BROO
KLYN
00
00
Hotel Brasserie
'De Belgische Loodsensociëteit'
MM niÜÉÜ
AFHAALMENU VOOR 2 PERSONEN
Bij deze restaurants bent u van harte welkom.
Christmas Heights
HEIGHTS
d\W
Smith Kaas
(Wel tijdig reserveren!)
Met de kerstdagen kunt u bij ons
a la carte eten
3-gangen keuzemenu 34,50
4-gangen keuzemenu 39,50
Wij wensen iedereen
fijne feestdagen en
een gezond 2012.
Reserveren gewenst
Email: reserveren@bsoos.nl
Tel.: 0118-413608
SCHERP BIJ U THUIS
MET KERST!!
39,50 p.p.
21,00
15,00 per persoon
inclusief twee drankjes per persoon
(bier, wijn of fris)
GRANDCAFÉ
Grand Café Brooklyn, Markt 81, Middelburg. Tel. 0118-650949
info@grandcafebrooklyn.nl www.grandcafebrooklyn.nl
Voor al uw wild en
het lekkerste vlees kijk op:
Gratis thuisbezorgd op:
Wa!cherentGoes en omgeving
i ||§f
1 - ,v 'v
Ü2
REST ,^OF=5/«sr>J~r
SCHERP
In onze keuken geheel voorbereid
een 5-gangenkeuzemenu
Volledig met beschrijving
u hoeft slechts enkele minuten
in de keuken te staan.
Afhaaldata 24, 25 en 26 dec.
van 12.00 tot 14.00
Kijk op www.restaurantscherp.nl/kerst
Restaurant Scherp 0118-634633
Chinees - Indisch Restaurant ,A
NIEUW CHINA GARDEN
MENU B
Babi Pangang, Tjap Tjoi met kip, tsiu yim kai
(kip met pikante saus),
Gebakken banaan (4 stuks), 2 stokjes saté,
met grote bak bami of nasi
•-N-
Iedere vrijdag en zaterdag
van 17.00-20.00 uur uitgebreid
Chinees-Indisch lopend buffet
Wij verzorgen eveneens uw catering aan
huis of op de zaak
Maandag, dinsdag en donderdag 16.00 - 22.00 uur
Vrijdag t/m zondag 12.00 - 22.00 uur
Woensdag gesloten
Feestdagen geopend van 12.00 - 22.00 uur
Wij zijn beide kerstdagen geopend!
Badhuisstraat8Vlissingen
V* Tel. 0118 -41 47 78
Stijlvol en ongedwongen dineren op tweede kerstdag bij Brooklyn Heights,
de geheel vernieuwde bovenverdieping van Grand Café Brooklyn.
Reserveren is noodzakelijk en kan telefonisch, via de website of per mail.
Heeft u speciale (dieet)wensen, laat het ons van tevoren weten.
Wij kunnen u daarin uiteraard tegemoetkomen.
Het kerstdiner bestaat uit vijf gangen en is met veel zorg samengesteld door
onze chef-kok Wally Houtepen.
Ontvangst met een huis-aperitief
k k k
Wildzwijncarpaccio met eendenpaté
k k k
Bouillon van wilde paddestoelen
en omeletreepjes
Gepocheerde scholfilet met gamba
en beurre blanc geserveerd op een bedje
van zuurkoolpuree
Gepocheerde zeeduivel
met een lichte mosterdsaus
of
Eendenborst met cranberrysaus
k k k
Grand dessert
De prijs voor dit diner is
34,95 per persoon.
Folders verkrijgbaar bij de winkels van: