"Make my Day" DURF JIJ DE UITDAGING AAN? BON LEZERSMENU DE FAAM Lezersmenu De Faam Open dag Scala Trappenbouw 50 euro dé Weekkrant Wil jij onder handen genomen worden door de beste kappers, stylisten en kledingadviseurs uit de regio? Onder de noemer kun jij door een enthousiast en zeer deskundig team worden omgetoverd tot ware catwalkdiva! Meld jezelf of een goede vriendin vandaag nog aan via: www.maximaal.nl/makemyday De'Faam VOORLETTERS M/V: Lezersmenu is uitsluitend te nuttigen t/m woensdag 31 maart, na reservering via: 0118-463230 en op vertoon van onderstaande bon. "Ferry's" Lunchroom/Brasserie kunt u vinden aan het Beilamypark 42 in Vlissingen. Dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. MIDDELBURG - Dit voorjaar is Scala Trappenbouw alweer twee jaar actief, als enige exclu sieve trappenbouwer in de re gio. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 februari staan de deuren van Ampereweg 26B open voor ie dereen die geïnteresseerd is in het ambachtelijke trappenma- kersvak. Momenteel staat er in het trappenatelier een trap die gebaseerd is op vloeiende lijnen en ronde vormen. Een diapre sentatie geeft een impressie van de veelzijdigheid op trapgebied. Twee trappenbouwers geven uitleg en toelichting op het ex clusieve werk. Scala Trappenbouw is gespecia liseerd in het ontwerpen, maken en plaatsen van exclusieve trap pen van een hoge kwaliteit. De wensen van de klant staan hier bij voorop: er wordt naar een oplossing gezocht om dromen te verwezenlijken. De klanten kring bestaat uit zowel particu lieren als bedrijven. Het bedrijf beschikt over grote vakkennis en liefde voor het ambachtelijke werk en is creatief in het ontwer- pen.Voor meer informatie kijk op: www.scalatrappenbouw.nl. Eigenaar Ferry van Dommelen, kok Alex Kooman, eerste medewerkster Els Meesen en kok Dennis Flikweert. Elke laatste woensdag van de maand staat een nieuw Lezersmenu in De Faam. Het menu van maart wordt geserveerd door "Ferry's" Lunchroom/ Brasserie in Vlissingen. De inhoud van het diner wisselt maandelijks, maar de formule blijft hetzelfde. Voor 25 euro per persoon krijgt de lezer een voorafje (stokbrood of een amuse) gevolgd door een driegangenmenu (voor-, hoofd- en nagerecht) en afsluitend een kop thee of koffie. Alex Kooman en Dennis Flikweert hebben het lezersmenu sa mengesteld, wat al een beetje proeft naar de lente! Het menu begint met een mandje vers warm stokbrood met krui denboter gevolgd door een schuimige soep van prei met een heerlijk pittige smaak. In de soep zitten stukjes roerei dat het gerecht compleet maakt. Als hoofdgerecht kunnen de lezers kiezen uit vis of vlees: een spies van gegrilde stukjes zeewolf en gamba's met hier bij een frisse saus van citroen gras of gegrilde malse maïskip- filet met een kruiden cremefraiche. Beide gerechten liggen op een bedje van gebakken lentegroenten en worden geserveerd met frietjes en een frisse salade. Als afsluiting serveert Ferry's een kop koffie of thee en op tafel verschijnt een etagère met lekkernijen van chocolade en nougat, het klopt, aan ieder detail is gedacht! Ferry's is sinds één jaar in Vlissingen gevestigd en is centraal gelegen aan het gezellige Beila mypark met het winkelcentrum en de mooie boulevard op loopafstand. Als je Ferry's binnen stapt adem je de huiselijke sfeer in. De inrichting is sfeervol en overal waar je kijkt zie je prachtige oude foto's van Vlissingen. Gastheer Ferry van Dommelen vertelt dat hij deze foto's krijgt aangereikt door familie, vrien den en zelfs de gemeente helpt hem de collectie compleet te maken. Verder vertelt Ferry dat het belangrijk is dat in zijn zaak alles klopt, aan ieder detail moet gedacht zijn en de gasten moeten zich op hun gemak voelen en niets tekort komen. Dat komen de gasten ook niet, al is het alleen al door de vrolijke en professionele be diening, je voelt je er echt thuis en kunt hier 7 dagen per week vanaf 10.00 uur terecht voor ontbijt, lunch en diner. Het lezersmenu is alleen 's avonds te nuttigen. Elke zondag serveert Ferry's een verrassende, exclusieve high tea compleet met originele, Engelse huisgemaakte lekkernijen. Ook voor een 'lazy afternoon' zijn we bij Ferry's aan het goede adres. Het nagerecht is zeer origineel en lacht je letterlijk vanaf het bord toe door de mooie opmaak. Het is een zelfgemaakte parfait van stroopwafelijs met verse blokjes ananas en appel afgemaakt met een crème van bosvruchten en als decoratie een halve stroopwafel met appelschuim. Om je vingers bij af te likken!

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2010 | | pagina 61