eigen keuki
etefi^drinken
Amuse van fazanten paté met chutney van vossenbessen
Bisgue van kreeft gevuld met grote garnalen en cognac
Gegrilde coquilles en een mousse van schaaldieren
en een crème van avocado
Salade van geitenkaasjes met spek, walnoten
en een dressing van honing
Hazenpeper met stoofpeertjes, rode kool en aardappelpuree
In olijfolie gebakken zeebaard op een
bedje van tagliatelle en een saus van Noilly prat
Kalpbiefdtukjed met een gecarameliseerde
appeltjes en een saus van Calvados
Een vlammende Crème brulée
uet van huisgemaakte chocolade en vanille ijd
met warme Saint Remy peer en slagroom
Dorpsdijk 20, Vrouwenpolder.
Reserveren via 0118 59 19 88
FAMILIE RESTAURANT
Op eerste kerstdag serveren wij vanaf
16.30 uur ons speciale kerstdiner
Amuse: Specialiteit van de chef
Gerookte eend uit de Ardèche
op een bedje van rucola en begeleid
met een huisgemaakte winterdressing
Cappuccino van kreeft
Wildtrio met een cognacsaus
en diverse bospaddestoelen
of
>mbinatie van rode mul en coquilles
met een kreeftensaus
Dessert:
De opening van een sneeuwchrysant!
Hoofdgerechten worden geserveerd
met bijpassende garnituur.
Vijfgangendiner 42,50
Extra wijnarrangement is mogelijk.
Reserveer tijdig via 0118-625670
of via eiggenwijzz@zeelandnet.nl
www.eiggenwijzz.nl
Aperitief:
1 /Vr Glas prosecco van het huis
Amuse:
Champignons gevuld met garnalen
kreeftensoep
Tussengerecht:
Salade met Coquilles St.-Jacques of caipaccio
van ossenhaas met parmezaanse kaas
Spoom
Hoofdgerecht:
Op de huid gebakken zeebaarsjiiet met een vissaus
of
Henenbiefstuk in rodewijnsaus
Kaas:
Diverse soorten Belgische kaas met een
glaasje pon of sherry
lis:
Vanille-ijs met warme kersen -T<\
ÏBW
Koffie
Stationsstraat 24 - 4331 JB Middelburg
Tel. 0118-611715
info@eetkaffeedenfantast.nl
W WW'
www.eetkaffeedenfantast.nl
www.denbaasenzijnvrouw.nl
www.denbaasenzijnmadam.be
www.co edyburea ni
Alle dagen!!!
vanaf 14.00 -16.00 uur
'prijs p.p.
€25r
UITSLUITEND OP
RESERVERING
Kerstdiners 24-25-26 december
Menu en prijzen op aanvraag
31 december diner
18.00-21.00 uur
Kaai 2 I Veere 0118-501291
www.campveersetoren.nl
Wij ontvangen u graag in een warme,
sfeervolle ambiance op 2e kerstdag
vanaf 17.00 uur.
Stel uw eigen kerstmenu samen
Onze chefkok heeft een selectie van heerlijke
voor-, hoofd- en nagerechten gemaakt, zodat
u zelf uw kerstmenu kunt samenstellen.
Bezoek voor de volledige kerstmenukaart
de website: www.brasseriedeolmen.nl
Brasserie De Olmen
Gapingseweg 5
4353 JB Serooskerke W)
CjrixruD café; Willeem/
Onderdeel van -TI
Amuse vim het (luis
Salade van gerookte eendenborst
met fiuisgemaakte chutney van rode ui en appel,
krokantjes van spek en croutons
Wildbouillon met paddestoeftjes en eroute
Gekonfijte fazantenborst met een lauwwarme
zuurkoolsalade, stoofpeertjes en een jus van witte port
Gestoomd roCfetje van tongschar, zalm en spinazie, met
een saus van Hollandse garnaaltjes en in boter gestoofde
paksoi en venkel geserveerd met pommes pont neuf
Grandcafé Willem dessert
Kerstdiner op 24 december 2012
Aanvang17.00 uur
Kerstdiner op 25 december 2012
Aanvang: 12.00 uur
Kerstdiner met muzikale omlijsting
Reserveren verplicht.
Graag witten wij u er op attenderen dat liet
kerstdiner vanaf een uur na aankomst begint.
Grand Café Willem
Oranjelaan 17, 4332 VA Middelburg
tel. (0118) 61 87 67
grandcafewillem@philadelphia.nl
www.grandcafewillem.nl
wnwim-M TRAITEUR EN DELICATESSEN
Kom naar Da Silvano voor het
samenstellen van uw kerstmenu,
of doe makkelijk en bestel een van
onze heerlijke kerstmenu's
Kijk op www.dasilvano.nl
Tevens hebben wij nu ook
5 heerlijke olijfoliën,
vers getapt uit het vat.
Middelburg
Korte Geere 1
4331 LE Middelburg
Tel: 0118-851056
info@dasilvano.nl
Vlissingen
Walstraat 27
4381 ED Vlissingen
Tel: 0118-853620
info@dasilvano.nl
Voorgerecht:
Salade met gerookte eenden
borst met pijnboompitten en
rode-portdressing
of
Bonbon van gerookte zalm,
Hollandse garnalen en
dilledressing
Hoofdgerecht:
Hertenbiefstuk met kastanje
champignons en rode-wijnsaus
of
Gegrilde zalmfilet met scampi's
en witte-wijnsaus
Nagerecht
Kerstverrassing
Prijs 35,50
per persoon
Ook kunt u tijdens de kerstdagen
S bij ons van de kaart eten.
f
h# Zie www.detamboer.info
II Plein 1940 nr. 6
Middelburg
jjS, Tel. 0118-612117
"Koude&enéic
De Lekkerste, Gezelligste en Voordeligste!
Ook ft la carte met specialiteiten uit China, Thailand en Indonesië
Kinderen t/m 11 jaar 12,50 - t/m 3 jaar gratis
Nu ook vanaf 12:00 uur KERSTBRUNCH 15,00
Afhaalcentrum en bezorging van maaltijden
Schuttestraat 10-12 Koudekerke (centrum)
tel.(0118) 551122 - www.orientalgarden.nl
MAANDAG GESLOTEN
Altijd actueel: de-faam.nl woensdag 5 december 2012 De Faam pagina 15