HotelDu Commerce Genieten tijdens de feestdagen Bij deze restaurants bent u van harte welkom. Onbeperkt Kerytw v{ Yi li (Wel tijdig reserveren!) €38j>.J> A p ptog Zondag 25 december Maandag 26 december vhss.ngèy Van 13.00 uur tot 15.00 uur Zaterdag 24 december, v.a. 19.00 uur 27,50 p.p.: Kers t l&féxï&T nsja.ia t fpt laxidag 26 december: LÖLICI buffet ciefcias-ciri t 31 december, v.a. 2100 uur 55,- p.p.: Scj lvester loiibfot dein sa rit 1 januari, v.a. 18.00 uur Z €.24,50 p.p.: riipq^ie sm|^^ise partij jNBadhuisstraat 178 14382 AR Vlissingen Tel: 0118 413551 www.piccard.nl GRATIS gebruik zwembad - Gelegen direct achter de boulevard 1 erv 2 es KerWclcup yeöperub V Kerstdag le zitting van 16.00 uur tot 19.00 uur (25 december) 2e zitting van 19.30 uur tot sluitingstijd 2e Kerstdag le zitting van 16.00 uur tot 19.00 uur (26 december) 2e zitting van 19.30 uur tot sluitingstijd Wij zijn oudejaarsavond en nieuwjaarsdag geopend. Wij verzorgen ook uw catering. Bel voor informatie. Kaarsen branden, het haardvuur knettert. 1 Wij nodigen u uit dit jaar kerst bij ons te vieren: Y Eerste kêrstdag - 6 gangen diner I Tweede kerstdag -Jirunch Green White Hotel Buitenplaats Ipenoord Chefkok van naam: Hans van der Heijden Info en res.: www.^reènwhite.nl T. 0118 591223 Y E. info@greenwhite.nl Noordweg 43 4356 EB Oostkapelle Ook voor bedrijfskérstvieTingen en nieuwjaarsborrels FLETCHER ©„OT'" 5-jangen Kerstdiner oy Eerste Kerstdag 4-gangen Kerstdiner oy Tweede Kerstdag mr '0 p.p. 2 tot 7 jaar 7,50 7 tot 12 jaar 14,- ,ing Santa, clown, figuur ballonnen, inleen o.a. zwemmen Livp/^mziSc Pfiilips s Music Entertainment ienu en kinderp^jz#i#vTrijl>lijp^nc Live muziek: Tlie Moon ive muziek: ,Peter Mep t RESERVEER TIJDIG! TEL. 0118-556363 Kerstwokmenu 29,50. Kinderen 3 t/m 5 jaar 12,50, 6 t/m 11 jaar 15,50 3 aparte zalen - kinderspeelhoek - rolstoelvriendelijk - eigen parkeergelegenheid. T -t-RESTAURANT Coppa van wild zwijn met vijgen, groene asperges en een chutney van Zeeuwse zwarte bessen Bouillabaisse met rivierkreeftjes, mosselen en garnalen Scroppino spoom van prosecco, wodka en citroenijs Rosé gebraden hertenbiefstuk met een saus van gepofte knoflook en rozemarijn. Geserveerd met een garnituur van stoofpeer, pastinaak en haricots verts Bavarois van tonkaboon met pure chocolademousse, Amarene kersen en een schuim van Zeeuwse peren BHHHHMHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHMMHHflBMBBHHHHHMHHMHMMflMMMI Carpaccio van kalfsmuis met mayonaise van truffel, Zeeuwse geitenkaas en pijnboompitten Spicy pompoensoep met kort gebakken chorizo en crème fraïche Duo van eendenborstfilet en wild zwijn met een saus van laurier en appelstroop. Geserveerd met een fijne ratatouille van courgettes, gele wortel, rode ui en aubergines Amandelijs, compote van kweepeer, Zeeuws bolusbrood en een schuim van glühwein Vtihiij ook tutor ouzo l'ijpassnuitwijnen Reserveren of meer informatie? Bel 0347 750 405 LosUade 1 4331 HV Middelburg www.hotelducommerce.nl

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2011 | | pagina 74