r Kerstfeest met sterren Ons kerstmenu op le en 2e kerstdag BRASSERIE BELGISCHE L00DSENS0CIËTEIT KERST A LA CARTE 1 Vier Kerst met ons mee, aan Zee! Krabgamalencocktail of Serranoham met meloen Broccoli-zalmsoep of Witlofsoep met spekjes Pangasius-zalmrolletjes met kreeftensaus of Hertenbiefstuk met honing-tijmsaus Grand dessert 39,50 per persoon Wij serveren dit menu, voor u, op Kerstavond en le- en 2e Kerstdag Reserveren gewenst! - JD JcJ aarte Beide dagen kunt u reserveren om 17.00 en 20.00 uur. 1e groep: 17.00-20.00 uur 2e groep: 20.00-sluit Keuken geopend 16.30-22.00 uur (reserveren noodzakelijk) logelijk Zacht gegaarde zalm 'en tiede' met schuim van selderij en mosterdsaus Bombe van lamsham gevuld met coleslaw en gelei van balsamico en koriander en een kopje ossenstaartsoep met bospaddenstoelen IJsdrank van mango en steranijs Hertengebraad met een lichtgerookt kwartelboutje en jus van vijf specerijen en truffelaardappelpuree Of Zeeduivel escalopes met saffraan Beurre Blanc, bietenpuree en krokantjes van ganda IJssoufflé van tonkabonen met chocoladepistache fudge en gepocheerd doyenne afgebrand met Glühwein sgbayonne Illy koffie met een heerlijke bonbon Prijs: 37,50 Aanvang diner: 18.00 uur Reservering gewenst eti De Ruijterplein 1, Vlissingen. 0118-414498 www.brasserie-evertsen.nl info@montparnasse.nl DEZE KERST GEZELLIG MET UW FAMILIE VRIENDEN TAFELEN IN ONS SPECIAAL IN KERSTWINTERSFEER AANGEKLEDE RESTAURANT. ONZE KOKS HEBBEN VOOR U EEN KERSTMENU A LA CARTE SAMENGESTELD. U KIEST ZELF HOEVEEL GANGEN U WENST TE ETEN EN UIT WELKE GERECHTEN UW KERSTMENU BESTAAT. 3-GANGEN 39,50 4-GANGEN 47,50 5-GANGEN 52,50 WIJ SERVEREN ONZE A LA CARTE OP 24,25 26 DECEMBER 2010 v v/ v v/ v v/ V - VOORGERECHTEN - TWEE BEREIDINGEN VAN RUND, TARTAAR EN CARPACCIO MET TRUFFELMAYONAISE HUISGEROOKTE ZALM MET BLOEKOOL, CRÈME EN LICHTE SMAKEN VAN CITRUS PETIT GARNALENCOCKTAIL'WINTER 2010' FAZANTENPATÉ MET WINTERSALADE, ACETODRESSING EN KWEEPEREN - SOEPEN - WILDBOUILLON MET HUISGEMAAKTE RAVIOLI WITLOFSOEP MET TRUFFELROOM •TUSSENGERECHTEN- PETERSELIE RISOTTO MET EEN SPIES VAN GAMBA EN COQUILLE ZACHTGEBRAOEN DUIVENBORST MET EEN WITLOF TARTE TATIN EN JUS VAN KOFFIE HOOFDGERECHTEN- OP DE HUID GEBAKKEN KABELJAUWFILET MET KOKKELSCHUIM TONGFILET INGEROLD MET GAMBA'S EN LANGOUSTINE-JUS GEBRADEN HERTENFILET MET PADDENSTOELENRISOTTO EN SCHUIMIGE PARMEZAAN JUS TOURNEDOS A LA BORDELAISE (KLASSIEKE RODE-WIJNSAUS) OP LAGE TEMPERATUUR GEGAARDE FAZANTFILET MET SAFFRAAN ZUURKOOL EN JUS VAN LAURIER - DESSERTS - SELECTIE VAN FRANSE KAZEN PROEVERIJ VAN CHOCOLADE FRISSE TONEN VAN MANGO, ANANAS YOGHURT &&jsstrnefiti ,xPa/Aesusse- Kir "Valkenisse" Kreeftensöep afgeblust met Cognac of: Wildbouillon met bospaddestoelen £Ziï*\vesf(/ê/*ec/if Tartaartje vartótonijripet advocado én gamba's op een bedje van riccolla of. Carpaccio Vén Ossehaas met olijfoiiedressing, parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten V yJeg/rt'xxc/ufe X/JOOM Tournedos gerold m spek met portsaus op een bedje van gewokte groenten of: Hazerugfilet op een bedje van kastanjepuree en cranberrysaus of: Gebakken Zeebaars op een bedje van gestoofde groenten en olijfoliedressing tft/e/H'c/tf Huisgemaakte dessert Valkenisse - koffie met bonbons 1® en 2e Kerstdag geopend (reserveren gewenst) fZiextauMt/ft yhffte/i/me Valkenisseweg 76 4373 RP Biggekerke T: 0118-566255 06-29426902 06-12713449 valkenisse@hetnet.nl restaurantvalkenisse.nl 0118 465 909 of loop binnen in ons restaurant! 12.75 p.p. 1 Schotel 1 Koude visschotel Neptunes Zalmsalade Gevulde eieren Gevulde tomaat met garnalen Gerookte paling Gerookte forel Gerookte makreel Zalm Nieuwe haring Diverse rauwkostsalades Stokbrood met kruidenboter 11,75 p.p. 1 Schotel 2 Koude vleesschotel Breskens Huzarensalade Gevulde eieren Asperge hamrolletje Cervelaatworst met augurk Gebraden rosbief Paté Gerookte ham met meloen Fricandeau Diverse rauwkostsalades Stokbrood met kruidenboter j€ 18,50 p.p. Schotel 3 Hors d'oeuvre Zeeland Huzaren-, zalm-, kip- en crabsalade Gevulde eieren Asperge-hamrolletjes Paté Gerookte ham met meloen Gebraden rosbief Gerookte zalm, paling en forel Gevulde tomaat met garnalen Nieuwe haring Gevulde komkommer Rauwkostsalades Stokbrood met kruidenboter 16,50 p.p.l Schotel 4 Combinatieschotel "Het Station" Tomaten gevuld met geitenkaas Polio picanto (kip) Ansjovisfilet Gevulde olijven Tonijnsalade Aardappelsalade Scampi's Chorizo Pepermakreel Diverse rauwkostsalade Stokbrood met kruidenboter "k Graag bestellen vóór woensdag 22 december! Wij kunnen vanwege de enorme belangstelling niet aan huis bezorgen. U kunt uw bestelling afhalen van 11.00 tot 14.00 uur op vr. 24 dec./za. 25 dec./zo. 26 dec./vr. 31 dec./za. 1 jan.

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2010 | | pagina 59