Genieten tijdens de feestdagen
HötëlDu Commerce
De Smidse
Bij deze restaurants bent u van harte welkom.
Wel tijdig reserveren!)
gratis thuisbezorgd
W^^SêÊÊSM op heel Walcheren
^p Voordelig uit eten op 24 december
Zaterdag 24 december KERSTBUFFET. Keuze uit 2 soorten soep, een keur
aan luxe vis- en vleesspecialiteiten, diverse soorten vis en vlees van de
grill, warm buffet en tot slot vaniHe-ijs met warme kersen
Volwassenen 17,50 p.p. kinderen 12,50 p.p.
WSSEBSSBSÊ Koude schotels
5~gangen Kerstdiner oj) Eerste Kerstdag
4~gangen Kerstdiner oj) Tweede Kerstdag
Voor reserveringen
Restaurant Dennenbos i
dPjjfc Duinweg 64a
ïl 4356 GB Oostkapelle v
1 0778-586555 b.g.g. 06-30340515
Het bourgondische eetcafé
waar gezelligheid
geen tijd kent.
Feestdagenprogramma
Dorpsplein 39 te Koudekerke
Tel. 0118-553193/ 0620413412
en 2e kerstdag serveren
wij a la carte. Zelf een
keuze maken uit onze
veelzijdige menukaart
aangevuld met enkele
winterspecialiteiten.
1 januari serveren
wij a la carte
Begin 2012 goed kom eten
bij Dennenbos,
wij ontvangen iedereen met
een champagnecocktail
Vmthj ook nnnr onze (njtmssmdc wijnen
Dorpsdijk 20, Vrouwenpolder.
Reserveren via 0118 59 19 88
ï4 Dec: kerstavond vanaf 17.00 uur
5 gangen kerstmenu. 21.30 uur
live band "Strange Fascination".
25 Dec: afhalen van bestelde warme en
koude schotels.
26 Dec: 5 gangen kerstmenu 35,00
(reserveren gewenst)
FLETCHER
vanaf 18.00 uur
(24 dec. open reguliere kaart)
2kerstdag 's avonds gesloten)
www.restaurantwaterfront.nl
Doiilevnri!-Vll»*ln|jeii/ 0118 -41 55 35 PedrocnArlcltcVentevógel
Vleesschotel €11,95 p.p.
Luxe vleesschotel €13,95 p.p.
I Zeeuwse visschotel €13,95 p.p.
Luxe visschotel €16,95 p.p.
Bourgondische salade 13,95 p.p.
Hors d'oeuvre 19,50 p.p.
Coppa van wild zwijn met vijgen, groene asperges en een chutney van Zeeuwse zwarte bessen
Bouillabaisse met rivierkreeftjes, mosselen en garnalen
Scroppino spoom van prosecco, wodka en citroenijs
Rosé gebraden hertenbiefstuk met een saus van gepofte knoflook en rozemarijn.
Geserveerd met een garnituur van stoofpeer, pastinaak en haricots verts
Bavarois van tonkaboon met pure chocolademousse,
Amarene kersen en een schuim van Zeeuwse peren
Carpaccio van kalfsmuis met mayonaise van truffel,
Zeeuwse geitenkaas en pijnboompitten
Spicy pompoensoep met kort gebakken chorizo en crème fraïche
Duo van eendenborstfilet en wild zwijn met een saus van laurier en appelstroop.
Geserveerd met een fijne ratatouille van courgettes, gele wortel, rode ui en aubergines
Voor de samenstelling van de schotels
www.restaurantdennenbos.nl
Amandelijs, compote van kweepeer, Zeeuws bolusbrood
en een schuim van glühwein
Vraag nu onze uitgebreide kerstbrochure aan
Restaurant Dennenbos ook voor al uw feestén en partijen
Restaurant-P/
^ennenb°s
Reserveren of meer informatie? Bel 0347 - 750 405
Loskade 1 4331 HV Middelburg www.hotelducommerce.nl