Vakdkxit
6 halen 5 betalen
nu vanaf 250,-
BON
LEZERSMENU
DE FAAM
Lezersmenu van De Faam
Voor we op vakantie gaan
nog even een fantastische
vakaktie
2 personen
Alle meubelen in de outletafdeling
Actie Eetkamerstoelen
Wegens vakantie zijn wij gesloten van
16 augustus tot en met 6 september
Woensdag 28 juli 2010 - Pagina 58
Het Restaurant Batavia in Westkapelle is het culinaire hart van Café
Restaurant Catering Kasteel van Batavia en biedt 80 ruime zit
plaatsen. Er is een zonnig terras met 25 zitplaatsen grenzend aan het
Abraham Calandplein met uitzicht op de stoere "Wasschappelse"
zeedijk. Restaurant Batavia is een grillspecialiteiten restaurant waar
alle gerechten a la minuut worden bereid in de open keuken. Mede
eigenaar en Chefkok Sebastiaan legt uit: 'Mes wordt vers bereid, de
vis komt rechtstreeks van de vishandel hier op het dorp, alle produc
ten zijn eerste klas kwaliteit natuurlijk."
De zomerse sfeer en de vriendelijke bediening maken het plaatje
compleet.
Het lezersmenu begint met 'stokbrood met smeersels'. Heerlijke
smeersels waaronder een huisgemaakte tapenade, verse knoflook
boter, een kannetje olijfolie en een schaaltje grof zeezout. Het glaasje
prosecco krijgen de lezers van De Faam erbij.
Bij het voorgerecht kan de keuze worden gemaakt twee soorten
soep. Een heerlijke kerriesoep met reepjes kip of een soep van wa
terkers met stukjes gerookte zalm.
Het lezersmenu is uitsluitend te nuttigen tot en met 31 augustus, na reservering via 0118
57 13 71 en op vertoon van onderstaande bon. Het Kasteel van Batavia is te vinden aan de
Zuidstraat 143 in Westkapelle. Zie ook www.kasteelvanbatavia.nl.
WALHOUT WOONPROMENADE G R E V E LI N G E N S T R A AT 33
ZIERIKZEE TELEFOON 0 111 45 4000 WWW.WALHOUTWONEN.NL
-• t«appaipf»
VOORLETTERS M/V:
NAAM:
ADRES:
GEBOORTEJAAR:
AANTAL PERSONEN:
De laatste woensdag van de maand staat het Lezersmenu in De Faam. Elke
maand serveert een ander - door de krant geselecteerd - restaurant op Wal
cheren dit menu. De inhoud van het diner wisselt maandelijks maar
formule blijft hetzelfde. Voor 25 euro per persoon krijgt de lezer een voor
afje (stokbrood of een amuse) gevolgd door een driegangenmenu (voor-,
hoofd- en nagerecht). Het diner wordt afgesloten met een kopje koffie of thee.
Als dessert serveert gastvrouw Malou van het
Kasteel van Batavia een moelleux van chocolade: een ver
rukkelijk chocoladetaartje met een bolletje vanille-ijs en
vers geklopte slagroom. Tot slot kunnen de Faamlezers nog
kiezen uit een kopje koffie of thee.
Lezers van De Faam kunnen daarna kiezen uit een vis- of een vleesgerecht.
Het visgerecht bestaat uit schelvisfilet met een smakelijke aardap
pelpuree voorzien van verse groene kool. Erbij, helemaal voor het
zomerseizoen, heerlijke zeekraal. Het vleesgerecht is een combina
tiegerecht met ossehaas en
varkenshaas, ook de aard
appelpuree en verse broc
coli. Een heerlijke salade j
maakt de hoofdgerechten
compleet.