EXPOSITIE mmm SCHILDERSBEDRIJF SCHIBOO GRIJPSKERKE Romantik Hotel Auberge DE CAMPVEERSE TOREN De deuren van Strandhotel Bos en Duin zijn nu ook geopend voor doorlopende exposities van kunstenaars uit Oostkapelle en omgeving Tineke Roose met beelden iosina Buijs met schilderijen Probeer eens een driegangen kunst/weekmenu voor slechts 23,50 p.p. Ons restaurant is 7 dagen per week geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur Week van de Smaak op Walcheren Computercursussen ERKEND SCHILDERS- EN AFWERKINGSBEDRIJF VERF- EN BEHANGSPECIAALZAAK V EN t Gerard Schipper - Molenstraat 22,4364 AA Grijpskerke I www.schiboo.com T 0118 591658 b.g.g, 0118 592200 F 0118 593318 Reparatie en onderhoud, vakkundig en "n vertrouwd dleo ^ooóóe 3 gangen 30,- vanaf 17.30 uur De Kombuis Traditioneel, vooruitstrevend en vernieuwend DE DRIEHOEK Kaai 2 Vee re 0118-5Ö1291 www.campveersetoren.nl STRANDHOm Van 15 september 2011 - 2 januari 2012, hele dag geopend, toegang vrij! bel 0118-583110 of mail naar info@hotelbosenduin.nl Strandhotel Bos en Duin****, Oostkapelle, Duinweg 82, www.hotelbosenduin.nl Koudekerke Tara De Vriend Van boerderij tot zorgcentrum en van NS-station tot wijngaard, overal op Walcheren zijn activitei ten tijdens de Week van de Smaak van 1 tot en met 9 oktober. De Zeeuwse Milieu Federatie (ZMf) houdt de Week van de Smaak dit jaar voor de vijfde maal. Bezoekers kunnen kennismaken met de smaak van ambachtelijke streekproduc ten, van seizoensproducten uit de regio en met biologische voeding. De Week van de Smaak start op het NS-station van Middelburg op zaterdag 1 oktober om 7.30 uur. De Zeeuwse Held van de Smaak, melkveehouder en kaasmaker Tim Moer man van Loverendale uit Oostkapelle deelt dan Zeeuwse ontbijtjes uit op het station van de Zeeuwse hoofdstad. 3 oktober nodigt Slow Food Zeeland kinderen uit de hogere klassen van de basisscholen uit om een aantal kleine biologische kaas- en zuivelboerderijen te bezoeken. De leer lingen zien waar melk vandaan komt en hoe kaas en andere zuivelproducten worden gemaakt. Bij biologische boerderijwinkel Bioduin in Koude kerke kan op 5 oktober van 13.00 tot 19.00 uur een kijkje genomen worden. Ook zijn verschillende lekkernijen te proeven. Op 8 oktober van 15.00 tot 17.00 uur treedt Shantykoor Veerse scheeps tuig op in Zorgcentrum Simnia in Domburg. En tree is 5 euro, inclusief koffie of thee en bolusbröod. De Mooie Maaltijd Dit jaar doen twee keer zoveel zorginstellingen dan vorig jaar mee aan De Mooie Maaltijd. Op dertien locaties worden de bewoners verwend met allerlei verse heerlijkheden afkomstig uit de eigen regio en ambachtelijk bereid. Er wordt on dermeer een maaltijd met vergeten groenten van de tuinder om de hoek, een proeverij van lokale specialiteiten, een biologische 'snack'-week en een kleine boerenmarkt georganiseerd. De zorg instellingen doen deze week extra hun best om iets moois te maken van de maaltijden. ZMf en de Week van de Smaak Als ZMf vinden we het belangrijk om regionale en eerlijke pro ducten op de menukaart te zetten. Door het we reldwijde gesleep met voedsel wordt veel energie verspild. Daarom vraagt de ZMf in de Week van de Smaak aandacht voor mooie, smaakvolle producten uit de regio die bij voorkeur van het seizoen en bio logisch of milieuvriendelijk geteeld zijn. Meer info over de activiteiten zie www.weekvandes- maak.nl. Oostkapelle De Stichting Welzijn Veere in Oostkapelle orga niseert bij voldoende belangstelling in oktober weer diverse computercursussen zoals Wind- ows7 voor beginners en Windows 7 vervolg. Ook gaat dan een cursus digitale fotobewerking be ginnen en staat een cursus Excel voor beginners op stapel. Meer informatie via: 0118-583687 - Voor al uw behang-, glas en schilderwerken - Vrijblijvende prijsopgave - Verkoop van verf en behang - Kleurmengmachine aanwezig Berkend schilders- - Verf op kleur gemaakt terwijl u wacht m en afwerkingsbedrup "/lp. miVi'iiiïniPtBBU Noordweg l 25 - 4353 AV Serooskerke T.: Ol 18 591334 www.fysiofitnessdedriehoek.nl ALLE DAGEN RESERVEREN GEWENST Fitness Willy de Nooijer, Lianne de Nooijer, Simone Wondergem, Eli de Bruin en Meivin Caljouw Ook voor sportfysiotherapie, manuele therapie, dry needling, spinning, striding en sportmassage kunt u bij ons terecht. Je. 7 Ook dit najaar staan wij met veel plezier voor u klaar. Nu het GEHELE JAAR door vers gebakken vis ft/let onder andere: Scholfilet (nieuw), traditionele kibbeling, lekkerbek, garnalenkroketten Kortom ook inde frissere periodes van bef jaar toch de vertrouwde versgebakken vis voor u Fysiotherapie Els Baas, Ben Neve, Anne Meeuwsen, Frank Smit en Carla van Usen f rituur De Kombuis verantwoord frituren en meer...

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2011 | | pagina 57