Zakenhart Walcheren
Healthy meal bij Restaurant Scherp
Vikingendag sluit 'Jaar van het Water' af
KPN wil interactieve
televisie promoten
SALONIKI
Iedere week geeft restaurant SALONIKI te Goes en Middelburg reizen weg!
Kom nu eten en maak kans op een reis naar Athene, Corfu, Kos, Kreta, Paros of Samos.
Iedere dag van de week worden de wedstrijdformulieren volgens de voorwaarden verstrekt.
De wedstrijdweek loopt van maandag t/m zondag. Op zondagavond wordt de winnaar van de week bekend gemaakt.
Komt u op een doordeweekse dag bij Saloniki Goes of Middelburg eten, dan kunt u zondag de winnaar zijn!
SALONIKI: Beestenmarkt 10, Goes, 0113-215715 Gravenstraat 6, Middelburg, 0118-613022
Meer erover op: www.saloniki.nl http://www.facebook.com/Saloniki/Goes.Voor contact: info@saloniki.nl
Het enthousiaste team van het KPN kantoor aan de
Lange Delft in Middelburg.
Middelburg
Om interactieve televisie
in Zeeland extra onder de
aandacht te brengen gaat
KPN de komende weken met
een aantal lokale marketing
acties in Terneuzen, Goes en
Middelburg van start. Door
verbetering van het netwerk
biedt dat meer mogelijkheden.
In Middelburg is gekozen
voor een aantal ludieke acties.
Manager van de KPN-winkel
aan de Lange Delft, Ylona
Schroevers vertelt: "Van het
hoofdkantoor mochten wij zelf
een aantal acties bedenken.
We kregen daarbij volledige
vrijheid", zegt zij enthousiast.'
Op 18 oktober rijdt een pro
motieteam met de paarden
tram vanaf de Markt naar de
FOTO: GERARD VAN DER HOEVEN
winkel, waarna consumen
ten door demonstraties
kunnen kennismaken
met de mogelijkheden
van interactieve televisie.
Verder wordt promotie
gemaakt door reclame in
de media (kijk in De Faam
van deze week!) en op
Zeeuwse lijnbussen. Ook de
intocht van Sint Nicolaas
op 17 november zal worden
aangegrepen, waarbij de
Goedheiligman een bezoek
zal brengen aan de winkel.
Klantvriendelijkheid door
het jonge team van KPN
Middelburg en speciale
aandacht voor het alles in
één pakket (internet, tv en
bellen) moet de consument
enthousiast maken.
Zoutelande
De stichting Zoutelande Actief
en Provincie Zeeland hou
den zaterdag 13 oktober de
Vikingendag. Hiermee wordt
het Zeeuws Jaar van het Water
afgesloten. Het is van 12.00
tot 23.00 uur. Twee shanty-
koren treden beurtelings op
in de Catharinakerk en op het
podium in de Langstraat. Ook
zijn er een aantal stands aan de
Langstraat met Zeeuwse zilte
zaligheden, bereidt door Mees
terkok Sjaak Jobse in samen
werking met de lokale restau
rants. Hier kunnen bezoekers
genieten van Zeeuwse tapas.
Verder zijn er Vikingspelen,
onder leiding van Qui-Vive.
Deelnemers kunnen touwtrek
ken, spijkerslaan en armwor-
stelen. Kinderen kunnen door
schmink-Vikingen omgetoverd
worden tot Vikingen en zich
uitleven op het springkussen.
Natuur Avontuur laat kinderen
aan het strand kennismaken
met schepnetten en sleepnet
ten en het vangen van allerlei
kleine zeedieren. Geïnteres
seerden kunnen een bezoek
brengen aan de molen, een
presentatie van Stichting
Bunkerbehoud bijwonen over
de inundatie van Zoutelande
en houdt Tiny Polderman een
lezing over de vroege Mid
deleeuwen. De dag sluit af met
een mooie vuurwerkshow.
Middelburg
Restaurant Scherp in -'■■ïi W*;- i
Middelburg heeft een I V j f L; I
gerecht gecreëerd dat |k 1 J j J
de naam 'Healthy meal' I iijr. ^jj^LJk ISlf
heeft meegekregen. "Het
broodje kreeftenburger is l a
uit de gein ontstaan, als 00
een soort parodie op de gjj»
happy meals van hambur-
zo vertelt chef-kok en ^0 4 PUSH! fl|
Hoofdbestanddeel van RUL ik v\ 1
het 'Healthy Meal' is Jf
een kreeftenburger met jf -w "liOTHÏU^\k
Zeeuwse kreeft en garna-
len. Daarbij krijgt de gast
een broodje van honderd
procent Zeeuwse tarwe en
wakamé van zeeboerderij Christel van leeuwen is het Prontste Veerse wuuf van 2012. Zij siert
De Wierderij en gezuiverd het Healthy meal van Restaurant Scherp in Middelburg. FOTO: P.R.
Oosterschelde water en
een salade van lamsoren. "We watermeloen, kreeft en sinaas- aardappels en een pittige may-
serveren er een verfrissing appel en een puntzakje met onaise van biologische eieren",
bij in een mini cola flesje van krokante frites van Zeeuwse verklapt Scherp. Hij serveerde
zijn hamburger eerder deze
maand al met succes op de
Nationale oesterpartij en bij
het diner voor Film by the
Sea, Ook in zijn restaurant
komt het gerecht meerdere
malen op tafel als het tus
sengerecht in het menu.
"Het broodje is super
gezond met zeewier van
zeeboerderij de Wierde
rij. Door gebruik van het
gezuiverde zeewater hoef ik
minder zout toe te voegen.
Verder zijn de frites in
plantaardige olie gefri
tuurd."
Om de knipoog naar de
hamburgerketen compleet
te maken wordt de burger
in een eigen ontwik
keld hamburgerdoosje
geserveerd met hierop de
nicht van Mart, Christel van
Leeuwen, het Prontste wuuf
2012 Veere.
Aan deze actie zitten natuurlijk
wei voorwaarden verbonden, één
hiervan is:
Voorwaarden: Iedereen die wilt
deelnemen aan de verloting dient
in een van de onderstaand ver
melde weken te dineren bij Res
taurant Saloniki met ten minste
twee personen ouder dan 18 jaar
en zijn/haar volledige gegevens op
het desbetreffende verlotingsfor
mulier in te vullen. Per persoon
wordt bij een besteding van mini
maal 25,- één verlotingsformu
lier verstrekt. Iedere dag van de
week worden de verlotingsformu
lieren volgens bovenstaande voor
waarden verstrekt. Op
zondagavond wordt de winnaar
van de week bekend gemaakt.
Komt u op een van de doorde
weekse dagen in Restaurant Salo
niki eten, dan kunt u de
daaropvolgende zondag zomaar de
winnaar zijn. Het verlotingsformu
lier wordt niet verstrekt als de be
zoeker gebruik heeft gemaakt van
een aanbieding zoals keuzemenu,
kleine kaart, Sweetdeal, Groupon.
Alleen op deze manier kunt u
deelnemen aan de trekking. Alle
gevraagde details moeten ingevuld
worden. Meerdere bezoeken in een
week betekent meer formulieren
en daarmee dus ook meer kans
om de hoofdprijs te winnen.