BROO KLYN 00 00 Hotel Brasserie 'De Belgische Loodsensociëteit' MM niÜÉÜ AFHAALMENU VOOR 2 PERSONEN Bij deze restaurants bent u van harte welkom. Christmas Heights HEIGHTS d\W Smith Kaas (Wel tijdig reserveren!) Met de kerstdagen kunt u bij ons a la carte eten 3-gangen keuzemenu 34,50 4-gangen keuzemenu 39,50 Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond 2012. Reserveren gewenst Email: reserveren@bsoos.nl Tel.: 0118-413608 SCHERP BIJ U THUIS MET KERST!! 39,50 p.p. 21,00 15,00 per persoon inclusief twee drankjes per persoon (bier, wijn of fris) GRANDCAFÉ Grand Café Brooklyn, Markt 81, Middelburg. Tel. 0118-650949 info@grandcafebrooklyn.nl www.grandcafebrooklyn.nl Voor al uw wild en het lekkerste vlees kijk op: Gratis thuisbezorgd op: Wa!cherentGoes en omgeving i ||§f 1 - ,v 'v Ü2 REST ,^OF=5/«sr>J~r SCHERP In onze keuken geheel voorbereid een 5-gangenkeuzemenu Volledig met beschrijving u hoeft slechts enkele minuten in de keuken te staan. Afhaaldata 24, 25 en 26 dec. van 12.00 tot 14.00 Kijk op www.restaurantscherp.nl/kerst Restaurant Scherp 0118-634633 Chinees - Indisch Restaurant ,A NIEUW CHINA GARDEN MENU B Babi Pangang, Tjap Tjoi met kip, tsiu yim kai (kip met pikante saus), Gebakken banaan (4 stuks), 2 stokjes saté, met grote bak bami of nasi •-N- Iedere vrijdag en zaterdag van 17.00-20.00 uur uitgebreid Chinees-Indisch lopend buffet Wij verzorgen eveneens uw catering aan huis of op de zaak Maandag, dinsdag en donderdag 16.00 - 22.00 uur Vrijdag t/m zondag 12.00 - 22.00 uur Woensdag gesloten Feestdagen geopend van 12.00 - 22.00 uur Wij zijn beide kerstdagen geopend! Badhuisstraat8Vlissingen V* Tel. 0118 -41 47 78 Stijlvol en ongedwongen dineren op tweede kerstdag bij Brooklyn Heights, de geheel vernieuwde bovenverdieping van Grand Café Brooklyn. Reserveren is noodzakelijk en kan telefonisch, via de website of per mail. Heeft u speciale (dieet)wensen, laat het ons van tevoren weten. Wij kunnen u daarin uiteraard tegemoetkomen. Het kerstdiner bestaat uit vijf gangen en is met veel zorg samengesteld door onze chef-kok Wally Houtepen. Ontvangst met een huis-aperitief k k k Wildzwijncarpaccio met eendenpaté k k k Bouillon van wilde paddestoelen en omeletreepjes Gepocheerde scholfilet met gamba en beurre blanc geserveerd op een bedje van zuurkoolpuree Gepocheerde zeeduivel met een lichte mosterdsaus of Eendenborst met cranberrysaus k k k Grand dessert De prijs voor dit diner is 34,95 per persoon. Folders verkrijgbaar bij de winkels van:

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2011 | | pagina 71