"Make my Day"
DURF JIJ DE UITDAGING AAN?
BON
LEZERSMENU
DE FAAM
Lezersmenu De Faam
Open dag Scala Trappenbouw
50 euro
dé Weekkrant
Wil jij onder handen genomen
worden door de beste kappers,
stylisten en kledingadviseurs
uit de regio?
Onder de noemer
kun jij door een enthousiast en zeer
deskundig team worden omgetoverd
tot ware catwalkdiva!
Meld jezelf of een goede vriendin vandaag nog aan via:
www.maximaal.nl/makemyday
De'Faam
VOORLETTERS M/V:
Lezersmenu is uitsluitend te nuttigen t/m
woensdag 31 maart, na reservering via:
0118-463230 en op vertoon van onderstaande
bon. "Ferry's" Lunchroom/Brasserie kunt u
vinden aan het Beilamypark 42 in Vlissingen.
Dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.
MIDDELBURG - Dit voorjaar is
Scala Trappenbouw alweer
twee jaar actief, als enige exclu
sieve trappenbouwer in de re
gio. Op vrijdag 26 en zaterdag 27
februari staan de deuren van
Ampereweg 26B open voor ie
dereen die geïnteresseerd is in
het ambachtelijke trappenma-
kersvak. Momenteel staat er in
het trappenatelier een trap die
gebaseerd is op vloeiende lijnen
en ronde vormen. Een diapre
sentatie geeft een impressie van
de veelzijdigheid op trapgebied.
Twee trappenbouwers geven
uitleg en toelichting op het ex
clusieve werk.
Scala Trappenbouw is gespecia
liseerd in het ontwerpen, maken
en plaatsen van exclusieve trap
pen van een hoge kwaliteit. De
wensen van de klant staan hier
bij voorop: er wordt naar een
oplossing gezocht om dromen
te verwezenlijken. De klanten
kring bestaat uit zowel particu
lieren als bedrijven. Het bedrijf
beschikt over grote vakkennis
en liefde voor het ambachtelijke
werk en is creatief in het ontwer-
pen.Voor meer informatie kijk
op: www.scalatrappenbouw.nl.
Eigenaar Ferry van Dommelen, kok Alex Kooman, eerste medewerkster Els Meesen en kok
Dennis Flikweert.
Elke laatste woensdag van de maand staat een nieuw Lezersmenu in De
Faam. Het menu van maart wordt geserveerd door "Ferry's" Lunchroom/
Brasserie in Vlissingen. De inhoud van het diner wisselt maandelijks, maar
de formule blijft hetzelfde. Voor 25 euro per persoon krijgt de lezer een
voorafje (stokbrood of een amuse) gevolgd door een driegangenmenu
(voor-, hoofd- en nagerecht) en afsluitend een kop thee of koffie.
Alex Kooman en Dennis Flikweert hebben het lezersmenu sa
mengesteld, wat al een beetje proeft naar de lente! Het menu
begint met een mandje vers warm stokbrood met krui
denboter gevolgd door een schuimige soep van prei met
een heerlijk pittige smaak. In de soep zitten stukjes
roerei dat het gerecht compleet maakt.
Als hoofdgerecht kunnen de lezers kiezen uit vis of vlees:
een spies van gegrilde stukjes zeewolf en gamba's met hier
bij een frisse saus van citroen
gras of gegrilde malse maïskip-
filet met een kruiden cremefraiche. Beide gerechten
liggen op een bedje van gebakken lentegroenten en
worden geserveerd met frietjes en een frisse salade.
Als afsluiting serveert Ferry's een kop koffie of thee en op tafel verschijnt een etagère met
lekkernijen van chocolade en nougat, het klopt, aan ieder detail is gedacht!
Ferry's is sinds één jaar in Vlissingen gevestigd en is centraal gelegen aan het gezellige Beila
mypark met het winkelcentrum en de mooie boulevard op loopafstand. Als je Ferry's binnen
stapt adem je de huiselijke sfeer in. De inrichting is sfeervol en overal waar je kijkt zie je
prachtige oude foto's van Vlissingen. Gastheer Ferry van Dommelen
vertelt dat hij deze foto's krijgt aangereikt door familie, vrien
den en zelfs de gemeente helpt hem de collectie compleet
te maken. Verder vertelt Ferry dat het belangrijk is dat
in zijn zaak alles klopt, aan ieder detail moet gedacht
zijn en de gasten moeten zich op hun gemak voelen
en niets tekort komen. Dat komen de gasten ook niet,
al is het alleen al door de vrolijke en professionele be
diening, je voelt je er echt thuis en kunt hier 7 dagen
per week vanaf 10.00 uur terecht voor ontbijt, lunch en
diner. Het lezersmenu is alleen 's avonds te nuttigen. Elke
zondag serveert Ferry's een verrassende, exclusieve high tea
compleet met originele, Engelse huisgemaakte lekkernijen. Ook voor een 'lazy afternoon' zijn
we bij Ferry's aan het goede adres.
Het nagerecht is zeer origineel en lacht je letterlijk
vanaf het bord toe door de mooie opmaak. Het is
een zelfgemaakte parfait van stroopwafelijs met verse
blokjes ananas en appel afgemaakt met een crème van
bosvruchten en als decoratie een halve stroopwafel met
appelschuim. Om je vingers bij af te likken!