Wokken Catering Koudekerke Culi Club Westduin Koken aan ZEE! 4-gangen kerstmenu, 20,- p.p?^ Tel. 0118 - 5530^7 466569 Voor 4 personen €75,00 Voor 6 personen €85,00 Voor 8 personen €95,00 Voor 4 personen €52,50 Voor 6 personen €62,50 Voor 8 personen €70,00 Voor 4 personen €25,50 Voor 6 personen €51,00 Voor 8 personen €58,50 Voor 4 personen €42,50 Voor 6 personen €52,50 Voor 8 personen €60,00 Hotel Zuiderduin WOK-Restaurant SUN XING GUANG Westkapelle le 2e kerstdag Oud Nieuw Verzorgt voor de feestdagen koude schotels. Bestaande uit een luxe vis- en vleesschotel, Vleessalade Inclusief drank en nagerechten 24,95 Kinderen tot 3 jaar gratis 4-4 jaar 8,00 6 t/m 12 jr. €12,50 Reserveren gewenst Gratis thuisbezorgd op: Walcheren,Goes en omgeving WWW.PICGC i j Westduin 1 - Koiidekerke - tel. 06-24996733 - www.culiclubwestduin.nl RESERVEREN? Bel: 0118 - 561 810 De Bucl<sweg2| 4361 SM Westkapelle www.zuiderduinbeachhotel.nl Nu ook luxe koude vis- en vleesschotels voor 7 3,50 p.p. gratis verrassingsdessert Folders verkrijgbaar bij de winkels van: FLETCHER Kerst in huiselijke sfeer vieren? Stel hieronder uw 4-gangen menu samen. Dit menu kunt u le of 2e kerstdag tussen 10:00 en 16:00 uur "vf'j ophalen. Onze chef-kok heeft dit zo (voor)bereid dat u deze gerechten in enkele minuten kunt serveren aan uw gasten. Een instructie wordt meegelevt Sylvesteravond 31 december Culinair Buffet Dansant Geniet van het culinaire buffet en waag een dansje op de muziek van de feestelijke driemansformatie genaamd 'Special'. Van: 20:00 uur tot 02:00 uur Eerste Kerstdag Gastronomisch 6-gangen kerstdiner Aanvang 18:00 uur Kerstbrunch Eerste en Tweede Kerstdag Aanvang 12:00 uur Hoofdgerechten 7 Wildstoof met gesmoorde rode kool en aardappelgratin^ Coq au vin met aardappelgratin Tongschar met brandade van Hollandse garnalen, gestoomde groenten en een nage van. witte wijnsaus Mediterrane groentenquiche met tomaten pestosaus Voorgerechten Carpaccio van rund met gekonfijte knolsel derij, sjalottencompote en truffeldressing Gerookte zalm met koolsalade en kappertjesdressing Combinatie van gerookte eendenborst en rillete met vijgenchutney Geitenkaas met gemarineerde tutti frutti en honing Tweede Kerstdag Culinair kerstbuffet Aanvang 18:00 uur Nagerechten Duet van chocolade met sinaasappel-kardemomgelei en mintsaus Panna cotta met stoofpeertje en crumble van Zeeuwse mop Vanille crème taart met gemarineerd rood fruit Tussengerechten Bospaddenstoelensoep met truffel Romige kreeftensoep met citroengras Mediterrane tomatensoep 'Kinderen t/m 3 jaar. €3;5p p.pien kinderen 't/m'11 jaar €1*75 p.p. Gebraden varkensfricandeau Rosbief Kiprollade jfZK Hamrolletjes gevuld tL -3 met asperges Gevulde eieren Sterke dranken zijn niet inbegrepen en na 3,5 uur is de drank voor eigen rekening. Gerookte zalm Gerookte paling Gerookte makreel Gevulde tomaten met Hollandse garnalen Gegarneerde eieren Zuidstraat 105-107 - Tel. 0118-572135 Wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Avondvullend programm. Kindermenu en prijzen oc live muziek: UweLife Aanvang 1 8.00 uur •Gezelschappen vanaf 10 personen 10% korting op de totaalnota

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2010 | | pagina 79