De Tamboer 22,50 "De Meerkoet" Wilt u eens wat anders eten met Kerst? Tapas Kerstmenu BELGISCHE LOODSENSOCIËTEIT KERST A LA CARTE v/ v/ v V V v/ *1 GRIEKS RESTAURANT YlliSt 2Ü'\ a Ju ïür'SïJ Kerst menu 2010 Steakhouse De Tamboer Prijs 34,50 per persoon Restaurant, Paviljoen MAANDMENU DECEMBER Assortiment van gemarineerde zalmgerookte heilbot en Chinese garnaaltjes of Winterse Paté of Wildbouillon met bospaddenstoelen Trio van gebakken zalmforel pangasius en zeewolf met nantuasaus of Trio van biefstuk met portsaus (runder-, kalfs-, varkenshaas) Petit Grand Dessert Vrijdag taf 14.00 Steengrillen fa pas - restaurant Op zaterdag 25 en zondag 26 december serveren wij ons speciale Inclusief een heerlijk dessert voor 27,50 euro Wilt u meer informatie? Kom even langs op de Korte Geere 19 in Middelburg of bel ons op nummer 0118-620515 Reserveren is mogelijk t/m zondag 19 december DEZE KERST GEZELLIG MET UW FAMILIE VRIENDEN TAFELEN IN ONS SPECIAAL IN KERSTWINTERSFEER AANGEKLEDE RESTAURANT. ONZE KOKS HEBBEN VOOR U EEN KERSTMENU A LA CARTE SAMENGESTELD. U KIEST ZELF HOEVEEL GANGEN U WENST TE ETEN EN UIT WELKE GERECHTEN UW KERSTMENU BESTAAT. 3-GANGEN 39,50 4-GANGEN 47,50 5-GANGEN 52,50 WIJ SERVEREN ONZE A LA CARTE OP 24,25 26 DECEMBER 2010 V V V V V V -VOORGERECHTEN- TWEE BEREIDINGEN VAN RUND, TARTAAR EN CARPACCIO MET TRUFFELMAYONAISE - HUISGER00KTE ZALM MET BLOEKOOL, CRÈME EN LICHTE SMAKEN VAN CITRUS PETIT GARNALENCOCKTAIL'WINTER 2010' FAZANTENPATÉ MET WINTERSALADE, ACETODRESSING EN KWEEPEREN - SOEPEN - WILDBOUILLON MET HUISGEMAAKTE RAVIOLI WITLOFSOEP MET TRUFFELR00M -TUSSENGERECHTEN- PETERSELIE RISOTTO MET EEN SPIES VAN GAMBA EN COQUILLE ZACHTGEBRADEN DUIVENBORST MET EEN WITLOF TARTE TATIN EN JUS VAN KOFFIE - HOOFDGERECHTEN - OP DE HUID GEBAKKEN KABELJAUWFILET MET KOKKELSCHUIM TONGFILET INGEROLD MET GAMBA'S EN LANGOUSTINE-JUS GEBRADEN HERTENFILET MET PADDENSTOELENRISOTTO EN SCHUIMIGE PARMEZAAN JUS TOURNEDOS A LA BORDELAISE (KLASSIEKE RODE-WIJNSAUS) OP LAGE TEMPERATUUR GEGAARDE FAZANTFILET MET SAFFRAAN ZUURKOOL EN JUS VAN LAURIER -DESSERTS- SELECTIE VAN FRANSE KAZEN PROEVERIJ VAN CHOCOLADE FRISSE TONEN VAN MANGO, ANANAS YOGHURT Beide dagen kunt u reserveren om 17.00 en 20.00 uur. 1e groep: 17.00-20.00 uur 2e groep: 20.00-sluit Keuken geopend 16.30-22.00 uur (reserveren noodzakelijk) Tevens afhaalmaaltijden mogelijk tijdens de kerstdagen. Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Zeilmarkt 22, 4381 BS Vlissingen 0118-41 51 03 06 - 25 53 04 75 Voorgerecht: Trio van ardenner ham, paté en chorizo of Torentje van gerookte zalm en Hollandse garnalen Hoofdgerecht: Gegrilde wildzwijnracks met calvadossaus of Gegrilde zeebaars afgeblust met grove mosterdsaus Nagerecht Poire Belle Hélène (vanille-ijs met peer en chocoladesaus] Ook kunt u tijdens de kerstdagen bij ons van de kaart eten. Zie www. detamboer. info Plein 1 940 nr.B Middelburg Tel. 011B - B12117 Kerstschotels bestellen? 0118 465 909 of loop binnen in ons restaurant! 12,75 p.p. Schotel 1 Koude visschotel Neptunes Zalmsalade Gevulde eieren Gevulde tomaat met garnalen Gerookte paling Gerookte forel Gerookte makreel Zalm Nieuwe haring Diverse rauwkostsalades Stokbrood met kruidenboter Huzarensalade Gevulde eieren Asperge hamrolletje Cervelaatworst met augurk Gebraden rosbief Paté Gerookte ham met meloen Fricandeau Diverse rauwkostsalades Stokbrood met kruidenboter 18,50 p.p. 1 Schotel 3 Hors d'oeuvre Zeeland Huzaren-, zalm-, kip- en crabsalade Gevulde eieren Asperge-hamrolletjes Paté Gerookte ham met meloen Gebraden rosbief Gerookte zalm, paling en forel Gevulde tomaat met garnalen Nieuwe haring Gevulde komkommer' Rauwkostsalades Stokbrood met kruidenboter 16,50 p.p.\ Schotel 4 Combinatieschotel "Het Station" Tomaten gevuld met geitenkaas Polio picanto (kip) Ansjovisfilet Gevulde olijven Tonijnsalade Aardappelsalade Scampi's Chorizo Pepermakreel Diverse rauwkostsalade Stokbrood met kruidenboter Graag bestellen vóór woensdag 22 december! Wij kunnen vanwege de enorme belangstelling niet aan huis bezorgen. U kunt uw bestelling afhalen van 11.00 tot 14.00 uur op vr. 24 dec./za. 25 dec./zo. 26 dec./vr. 31 dec./za. 1 jan. im Jjöl. Maandag en dinsdag gesloten! Restaurant om 11.00 uur open Keuken open: 11.00-20.00 uur Moezelwijnsoep december jr GESLOTEN! vanaf 2 personen a 17,50 1 dag vooraf reserveren) Schelphoekweg 3 Wolphaartsdijk Tel.: 0113-586035

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2010 | | pagina 57