EXPOSITIE
mmm
SCHILDERSBEDRIJF
SCHIBOO GRIJPSKERKE
Romantik Hotel Auberge DE CAMPVEERSE TOREN
De deuren van Strandhotel Bos en Duin zijn nu ook geopend voor
doorlopende exposities van kunstenaars uit Oostkapelle en omgeving
Tineke Roose met beelden
iosina Buijs met schilderijen
Probeer eens een driegangen kunst/weekmenu voor slechts 23,50 p.p.
Ons restaurant is 7 dagen per week geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur
Week van de Smaak op Walcheren
Computercursussen
ERKEND SCHILDERS- EN AFWERKINGSBEDRIJF
VERF- EN BEHANGSPECIAALZAAK
V EN t
Gerard Schipper - Molenstraat 22,4364 AA Grijpskerke
I www.schiboo.com T 0118 591658 b.g.g, 0118 592200 F 0118 593318
Reparatie en
onderhoud,
vakkundig en "n
vertrouwd dleo ^ooóóe
3 gangen 30,- vanaf 17.30 uur
De Kombuis
Traditioneel, vooruitstrevend
en vernieuwend
DE DRIEHOEK
Kaai 2 Vee re 0118-5Ö1291 www.campveersetoren.nl
STRANDHOm
Van 15 september 2011 - 2 januari 2012, hele dag geopend, toegang vrij!
bel 0118-583110 of mail naar info@hotelbosenduin.nl
Strandhotel Bos en Duin****, Oostkapelle, Duinweg 82, www.hotelbosenduin.nl
Koudekerke
Tara De Vriend
Van boerderij tot zorgcentrum en van NS-station
tot wijngaard, overal op Walcheren zijn activitei
ten tijdens de Week van de Smaak van 1 tot en
met 9 oktober. De Zeeuwse Milieu Federatie
(ZMf) houdt de Week van de Smaak dit jaar voor
de vijfde maal. Bezoekers kunnen kennismaken
met de smaak van ambachtelijke streekproduc
ten, van seizoensproducten uit de regio en met
biologische voeding. De Week van de Smaak start
op het NS-station van Middelburg op zaterdag 1
oktober om 7.30 uur. De Zeeuwse Held van de
Smaak, melkveehouder en kaasmaker Tim Moer
man van Loverendale uit Oostkapelle deelt dan
Zeeuwse ontbijtjes uit op het station van de
Zeeuwse hoofdstad. 3 oktober nodigt Slow Food
Zeeland kinderen uit de hogere klassen van de
basisscholen uit om een aantal kleine biologische
kaas- en zuivelboerderijen te bezoeken. De leer
lingen zien waar melk vandaan komt en hoe kaas
en andere zuivelproducten worden gemaakt. Bij
biologische boerderijwinkel Bioduin in Koude
kerke kan op 5 oktober van 13.00 tot 19.00 uur een
kijkje genomen worden. Ook zijn verschillende
lekkernijen te proeven. Op 8 oktober van 15.00
tot 17.00 uur treedt Shantykoor Veerse scheeps
tuig op in Zorgcentrum Simnia in Domburg. En
tree is 5 euro, inclusief koffie of thee en
bolusbröod.
De Mooie Maaltijd
Dit jaar doen twee keer zoveel zorginstellingen
dan vorig jaar mee aan De Mooie Maaltijd. Op
dertien locaties worden de bewoners verwend
met allerlei verse heerlijkheden afkomstig uit de
eigen regio en ambachtelijk bereid. Er wordt on
dermeer een maaltijd met vergeten groenten van
de tuinder om de hoek, een proeverij van lokale
specialiteiten, een biologische 'snack'-week en
een kleine boerenmarkt georganiseerd. De zorg
instellingen doen deze week extra hun best om
iets moois te maken van de maaltijden.
ZMf en de Week van de Smaak Als ZMf vinden
we het belangrijk om regionale en eerlijke pro
ducten op de menukaart te zetten. Door het we
reldwijde gesleep met voedsel wordt veel energie
verspild.
Daarom vraagt de ZMf in de Week van de Smaak
aandacht voor mooie, smaakvolle producten uit
de regio die bij voorkeur van het seizoen en bio
logisch of milieuvriendelijk geteeld zijn. Meer
info over de activiteiten zie www.weekvandes-
maak.nl.
Oostkapelle
De Stichting Welzijn Veere in Oostkapelle orga
niseert bij voldoende belangstelling in oktober
weer diverse computercursussen zoals Wind-
ows7 voor beginners en Windows 7 vervolg. Ook
gaat dan een cursus digitale fotobewerking be
ginnen en staat een cursus Excel voor beginners
op stapel. Meer informatie via: 0118-583687
- Voor al uw behang-, glas en schilderwerken
- Vrijblijvende prijsopgave
- Verkoop van verf en behang
- Kleurmengmachine aanwezig
Berkend schilders-
- Verf op kleur gemaakt terwijl u wacht m en afwerkingsbedrup
"/lp.
miVi'iiiïniPtBBU
Noordweg l 25 - 4353 AV Serooskerke
T.: Ol 18 591334
www.fysiofitnessdedriehoek.nl
ALLE DAGEN
RESERVEREN GEWENST
Fitness
Willy de Nooijer, Lianne de Nooijer,
Simone Wondergem, Eli de Bruin en
Meivin Caljouw
Ook voor sportfysiotherapie,
manuele therapie, dry needling, spinning,
striding en sportmassage
kunt u bij ons terecht.
Je. 7
Ook dit najaar staan wij
met veel plezier voor u klaar.
Nu het GEHELE JAAR door
vers gebakken vis
ft/let onder andere: Scholfilet (nieuw),
traditionele kibbeling, lekkerbek,
garnalenkroketten
Kortom ook inde frissere periodes
van bef jaar toch de vertrouwde
versgebakken vis voor u
Fysiotherapie
Els Baas, Ben Neve, Anne Meeuwsen,
Frank Smit en Carla van Usen
f rituur De Kombuis
verantwoord frituren en meer...