De Tamboer
22,50
"De Meerkoet"
Wilt u eens wat anders
eten met Kerst?
Tapas Kerstmenu
BELGISCHE LOODSENSOCIËTEIT KERST A LA CARTE
v/ v/ v V V v/
*1 GRIEKS
RESTAURANT
YlliSt 2Ü'\
a Ju ïür'SïJ
Kerst menu 2010
Steakhouse De Tamboer
Prijs 34,50
per persoon
Restaurant, Paviljoen
MAANDMENU DECEMBER
Assortiment van
gemarineerde zalmgerookte
heilbot en Chinese garnaaltjes
of
Winterse Paté
of
Wildbouillon
met bospaddenstoelen
Trio van gebakken zalmforel
pangasius en zeewolf met nantuasaus
of
Trio van biefstuk met portsaus
(runder-, kalfs-, varkenshaas)
Petit Grand Dessert
Vrijdag
taf 14.00
Steengrillen
fa pas - restaurant
Op zaterdag 25 en zondag 26 december
serveren wij ons speciale
Inclusief een heerlijk dessert voor
27,50 euro
Wilt u meer informatie?
Kom even langs op de Korte Geere 19
in Middelburg of bel ons op nummer
0118-620515
Reserveren is mogelijk t/m zondag
19 december
DEZE KERST GEZELLIG MET UW FAMILIE VRIENDEN TAFELEN IN ONS
SPECIAAL IN KERSTWINTERSFEER AANGEKLEDE RESTAURANT.
ONZE KOKS HEBBEN VOOR U EEN KERSTMENU
A LA CARTE SAMENGESTELD.
U KIEST ZELF HOEVEEL GANGEN U WENST TE ETEN EN
UIT WELKE GERECHTEN UW KERSTMENU BESTAAT.
3-GANGEN 39,50 4-GANGEN 47,50
5-GANGEN 52,50
WIJ SERVEREN ONZE A LA CARTE OP 24,25 26 DECEMBER 2010
V V V V V V
-VOORGERECHTEN-
TWEE BEREIDINGEN VAN RUND, TARTAAR EN CARPACCIO
MET TRUFFELMAYONAISE
- HUISGER00KTE ZALM MET BLOEKOOL, CRÈME EN
LICHTE SMAKEN VAN CITRUS
PETIT GARNALENCOCKTAIL'WINTER 2010'
FAZANTENPATÉ MET WINTERSALADE,
ACETODRESSING EN KWEEPEREN
- SOEPEN -
WILDBOUILLON MET HUISGEMAAKTE RAVIOLI
WITLOFSOEP MET TRUFFELR00M
-TUSSENGERECHTEN-
PETERSELIE RISOTTO MET EEN SPIES VAN GAMBA EN COQUILLE
ZACHTGEBRADEN DUIVENBORST MET EEN WITLOF TARTE TATIN
EN JUS VAN KOFFIE
- HOOFDGERECHTEN -
OP DE HUID GEBAKKEN KABELJAUWFILET MET KOKKELSCHUIM
TONGFILET INGEROLD MET GAMBA'S EN LANGOUSTINE-JUS
GEBRADEN HERTENFILET MET PADDENSTOELENRISOTTO
EN SCHUIMIGE PARMEZAAN JUS
TOURNEDOS A LA BORDELAISE (KLASSIEKE RODE-WIJNSAUS)
OP LAGE TEMPERATUUR GEGAARDE FAZANTFILET MET
SAFFRAAN ZUURKOOL EN JUS VAN LAURIER
-DESSERTS-
SELECTIE VAN FRANSE KAZEN
PROEVERIJ VAN CHOCOLADE
FRISSE TONEN VAN MANGO, ANANAS YOGHURT
Beide dagen kunt u
reserveren om
17.00 en 20.00 uur.
1e groep: 17.00-20.00 uur
2e groep: 20.00-sluit
Keuken geopend 16.30-22.00 uur
(reserveren noodzakelijk)
Tevens afhaalmaaltijden mogelijk
tijdens de kerstdagen.
Wij wensen u fijne feestdagen
en een gelukkig nieuwjaar.
Zeilmarkt 22, 4381 BS Vlissingen
0118-41 51 03 06 - 25 53 04 75
Voorgerecht:
Trio van ardenner ham,
paté en chorizo
of
Torentje van gerookte zalm
en Hollandse garnalen
Hoofdgerecht:
Gegrilde wildzwijnracks met
calvadossaus
of
Gegrilde zeebaars afgeblust
met grove mosterdsaus
Nagerecht
Poire Belle Hélène
(vanille-ijs met peer
en chocoladesaus]
Ook kunt u
tijdens de
kerstdagen bij
ons van
de kaart eten.
Zie
www. detamboer. info
Plein 1 940 nr.B
Middelburg
Tel. 011B - B12117
Kerstschotels
bestellen?
0118 465 909
of loop
binnen in ons
restaurant!
12,75 p.p.
Schotel 1
Koude visschotel Neptunes
Zalmsalade
Gevulde eieren
Gevulde tomaat met garnalen
Gerookte paling
Gerookte forel
Gerookte makreel
Zalm
Nieuwe haring
Diverse rauwkostsalades
Stokbrood met kruidenboter
Huzarensalade
Gevulde eieren
Asperge hamrolletje
Cervelaatworst met augurk
Gebraden rosbief
Paté
Gerookte ham met meloen
Fricandeau
Diverse rauwkostsalades
Stokbrood met kruidenboter
18,50 p.p. 1
Schotel 3
Hors d'oeuvre Zeeland
Huzaren-, zalm-, kip- en crabsalade
Gevulde eieren
Asperge-hamrolletjes
Paté
Gerookte ham met meloen
Gebraden rosbief
Gerookte zalm, paling en forel
Gevulde tomaat met garnalen
Nieuwe haring
Gevulde komkommer'
Rauwkostsalades
Stokbrood met kruidenboter
16,50 p.p.\
Schotel 4
Combinatieschotel "Het Station"
Tomaten gevuld met geitenkaas
Polio picanto (kip)
Ansjovisfilet
Gevulde olijven
Tonijnsalade
Aardappelsalade
Scampi's
Chorizo
Pepermakreel
Diverse rauwkostsalade
Stokbrood met kruidenboter
Graag bestellen vóór woensdag 22 december!
Wij kunnen vanwege de enorme belangstelling niet aan huis bezorgen.
U kunt uw bestelling afhalen van 11.00 tot 14.00 uur
op vr. 24 dec./za. 25 dec./zo. 26 dec./vr. 31 dec./za. 1 jan.
im
Jjöl.
Maandag en dinsdag gesloten!
Restaurant om 11.00 uur open
Keuken open: 11.00-20.00 uur
Moezelwijnsoep
december
jr GESLOTEN!
vanaf 2 personen a 17,50
1 dag vooraf reserveren)
Schelphoekweg 3
Wolphaartsdijk
Tel.: 0113-586035