Vakdkxit 6 halen 5 betalen nu vanaf 250,- BON LEZERSMENU DE FAAM Lezersmenu van De Faam Voor we op vakantie gaan nog even een fantastische vakaktie 2 personen Alle meubelen in de outletafdeling Actie Eetkamerstoelen Wegens vakantie zijn wij gesloten van 16 augustus tot en met 6 september Woensdag 28 juli 2010 - Pagina 58 Het Restaurant Batavia in Westkapelle is het culinaire hart van Café Restaurant Catering Kasteel van Batavia en biedt 80 ruime zit plaatsen. Er is een zonnig terras met 25 zitplaatsen grenzend aan het Abraham Calandplein met uitzicht op de stoere "Wasschappelse" zeedijk. Restaurant Batavia is een grillspecialiteiten restaurant waar alle gerechten a la minuut worden bereid in de open keuken. Mede eigenaar en Chefkok Sebastiaan legt uit: 'Mes wordt vers bereid, de vis komt rechtstreeks van de vishandel hier op het dorp, alle produc ten zijn eerste klas kwaliteit natuurlijk." De zomerse sfeer en de vriendelijke bediening maken het plaatje compleet. Het lezersmenu begint met 'stokbrood met smeersels'. Heerlijke smeersels waaronder een huisgemaakte tapenade, verse knoflook boter, een kannetje olijfolie en een schaaltje grof zeezout. Het glaasje prosecco krijgen de lezers van De Faam erbij. Bij het voorgerecht kan de keuze worden gemaakt twee soorten soep. Een heerlijke kerriesoep met reepjes kip of een soep van wa terkers met stukjes gerookte zalm. Het lezersmenu is uitsluitend te nuttigen tot en met 31 augustus, na reservering via 0118 57 13 71 en op vertoon van onderstaande bon. Het Kasteel van Batavia is te vinden aan de Zuidstraat 143 in Westkapelle. Zie ook www.kasteelvanbatavia.nl. WALHOUT WOONPROMENADE G R E V E LI N G E N S T R A AT 33 ZIERIKZEE TELEFOON 0 111 45 4000 WWW.WALHOUTWONEN.NL -• t«appaipf» VOORLETTERS M/V: NAAM: ADRES: GEBOORTEJAAR: AANTAL PERSONEN: De laatste woensdag van de maand staat het Lezersmenu in De Faam. Elke maand serveert een ander - door de krant geselecteerd - restaurant op Wal cheren dit menu. De inhoud van het diner wisselt maandelijks maar formule blijft hetzelfde. Voor 25 euro per persoon krijgt de lezer een voor afje (stokbrood of een amuse) gevolgd door een driegangenmenu (voor-, hoofd- en nagerecht). Het diner wordt afgesloten met een kopje koffie of thee. Als dessert serveert gastvrouw Malou van het Kasteel van Batavia een moelleux van chocolade: een ver rukkelijk chocoladetaartje met een bolletje vanille-ijs en vers geklopte slagroom. Tot slot kunnen de Faamlezers nog kiezen uit een kopje koffie of thee. Lezers van De Faam kunnen daarna kiezen uit een vis- of een vleesgerecht. Het visgerecht bestaat uit schelvisfilet met een smakelijke aardap pelpuree voorzien van verse groene kool. Erbij, helemaal voor het zomerseizoen, heerlijke zeekraal. Het vleesgerecht is een combina tiegerecht met ossehaas en varkenshaas, ook de aard appelpuree en verse broc coli. Een heerlijke salade j maakt de hoofdgerechten compleet.

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2010 | | pagina 60