Genieten tijdens de feestdagen HötëlDu Commerce De Smidse Bij deze restaurants bent u van harte welkom. Wel tijdig reserveren!) gratis thuisbezorgd W^^SêÊÊSM op heel Walcheren ^p Voordelig uit eten op 24 december Zaterdag 24 december KERSTBUFFET. Keuze uit 2 soorten soep, een keur aan luxe vis- en vleesspecialiteiten, diverse soorten vis en vlees van de grill, warm buffet en tot slot vaniHe-ijs met warme kersen Volwassenen 17,50 p.p. kinderen 12,50 p.p. WSSEBSSBSÊ Koude schotels 5~gangen Kerstdiner oj) Eerste Kerstdag 4~gangen Kerstdiner oj) Tweede Kerstdag Voor reserveringen Restaurant Dennenbos i dPjjfc Duinweg 64a ïl 4356 GB Oostkapelle v 1 0778-586555 b.g.g. 06-30340515 Het bourgondische eetcafé waar gezelligheid geen tijd kent. Feestdagenprogramma Dorpsplein 39 te Koudekerke Tel. 0118-553193/ 0620413412 en 2e kerstdag serveren wij a la carte. Zelf een keuze maken uit onze veelzijdige menukaart aangevuld met enkele winterspecialiteiten. 1 januari serveren wij a la carte Begin 2012 goed kom eten bij Dennenbos, wij ontvangen iedereen met een champagnecocktail Vmthj ook nnnr onze (njtmssmdc wijnen Dorpsdijk 20, Vrouwenpolder. Reserveren via 0118 59 19 88 ï4 Dec: kerstavond vanaf 17.00 uur 5 gangen kerstmenu. 21.30 uur live band "Strange Fascination". 25 Dec: afhalen van bestelde warme en koude schotels. 26 Dec: 5 gangen kerstmenu 35,00 (reserveren gewenst) FLETCHER vanaf 18.00 uur (24 dec. open reguliere kaart) 2kerstdag 's avonds gesloten) www.restaurantwaterfront.nl Doiilevnri!-Vll»*ln|jeii/ 0118 -41 55 35 PedrocnArlcltcVentevógel Vleesschotel €11,95 p.p. Luxe vleesschotel €13,95 p.p. I Zeeuwse visschotel €13,95 p.p. Luxe visschotel €16,95 p.p. Bourgondische salade 13,95 p.p. Hors d'oeuvre 19,50 p.p. Coppa van wild zwijn met vijgen, groene asperges en een chutney van Zeeuwse zwarte bessen Bouillabaisse met rivierkreeftjes, mosselen en garnalen Scroppino spoom van prosecco, wodka en citroenijs Rosé gebraden hertenbiefstuk met een saus van gepofte knoflook en rozemarijn. Geserveerd met een garnituur van stoofpeer, pastinaak en haricots verts Bavarois van tonkaboon met pure chocolademousse, Amarene kersen en een schuim van Zeeuwse peren Carpaccio van kalfsmuis met mayonaise van truffel, Zeeuwse geitenkaas en pijnboompitten Spicy pompoensoep met kort gebakken chorizo en crème fraïche Duo van eendenborstfilet en wild zwijn met een saus van laurier en appelstroop. Geserveerd met een fijne ratatouille van courgettes, gele wortel, rode ui en aubergines Voor de samenstelling van de schotels www.restaurantdennenbos.nl Amandelijs, compote van kweepeer, Zeeuws bolusbrood en een schuim van glühwein Vraag nu onze uitgebreide kerstbrochure aan Restaurant Dennenbos ook voor al uw feestén en partijen Restaurant-P/ ^ennenb°s Reserveren of meer informatie? Bel 0347 - 750 405 Loskade 1 4331 HV Middelburg www.hotelducommerce.nl

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2011 | | pagina 60