HotelDu Commerce
Genieten tijdens de feestdagen
Bij deze restaurants bent u van harte welkom.
Onbeperkt Kerytw
v{ Yi
li
(Wel tijdig reserveren!)
€38j>.J>
A p ptog Zondag 25 december Maandag 26 december
vhss.ngèy Van 13.00 uur tot 15.00 uur
Zaterdag 24 december, v.a. 19.00 uur 27,50 p.p.:
Kers t l&féxï&T nsja.ia t
fpt
laxidag 26 december:
LÖLICI buffet ciefcias-ciri t
31 december, v.a. 2100 uur 55,- p.p.:
Scj lvester loiibfot dein sa rit
1 januari, v.a. 18.00 uur Z €.24,50 p.p.:
riipq^ie sm|^^ise partij
jNBadhuisstraat 178 14382 AR Vlissingen Tel: 0118 413551 www.piccard.nl
GRATIS gebruik zwembad - Gelegen direct achter de boulevard
1 erv 2 es KerWclcup yeöperub
V Kerstdag le zitting van 16.00 uur tot 19.00 uur
(25 december) 2e zitting van 19.30 uur tot sluitingstijd
2e Kerstdag le zitting van 16.00 uur tot 19.00 uur
(26 december) 2e zitting van 19.30 uur tot sluitingstijd
Wij zijn oudejaarsavond en nieuwjaarsdag geopend.
Wij verzorgen ook uw catering. Bel voor informatie.
Kaarsen branden,
het haardvuur knettert.
1
Wij nodigen u uit dit jaar kerst
bij ons te vieren: Y
Eerste kêrstdag - 6 gangen diner
I
Tweede kerstdag -Jirunch
Green White Hotel
Buitenplaats Ipenoord
Chefkok van naam:
Hans van der Heijden
Info en res.: www.^reènwhite.nl
T. 0118 591223 Y
E. info@greenwhite.nl
Noordweg 43
4356 EB Oostkapelle
Ook voor bedrijfskérstvieTingen en nieuwjaarsborrels
FLETCHER ©„OT'"
5-jangen Kerstdiner oy Eerste Kerstdag
4-gangen Kerstdiner oy Tweede Kerstdag
mr
'0 p.p. 2 tot 7 jaar 7,50 7 tot 12 jaar 14,-
,ing Santa, clown, figuur ballonnen,
inleen o.a. zwemmen
Livp/^mziSc Pfiilips s Music Entertainment
ienu en kinderp^jz#i#vTrijl>lijp^nc
Live muziek: Tlie Moon
ive muziek: ,Peter Mep t
RESERVEER TIJDIG! TEL. 0118-556363
Kerstwokmenu 29,50. Kinderen 3 t/m 5 jaar 12,50, 6 t/m 11 jaar 15,50
3 aparte zalen - kinderspeelhoek - rolstoelvriendelijk - eigen parkeergelegenheid.
T -t-RESTAURANT
Coppa van wild zwijn met vijgen, groene asperges en een chutney van Zeeuwse zwarte bessen
Bouillabaisse met rivierkreeftjes, mosselen en garnalen
Scroppino spoom van prosecco, wodka en citroenijs
Rosé gebraden hertenbiefstuk met een saus van gepofte knoflook en rozemarijn.
Geserveerd met een garnituur van stoofpeer, pastinaak en haricots verts
Bavarois van tonkaboon met pure chocolademousse,
Amarene kersen en een schuim van Zeeuwse peren
BHHHHMHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHMMHHflBMBBHHHHHMHHMHMMflMMMI
Carpaccio van kalfsmuis met mayonaise van truffel,
Zeeuwse geitenkaas en pijnboompitten
Spicy pompoensoep met kort gebakken chorizo en crème fraïche
Duo van eendenborstfilet en wild zwijn met een saus van laurier en appelstroop.
Geserveerd met een fijne ratatouille van courgettes, gele wortel, rode ui en aubergines
Amandelijs, compote van kweepeer, Zeeuws bolusbrood
en een schuim van glühwein
Vtihiij ook tutor ouzo l'ijpassnuitwijnen
Reserveren of meer informatie? Bel 0347 750 405
LosUade 1 4331 HV Middelburg www.hotelducommerce.nl