r
Kerstfeest met sterren
Ons kerstmenu op le en 2e kerstdag
BRASSERIE
BELGISCHE L00DSENS0CIËTEIT KERST A LA CARTE
1
Vier Kerst met ons mee,
aan Zee!
Krabgamalencocktail
of
Serranoham met meloen
Broccoli-zalmsoep
of
Witlofsoep met spekjes
Pangasius-zalmrolletjes
met kreeftensaus
of
Hertenbiefstuk
met honing-tijmsaus
Grand dessert
39,50 per persoon
Wij serveren dit menu,
voor u, op
Kerstavond en
le- en 2e Kerstdag
Reserveren gewenst!
- JD
JcJ aarte
Beide dagen kunt u
reserveren om
17.00 en 20.00 uur.
1e groep: 17.00-20.00 uur
2e groep: 20.00-sluit
Keuken geopend 16.30-22.00 uur
(reserveren noodzakelijk)
logelijk
Zacht gegaarde zalm 'en tiede' met
schuim van selderij en mosterdsaus
Bombe van lamsham gevuld met
coleslaw en gelei van balsamico en
koriander en een kopje
ossenstaartsoep met bospaddenstoelen
IJsdrank van mango en steranijs
Hertengebraad met een lichtgerookt
kwartelboutje en jus van vijf specerijen
en truffelaardappelpuree
Of
Zeeduivel escalopes met
saffraan Beurre Blanc, bietenpuree
en krokantjes van ganda
IJssoufflé van tonkabonen met
chocoladepistache fudge en
gepocheerd doyenne afgebrand met
Glühwein sgbayonne
Illy koffie met een heerlijke bonbon
Prijs: 37,50
Aanvang diner: 18.00 uur
Reservering gewenst
eti
De Ruijterplein 1, Vlissingen.
0118-414498
www.brasserie-evertsen.nl
info@montparnasse.nl
DEZE KERST GEZELLIG MET UW FAMILIE VRIENDEN TAFELEN IN ONS
SPECIAAL IN KERSTWINTERSFEER AANGEKLEDE RESTAURANT.
ONZE KOKS HEBBEN VOOR U EEN KERSTMENU
A LA CARTE SAMENGESTELD.
U KIEST ZELF HOEVEEL GANGEN U WENST TE ETEN EN
UIT WELKE GERECHTEN UW KERSTMENU BESTAAT.
3-GANGEN 39,50 4-GANGEN 47,50
5-GANGEN 52,50
WIJ SERVEREN ONZE A LA CARTE OP 24,25 26 DECEMBER 2010
v v/ v v/ v v/
V
- VOORGERECHTEN -
TWEE BEREIDINGEN VAN RUND, TARTAAR EN CARPACCIO
MET TRUFFELMAYONAISE
HUISGEROOKTE ZALM MET BLOEKOOL, CRÈME EN
LICHTE SMAKEN VAN CITRUS
PETIT GARNALENCOCKTAIL'WINTER 2010'
FAZANTENPATÉ MET WINTERSALADE,
ACETODRESSING EN KWEEPEREN
- SOEPEN -
WILDBOUILLON MET HUISGEMAAKTE RAVIOLI
WITLOFSOEP MET TRUFFELROOM
•TUSSENGERECHTEN-
PETERSELIE RISOTTO MET EEN SPIES VAN GAMBA EN COQUILLE
ZACHTGEBRAOEN DUIVENBORST MET EEN WITLOF TARTE TATIN
EN JUS VAN KOFFIE
HOOFDGERECHTEN-
OP DE HUID GEBAKKEN KABELJAUWFILET MET KOKKELSCHUIM
TONGFILET INGEROLD MET GAMBA'S EN LANGOUSTINE-JUS
GEBRADEN HERTENFILET MET PADDENSTOELENRISOTTO
EN SCHUIMIGE PARMEZAAN JUS
TOURNEDOS A LA BORDELAISE (KLASSIEKE RODE-WIJNSAUS)
OP LAGE TEMPERATUUR GEGAARDE FAZANTFILET MET
SAFFRAAN ZUURKOOL EN JUS VAN LAURIER
- DESSERTS -
SELECTIE VAN FRANSE KAZEN
PROEVERIJ VAN CHOCOLADE
FRISSE TONEN VAN MANGO, ANANAS YOGHURT
&&jsstrnefiti ,xPa/Aesusse-
Kir "Valkenisse"
Kreeftensöep afgeblust met Cognac
of: Wildbouillon met bospaddestoelen
£Ziï*\vesf(/ê/*ec/if
Tartaartje vartótonijripet advocado
én gamba's op een bedje van riccolla
of. Carpaccio Vén Ossehaas met olijfoiiedressing,
parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten V
yJeg/rt'xxc/ufe X/JOOM
Tournedos gerold m spek met portsaus
op een bedje van gewokte groenten
of: Hazerugfilet op een bedje van kastanjepuree
en cranberrysaus
of: Gebakken Zeebaars op een bedje van gestoofde
groenten en olijfoliedressing
tft/e/H'c/tf
Huisgemaakte dessert Valkenisse - koffie met bonbons
1® en 2e Kerstdag geopend (reserveren gewenst)
fZiextauMt/ft yhffte/i/me
Valkenisseweg 76 4373 RP Biggekerke
T: 0118-566255 06-29426902 06-12713449
valkenisse@hetnet.nl restaurantvalkenisse.nl
0118 465 909
of loop
binnen in ons
restaurant!
12.75 p.p. 1
Schotel 1
Koude visschotel Neptunes
Zalmsalade
Gevulde eieren
Gevulde tomaat met garnalen
Gerookte paling
Gerookte forel
Gerookte makreel
Zalm
Nieuwe haring
Diverse rauwkostsalades
Stokbrood met kruidenboter
11,75 p.p. 1
Schotel 2
Koude vleesschotel Breskens
Huzarensalade
Gevulde eieren
Asperge hamrolletje
Cervelaatworst met augurk
Gebraden rosbief
Paté
Gerookte ham met meloen
Fricandeau
Diverse rauwkostsalades
Stokbrood met kruidenboter
j€ 18,50 p.p.
Schotel 3
Hors d'oeuvre Zeeland
Huzaren-, zalm-, kip- en crabsalade
Gevulde eieren
Asperge-hamrolletjes
Paté
Gerookte ham met meloen
Gebraden rosbief
Gerookte zalm, paling en forel
Gevulde tomaat met garnalen
Nieuwe haring
Gevulde komkommer
Rauwkostsalades
Stokbrood met kruidenboter
16,50 p.p.l
Schotel 4
Combinatieschotel "Het Station"
Tomaten gevuld met geitenkaas
Polio picanto (kip)
Ansjovisfilet
Gevulde olijven
Tonijnsalade
Aardappelsalade
Scampi's
Chorizo
Pepermakreel
Diverse rauwkostsalade
Stokbrood met kruidenboter
"k
Graag bestellen vóór woensdag 22 december!
Wij kunnen vanwege de enorme belangstelling niet aan huis bezorgen.
U kunt uw bestelling afhalen van 11.00 tot 14.00 uur
op vr. 24 dec./za. 25 dec./zo. 26 dec./vr. 31 dec./za. 1 jan.