Lezersmenu van De Faam
BON
LEZERSMENU
DE FAAM
huislijn«nl
Maximaa
Twitteraars
Kijk ook op: deweekkrant.nl
LOKAAL NIEUWS
ébL
Eigen bedrijf beginnen
Start je eigen bedrijf in koffieautomaten voor op het werk. Net als
23 Fortune ondernemers vóór jou. Kijk op www.fortune-franchise.nl.
Wij vonden ons droomhuis op www.huislijn.nl
Mi qp \W7WoCdiiiB8DIDQO0DD
U zoekt een huis? U vindt een huis!
Iil je op de hoogte blijven van het laatste Zeeuwse nieuws?
Ga dan naar onze vernieuwde website waar het grote en kleine
nieuws op overzichtelijke wijze gerangschikt staat in een
eigentijdse omgeving met veel foto's en video's.
Een bijdrage leveren aan het nieuws? Dat kan
door je nieuwstip te e-mailen redactie@maximaal.nl
volgen het Zeeuwse nieuws van Maximaal TV altijd en overal!
www.twitfer.com/maximaa/tv
mmmsmsmm
De laatste woensdag van de maand staat het Lezersmenu in De Faam. Elke
maand serveert een ander - door de krant geselecteerd - restaurant op Wal
cheren dit menu. De inhoud van het diner wisselt maandelijks maar de
formule blijft hetzelfde. Voor 25 euro per persoon krijgt de lezer een voor
afje (stokbrood of een amuse) gevolgd door een driegangenmenu (voor-,
hoofd- en nagerecht). Het diner wordt afgesloten met een kopje koffie of thee.
Dit keer is het lezersmenu een kennismaking met Trattoria Terra Mare. Een Italiaans restaurant met
misschien wel de meest unieke ligging in Vlissingen: pal aan de
jachthaven. We worden vriendelijk en gastvrij
ontvangen door onze gastvrouw Denise
Blind die ons begeleidt naar een ruime, -
ronde tafel aan het raam waar we de M
Italiaanse sfeer direct proeven en
voelen. Patron-chef Theo Verstegen
heet ons ook welkom en vertelt: "Ik
houd van verse ingrediënten en verras-
singskoken: het ene moment heb ik dit, het andere moment heb ik dat. - HÜ
Ik vind het een uitdaging onze gasten kwalitatief te verrassen op een
prijsvriendelijke manier. Naast de traditionele Italiaanse gerechten serveren wij ook herkenbare
gerechten aan onze gasten."
Het lezersmenu begint met een amuse van de patron-chef welke bestaat uit olijfbrood, huisgemaakte
tomaten-olijven tapenade, geschaafde schilfers parmezaanse kaas, olijfolie en groene en zwarte
olijven; een perfect Italiaanse start van de avond!
De hoofdgerechten worden geserveerd met verse pasta, aardappelgarnituur en seizoensgroenten.
Terra mare betekent aarde en zee. Waar anders dan aan de Vlissingse haven komen deze
natuurlijke elementen samen.
Het lezersmenu is uitsluitend te nuttigen van 29 oktober t/m 30 november, na
reservering via 0118 413883 of 06 54358947 en op vertoon van onderstaande bon.
Trattoria Terra Mare is te vinden aan de Nieuwendijk 14 te Vlissingen.
VOORLETTERS M/V:
NAAM:
ADRES:
GEBOORTEJAAR:
AANTAL PERSONEN:
cB
150.000 woningen 4.700 makelaars
Het voorgerecht bestaat uit een originele salade caprese: heerlijke
tomaten, in plakken gesneden mozzarella,
verse basilicum en diverse soorten sla op een
bedje van frisse rucola. U kunt ook kiezen
voor een ossenhaas carpaccio met grove
schilfers parmezaanse kaas, deze wordt
aan de bar van een groot stuk
afgeschaafd, afgemaakt met crèma aseto.
Lezers van De Faam kunnen daarna voor het
hoofdgerecht kiezen uit gegrilde zalm op een
bedje van aubergine en courgette met gorgonzolasaus, luchtig afgemaakt met witte
wijn. Of u kunt kiezen voor de osso bucco: gesmoorde kalfsschenkel, die volgens de traditie met een
mengsel van knoflook, peterselie, citroenschil en parmezaan schilfers wordt bestrooid.
Als dessert krijgt u een origineel Italiaanse gerecht: tiramisu. Geserveerd met verse vruchten is dit een
perfecte combinatie en nagerecht van ons diner.
We sluiten het lezersmenu van november
met een heerlijk kopje koffie, thee of
cappuccino met zoete lekkernijen.
Speciaal voor de lezers van De Faam
serveert Trattoria in de maand
november de Italiaanse wijn Pinot
Grigio voor tien euro per fles.