Proef puur Zeeland! Brood van ioo% Zeeuwse tarwe voV Joop van Meijel vanl® van Meijel, de Echte Bakker, Clinge - André van Oost vanB Ambachtsbakker^JI André van Oost, Tholeni Paul Boënne,B Boer uit Graau Mathé van TilbeurghJI Boer uit Oud Vossemee Henk ten Hove vanj gdgriygHcwe, Nieuwerkerk| I Ronnie RomeijnJ Boer uit Ouwerkerk Sjako Boer van|t^f;., Bakker Boer, Kloetim Bert van Nieuwenhu\ ■Boer uit Goes® )y Altijd actueel: de-faam.nl woensdag 2 maart 2011 De Faam pagina 34 vol trots, vol zeeuws Vier Zeeuwse bakkers hebben de keuze al gemaakt. Zij gaan voor kwaliteit -letterlijk zonder omwegen. Hun brood wordt gebakken uit ioo% Zeeuwse tarwe. Tarwe die internationaal wordt geroemd om haar superieure kwaliteit. Vol Zeeuws dus! Een uniek kwaliteitsverband tussen Zeeuwse bakkers, Zeeuwse boeren en Krijger Molenaars in Renesse. Samen zijn ze vol trots, op vol Zeeuws. Direct van het Zeeuwse land, via de molenaar naar uw warme bakker! Proeven? Ga naar de Vol Zeeuws-bakker bij u in de buurt en profiteer van heerlijke aanbiedingen. Vol Zeeuws, vol smaak! Brood, banket en lekkers om trots op te zijn. - Bakkerij van Meijel, de Echte Bakker, Clinge 1 Bakkerij ten Hove, Nieuwerkerk Ambachtsbakker André van Oost, Tholen Bakker Boer, Kloetinge, Goes, Heinkenszand, Kapelle en Middelburg

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2011 | | pagina 34